Забранен противогъбичен препарат открит в краве масло

При 5 марки масло проверка на "Активни потребители" установява нерегламенирано и/или незаконно влагане на немлечни мазнини, вода и фунгицида натамицин.

Обратно в новината

Коментари - Забранен противогъбичен препарат открит в краве масло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dapoxetine buy avanafil

premature babies wikipedia nivaquine how erectile dysfunction affects men partner with erectile dysfunction what is hydroxychloroquine sulfate favipiravir treating erectile dysfunction without drugs plaquenil toxicity vidalista 20 side effects tadalis sx zithromax 500 mg oral tablet zithromax buying

cloriquine cloroquine protein erectile function restored after turp erectile cherries define chloro what is hydrochlorothiazide erectile vitamins generic name for plaquenil tadalafil side effects buy tadalafil us zithromax oral where to buy zithromax

service connected erectile dysfunction best erectile dysfunction pills cheapest erectile dysfunction drugs

А дали е истина?

Как е възможно? На златистата опаковка на Deustche Markenbutter пише произход Германия! Ние купуваме само това масло и бяхме спокойни, че е НЕМСКО МАСЛО и няма шменти капели!Сега какво да ядем като се оказва, че няма нищо сигурно в тази наша мила държава?!

Как е възможно? На златистата опаковка на Deustche Markenbutter пише произход Германия! Ние купуваме само това масло и бяхме спокойни, че е НЕМСКО МАСЛО и няма шменти капели!Сега какво да ядем като се оказва, че няма нищо сигурно в тази наша мила държава?!

Всичкото каве масло е МЕНТЕ ,защото вече няма крави, децата също не виждат често живи крави , а и не знаят .

На тези фирми трябва да се забрани да пакетират каквото и да е. Това трябваше да се случи много ,ама много отдавна. За Милтекс и Хранинвест се пише че са мошеници не за първи път. Чудя се кой купува продуктите им при толкова негативни отзиви. Голяма част май се набутват по курортните комплекси. И явно подкупите които дават на държавните органи са много големи.

Мааааааааааааааама ви деееееееееееееееееееба мръснаааааааааааааааааа простаааааааааааа печелбарскааааааааааааааа. Цензурирайте ме колкото си искате...

Това лято си купих масло Президент и без да искам допуснах да се разтопи. След това една част от него се "стегна", а другата си остана течна... Явно и в него има растителни мазнини...

Много чудно що ЧЕНГЕСАРИТЕ и БАБХ умишлено бездействат през цялото време и ИМИТИРАТ ДЕЙНОСТ само ако някой им свърши работата. Умишленото влагане на забранени вещества се класифицира като ТЕРОРИЗЪМ но защо ли МВР спиииииии.

Прекрасно е, че са ги хванали. Прекрасно е, че ни се съобщават и имената на фирмите. Обаче, защо когато фирмата е чужда ни се спестява името ? При проблема с химикала в сладоледи и други се оказа, че фирмата е френска, а всички опити да се напише името и в този сайт бяха третирани като спам и трити веднага.

FuckTheEU

Първо - браво, че най-после се осмелихте да назовете имената на фирмиоте и марките на продуктите с нарушения! И второ - собственикът на хранинвест трябва да бъде даден на съд за заблуда на потребителите с тази си опаковка!

Какво стана с митовете "Купувайте българското", помогнете на българския бизнес, некачествени храни от Европа и т.н. лъжи? Аз отдавна не купувам масло, което не е пакетирано в Германия напр. и не е надписано на немски. Преди време купих откровено фалшиво масло президент, пакетирано в Полша.

е естествен /натурален/ продукт, ефикасен в изключително малки концентрации и разрешен за повръхностна обработка на кашкавал и вурстове. Естествено, бай ти Ганя се е о*срал както винаги.

Забранен противогъбичен препарат открит в краве масло Това е две в едно.Хем масло, хем лекуваш гъбична инфекция.

едно ново масло в бурканчета "Гхи". Дали е истинско ?

Тази фирма Вълчев откакто съществува произвежда само фалшиво масло. Не купувай стоки на Вълчев.

цялата истина. 2-3 марки били некачествени, а останалите дали са ???? Просто имитират дейност да си оправдаят заплатите. И ни будалкат.

Благодаря, че този път казахте кои са марките. Само искам да попитам, защо когато става въпрос за някоя от големите(масово разпространени) марки, не ги споменавате.

нови и нови марки. винаги това се питам, то няма животни вече бе, няма и хора, абе мамата си е...о.

откъде се произвеждат толкова много, безброй марки млека, масла и сирена като няма животни ?! Поне не толкова колкото преди. Но млека и сирена се бълват всеки ден с хиляди. Откъде бе, като животните са кът ???? Ми много ясно че ги правят от всичко друго само не от мляко.

изключително просто

внасяли суровина. Сухо мляко естествено. хахах

мислиш че ти внасят истинско краве мляко ли ? хихих наивници.

да има толкова много марки масло, сирена, кашкавали, млека, при положение че няма животни. Аз отдавна не съм виждал жива овца и жива крава, а преди имаше цели стада.

А фирма "Вълчев" няма ли да я разследвате ? Или те вече си платиха такса "спокойствие" ?

Мажете с масло против гъбични инфекции!!!

Правилно, че казвате имена, но много неграмотно, та чак объркващо е написаното при изброяването им. Сайта не може да си позвол грамотни хора ли? Ами не се занимавайте с новинарство и журналистика, това е отговорна работа, както и да я погледнеш.

тези фирми не си вземат поуки от предишни глоби и продължават да пласират фалшиво масло. Намерих по темата две публикации от 2014 и 2016 г. На Клуб Z: Тест показва: Маслото е пълно с вода и палма, Проучване на "Активни потребители" е изследвало 15 марки, предлагани на нашия пазар 29.09.2014, и втората на Блиц: Три фирми ни пробутват фалшиво масло Комисията за защита на конкуренцията ги глоби с 127 хиляди лева, 03 Май 2016

Да, но преди беше за нерегламентирано за растителни мазнини (които официално не се водят вредни за здравето). А сега е за абсолютно незаконно използване на вредни вещества - т.е. тук вече Прокуратурата трябва да се намеси.

очевидно глобите са малки

Тези варненските Милтекс, как само имитират истинското немско масло на Марекенбутер. Истинското е със златиска опоковка, доячка с крава и синия символ с орел. А Прансинвест - Варна от поне 5 години винаги са в класациите с фалшиво масло и си продължават работата. Държавата СПИ. Айде хората ги знаят какви мошеници са и не купуват, ама онея си пробутват стоките по яслите и детските градини и ТРОВЯТ ДЕЦАТА.

МАРКЕНБУТЕР ЕООД са мошеници. Имат уеб сайт, на който освен две картинки и един ред информация за тази фирма друго нищо не може да се види! Нито как се осъществяват контакти с нея!

без думи!!!!!!!!!!!!

А пък аз си мислех че дойче макенбуртер е немско масло Мошенници

Ето картинки на фалшивите: https://tld5900.all.biz/ link

Не купувам българско масло.Купувам саде немско

Може само да прилича на немско, а да да е фалшиво нашенско - търсете тъмносиния символ с орел. А от българските - само проверени марки - Домлян например.

А бе ще се мре то се е видяло в китай такива производители разтрелват Тука поне да ги осъдят за опит за масово убийство

а, нищо, нищо! ваксините са къдееее по-страшни.

КОНКРЕТНИ ИМЕНА! БРАВО!СИГУРНО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ СЛЕД УЛТИМАТУМА))): ЩОТО ТЕ ЖУРНАЛЯТА ТАКА ПИЧЕЛЯТ - С ШАНТАЖ - КРИЯТ ИМ ИМЕНАТА И АКО СИ ПЛАТЯТ - НОВИНАТА ПАДА, АКО НЕ - ЗА НАЗИДАНИЕ ГИ ИЗТИПОСВАТ 1:1!

последно- да избираме ли българското /производство/ или да си останем засега на сигурно с вносното?

То и вносното не е сигурно колко е вносно Внасят само опаковката пък в българия ги пакетират

Пука му на Боко. Той бичи мас!!!

Последно рабрах че маста я носели от екарисажа

Затова ли мята задника като луда крава?

При 300 процента печалба няма престъпление, на което не би посегнал капитал дори при опасност от бесило. - К.Маркс.

Има една поговорка.Убиеш ли човек, ставаш убиец...Убиеш ли милион, ставаш крал.Убиеш ли всички,Бог !

Аве купувайте Shell и нема страшно!

ChatGPT

Станахме кат' хлебарките вече... от толкова отрови в храните развихме имунитет

при бай Тошо и социализъма поне храната беше истинска

направо като жива си беше.... Явно паметта за радиоактивните салати и краставици след Чернобил е много къса...

Чернобил беше за кратко време, с марулите. А сега ни тровят ежедневно.

човек да се чуди как упорстваме да ритнем камбаната

"Европейски" стандарти може би?

Добре че този път сте казали производителите да внимават хората. Аз съм се убедил, че българското масло е менте и отдавна не го купувам, но за съжаление не навсякъде има избор.

Никой не му пука за мат'риала. Започва с храненето и завършва със здравното обслужване.

Така е ,но защо ХОРАТА не излязат на площада и свалят тази шайка герб?

Че те тези фирми работят от много време преди да има ГЕРБ. Хората от Варна си ги знаят какво правят.