Нинова: Не само алтернатива на ГЕРБ, а алтернатива на модела

Корнелия Нинова заяви на конференцията на Софийската градска организация, че на конгреса си БСП ще отвори дискусията - готова ли е партията да управлява.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Не само алтернатива на ГЕРБ, а алтернатива на модела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не алтернатива на модела, госпожо Нинова, а алтернатива на обществото в което живеем днес е необходима! Спешно необходима, защото ако продължаваме така, България ще се превърне окончателно в зверилник. Днешното общество непрекъснато генерира неравенство, мизерия и омраза. Хората са озверени и настръхнали един срещу друг. Културата, моралът, толерантността, колективността и благородството в човешките взаимоотношения са сринати безвъзвратно. Обществото на частната собственост тегли страната ни към неизбежна гибел...

Другари, Червени кратуни, какъв ГЕРБ, какво управление, какви пет лева! ГЕРБ - Вие сте еднакво зло за България

Може да бъде алтернатива само на лелката дето идва да чисти входа ни Освен рушки проекти хранещи бесепе магията нищо друго не могат да измислят

Ами на идващия конгрес здравите и нормални сили в БСП-то да сменят този срам за тяхната партия Успя да изпързаля старата гвардия,огради се с послушковци и младоци дето я гледат в очите какво ще каже-какво очаквате-тя ще разсипе и партията е държавата ако и падне

Ако всеки път като комунист каже алтернатива се произвеждаше 1 ват електричество, щяхме да затворим ТЕЦ-овете.

дерзай! Алтернатива ли ще е, нов модел ли ще е, промяна ли ще е, само не се отказвай, дерзай до пълното унищожение на БСП.

Хубаво ама вече не Ви вярвам.

Малко срам, поне нямате ли?

Готова ли е г-жа Лъжа и червените гниди да крадат? А Вие това ще го допуснете ли, уважаеми избиратели? Аз- НЕ!!!

Гледахме ви алтернативите. Последните 10 години все се менкате с ГЕРБ и все едно и също. Прост народ - слаба държава.

БСП никога не са изглеждали толкова зле и безпомощни като сега.

Ама Корни, кой вярва на г-жа Лъжа , че и работи алтернатора. Какви алтернативи какви 5 уева. Кой иска стар съвецки Запорожец с развален алтернатор

В България отдавна трябваше да има закон за забрана на пропагандатга на комунизма и фашизма, КАКТО И НА ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ И ПОЧИТАТЕЛИ и паметниците им и те да бъдат поставени на съответните им места - в музеите на тоталитаризма! С нов закон Полша премахва съветските паметници 21.10.2017 В Полша влязоха в сила изменения в закона за забрана на пропагандата на комунизма или друга тоталитарна система в имената на сградите, съоръженията и помещенията за обществено ползване, съобщава Русия днес. "Цялата история на Полша е подчинена на позицията на партията" Право и справедливост ", която дойде на власт, а именно, че Полша е била окупирана от 1939 до 1989 г. Съответно, всичко, което по онова време било направен в Полша е насилие, тоталитаризма и т.н. Във връзка с това паметник на освободителите на Полша се превърна в паметници на изнасилвачи, крадци и нашественици "- .. каза президентът на руско-полски център за диалог и разбирателство Юри Бондаренко, цитиран от Нюз. бг. По-рано руското външно министерство протестира срещу оскверняването на паметник на съветските войници в Полша.

БКП беше партия, ръководена от една ПРЕСТЪПНА И ПРОДАЖНА РУСКА И ПРОРУСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА, КОЯТО БЕ НАПЪЛНО ПОДЧИНЕНА И ПРЯКО РЪКОВОДЕНА ОТ МОСКВА! И БСП ако наистина искаше да се представи за нова и истинска и справедлива социалистическа партия, НЕ трябваше да се обяви за праоприемник на БКП, А РЯЗКО, КАТЕГОРИЧНО И НАПЪЛНО ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ НЕЯ И ДА Я ОСЪДИ И ЗАКЛЕЙМИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БКП РЪКОВОДСТВАТА СРЕЩУ НАРОД, РОД И РОДИНА! Тази карма тегне и ще тегне над БСП все повече, колкото светът и хората стават все по-информирани, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА ЧуДОВИЩНИТЕ И ПРОДЪЛЖИЛИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА КОМУНИСТИТЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ГЕРБ, ДПС а и другите измислени и вредни партии станаха възможни в този им вид само и единствено заради БСП, заради онова, което те направиха и не направиха, те са тяхно следствие, на кукловодите им!

Абе вашта мама, защо ни занимавате с престъпници, нали Народното Събрание гласува закон, според който тази партия е престъпна? Защо не се забрани веднъж за винаги?

Тук си прав - БКП в лицето на ръководствата й бе престъпна и продажна организирана група и БСП като неин правоприемник в лицето на ръководствата й бе и е такава! Същото се отнася и за ДПС, която се пръкна пак от същите червени ДС-КГБ кукловоди, за да заеме "етническия" сектор в политическия живот! Със СДС нещата вече са пределно ясни, както и кои точно бяха кръстените там от ръководителите им и по-активните им члвенове - това е дълга редица от имена. Така бе създаден и ГЕРБ, но със задачата да заеме дясното пространство за да бори и не позволи да се появи нещо автентично там и да го елиминира или абсорбира още в зародиш!

Не ви щем модела, другарко Нинова. Половин век сме живяли в него. Съсипахте България и затрихте три поколения българи.

Айде да я наричаме ПОЛИТ /П/ ИЧКА и да нв я обиждаме повече.

БСП - банда измамници, избирани от пенсионери и цигани.

Другарката е кръстена на баба си Нели, която била ку ва.

Няколко пъти бяхте на власт и съсипахте България. Мястото ви е в затвора, вие не сте алтернатива, вие сте чума. И много поздрави на онзи плъх Станишев, благодарение на него скоро няма да помиришете властта.

"Едно е да искаш! Друго е да можеш! А трето и четвърто е да го направиш."

Атанасов и ДСБ са хората, които разбиха СДС, а Костов е част от сделката власт срещу пари.Покойният Добрев върна мандата и Костов дойде на власт, за да прехвърли легално като приватизира цялото национално богатство в ръцете на комунистическите фамилии, новите капиталисти. ДСБ е гръбнакът на БКП, които за един ден се превърнаха в БСП, а също за ден от управляващи държавата се превърнаха в собственици на държавата. Те притежават предприятията, банките, медиите, партиите. Съветът ми към младите хора на тази страна е : Думите на Бога към жителите на Содом и Гомор:'' Бягайте и не се обръщайте''. Нашият живот мина в борба, не искаме и вашият живот да мине в това.

За Атанасов не знам, не го познавам много добре, но фактът, че е близък или бе близък с Костов, когото имам неудоволствието да познавам прекалено добре, ме кара да съм резервиран и към него! Но това, което казва в случая и което цитирах е вярно! Така че не трябва само да се гледа кой казва нещо (дали е компроментиран или не), но и какво, и особено - ако е възможно - защо точно го казва, с какви истински (а не декларирани за пред хората) намерения! СДС бе зачената в грях, оказа се, че цяла плеяда "ранни демократи" бяха ДС мекерета и техни подставени или кръстени лица, като се започне с Желев и Доган и продължим с Тренчев, Стоян Ганев, Венцеслав Димитров, Георги Марков, Асен Мичковски, ...Христо Бисеров, Данчо Ментата... Костов просто се оказа по-умен и умел от повечето от останалите и успя да се добере до властта. Между другото в България тези, които са умни и се доберат до властта не крадат лично те, а чрез подставени лица, и не навсякъде и непрекъснато, а само чрез подбрани "удари". И Костов започна така, но после деморализацията от корупцията и кражбите (България е малка страна и нищо важно не може да остане дълго скрито) се пренесоха много бързо и надолу...сред "нашите хора". Това е много дълга и много болна тема.

Много точен коментар. Финала е безапелационен.

трябва да започне с червените олигарси до един бивши агенти и комсомолски секретари. А отнемат ли им имуществото как ще се издържа БСП, то ще си бъде едно публично харакири. Така че приказки за красивото бъдеще взеха да не минават. Дрънканици от пазара в Крушовица.

Има ли,бе?

Ето какво казва Атанасов, и е напълно прав, с уточнението, че и Борисов е подставено лице на червената ДС-КГБ върхушка, която много добре до отлично "си работеше" с определени среди от Запада и Америка, и от службите им И НЯКОИ ОТ ТЯХ ДОСТА СЕ ОБАЖИХА С ОТКРАДНАТОТО!!! Целта на Бойко Борисов е да управлява еднолично. Той страшно много обича европейските пари, но не обича европейските правила. Монополизират се основните отрасли на икономиката. Гръбнакът на демократичната държава е унищожен. Това каза лидерът на ДСБ Атанас Атанасов пред десните. Те събраха на форум, за да преборят завладяната държава. "Имаме фиктивно съществуване на разделение на властите", убеден е лидерът на тъмносините. На практика имаме единна и неделима власт, изтъкна Атанасов. Той критикува, че има видимо обезличаване на институциите. На Борисов му трябвали безделници и той такива си ги е избрал, по думите на Атанасов. За целта е създадена партийна номенклатура, която е взета от агресивната посредственост, по мнението му. Те обслужвали държавата. Парите от обществените поръчки се раздават на приближените. Част от модела е контролираната корупция, корупцията е повсеместна днес, недоволен е Атанас Атанасов. Когато корупцията не се синхронизирала с държавата, идвал суджукът. Олигархията днес е движеща сила на прогреса, продължи с критиките тъмносиният водач. "Поддържа се репресивна машина за елиминиране на неудобните на властта. Ето това имаме на терен в България.", изтъкна Атанасов, цитиран от Нюз. бг. Този модел имал за цел присвояване на колкото се може повече пари. "Пари, власт, пари-това е механизмът, по който днес функционира държавата", заяви още лидерът на тъмносините. Той настоя за възстановяване на правовата държава. Днес парламентът бил хомогенен, по мнението му. Там има казионна опозиция, която на всичкото отгоре е разцепена, убеден е Атанас Атанасов. Той посочи, че десните трябвало да отлеят фундамента, за да поискат властта и да отвоюват държавата.

Но ако все пак трябва да дадем някои от основните характеристики на модела, по който от 30 години се развива България и който сега личи с пъна сила, то ето някои от тях: Огромно, планомерно и непрекъснато разграбване на всичко в Бългаирия - това е план, сътворен в Москва преди 1989 год. и реализиран с различен и променлив успех в различните бивши соц. страни и най-голям успех в Русия и България, при който се осигурявяа безнаказаността ЗА БЕЗБРОЙНИТЕ Й ПРЕСТЪПЛЕНИЯ на червенита върхушки в Москва и София ЧРЕЗ ТРАНСФОРМИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ВЛАСТ В ИКОНОМИЧЕСКА, с други думи - чрез тотално разграбване на държавите и народите - респ. руския и българския! И заграбвайки цялата икономическа власт, да се върне съшата върхушка, чрез подставените си лица и отрочетата си, разбира се, както традиционно се прави, отново във властта, а всъщност те никога не са я напускали и давали (те с кръв са я взели и само с кръв ще я дадат, това са техни признания!) Този план бе подплатен с договаряне на най-високо ниво между руските велможи и някои много изявени представители на ЗАПАДНИЯ И АМЕРИКАНСКИЯ ЕЛИТ - като например Джордж Буш - баща! Така комунистическите върхушки не само успяха да договорят и получат безнаказаността си за БЕЗБРОЙНИТЕ ИМ И ЧУДОВИЩНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ СИ (и други) НАРОДИ, ВКЛ, УБИЙСТВА, РЕПРЕСИИ И ГЕНОЦИД, НО И ДА ЗАПАЗЯТ ОГРАБЕНОТО И ДОРИ, след като се успокоиха и убедиха, че никой не им търси отговорност, ДА ЗАПОЧНАТ ДА ЙРАДЯТ, ГРАБЯТ И МАМЯТ С НОВА СИЛА! Определени лица, кръгове и среди от Запад и Америка, сред които изпъкваха такива като милиардерът Максуел, бившият шеф на ЦРУ и президент на САЩ Джордж Буш (дрещал се и лично с Кръстникът на червената мафия Луканов на времето...) и др. УЧАВСТВАХА, МАКАР И МНОГО ПРЕДПАЗЛИВО И АНОНИМНО И СЕ ОБЛАЖИХА ОТ ТОВА РААЗГРАБВАНЕ, а ЦРУ и КГБ през по-голямата част ор времето ако не си сътрудничеха, то не си и пречеха (меко казано), когато някой крадеше или мамеше някъде!

А докога ще живеем в миналото? Ако немците живееха в миналото, щяха да са изчезнала нация, а не водеща световна икономика.

Това е много хубав въпрос - ние живеем в и с миналото, защото НЕ ГО ЗНАЕМ! НЕ СМЕ ГО ПРОЧЕЛИ, НЕ СМЕ ГО НАУЧИЛИ И ИЗУЧИЛИ, НЕ СМЕ СЕ ПОУЧИЛИ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ, НЕ СМЕ ЗАТВОРИЛИ СТРАНИЦАТА СИ, ВЪПРЕЛИ ЧЕ МНОГО ПЪТИ НЯКОИ СЕ ОПИТАХА ДА ГИ НАПРАВЯТ, А НЕ СМЕ Я ЗАТВОРИЛИ, ЗАЩОТО ... НЕ СМЕ Я ПРОЧЕЛИ И НЕ СМЕ СИ НАПРАВИЛИ НУЖНИТЕ ИЗВОДИ! Човек и народ, изобщо хорат СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ! Но ако крият историята и истината и фактите и взаимовръзките в нея, няма как да си извадиш поуките и ДА НЕ ПОВТАРЯШ И НЕ ПОТРЕТВАШ ГРЕШКИТЕ СИ! Затова казват, че НАРОД, КОЙТО НЯМА МИНАЛО (ИСТОРИЯ, ИЛИ НЕ Я ЗНАЕ И ПОЗНАВА) НЯМА И БЪДЕЩЕ! "АКО ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВА (ТОЕСТ, И ОТ КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ), ТОЙ ... ЩЕ СТИГНЕ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ!!!" Точно това и става в момента с българите и България - един народ, който не знае кой е, от къде идва и къде отива, лута се, бяга от реалността и истината! Всички системи в България се разпадат, и това е очевидно, и въпреки това някои отново убеждават, че всичко било добре и нормално, българите са най-бедните в ЕС, и въпреки това излизат статистики, че точно българите можели да си купят повече неща с доходите си от ... европейците! Или да ти го кажа просто и в съвсем прав текст - ако обществото не знае и не познава историята си, или се оставя да го лъжат и мамят рабойниците и престъпниците, мафията, която го управлявяа, АКО НЕ СЕ ИЗОКА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ЦАЦАРОВ, ПЕЕВСКИ, БОРИСОВ И СИЕ ДА НАПАДА И КРАДЕ И ОГРАБВА ТАКА БАНКИ КАКТО КТБ, ТО УТРЕ ЩЕ БЪДЕ НАПАДНАТА И РАЗГРАБЕНА ДРУГА БАНКА, ДРУГА КТБ, ДРУГ "ЕМКО", А КАТО СВЪРШАТ ГОЛЕМИТЕ ПЛЯЧКИ ЗА ТЕЗИ ЩЕ ДОЙДАТ И ПРИ ТЕБ ДА ГРАБЯТ! Ето затова!

Ако трябва да се говори за моделЪТ в България, то най-важното и основното е, че Е ЗАВЪРШЕН ПРОЦЕСЪТ НА ПРЕХОД ОТ ОТКРИТА ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА И ПОЛОВИН ВЕКОВНО РУСКО РОБСТВО КЪМ ... ОИГАРХО-МОНОПОЛИСТИЧНА ДИКТАТУРА НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, успяла да направи това с ИМИТАЦИИ НА ЗАКОНОВА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И МНОГО СИЛНОТО ЖУМЕНЕ ДО ИЗГЛУПЯВАНЕ И КАРИКАТУРА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРРЖАВИ И ИУПРАВНИЦИ И АМЕРИКА И СЛУЖБИТЕ ИМ ЗА ТОВА, КОЕТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СТАВА В БЪЛГАРИЯ! Моделът България е включване на РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ И АКТИВИ, или както Атанасов казва: Борисов обича европейските пари, но не и европейските правила! Но не е само Борисов, такива са и реално всички предни управления в България на практика и на дела, а не на думи и декларации! Моделът България означава разграбване на над 12- милиарда долара за 27 години, като огромна част от по-големите удари изтече в руски ръце на руски ДС-КГБ олигарси и схемите им! Моделът България е ЦИНИЧНО И ОТКРОВЕНО ОГРАБВАНЕ, тоест РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА! Щурибаджанащина, "нащи и ваши", създаване, отглеждане и обгрижване на ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И МАФИЯТА,,.. Моделът е и Гоце, и Доган, и Симеон, и Станишев, ..., и Пеевски, и Борисов...И Луканов, Любен Гоцев, Костов, Жан Виденов,... И НАЙ-ВЕЧЕ СОТИР ЦАЦАРОВ И ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СТАНА И СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ, ДИВАШКАТА АТАКА НА ЦАЦАРОВ СРЕЩУ ГОЛЯМА БАНКА ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ...

Получаваш минуси за истините. Затова и интелигентните хора емигрират. Спомни си кой е предал Левски.

"Огледалце, огледалцежя кажи, коя е най-прекрасна на света?" Чува се само: - Искам, дай, искам, аз съм най-прекрасна...... Много егоизъм, много нарцисизъм, много агресия.... А кадърниците от БСП един паметник на Бузлуджа не могат да закърпят!

Модела Македония - 240 евро (480 лв) МРЗ. Модела Сърбия - 250 евро (500 лв) МРЗ. Модела Албания - 180 евро (360 лв) МРЗ. Модела Люксембург - 2000 евро (4000 лв) МРЗ. Модела Германия - 1500 евро (3000 лв) МРЗ. Модела Великобритания - 1400 евро (2800 лв) МРЗ. Модела Холандия - 1550 евро (3100 лв) МРЗ. Модела Испания - 825 евро (1650 лв) МРЗ. Модела Белгия - 1560 евро (3120 лв) МРЗ. Модела Ирландия - 1560 евро (3120 лв) МРЗ. Модела Гърция - 684 евро (1360 лв) МРЗ. Модела Хърватия - 442 евро (880 лв) МРЗ. Модела Румъния - 319 евро (638 лв) МРЗ. Модела Полша - 437 евро (874 лв) МРЗ. Модела Франция - 1480 евро (2960 лв) МРЗ. Модела Естония - 470 евро (940 лв) МРЗ. Модела Словакия - 437 евро (874 лв) МРЗ. Модела Латвия - 380 евро (760 лв) МРЗ. Модела Португалия - 650 евро (1300 лв) МРЗ. Модела Чешка република - 420 евро (840 лв) МРЗ. Модела Унгария - 412 евро (824 лв) МРЗ.

Добре бе Корнелия, ама кога ще спечелите, когато и на частичните месни избори преди седмица по селата не взехте един селски кмет, кога!

БСП прилича на едно лигаво и разглезено дете, което тропа с крак и се тръшка - Дай! Искам! Купи ми! Само егоизъм и нищо продуктивно!

Гледам, че сега Корнелия е попроменила малко припева си - досега говореше за сваляне на модела "ГЕРБ" - и онзи ден имаше подобно нейно изказване. В коментарите си под статията аз писах, че модел "ГЕРБ" всъщност няма и Корнелия или лъже, или себе си лъже. И че БСП още не се е извинила, АМА ИСТИНСКИ, от дъното на душата си, за безбройните престъпления на БКП, чийти "горд наследник е" срещу българския народ и България, среу Род и Родина, както и за злолумите на БСП след това. И гледам сега, че Корнелия е с бърз рефлекс, което започва да ми харесва...:) Моделът "ГЕРБ" е всъщност моделът "Москва", или моделът ДС-КГБ, или моделът "Перестройка", или който както иска да нарече ОНЗИ ПЕРВЕРЗЕН ПУБЛИЧЕН ПСЕВДОПРЕХОД, в червените ДС-КГБ кукловоди, чрез който те искаха да имитират преход към демокрация, а всъщност осъществиха преход от ОТКРИТА РУСКА КОМУНСИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА към ПРИКРИТА ИМИТАЦИЯ НА ЗАКОНОВА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, А ВСЪЩНОСТ ПРИКРИТА ДОСКОРО, А ВЕЧЕ И ОТКРОВЕНА ОЛИГАРХО-МОНОПОЛИСТИЧНА ДИКТАТУРА! Основна цел на този план и модел бе ДА СЕ ОСИГУРИ БЕЗНАКАЗАНОСТТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ ЗА БЕЗБРОЙНИТЕ ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, ЗА МНОГОБРОЙНИТЕ ИМ ПРЕДАТЕЛСТВА! И за тяази цел те впрегнаха специалистите си - тези от ДС и КГБ! Последните се справиха със задачата, че и видяха своя шанс, веднъж поуспокоили се, че няма да ги закачат за престъпленията, издевателствата и убийствата СЕ ХВЪРЛИХА ДРУЖНО И ЩАСТЛИВО ЗАЕДНО С ЧЕРВЕНИТЕ ВЕЛМОЖИ И ДЕЦАТА ИМ ДА ПРАВЯТ ОНОВА, КОЕТО НАЙ-ДОБРЕ УМЕЯТ - ДА ГРАБЯТ, ДА КРАДАТ, МАМЯТ, РУШАТ, ИЗНУДВАТ, РЕКЕТИРАТ, ..., УБИВАТ! Ето това е всъщност Моделът в България през последните 30 години И ВСИЧКО ТОВА СТАНА ПРЕД БЕЗМЪЛВНИТЕ ПОГЛЕДИ И НА АМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАПАДА, КОИТО - В ЛИЦЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И СЛУБЖБИТЕ И,, ЗНАЕХА ОТЛиЧнО КАКВО И ЗАЩО СТАВА, НО НЕ СЕ НАМЕСИХА, ЗАЩОТО ПРИВИДЯХА СВОЯ ИНТЕРЕС В ТОВА, А МНОЗИНА И ОТ ТЯХ УЧАСТВАХА В РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

"модела" Борисов ГЕРБ - Минималната работна заплата в България = 460 лева "модела" Путин / Корнелия Ниновна БСП - Минималната работна заплата в Русия = 7800 рубли (около 225 лв.) (в. "Известия" 03.07.2017)

Не знам, ама Сърбия и Македония са с по-високи минмални от България...

А знаеш ли дали Македония и Сърбия са имали БСП- правителство Луканов, когато спря тока и изчезнаха стоките от първа необходимост? А след това БСП-правителство Виденов, когато България фалира, милиони си загубиха спестяванията, когато заплатата падна до 5 долара, но някой други съпартийци станаха милионери? А след това БСП-правителство Станишев, когато корупцията процъфтя и БСП-правителство Орешарски, когато бе ликвидирано доверието към парламент, полиция, съд, прокуратура? Ай провери и ела да спорим!

Ей тази има голямо чуство за хумор! Алтернатива друг път! Алтернатива - с модела "Кой" - хайде нема нужда! Крадлата вика дръжте крадеца...!

Това е официална прогноза от НСИ за бъдещата популация на България. Година Население 2015 7,159,819 2020 6,950,436 2025 6,734,989 2030 6,519,217 2035 6,311,454 2040 6,115,526 2045 5,929,267 2050 5,748,061 2055 5,567,060 2060 5,384,040 Според НСИ средната заплата в София е 1400 лв, като четвърти месец е била 1450 лв. А за страната е 1027 лв, като четвърти месец е била 1060 лв. Според НСИ населението на столицата през 1998 година е било 1.1 милиона души, а през 2011 година отново 1.1 милиона души. Източници: НСИ, Wikipedia

Да се чете 1989 година вместо 1998.

Ние в Пресцентъра на Партията за българия искаме да напомним, че винаги сме били алтернатива на пагубните управления. Така както БСП беше алтернатива на фашистите преди 9-и и както Жан Виденов беше алтернатива на Костов. Дори вече успешно сме се доказали и като алтернатва на ГЕРБ. След тях експертизата на Пламен Орешарски успешно възстанови разрухата въпреки опитите на соросоидната паплач да провали успешното начинание.

Скрий бе комуняга Никога повече социалисти - бивши комунисти Аре у лево

"модела" Борисов ГЕРБ - Минималната работна заплата в България = 460 лева - България лидер по икономически растеж в ЕС - Учителските заплати скачат с 15% от 1 септември 2017 - Средната заплата ще достигне 1075 лв - минималната пенсия се увеличава с близо 11 % от 180 на 200 лева. Това е второто увеличение на минималната пенсия за 2017 година, след като от 1-ви юли тя се вдигна от 161 на 180 лева "модела" Путин / Корнелия Ниновна БСП - Минималната работна заплата в Русия = 7800 рубли (около 225 лв.) (в. "Известия" 03.07.2017) - Кабинетът трупа бюджетен дефицит по-бързо от планираното в закона (правителството Орешарски. 02 Юни 2014) - Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат (правителството Орешарски. 18 Март 2014) - Учителските заплати. Орешарски (по-късно премиер на България от БСП) към Вълчев по време на учителските протести: "дай да разваляме сЕденката, първо да мислим за числа, за съкращения" - По качество на живот България е по-близо до Албания, отколкото до ЕС (Орешарски БСП. 17 Май 2014) - Рекорден ръст на фирмените фалити. През миналата година в несъстоятелност са обявени 820 фирми. (Орешарски. 05 февруари 2014) - Орешарски БСП: от 1-ви юли 2014 всички пенсии ще бъдат увеличени по швейцарското правило с 3 %, минималната пенсия да стане 155 лева от средата на 2014

Знаем я ние вашата алтернатива!Спиране на санирането и насочване на парите към ,,млади бизнесмени"за ,,откриване на ,,работни места за младите".Спиране на парите за инфраструктура под надслов ,,асвалт не се яде"и вкарването им в ,,перспективни руски енергийни проекти".Организиране на ,,референдум"за излизане от ,,разпадащият сеЕС" и ,,не на окупацията от НАТО", Признаване на Крим за руски и провеждане на мащабна програма за превъоражаване на армията със руско оръжие за (държавна тайна)милиарда лева(евро), (долари) и присъединяване към таможения съюз,към Евроазиятския съюз ...и въвеждане на визи за всички европейци!

30 г. експерименти и смяма на модели Едно и също по новините, едно и също в коментарите, а мизерията, безработицата, ниските доходи и корупцията се увеличават.

Гробари квичат на умряло и реват от комунизма дето го няма от 28 години щото кака им Корнелия иска да им издърпа кокала от устата. Злото куче герб кокал не пуска и хапе лошо. Ама вие си дръжте тиквата, 3 мандата простащина, кражби и некадърност бая сметка са ви натрупали. Някой ден освен суджук и сеири ще ви покажат и сметката. Ама вие си плюйте по Корнелия, по освен антикомунизъм и крадене дали владеете нещо.

Уволнена е от тогавашния премиер Сергей Станишев заради скандала за източването на милиони от столичната Топлофикация. Следователката Татяна Шарланджиева, която разследва Вальо Топлото за източените милиони, е приятелка на Корнелия Нинова. Самата Нинова посредничила на Шарланджиева преди разпитите на свидетеля Красимир Георгиев - шеф на мощната тогава икономическа структура Фронтиер". Така, според СРС-та от тогава, предварително било уговаряно какви да бъдат показанията на бизнесмена. "Техноимпекс", "Техноимпортекспорт", Пловдивския панаир...

тая гробарска енергия ако се насочи не срещу БСП, а за нещо градивно няма ли да е по-добре. Ама откак е дошъл Борисов само противоборство виждам, а 28 години след падането на социализма да се тресете масово от антикомунистическа и антируска истерия е голяма простотия. Лъжата герб приключи. Всичко е на фалит. ой крал крал. В същност единственото, което може десницата у нас е да краде и да плюе комунизма.

е клиентелистка партия от сини комунисти и ялови калинки. Затлачиха всички социални системи, здраве, отбрана, образование, общини. Щуробаджанашки и проектни кражби. Нищо повече. Събрали се простите и се организирали в партия за да изгонят и малкото ставащи за нещо в чужбина. За 3 мандата на герб даже и Румъния доста ни избяга напред, а бяхме практически с равен старт през 2007ма. Сега те са далеч напред.

Ех соросоидни герберски тролове жал ми е за вас! То бива простота и елементарност, ама чак такови като вашити не бива! Колкото и да ревете срещу Нинова само с това ще си останете! Но какво друго да правите, като само това можете, а и ви е страх, страх, че краят на олигархично-мафиотския роднински модел на Тиквата се задава. А що се относя до отношението ви към Нинова, то е без никакво значение! Защото тази жена чрез интелекта и енергията си привлича ежедневно подкрепа от хора с различни политически убеждения, от млади и стари. И това на следващите избори ще го разберете, защото дори хората, които в началото са вярвали на ГЕРБ днес вече се обръщат към Нинова и младите край нея в БСП!

Време ти е за електрошока, само с хапчета няма да се оправиш.

бкп/бсп - партия взела тъй много и дала тъй малко на българското племе.

Нещо да кажеш за другото отроче на БКП, ГЕРБ?! За тях си мълчиш, нали другарю герберун, щото са най-велики, най, най, а банкянският престъпник, е най-по-най?!Тъпанар!!!

Така ли бе другарю бесепеде..ст. Истината боли и за това си толкова злъчен. Та да ти кажа - от зелена тиква семе ми не требе.

Новият модел: - без ЕС - без НАТО - без банки - без пари Гробищата ще са освободени от такси, но само за русофилите

са запазени за гроб и реставрягите и цялата ялова крадлива десница.

на многоцветната курва - цяла сутрин ровя, но не я откривам. Да не Кто наСтанишко - Йончева

Тези твари от БСП не се спряха да клатят държавата! Каква алтернатива сте? Какво ме интересуват глупустите на БСП и разните му там "гейтове" и алернативи? Пия си кафето сутрин по кафетата по хубави улици! Получавам си заплатата, която е в стотици пъти по-висока от времената, когато БСП управляваха! Пълня багажника на колата с храна от претъпкани магазини! Пълно е с магазини претъпкани с техника! По време на БСП магазините бяха празни, млякото се купуваше в 4 ч. сутринта, техника никаква! Карам си колата всяка събота и неделя до морето по хубава магистрала, която първо БКП а после и БСП за 50 години не успяха да завършат! Ходя до Гърция! Какво ме интересуват тям некакви си там БСП, некакви си там Нинова и Йончева, огради, гейтове и алтернативи! ГЕРБ били лоши! Ма нека са лоши и на мене и през следващите години да ми е така "лошо" както сега! На баба им фърчилото на БСП! Ма изобщо не ме интересуват БСП и изобщо не ме трогват, па дори и да хванат Папата на калъп с Ердоган!

Корнелия е 100 % доказала се лъжкиня. Жевеела с 2000 лв на месец. Горкото и синче в щатите. Той как ли я кара. Може би на просия. Бойко не бил съгласен да се огласят политиците с кредити от КТБ. Последната гнусна лъжа. Лъже и своите. Конгреса щял да е за бла, бла, бла, ... последния да затвори вратата... Целта е ясна - изгонване на едни и утвърждаване на други (удобни) на Нинова номенклатури. Сега ще видим що за животно е уж новото алтернативно на ГЕРБ - БСП.

На деца с международни успехи им дават стипендии, ама вие гробарите нямате такива деца.