Жените не са това, което бяха. Мъжете също

В цяла Европа жените днес са по-добре образовани от мъжете. А това променя взаимоотношенията помежду им.

Обратно в новината

Коментари - Жените не са това, което бяха. Мъжете също | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да получите добро разширяването на пениса без операция, но с естествени билкови медицина, когато се свързах с д-р Subla за неговата пениса уголемяване медицина, и той подготвя естествени билкови медицина без странични ефекти Имам най-доброто разширяване на пениса, че някога бихте могли да си помислите, Аз се наслаждавам на добър секс и имат хубаво време с партньора си, можете да се свържете с него чрез WhatsApp; +2349034287285 или имейл; dr.sublatradictionhome@gmail.com за помощ, ако имаш нужда..

Това, че жена има диплома за завършено образование не я прави умна. Няма професия в която жена да е по-добра от мъж, освен може би най-древната...

Дирници, къде скрихте постовете на Ерген 33, който се предлагаше за съпругА щял да готви да пере да гледа децата и да създава семеен уют А жена му щяла да го храни и да го чука. Защо изтрихте тази интересна дискусия върнете я. Или щото ви навряхме тъпите тролове в кучи задник затова ли педераси?

Точно така! И не само неговите изчезнаха!

...все повече жени и то предимно високо образовани, и на позиция във компаниите където работят, търсят мъж който е сексуално доминантен тип на когото да се подчиняватю Ако не за съпруг, поне за любовник. Видимо искат да се чувсват слаби и управлявани между стените на дома, уморени от собствената си доминантност в бизнеса.

Аз ще си взема точно такава жена! Чужденка! Няма да е българка! В хотела в който работя толкова красиви руси и германки и скандинавки са ме харесвали и са искали да замина с тях в техните държави. Тогава не можех заради родители, но сега вече мога! Жена ми ще е от друга държава! Решил съм го отдавна! Не искам злобна българка!

Търсели мъж, който е сексуално доминантен? Какво има да търсят те са вече при тях от кафеви до синьо черни подчовеци, кеф ти риба, кеф ти паламуд. Не да доминират ами направо изнасилват и пердашат.

А и има жени, които не искат и не правят компромиси, е как да станат нещата, нали връзката между жена и мъж трябва да е равноправна във всички отношения и действия, за предпочитане иначе много трудно биха се получили нещата, особено за дълъг период. И друго си е за чудене, как в пълно с жени с едно, две или повече деца, без биологичен баща до тях, но същевременно жената търси друг нов мъж, да и гледа децата ... Та каква жена си щом не можеш да задържиш мъжа, биологичния баща на това дете /тези деца, а търсиш друг мъж... Или ако мъжа не е бил за жената, поради различни причини, тогава защо жената не го е разбрала това преди да роди дете/деца от него, а после се "усеща"... Това е супер егоистично от нейна страна, защото обрича детето/децата си да бъдат без истински биологичен баща и те растат като полуидиоти... За едно дете е важно да расте покрай двама родители, майка и баща, които ще му дадат това, което ще го изгради, като пълноценна личност в живота! Сбъркана е ценностната система на жената в днешно време, от еманципация, феминизъм, сексизъм и други подобни глупости, хем жената иска да е глава на семейство и да е силния пол, хем търси конфронтация с МЪЖ, кой да е силния пол...! Жени вземете си разберете мястото най-накрая, слабия ли пол ще сте или силния пол и най-важното дръжте се постоянно, като такива или слаб или силен пол, но не и двете, според зависи от ситуацията!!!

Жените си противоречат отвсякъде! Хем искат да правят кариера и да печелят наравно с мъжете, че и повече, хем мъжа да изкарва повече от тях и ако може да живеят само с неговата заплата, хем искат да са едновременно и силния и слабия пол, хем искат да са над мъжете, да доминират и командват във всичко, хем после търсели да бъдел мъж с голямо М ... Е как ще стане, като се опитвате да се наложите над мъжа и да му изземете функциите, пък после търсите мъж с голямо М... Е мъжете да не са от третия пол и да съчетават, качества едновремено на жена и мъж, та когато им е удобно на жените, мъжа да проявява ту мъжка, ту женска страна?! На това му се вика сбъркана работа! Не говоря за побой, малтретиране и насилие от страна на мъжа над жената.

А добро утро. Само че като се опиташ да им противоречиш, че така просто не става, внезапно се оказваш точно каквото си написал в последното изречение плюс напоследък сексуално тормозещ, изнасилвач и евентуално мухльо, ако се случи наблизо някое "кавалерче" да се опита да си заслужи малко женско внимание чрез подмазване.

Поредната глупост от DW! Затова ли е време вече да върнем матриархата и да заживеем в първобитно- общинния строй!

Ние отдавна живеем в матриархата отдавна! Не си ли забелязал?

Кои вие бе-лесбо-педалите ли?

Е вече 70 години социално инженерство и мъжете станах феминистки и пикаят седнали, а жените вече пикаят прави, станаха далеч по-агресивни и вече семейството не ги интересува. Разходете се по западна Европа и ще се убедите.

В материала се споменава "самотата на умните жени", а всъщност се коментира увеличаването на относителния дял на по-високо образованите жени. По такъв начин се слага знак за равенство между умна и образована жена, а ези две неща не винаги вървят заедно. Една жена има един много ефективен начин да придобие тапия за образование без непременно да е /и често не е/ умна. Това става чрез един орган у нея, който . . . ох, за момент му забравих името . . . абе, оня дето има устни, но не може са говори.

Отлично казано. Само лека техническа корекция - начинът служи за придобиване не само на тапия за образование.

Какви са тия простотии?

Феминистки, сър.

МЪЖЕТЕ НЕ ТЪРСЯТ РОМАНТИКА,А ПОВЕЧЕТО ТЪРСЯТ ДОБРЕ УРЕДЕНА И УДОБНА ВРЪЗКА.РАЗБИРА СЕ ИМА И ТАКИВА ЖЕНИ,НО ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ ИСКАТ ЛЮБОВ ВЪВ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СИ,А МЪЖЕТЕ ГЛЕДАТ КОМФОРТЪА И УДОБСТВОТО....МНОГО МНОГО НЕ ГИ КАСАЕ РОМАНТИКАТА,АКО НЕ ИМ ИЗНАСЯ НА ДЖОБА...МНОГО ЖЕНИ СА ГОТОВИ НА САМОЖЕРТВА...НО ВЪПРОСА Е СТРУВА ЛИ СИ???

Жените търсят любов във взаимоотношенията ? Това да не е онова дето има червена главичка 2

По-скоро онова, което се носи в задния джоб или във вътрешния на сакото. Всичко друго е само бонус за женската обич.

Съвременната жена да роптае срещу шлосер, строителен бригадир, автомеханик или кофражист,електричар? По-скоро обратното. Строителният бригадир ругае и псува съвременната жена.Не съм чула жена,която да не уважава труда на подобни професии.Докато мъж, най-често точно шлосер и електричар роптае срещу жена,завършила педагогика,която се занимава с обучение на детето му.Точно тези мъже никак не уважават жените в професионален план.Затова и като се приберат в къщи и почват да си изкарват на жените си яда,от това,че са недооцененени и недобре заплатени.

Някой да е казал, че "съвременната жена" роптае конкретно срещу изброените професии, ако това изказване е насочено към моето по-долу? Хайде да се научим да прилагаме това образование, което пише в статията, че сте го имали, за да четем внимателно! А женската логика на това "съвременната жена" да не роптаела срещу строителния бригадир, въпреки че той я ругаел, псувал и си изкарвал на нея яда (защото бригадирът печели повече от педагожката, за да продължа въпросната логика), няма да я коментирам. Както и качеството, което осигуряват като услуга тия, дето са завършили педагогика и ми "обучавала детето" - то си личи по отчайващото ниво на грамотност на учениците.

С новите официални 31 пола, вече няма никакво значение статията ви.

Да се чудиш тогава и маеш защо "по-добре образованата" жена (завършила едновременно психология, бизнесадминистрация, европеистика, филология, педагогика, финанси и евентуално още някаква "-логия") роптае срещу простия шлосер или строителен бригадир или автомеханик или кофражист или електричар, дето хем не е толкова "образован" като "съвременната жена", хем печелел повече от нея! Бах тва подтискащо жените патриархално общество!

Запознах се с една ама много образована жена а аз прост. Да бях художник да я нарисувам на картина. Да бях скулптор, статуя да и извая. Да бях поет - стихове да и посветя... А, аз прост тенекеджия. Освен да я изчукам друго не знам.

Това в наши дни се брои за сексуален тормоз и изнасилване. Затова и жените вече се оплакват, че мъжете почвали да стоят настрани от тях и не си давали труда да ги свалят като едно време, ами трябвало те тях, ама каквато попара си надробиш, такава ще си сърбаш. Честита еманципация!

Това е !!!

Ами ако за нищо друго не става , човек се гордее с образование ! Пълно е с образовани некадърници!

Точно както се изказа един колега за една докторка на която араба и отмъкна децата-Образована , ама проста.

Това една жена да е образована или мъж да е образован ,не му пречи да е прост.Простият човек си е прост със или без образование.

Мъжете да си изпълняват съпружеските задължения качествено, да участват в къщната работа и гледането на децата? Дали е възможно? Без да се оправдават колко са преуморени в работата.Защото в повечето български семейства и жената работи,заедно с мъжа,а след работа чисти,готви и гледа децата.Но мъжа е много уморен от работа...Не помага нито за деца,нито в домакинството,но пък според него на неговият гръб лежи семейството. В същото време и жената работи.

Зависи кой какво работи .... и носенето на чували и клатенето на крака зад бюрото са работа, но след коя от двете ще ти се занимава с домакинска работа!

Ами хайде и ти зад бюро, де!

Инженер и адвокат да си клати краката на бюрото.Не си запознат със спецификата на работата.Виж строителният работник, които носи чували, може и да има сили за домакинска работа.Но не им се занимава с домакинска работа.

Абе каква е тази "професия" адвокат, журналист, мениджър, политик .... те може да са по-добре платени, но не са признак на интелигентност и знания, защото НЕ СА ИСТИНСКИ ПРОФЕСИИ. ИСТИНСКИ ПРОФЕСИИ СА ТЕЗИ, КОИТО СЪЗДАВАТ НЕЩО РЕАЛНО!

От известно време в този сайт работи някакво чучело което пуска статии с явно подигравателно съдържание спрямо мъжете.И не знам до кога това ще се търпи.Може би докато на някой му писне и посрита въпросния третополов индивид.На база на какво се нтвърдят факти, че видите ли жените имали по-добро образование от мъжете.Къде и в какво.Преди около 300 години Джеймс Уат измисли парната машина, а днес вече имаме усвоен космос и фантастични комуникации.Може ли някой да изброи фундаментални открития на нжени и мъже.Какъв е процента на съотношение на половете.Жена пълководец ,инженер, или откривател.Да не говорим за художници , лекари, математици и политици.В техническия и политическия прогрес винаги са доминирали мъжете и то с много проценти напред.Вярно е, че жените не са някакви дебили и те са дали своя достоен принос и в наука и политика, но да ми твърди някоя пиклива новоизлюпена феминистка глупости, наистина си е за шутове в задника.Това не са жени, а някакви злобни кухи манерки които освен да си търсят бя , друго не знаят.Заради такива се стигна до невиждани размери на педерастия и какви ли не отрицателни явления в съвременния живот, лишили обществото от морал.Жени творвт в "Мерцедес" или в космическите и военни технологии.Някаде да има жена пилот на сериозен боен изтребител.Една Савченко не значи нищо, а и тя е под съменж с пола.Така, че драги ми клявки по-полека.

Цели 2400 години ни делят от основаването на Атинската академия от Платон, а едва преди 100 години Мария Кюри, се принуждава да замине за Париж, за да учи в Сорбоната, защото това е ЕДИНСТВЕНОТО висше учебно заведение, което приема ЖЕНИ - това са цели 2300 години, в които мъжете не са допускали жените да имат образование! Затова е нормално да няма толкова известни с постиженията си в науката жени. Мария Кюри е първият човек, който е награден с две Нобелови награди и е един от двамата Нобелови лауреати, на които са присъдени награди в две различни области на науката. Нобеловият институт е искал да награди само мъжа й, но той като Истински Мъж е отказва наградата, ако името на жена му не е било включено. Това е постъпка на Мъж със самочувствие, а на мухльо, чието самочувствие се гради върху това между краката му! Противопоставянето на мъже и жени се прави само от комплексирани човешки същества!

А може би ако жените открай време не използваха лесния начин да се осигуряват, вместо да се реализират както Кюри или Ада Лъвлес или адашката Ви София Ковалевска мъжете щяха да почнат да ги допускат по-рано в образованието? Има си съвсем конкретна причина за тоа явление. Жените могат, но ако почнат да правят, ще им се наложи да бъдат наравно с мъжете, а не съм видял жена да иска да си цапа ръцете, или да оперира багер, или да стане моряк, или да копае въглища, или да ходи на война, когато някой мъж може да свърши всичко това вместо тях.

Аз нямам нищо против да ме вземе някоя адвокатка. Или каквато и да е жена с високи доходи или собствен бизнес. Дори и чужденка. Свободен съм за женене. Тя осигурява само парите, а всичко останало в семейството ще е моя грижа.

Сакън! Как ще се оправяш със смазващи неща като да пускаш миялната на чинии, да пускаш прахосмукачката, да пускаш пералнята, да готвиш и евентуално и да прекарваш време с децата ви?! После тя си идва вечер, ще вземе да поиска и секс, абе жив да те ожали човек!

малииии, що си чешем езиците с глупости... първо, туканка в БГ не е гаранция, че с диплома и образование ще си намериш по-добре платена работа, инженери и учени бачкат за по хиляда лева, някой продават и банички... второ, и това е по-важното, дипломата не променя природата - мъжа се стреми да разпръсне семето сред колкото се може повече жени, а жената да осигури най-доброто за нейните деца (и това не идва от дипломата или какви дискусии на тема изкуство ще води с мъжа си, а от силата на партньора да оцелява физически и адаптационно, в това число и да се пласира добре) - не може за някоя и друга година еманципация да загърбим милион години еволюция и базовия модел, заложен в ДНК-то...

Аз

И виде господ, че Адам е самотен, та му рече: - Ше зема, Адаме, да ти направя комания - умна, красива, добра, сговорчива... Да ти прави живота лек и щастлив. Но за това ще трябва да ти взема един крак, една ръка, едно око, едно ухо, един бъбрек, дроб и половината мозък. Адам се замисли, стори му се скъпичко, та попита: - А какво мога да получа за едно ребро, господи? И създаде господ жената...

Тоя виц си има и продължение, което завършва с това, че господ казал "Мдааа... Абе ще се гримира малко и готово."

Какво е Адам - първата чернова на Ева....За да се създаде нещо уникално се налага да се упражняваш....))

Чернова незнам дали е,но оригнал във всеки слущай е, а госпожицата в случая се явява копие на оригинала.

Поредната глупост с подпис от ЕС !

Значи жените искат равно заплащане, но ако може мъжът да получава по-висока заплата!?

НАЯСНО анонимен най-много ми допадна, за мен не кучетата, а искам да съм крава. да ме хранят с круши, сливи, тикви, компюл...., независимо мъж или жена. изводът си остава за мен

Ума , характера , красотата , таланта са качества , с които образованието няма нищо общо ! Образованието дори не е качество !

оплакваната "самота на умните жени"... дебели и грозни искат да кажат- умни, красисиви и самотни жени НЯМА. Ако сте самотна жена ... правете си изводите и оставете илюзиите - Вие сте такава каквато сте, а не такава каквото си мислите!!!

без много да му мисли. Мислят хубавите и образованите...

Българките днес искат да изкарват средно колкото мъжете, но ако може в техния конкретен случай мъжът да изкарва повече пари. Що за шизофрения? А да, и изкараното да е общо или още по-добре да го контролират те?! Каква раждаемост, каква нация?! В някаква степен това важи и за другите нации както се вижда от това проучване но при нас особено се набива на очи този абсурд.

Всичко зависи от това колко пари изкарва мъжът и дали се включва в семейните задължения. Ако той печели 70-80 процента от семейния доход, то тогава жените не натискат толкова кариерата и си гледат децата. Ако обаче той и тя печелят поравно и той с нищо не помага вкъщи, то тогава е нормално тя да го тика да си намери по-добра работа, за да уравновеси връзката, иначе тя се набутва в тоя брак. Или и двамата работят и двамата мият чиниите, или той работи и тя мие чиниите...

А мъжа не може ли да мие чиниите, щом всичко се свежда само до миене на чинии, а тя да работи?

Да си вземеш прост мъж/жена е равносилно почти на харакири. Народът го е казал - с какъвто се събереш - такъв ставаш! Това е.

от мъжете. Жените приемат по емоционално живота и са по-раними. Късмет е да се намерят две хармонични една към друга половинки....Това е гаранция за дълготраен брак.

Аз

Тъй, ами... Жените са по-раними, а пък тия два зъба така или иначе щяха сами да си паднат...

Умът на жената е като солта в яденето.

Аз

Демек - не е добре да се прекалява, мухахаха... И ако се прекали, не можеш я извади обратно... Така че... да не вземе да стане грешка... я по-добре без хич - ако трябва, после може да се добави...

Най-добре да е точно. Щото жена учен, примерно, е нещо като "мъж" балетист.

си търси хубава,но ниско образована или направо глупава жена.

Аз

Да. Само че съществува такова едно нещо, дето му викат Закон за отрицание на отрицанието.

Жените винаги са били по-образовани. Едно веме затова имаше квоти за студенти мъже и жени. Защото да жените много повече четяха и знаеха, ама не ставаха за работа. То и сега май си е така, но има напористи феминистки. Резултатът е липса на секс, само стрес и никакво обществено развитие. Мисля си че мюсюлманте са много напред в еволюцията, като са решили един мъж да може да има няколко жени. Такъв мъж може първо да задоволява физически няколко жени, а също и икономически. Сега резултатът е видим, мюсюлманите завладяват Европа. Европейското население се самоунищожава.

Аз

А добър ден... Аз не помня да е било другояче. В България и соцлагера това се случило рез 70те. "Москва не вярва на сълзи" е от 1980 - взе Оскар за 1981. Европа, както винаги, е най-изостаналия континент - крета с 30 години назад.

Все едно колко са образовани жените. Под полата са едни и същи.

Аз

Ъъъ... Не са.

И кво от тва ?

Нормално е да им се промиват мозъците така на жените. Нали трябва да почнат да се омъжват за необразования добитък от Африка.

Натам отиват нещата ако не се омъжат доброволно ще ги принудят. Мъжете пък биват изпедерастявани със същите манипулации, т.е. не е нормално видите ли не е цивилизовано в 21 век да си хетеросексуален, чувам дърти пенсии изкукуригали, откачени да повтарят с удоволствие такива простотии, с които са им промили мозъците ама то сега младите са такива бе, това е модерно.

Ма я и образовани онаждам, нема проблУем, далЕ са с вишУ или не моат да четат мЛогУ се стават.

Днес една жена, която иска да има образование, най-често се омъжва по-късно и съответно има по-високи критерии от необразовано момиче на 22г. Тези критерии включват и доход и образование на мъжа, НО ако няма свободен такъв идеален кандидат, са готови да изберат мъж с по-нисък статус, ако той е по-лесен за живеене - дали ще помага с къщната работа или го бива в ремонтите, или пък има даденост да е грижовен баща, неконфликтна личност и т.н. За една жена с високо образование и съответен доход, тези критерии стават все по-важни към 30-те години, когато тя иска хем кариера, хем семейство. Ако избере някой "мъжкар" дето ще й вика в 7ч къде е вечерята, няма как да направят семейство.

Аз

Само дето ако се омъжи за неграмотник, шансът да ѝ зяпат за вечерята е много по-висок.

е те са писали в статията де - по-нисък статус, не най-нисък. въпреки че аз се сещам за един такъв случай с една, която работеше в голяма финансова институция и мъжът и беше тотално неграмотен. Те се бяха взели заради креватните изпълнения, но след няколко години и 2 деца се разделиха. Няма как вода и олио да се съберат

Мъжете също избират жени. Нещата не са еднопосочни.

Не знам как решиха че жените са по-образовани от мъжете. Според мен това очевадно поне за сега е невъзможно. Също както е невъзможно отново за сега мъжете да са повече на брой от жените в света. На днешния ден за добро или лошо всички споменаваме "октомврийската революция". Без да влизам в подробности само ще спомена един факт. Благодарение на нейното влияние днес жените могат да се похвалят със своите свободи и еманципация каквато никога преди това не са имали. Това е безспорен факт който дори и най-върлите противници на тази революция не оспорват. Е стига да имаш достатъчно акъл в главата за да можеш да го проумееш. Както забелязвате никъде не казвам това дали е хубаво или лошо. За мен като хетеросексуален мъж това не е добра новина. Смятам че последващото разединение между мъжете и жените което е неизбежно ще доведе първо до промяна на семейството като модел на обществото а после и самото му изчезване. Не мога да си представя свят в който няма да има семейни ценности. А предричам че това ще се случи. Това преобразование най-вероятно като всички промени касаещи обществения ред ще премине през своята кървава баня. И пак ще повторя това че аз го смятам за не добро не означава че то е такова. Добро и лошо на този свят няма. Света върви напред и се променя независимо дали го искаме или не. Дано поне докато съм жив той все още ще бъде такъв че мъжа и жената да си знаят мястото такова каквото го познавам.

Еманципацията на жената не означава смърт на семейството и историята го е доказала. 90 процента от еманципираните жени са хетеро и желаят и правят семейства. Но те няма да приемат да бъдат малтретирани. Ще промени ли това семсйството като обществена единица? Дано и към по-добро. Няма как един съюз да е основан на експлоатацията на единия партньор - независимо дали е финансова, биологическа и каквато и да е. Затова еманципацията е позитивен тласък за семейната единица, за да създаде по-хармонични семейства. Какъв е смисъла от семейство, когато децата растат виждайки майка си да плаче всеки ден? Какъв е ефекта върху тях? С какво това семейство е по-добро за обществото от друго, в което майката е намерила по-добър партньор за себе си и децата си?

Жените и мъжете никога няма да бъдат равни. И двата пола имат своите силни и слаби страни. А да се възползваш от слабостите на другите, е привилегия на слабите. Обикновено една жена трудно може да пие и да бие мъжа си така както мъж би могъл - жена си, но пък и никой мъж не може така коварно и безскрупулно да манипулира и злоупотребява с жена си, както някои жени успяват с мъжете си. Не е до еманципация, ми е мисълта, до култура е. Еманципацията няма как да доведе до нищо добро, защото ролята на жената е да се посвети на семейството и на създаването и отглеждане на адекватно и качествено поколение, а не на кариерата, пък поколението да го отглеждат институции със спорна цел и качества.

Разбирам ви напълно за какво говорите. Само че явно вие не разбирате аз за какво говоря. Малтретирането на човешко съществува от друго е нещо което не приемам под никаква форма и бих дал живота си ако от това зависи да няма такова нещо на света. Освен това харесва ми мъжа и жената да не се противопоставят по никакъв начин един срещу друг. Отношенията им трябва да бъдат като при танца. Мъжа предлага стъпката а жената решава дали да я приеме или не. Това е взаимното уважение и всеки изпълнява това за което Създателя го е сътворил. А що се отнася до равноправието между мъжа и жената то е такова каквото е между дете-родител, роден богат-роден беден или физически силен - физически слаб. Просто не виждам как жената ще е мъж и мъжа жена при условия че старта е различен. А той е заложен в природата ни със съответните задължителни функции.

Жените винаги се описват като някакъв жертви. А истината е, че в много случаи мъжете също са жертви на коварни женища.

Образовайте се повече,слушайте повече музика извън чалга, чете понякога и книги...освен да гледате екшъни и реалити предавания и футбол. Ще се получи един средно интелигентен мъж ....приемлив за средно интелигентна жена...НО не мечтайте за високо образована.

Да си купиш диплома със сФирки и да си образована, са две различни неща. Трето нещо е да си интелигентна.

хем пиша,хем с деца се оправям... Не прави капитал,от правописна грешка. Нещо по-съществено кажи.

Всъщност, високообразован не винаги означава висок интелект. Например в България универсистетите ежедневно бълват високообразовани, но това не означава, че са много интелигентни, даже напротив. Интелекта е съвкупност от много качества и не може да се мери само и единствено с образование, защото винаги ще има някой с две висши, което автоматично го прави "двойно" по-интелигентен.

Ти май си живееш с убеждението, че ние живеем за вашето одобрение, а? Проумейте, че на нас ни е много лесно да си осигурим жена, ако ни се прииска, почнете да се стараете малко повече от това да се наплескате с грим и да сложите подплънки в сутиена, и може и да станете малко по-привлекателни за средностатистическия мъж.

То и сиренето вече не е квото беше, та кво остава за жените и мъжете :-)

А совите не са това, което са!

жените хем искат да печелят повече от мъжете, хем искат мъж, който печели повече от тях, ама и да им дава всичките си пари!

Така е,те ако знаеха какво искат,щяха да са мъже,но уви жената винаги иска повече от колкото може да има.

При жените има един фундаментален проблем - поради серия причини (напр. хормонални дисбаланси) те са фактически невменяеми примерно 30 % от времето (неприятен научен факт,можете да проверите). А като добавим натрисаната от днешната цивилизация нервозност, придобита недоклатеност (т.е. липса на добър секс) и т.н. - само сложи това чудо на ръководна позиция или по-дълго около себе си...

....това може да го напише само един отявлен комплексар-женомразец, на който винаги другите са му виновни!!!

Що не отидеш в тоалетната да си удариш една ..... барем се успокоИш. Комплексар!

Типичните женски нападки. Ако не ти харесва какво чуваш, той е комплексар. Явно не си имала възможност къде другаде да "ох"-каш напоследък.

Нарича се ръкоблудство, при което губят много важни вещества, които не могат лесно и бързо да се възстановят с обилно хапване. Както е известно семенната течност е много близка като състав до мозъчната тъкан.

Жените са по-праволинейни и по лесно манипулируеми.

Интересно, какви изводи могат да се направят от този резултат: "Жените обаче са по-традиционни: една трета от участничките в допитването споделят, че желаят партньорът им да печели повече от тях."

работодатели са мъже и толерират в заплащането мъжете... Да плащат по-висока заплата на жена, отколкото на мъж...го считат за ...едва ли не лична обида.

Dobromir Dimitrow

Вие май не прочетохте статията, в която се твърди точно обратното на това, което Вие написахте!!!

Съгласна съм с мнението за работодателите в БГ. Все още сме си ориенталци.

Това, което не се променя, когато се налага жената да гледа децата, е невъзможността мъжа да кърми и да забременява. Но за да бъдат жените още по-еманципирани, то тези недостатъци на мъжа трябва да се оправят.

Четох до "джендър-проект" и спрях мигновено. :-)

Аз успях да стигна до вторият Джендър. Има още един Джендър на долу. И там го оставих. Не знам кой или какво е Джендър ама вече отварям дир-ника все по малко