Борисов за доклада на ЕК: Изпреварваме Румъния

Премиерът Бойко Борисов определи като обективен мониторинговия доклад на ЕК и изрази убеденост, че ще покрием всички препоръки до края на 2018 г..

Обратно в новината

Коментари - Борисов за доклада на ЕК: Изпреварваме Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изпреварваме" Румъния - по какво? По-ниски доходи, по- малък икономически растеж, по-голяма корупция, по-лоша съдебна система, НО сме по-послушни, продаваме Българския Национален Интерес в името на Нео-колониалните Европейски "ценности": Не са важни реалните резултати а как ни потупват по рамото Европейските колониални чиновници.

Дааааа, Изпреварваме Румъния....по удари в ДЪНОТО Госин П....р..

Изпреварили сме румънците---ама само в мокрия сън на Бою Тиквата!:)))) .....ще ни приемат в Шенген, когато Мутрата бъде прибрана в панделата, с 20 год присъда за мутраджииство и геноцид над Българите!:)))))))

"Оптимист съм и в Брюксел са сигурни, че всичко ще направим, каза още премиерът... 10-та година оптимист. Ще....

В Румъния намриха парите и осъдиха за корупция не един и двама политици и държавни чиновници. В България нито за КТБ и банка "Виктория" , нито за милиардните щети от заменки, нито за контрабанда, нито за каквото и да било има задържани и осъдени за престъпления, конфискувани пари и имоти. Държавата България дава ясно послание, че щади до степен на закрила престъпността.

Вярно е господин премиер!Чуства се,че в страната се живее по добре.Хората имат и харчат повече пари.Вижда се това което е направено като инфраструктура и това което се прави!Максимално голям брой хора се възползват от това!Новите пътища и магистрали,Метрото,Околовръстното,новите автобуси и трамваи и обещанията за ново и още по мащабно строителство на обекти които да са ползват от максимален брой хора!

На мен пък, ми стана жал, че от + 200 коментара няма един "за" и казвам: да, изпреварили сме ги румънците, г-н премиер!

По какво сме ги изпреварили? По брой работни места, заплата, пътища, здравеопазване, съдебна система? На всички тези са по-добре от нас!

Като гледам минусите май вече и чувството за хумор ни го нЕма.

Тиквата нали оня ден беше на околовръстното - явно го влече да кисне там.... а може да си търси и нов председателна НС... нали по разклоните ги лови.. като стане напечено почва с пътища. магострали, Станишев, Орешарски...

А, бе..............

..дебили. .!

ПО ЦИГАНИЗАЦИЯ ЛИ ? E , тука съм съгласен! ?

алооо редактора на Дир, сложете тази "новина" при вицовете

Ооооооо,мутри мутри,мутрите,мутри мутри,о мутрите!

А стига,бе!! Сериозно ли ги изпреварваме-и в кое по-точно?

..на ,,мукавей,, ги изпреварнаме!

Забелязал съм,че като стане напечено около някой скандал Бойко отива да инспектира някоя тангента или магистрала и от там дава отговори на въпросите.Не,че е казал нещо лошо де.

И да е вярно ,че ги изпреварваме изобщо не ми пука въпроса е,че у нас става все по-зле и между другото кои са наркотрафикантите питам ей така от едното любопитство.

Това и децата го знаят! ББ(Бриджит Бардо)!

Kalin

Много се престарава ББ явно чувството му за хумор и реалност е бая ампутирано за да плещи простотия след простотия!

ама като лъже не му расте носа, а тумбака

Пинокио

КАКВО ЛОШО ИМА ВЪВ ВЪПРОСА: "БОРИСОВ ЛУД ЛИ Е?" ТОВА Е ВЪПРОС, НЕ Е КОНСТАТАЦИЯ, НАЛИ, ПИШМАН ЖУРНАЛЯ! ЕЙ, АМА СТЕ МНОГО ДОЛНИ БЕ!!! И ЗАРАДИ ПОДБНИ НА ВАС МЕДИИ СМЕ ГО ЗАГАЗИЛИ, ПОДЛОГИ МРЪСНИ!!!!

Изпреварваме Мамалигите по следните показатели: - брой дупки на пътя на линеен метър и в 3D - брой коли над 15 години по пътищата. - липса на маркировка - линнии и знаци по пътищата. - брой властващи 'айдуци на глава от населението. - % дебили, кретени, инфантили, олигофрени и друпи психари на глава от населението. и т.н.

НЕ РАЗБРАХ ПО КАКВО СМЕ ГИ ИЗПРЕВАРИЛИ. ПО ЗАПЛАТИ, ПО БРОЙ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ИЛИ ПО БВП. ББ ПАК се изказа неподготвен, може би затова Цв. Цв. не му дават да се изкаже в парламента. ПЪЛЕН СМЯХ И Та..к.

Черна завист сега ги тресе румънците, задето сме ги изпреварили. Да знаете, че ако нещо се скапят нещата в държавата, народът изведнъж се окаже беден, болен - това е саботаж от румънска страна. Те ще са виновни, от завист ще са ни турили прът в колелото на просперитета и благоденствието. Чакай да видя яхтата още ли е на дока, да не са я потопили мамалигарите. Гиди завистници ниедни!

Кого изхреварваш бе, сикаджия. На дъното сме по всички паказатели.

Да, изпреварваме я, скоро видях с очите си цените в Румъния - нашите са ги изпреварили.

Със сигурност не е, защото е на първо място в СВЕТА по смъртност и на последно в ЕВРОПА по доходи. А ББ освен поредните глупости, какво да каже. Оня ден се похвали, че "дава на пенсионерите коледни добавки". Те са 40 лв, т.е. към 20 евро и са за 57% от пенсионерите, дето получават под 321лв месечно. В същото време в Гърция, която е "много зле" - според ББ , добавките са по 1000 евро и са за над 1,2 милиона пенсионери. Само това стига за да стане ясно какви са Боковите приказки за всичко, вкл. и за Румъния.

същество на белия свят от пребоядисъл се комунист. А МАФИОТСКАТА КЛИКА ГРОБ бъка с подобни изчадия. Цвъко Цървула, рабфачката мама Цеца, партизанската унука Свинетка Стиропорова, измисленият пишман юрист Дебил Кирилов, Мента Стоянова и най-вече мутромилЮционера Боко Тиквата.

За Румъния си знаем,че я изпреварихме, затова и няма какво да научим от гл. им прокурор,а фалирала Гърция я оставихме назад във времето. Можем да се гордеем с нашия гений ,само като каже как ще даде едни 5млн.л. коледни -20евро на човек.Борисов наистина много е вярна поговорката"сития на гладния не вярва"Но това теб няма как да те застигне уредил си се за векове напред ,нали.

Нема как Задунайска губерния да изпревари Румъния.Я вижте че има 5 руски партии в парламента

и по какво точно ги изпреварваме? по липсата на протести срещу липсата на реформи в съдебната власт?

Имаме българин с натрупани над 4 милярда - румънците могат само да ди мечтаят за такъв подвиг!

С какво я изпреварваме???? Скоро и Албания ще ни изпревари по заплати! Македония е пред нас! Тоя какви наркоти.и взима не знам! Има ли един вкаран заради корупция в затвора???? Алооо, Б.Б. свали розовите очила и се разходи по страната да видиш за каква мизерия става въпрос във феодалните владения наречени градове и села!

Бойкооо,Бойко...пак бисери ръсиш.

Хахахахах, в Румъния е в пъти по-добре от България. Там няма мутри...

по какво бе драги ми тиквуне ... че хората имат производства и износ ли , или по бедност и цигания ...или по корупция ??? идете в букуреш и сравнете с умирисаната ни софия ... ха ха ха

Продължаваме да хитруваме пред ЕК,особенно с правосъдието,докато всички сме наясно,че корупцията процъфтява!Мин. пансия в Румъния е 400 евро и продължава да расте,докато у нас е 4пъти по-малка и е пълна подигравка!Кой ще повярва ,че сме изпреварили някого на глупави лъжи!Затънали сме в мизерията ,а цените ръстат ли ръстат!Подаянията на ББ и Курнелия са БКП заблуда!Не минават!

Пий си редовно хапчетата Бойко.

"Борисов заповяда: ГЕРБ ще подкрепи закона на Пеевски и Цонев за КТБ."?! -това е в същото, но разширено изявление на Баце... Е, щом Пеевски ще пише Закон за КТБ, а ГЕРБ ще го подкрепя... ами напишете тогава и Закон за Булгартабак - и за разнообразие да го напише ГЕРБ, а ДПС да го подкрепи;))

румънците знаят ли?

Изпреварваме я Румъния по брой на руски кавали.У Румъния нема а тука е пълно даже и руски партии имаме у парламента

А атлантическите колко са, имаш ли точна бройка?

Този ми писна да му слушам глупостите. Уж беше казал, че минахме румънците още преди 5-6 години, но се оказа пълна партенка.

Този няма ли да влиза във "Вип брадър", за да се впише в обстановката, че така е жалък?! Там поне ще е сред себеподобни грандомани!

Много интересно боко какво обеща на юнкер, та доклада е толкова добър

Изпреварили сме румънците само по кражби. Този човек, не смятате ли, че му е време да бъде отсвирен?!

'Борисов за доклада на ЕК: Изпреварваме Румъния" - o-o-o-п-п-п-а, ПО--лекинко с изпреварванията, да се не лъзнем, поради не опесачаване...

За Румъния е ясно, така и Гърция изпреварихме, тя е толкова закъсала, че трябва да даде на пенсионерите си по 1000 евро, а от нашите трябва да вземем, че са им много!

Добре де, как може в съда ако излъжеш да получиш 2 години затвор, а тук може да си премиер и да няма дори порицание за лъжа?

Може - когато съдебната система върви под твоя диктовка..

прави капитална грешка с прословутите 80 процента дебили. Идиотите от тази категория са значително повече след като за трети път позволяват да ги управлява полуграмотна крадлива МУТРА. Народе, крайно време е да се събудиш!

Като го слушам ми идват мисли. че май трябва да обявим война на Германия, та да дойдат да ни превземат и да се оправят нещата най-накрая.

Направо на Турция или арабите, че и исляма да въведем - всичко с един ход. За по-лесно и по-просто.

До всеки нововедение в инфраструктурата историците трябва да поставят за бъдещите поколения метална табелка с опорните точки ,по което е било оплюто от червената чума! Върха беше с магистрала тракия 2013 - нямало достатъчно нужници да дрискат на воля другарите! Така както ние четем сега с каква помия са били залети от БРСДП построените от Стамболов по европейски модел - Варненско и Бургаско пристанище ,ж.п линиите София -Варна и София- Бургас! ЗА ДА ЗНАЯТ- ТЕЗИ СЛЕД НАС С КАКВА МЪКА Е ИЗГРАДЕН ВСЕКИ КАМЪК,ДОКАТО ШАВА ВСЕ ОЩЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ НЕДОИЗБИТАТА,ЧЕРВЕНА СГАН!

а нещо по темата ще кажеш ли? В кое точно сме пред Румъния?!?

за корупцията на царските генерали в т.ч. Георги Вазов, Данаил Николаев... Докато обеднявам ще плюя - не мога хем да сменям всяка година работа и то все по-зле да става.

Леко на завоя !