Борисов: Не съм монах, имал съм жени в моя живот

Аз не съм монах, имал съм жени, трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я веят като байрак и да я проверяват, попита премиерът Борисов

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Не съм монах, имал съм жени в моя живот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и западните ти господари - и те не са монаси, и те са те имали..

Както и да го плюят злите езици, факт е, че Бойко си е пич отвсякъде! Затова и ги е яд комунистите-защото ги превъзхожда, преди тях е и те само дишат праха му! А това ги вбесява!

за това коколко жени си имал, а колко от тях са натрупали състояние, докато си бил във властта и как са го придобили. Иначе никой няма желание да гледа под чаршафите ти.

Защо ББ напоследък изглежда толкова зле ? Остарял, надебелял. Да не е болен, може би влюбен ама без отговор "да".

МУТРЬО НЕ МОЖЕ ДА ВДИГА ХЕЛИКОПТЕРА ОТ АНАБОЛИТЕ :)) ...

Той е дедо му закачаше момите по Бнакя, доката мъжете им беха на фронта ма после нещо... да не стане и с него така....

А като погледнеш в огледалото виждаш ли потната и задъхана физиономия на Пееф в огледалото? Намига ли ти?

А мъже имал ли е в живота си?

Нито "ученичките" са интересни, нито "бройките на нощ". Не е интересна и "Известният Калифорнийски Педиатър". Интересна е Бориславова със Своето потекло и връзката си с Изтъкната Мутра. Това е интересното... ----------------------- Нещо много на "отвят" се прави ... това е "остатък от миналото Му".

НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА БЪДАТ ПРОВЕРЯВАНИ ВСИЧКИ! ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА Е ДОСТАТЪЧНА! НАЛИ БАТКА?!

Може и да не лъжеш този път, то не гнусливи златотърсачки дал Господ.

А ще каже ли нещо за ученичките от първа езикова гимназия във Варна, с които е спал докато са били непълнолетни?!

Буда е милиардер още от първия си мандат! Към момента състоянието му е по-голямо от БВП на България сигурно, тъй като чрез групировката си-ГЕРБ, завзе страната!

Каква простотия лъха от това същество...боже,боже.

Мурзилажа да се осъзнае, който е тръгнал срещу българите винаги е свършвал зле, не си причинявайте тази прокоба! Заложете на Борисов той не е куца кобила, като другарките дето прегракнаха от истерии!

Не е, той е куц кон... Били сме задминали Румъния отново... Застреляйте го тоя Боко, да не се мъчи животното!

Борисов е влиятелен мъж с положение! Уважаван български и световен политик! Жените си падат по такива мъже!

Кмето на Симитли баш такива ги обича... :)))

Харесваме си Борисов и си гласуваме за него, защото благодарение на неговият екип и Патриотите българите живеем по-добре. Малко инфо как живеят руснаците: "Дълбочината на бедността Какво спасява хората от икономическото дъно? На въпрос за мерките, които се предприемат, от пресслужбата на министерството на труда и социалните грижи на Русия припомниха за Руски дневник, че застрахователните пенсии са реиндексирани с 11,4% (средният им размер е 13 000 рубли или около 432 лева), а социалните с 10,3%. При детските надбавки и ежемесечните плащания за отделни категории граждани реиндексацията е с 5,5%. Като допълнителни мерки за подкрепа на семействата президентът на свой ред на 23 май разреши да се използват премиите за майчинство (парите, които се изплащат за раждане на второ дете) като вноска за ипотека. Пенсиите се индексират независимо от кризата - още повече, че ги реиндексираха през февруари с процент под нивото на инфлацията според данните на Росстат (16,7%), отбелязва Смирнов. А разрешението т. нар. майчин капитал да се внася за ипотека той определи като решение от безизходица. "Какво е да си беден в Русия ЮНИ 02, 2015 ЕКАТЕРИНА СИНЕЛШЧИКОВА

в някой минал живот.

И на мъжка чест ли го удари вече? Остаряваш, остаряваш... не е на добре!

Борисов е в добра форма, тича като младеж! Работи интензивно и упорито за България!

Верно е! Даже пада като младеж! Обаче дузпата после я бие като старчок! Заради него се е налагало съдията до пет пъти да отсъжда пребиване на дузпа! Докато Баце вкара, да го таковам у дебила дърт...

Иво Христов не е прав,не 80,а 95% от населението ни е дебилно.Да живее по малкото зло!

Тиквата е най-голямото зло за България!

Монах си бе, от Шаолин! Лично ще ти направя точките на темето, отделно бръснене на сухо! Дай да проверим Цветелина Бориславова, съученичките и журналистките си ги задръж!

Колко ли комплексиран и избягван трябва да е един мъж, за да прави изказвания, че е имал жени в живота си. Ти кажи си Боко защо те изостави майката на дъщеря ти.

....ама съм много умен и начетен....и как обичам да се хваля с това?

брей, тоз бай бойко много притеснителен е станал напоследък, та чак се притеснява за бившите си съученички. страх го е да не кажат колко слаб ученик ли е бил?

Кога Боко го каза на репортерките, до него Лиляна наведе очите! А това, че не е успял с никоя репортерка /т.е. с готина жена/ говори още по-лошо за баш машата!

Това лоено буре не се брои.

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...

А ти си расъл в саксийка на балкона на Иван Костоф...

Привет на мурзилажа: "Показателят на бедността в Русия, отчитан на базата на официалния жизнен минимум, се оказа далече от реалността. Според допитвания сред обществото между 22 и 40% от руснаците изпитват трудности при покупката на храна и облекло, съобщи в. "Независимая газета". Точно за тези хора се смята, че са бедни. Само че властта обикновено използва други, по-малко стряскащи показатели. Поради това според официалните данни бедността в Русия в момента обхваща едва 13% от населението. Спадът в реалните доходи на населението - от октомври 2014 до октомври 2016 г. - е 12,3%. За същия период реалните заплати са спаднали с 8,7%, а на пенсиите - със 7%. Такива данни огласиха от Академията на народното стопанство и държавните служби (РАНХиГС) в своя месечен обзор на социално-икономическото положение и самочувствието на населението." ПИК

сутрин като стана, започвам с кафе и цигара. После малко си пудря нослето с на бате Митьо Очите белото. Като ме отпусне малко, си инжектирам венозно някакви неща, ама нз какви са. Купувам ги от едни момчета с качулки между блоковото пространство. За обед почвам с биричка и после минавам на ракия. Ако е горещо времето си правя каршик/облак с мента и мастика, а ако не е горещо, пускам климатика на 30 градуса, докато стане горещо. После още 1-2 бирички и от 16 часа до 8 на другия ден, всичко ми се губи. И така цикъла се повтаря всеки ден.

Тоя ТУЛУП какво иска да каже,като е имал же ни в своя живот,Т.Е. това е било в МИНАЛОТО,а сега се е ОБРЕКЪЛ в СЛУЖБА на ОТЕЧЕСТВОТО!!!!! Няма що ВТОРИ ЛЕВСКИ И БОТЕВ!!!!!

Намесата във вътрешните работи на България е престъпление, докога ще остава ненаказана тази хибридна атака срещу българите, Герб и Патриотите! Ние избрахме това правителство и ние българите го подкрепяме!

Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Избралисте КРАТУНКИ и ДРЪЖКИТЕ на КРАТУНКИТЕ!!!!!

,,...Спор между Путин, Обама и Борисов, чии спец части са по-добри. Влизат руските спец части и обират банковия трезор за 15 минути, влизат американците, справят се за 10 минути, Бойко ги изгледал, викнал 3 циганета и след 5 минути излиза едното и пита: - Бате, а тапетите да ги сваляме ли?...,,???

Под тази статия в Дир има толкова лъжи, клевети и личностни обиди, че Борисов може да осъди и писачите и Дира на такава сума, че да не работи и да живее добре до пенсия! Не знам, защо правителството, полицията и прокуратурата позволяват това изнасилване на възпитанието, добрият вкус и на българските закони! Ясно е, че 2-3 хибридници пишат простотии срещу българите и правителството им! Това е част от кампанията "За българите и България или лошо, или нищо!" Защо се търпи това, не е редно да продължава! Това мина всякакви граници! Какво организира се държавен преврат, чрез форума ли?!

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

Борисов е силен и уважаван мъж и това отчаяните мурзилски хибридни писаници няма да опровергаят! Пред фактите и боговете мълчат, но това не важи за отчаяните хибридни мурзилки! Хибридчиците ще пускат всякакви лъжи и клевети за България, нали целта им е да ни омаскарят и страната ни и народа ни!

Тоя ТУЛУП какво иска да каже,като е имал же ни в своя живот,Т.Е. това е било в МИНАЛОТО,а сега се е ОБРЕКЪЛ в СЛУЖБА на ОТЕЧЕСТВОТО!!!!! Няма що ВТОРИ ЛЕВСКИ И БОТЕВ!!!!!

Този глупак ни взе на мезе! Дайте му огледалото да се види!

Крайно време е българските граждани да разберат, че държава не се управлява през медиите, кортовете за тенис и футболните игрища. Държавната работа не е рязане на лентички на всяка асфалтирана дупка, не е и снимане с европейските политици заради едното его. Държавната работа е ежеминутна грижа за цялото общество, мислене и следване на интереса на българския народ и държава пред другите страни. Един надут медиен балон не може да бъде държавник, колкото и медиите да се мъчат да го изкарват като такъв. Резултатите му ги виждаме в приземената авиация, в босите и необлечени полицаи, в окъсаните дрехи на пожарникарите, в ниския социален статус на всички тези служители на държавата и пенсионерите. Гледахте ли Моите телевизии? Докато Аз говорех, "президент" Плевнелиев само клатеше глава до лентичката. Във възторг към Мен. Защо ли Ми напомня и откриването на нещо от метрото, останах потресен ... горкият Ми президент, имам чувството, че беше докаран насила там, се хилеше неадекватно и клатеше глава като костенурка! А журналята, тях въобще не искам да коментирам, прости, подлизурковци...

Съгласен съм, всички да се проверят от до! И кмета на Симитли да се провери!

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, подпухнал ГЛАВЧЕВ, КЕЛЕША ЗАРКОВ и други "хубавци") говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... Всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

След такова признание току виж някоя репортерка го обвинила в сексуален тормоз, както е модерно напоследък. Цветанов трябва да се подготви как да го защитава.

МохарХа Тошо Втори Борисов ще ни дари с наследник Тошо Бойков Трети

Прав е шефа.Питайте Цвета,Лили,пък и мен може.

Ivan

Тикво! Ти не си монах а незадоволена монахиня!

Най- тъжни са репортерките защото са имали само по един мъж.

АСЪМ БОЙКОХУБАВЕЦЪТ ВЕЧНИЯ ЕРГЕН! ОТ ПАРИЖ ПРЕЗ НЮЙОРК ЛОНДОН КОЙ НЕ ЗНАЙ ЗА МЕН??

Пожарникарят е като евнусите. Знае как стават тия работи, но не ги може!

внимавай, да не ти изскочи някоя, която да обяви, че си я насилил с поглед. такава е педалската мода на "напредничавите", която е разпространявана и от "народните" партии. придържай си се към педалите, техните паради и не се отклонявай от правата гей-линия на либерастите глобализатори! спомни си за плевенлиев, като за твоя жена и всичко ще си дойде на мястото... дето има една дума - никой не може да надскочи сянката си. така и педерасите.

Не не си монах ,ти си дебил,премиер на България!!

Ти след Цветелина Бориславова ( а всъщност Цветанка Карагьозова), сигурно си бил и с други жени, защо тогава само за нея питат хората, а ?? а и ти само нея защитаваш .... не съученичките си отпреди 40 години. Има много гнили неща на Пампорово май ... а и в София. Намирисва на СИК-аджиска схема .... с подставени лица - Боко и Цветанка.

Този филм е направен с помоща на митничар и каналджия ! Всичко е измама ! Направили са го за пари и то за много пари, без пари няма да си мръднат пръста за едното БРАВО ! Сложили са си стълбата и си снимат съвсем спокойно хората, то се видя никой от катерищите не се притесни !

само една ти переше дрехите и паричките!