Социалисти към Гергов: Предател, келепирджия, олигарх

Социалисти избухнаха във Фейсбук срещу писмото на пловдивския лидер, насочено срещу председателя на партията.

Обратно в новината

Коментари - Социалисти към Гергов: Предател, келепирджия, олигарх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИНОВИСТИТЕ. ВЕДНАГА ЗАЕХА ПОЗИЦИЯ.ТАКИВА ПУТКОЛИЗАЧИ, КАТО ЖЕЛЬО БОЙЧЕВ И ОНЗИ ПЕЛТЕКА , ДЕТО СА СЕ ПРИСЛАМЧИЛИ ДО. КАКА ИМ КУРИ.СТОЙТЕ НА ЗАФЕТ НА ПОЗИТАНО И РАЗВЯВАЙТЕ ЗНАМЕТО КУРНЕЙСКО И СЕ ПАЗЕТЕ ДА НЕ ВИ ИЗДУХА ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ВИ СЕ ЕБЕ БОЙНАТА СЛАВА И ЩЕ ЧУДИТЕ КОЯ ПЕСЕН ДА ПЕЕЕТЕЕЕ...НЕЩАСТНИЦИ...

Всички са един дол дренки, това са стари муцуни вън от полезрението ни и управлението на каквото и да било. Но пред Нинова с лъжите,арогантното държание, задкулисния саботаж на работата на Борисов, нечистите игрички дори спрямо другите съпартийци в столетницата - ГЕРГОВ направо е цвете. Пък нека привържениците на БКП си помислят за чий им е такъв лидер змия като Курнелката.

ЛИЦЕМЕРИ!

Смешници, този Гергов е един от вас! Трябваше да си решите проблема между партийно, без да ревете и да ви чува света!СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ? Дренките са от един дол!

Гергоф e масон, Курнелия е криптоеврейка. И двамата разиграват водевил пред партийните невежи, които не могат да доловят задкулисният план на Сатаната - да разцепи партията чрез нейни коварни решения сред пушилката на тия двамата артисти. Свинарят-масон да надува свирката и да заглушава шепота на гадините зад паравана. Целта е да ликвидират столетницата. Та какви социалисти по природа и същност са тия приватизатори от най-дивия период на Костовизма?! В партизанско-партийния конгломерат трябва останат само ОПГ ГРОБ, някои костовистки отрепки и продажните псевдо-патриоти, които излязоха много удобни подметки на жидоянките. ТНикой не мисли за България, а плановете се глобални и стратегически. Утре козяците чрез своите послушни продажни марионетки от ОПГ ГРОБ могат да вкарат безпрепятствено България във война срещу Русия. А ония по братски безмилостно ще ни попилеят за предателството и ще разчистят терена за лакомите за имане чифути.

Като ядоха кюфтата защо не викаха срещу него??

България се превърна в рай на политартизански гьонсурати след 1990 г. Свинарят, пикаещият Румен и архарът от БСП са еднородни близнаци със СДСарските крадци на милиарди Костов, Бакърджиев, Мравояда и сие, с жидоКобурга и неговата банда лентяи, с ОПГ ГРОБ начело с мутрата и Цеко цървула и стотици измамници, олигарси. Иска се нов комунизъм и нови лагери на справедливостта, след народния съд! Тотални конфискации на наглеците до 9-то коляно, ако трябва с обезглавявания!

Гергов свинаря е човек на Гоце. Достатъчно е безкрупулен за да твърди че го вали дъжд, когато го плюеш.

Случайно видян, че и Румен Гечев напира да дава мнение - пазете се и опреснете спомените и паметта си.Спорно е кой е по голяма измет от двамата / Гергов ули Гечев /

Реформи в БСП? Ти да видиш!

НЕКЪПАНИ И НЕОБРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ КАТО СВИНЯТА ГЕРГОВ И СУДЖУК АГА СА ОБИДА ЗА ОБРАЗОВАНИЯ ЧОВЕК .... АКО ИСКАХА ДА РАЗГОВАРЯТ С МЕН БИХ ОТКАЗАЛ - КВО МОЖЕШ ДА СИ КАЖЕШ С ПРОСТАК ???

Ако ще БСП да се подмлади с деца от детската градина манталитетът й няма да се промени. Те си знаят сталинските соц. похвати и как се унищожават хора за инакомислие под формата на "уронване престижа на партията". Нима никой не вижда, че Нинова и Гергов са от един дол дренки. И двамата слугуваха и забогатяха от СДС. Винаги сме допускали, че в ръководството на СДС има много пребоядисали се червени, но никога не сме допускали, че начело на БКП ще застане милионер от СДС!

Нинова ,ако не знае гербаджииските бизнесмени са хванали пловдивското БСП за топките и го стискат здраво, благодарение на бялото робство. Цецко, кажи си бре,защо Гергов ви врътна с Цацаров?

КОЕ ВРЪЗВА В ЕДНО ВСИЧКИ НЕЩА В НЕЩАСТНАТА СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ??? .. БЪДЕЩЕ И МИНАЛО .... ПЪРВИТЕ ПАДНАХА В КЪРВИ ПОСЛЕДНИТЕ СТАНАХА ПЪРВИ ... ФАКТА ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ Е БИЛ НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД И СЛУГИНКАТА В ДВОРЕЦА ВРАНЯ СИГАНКАТА МАРУЦА .... ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ГО ОТРОВИХА ЕВРЕИТЕ КОМУНИСТ - НА ЕВРЕИНА СОЦИОЛОГ АНДРЕЙ РАЙЧЕВ ДЕДО МУ Е ЛИЧЕН СЕКРЕТАР НА ГОЧЕТО , А ЕВРЕИНА ВЕНЦЕЛ РАЙЧЕВ - СЪВЕТНИК НА ЗЕЛЮ ЗЕЛЕВ МУ Е БАЩА НА АНДРЕЙ - МРЪСНО КОНСПИРТВНО ФАШИСТКО СЕМЕЙСТВО :))

Гергов е олицетворение на "социалистите" след 89г. Сега разбрахте ли защо прехода беше мирен?????

Йончева да напишете нещо за престъпната бсп. чакам

Милионерката нинова се пеняви на милиардера гегов. А простите соцбуклуци се пеняват и на двамата. А България и отрудения и народ хич не ги вълнува. Вълците се хапят за надмощие, като свършат ще подпукат стадото" народа"

НАЛИ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ СА ГИ СТРЕЛЯЛИ ПО ПОЛЯНИТЕ ?

Аз отдавна ви казвах, че ще дойде време, когато тези ще започнат едни други да се самоизяждат и самоизоблличават. Колкото и да ми е антипатичен Гергов, той не е изключение за тези, за ръководствата им - на БСП, А ПРАВИЛО! Просто сега този е нарочен за разкъсване, за да обере гнева на червените говеда, Те едва сега ли го видяха, че е такъв:) Жалка картина! Трагедия! "ЗАЩОТО СА "СОЦИАЛИСТИ"! "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИСТИ"!

Аз отдавна ви казвах, че ще дойде време, когато тези ще започнат едни други да се самоизяждат и самоизоблличават. Колкото и да ми е антипатичен Гергов, той не е изключение за тези, за ръководствата им - на БСП, А ПРАВИЛО! Просто сега този е нарочен за разкъсване, за да обере гнева на червените говеда, Те едва сега ли го видяха, че е такъв:) Жалка картина! Трагедия! "ЗАЩОТО СА "СОЦИАЛИСТИ"! "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИСТИ"!

Аз отдавна ви казвах, че ще дойде време, когато тези ще започнат едни други да се самоизяждат и самоизоблличават. Колкото и да ми е антипатичен Гергов, той не е изключение за тези, за ръководствата им - на БСП, А ПРАВИЛО! Просто сега този е нарочен за разкъсване, за да обере гнева на червените говеда, Те едва сега ли го видяха, че е такъв:) Жалка картина! Трагедия! "ЗАЩОТО СА "СОЦИАЛИСТИ"! "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛИСТИ"!

Жалко за България с тези боклуци начело.

ИЗРИТАЛА ЛУКАНОВ,СТАНИШЕВ,ПЪРВАНОВ,ГЕРГОВ ,ОВЧАРОВ,И ОЩЕ ПОНЕ 20 ПИЯВИЦИ ,СЕГА МОЖЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА ,НО ТРУДНО СЕ МАХАТ ПИЯВИЦИТЕ ,ТРЯБВА ДА ГИ НАПИКАЕШ

ГУГЪЛ : ... ТОДОР ЖИВКОВ НЕЗАКОНЕН СИН НА ФЕРДИНАНД .... НЯМА КАК БСП ДА СЕ ИЗЧИСТИ ... ЖИВКОВ ЗАЛОЖИ БОМБАТА ПОД СОЦИАЛИЗМА :))

най-обидното за мен е, че нашите баби и дядовци вярват в БСП и се кланят на грабителите си - около десетина на брой, ограбили целият им живот, цялата им младост с бригадирското движение, изпълнено с толкова вяра в доброто, в равенството, в идеалите за род и родина. Продължават да ръкопляскат на една партия с олигарси-милиардери, не искат да забравят младостта си и живеят в паралелен свят, предавайки внуците си и младостта им.

ЧУДОВИЩАТА на нацията Българска. И един ден имената им ще бъдат изписани в историята, като на Сталин. Тези 10-ина чудовища създадоха партиите и медиите в страната, за да държат цялата власт - сини, пембени, червени.. Създадоха от най-долнопробния ген на народа мутрите-убийци, бирници, рекетьори, дилъри, сводници, за да печелят не от икономика, а от престъпления. Пуснаха пипала като октопод. Те са Срамът на един народ. Те са убийците на младата Трета Българска държава, съществуваща след 1878 г. Тази Държава днес още няма два човешки живота /140 години/ и са се сменили само 3-4 поколения от оцелелите и създали Възраждане в 500-годишно робство.Този народ пазеше устоите си в 5 войни за 60 години /1885-1945/, отнели най-умното и смелото му. Този народ от селата, създаде градове, икономика, образование, култура, наука, здравеопазване/1-ВО МЯСТО В СВЕТА ПО ЛЕКАР на Глава от население, селско стопанство. Роди се и се създаде нова интелигенция. И накрая 10-ина алчни за-ници глътнаха трудът и историята на този народ и го прогониха, извън континента даже. Чрез мутри, грабеж, пирамиди, крах,разкол, чалга и упадък. Аспарух е довел този народ пеш от друг континент и не е мърдал от мястото си над хилядолетие, а траките - хилядолетия. И сега нашите баби ръкопляскат на тези чудовища. А те самите, осмивани ежеседмично в ефир и от КУМИЦИТЕ и от СЛАВИ ТРИФОНОВ.

бсп с олигарси като тоя ще гледа властта през кривия макарон . така се разпадна партията на оланд ,от такива алчници ,които обичат злоупотребите с властта !

прости и алчни комунисти, кога най-накрая ще ви закрият НЕбългарската партия?

гергов и бб са приготвили милиони за покупката на бсп ,което ще им осигури мир и благоденствие,край на кошмарите .ако нинова не отстъпи ,ще я катастрофират или ще я подхлъзнат в банята ,ще си отиде млада и зелена като Апостола ,без сбъднати мечти . нинова ,започни да шепнеш ,хората по-добре ще те чуят !

"Червени" простотии... Наглост и нерви - какво толкова, та пълните dir-a с тях!

СЕЛСКИТЕ НОМЕРА НА СУДЖУЦИТЕ ... ПУСНАХА СВИНЯ-ТРОПЕДО НА КУРНАЛИНКАТА ... СЕРЕГЕЙ , МУТРАТА И БЕЯ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ТРОЙНА ЛАМЯ :))

дира, за де е сигурен, че ще разберем колко лош социалист е гергов, все едно има не лош социалист, ни е публикувал за доказателство извадка от страницата на бсп в сураттефтера! хвала дрогаре!!

обирджии , олигарси, продажници.крадци, мошеници...все нарицателни за тях.Затова ще вият за власт като пес срещу месечина мдааа !!!

комунягите , по стародавна традиция на партията си, вкупом скочиха на падналото си другарче! когато падне курнелия, няма само да я заклеймят, а ще я удавят в плюн.ки!

С какво Нинова показа,че заслужава този пост?.Тя не е червена,много ама много се синие.Да се прати в СДС.Чрез нея вече нямат вяра в БСП.

ГЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ СЕ ВЪРНА ЗА 2 ДНИ И ЗАРЕДИ ЯКО ЛАЙНОМЕТА НА ЧЕРВЕНАТА СВИНЯ :)))

ГЕОРГИ ГЕРГОВ Е ТОЛКОВА ЧЕРВЕН И ХРИСТИЯНИН ... КОЛКОТО И ТРИТЕ КЮЧЕКЧИЙКИ НА МУТРЬО СА ПАТРИОТКИ :)))

убаво де, какъв е проблема на бсп?? та те са си сменяли името на партията поне пет пъти! основана е през 1919г като наследник на брсдп т.с./ приемат името бкп тесни социалисти.по късно тесни социалисти е премахнато и си стават бкп. 1990г се преименуват на бсп. сега имат шанс да се кръстят бсп бедни социалисти, и бсп богати социалисти! първите ще имат само членска маса, вторите само делегати на конгресите и членове на изпълнителното бюро!

има с темата или със статията? И защо някой трябва да отговаря какво са правели предците на народа му? Животът и политиките се развиват. В началото БРП - БЪЛГАРСКА РАБОТНИЧЕСКА ПАРТИЯ СЕ Е БОРИЛА за 12-часов работен ден, вместо за 16-18-часов. И ? Това лошо ли е? Сигурно и твоите роднини са маали по толкова, ако са били граждани, работещи във фабрики. И детски труд. И женски труд по 16-18 часа от майки с поне 3 деца на времето, с вода от улицата да се носи на ръце и печки да се палят, след като се насекат дърва.... Хайде да не ровим костите на нашите предци. Всички сме българи. А да им се поклоним, без да ги виним. Гледайте в настоящето и в днешните норми и морал. И дали има хора да го спазват и ръководят една партия, та дори противната на Вас. Ако е така - всички ще живеем по-добре.

Глупаци, прочетете биографията на Нинова в Гугл, за да видите с какъв хамелеон и кариерист си имате работа. Има много впечатляващи неща...

Комунистите не могат да се разберат кой е откраднал повече...

почетен консул на Руската федерация,руски гражданин и социалист.Курни,Курни товарищ Решетников ще ти дърпа ушите дето си се захванала със този заслужил човек на Руската федерация.

си признават,че в партията им има олигарси,милиардери и милионери,т.е че не са лява партия,а крайнодясна.И стига са си самовнушавали и облъчвали народа,че са партия на бедните и онеправданите.Гиди крадливи и лъжливи посткомундета.

Отдавна Георги Гергов няма място в БСП, а камо ли да е член на Националния съвет. Той не може да бъде социалист и публично да руши авторитета на партията. Уставът на БСП не позволява такива своеволия.Следва незабавно да бъде изключен от БСП.

като го изключите / не може да го заключите /...ще му трошите бухото...По голями абдалЕ от бъсъпАретУ не съм виждал !!!

ей има много комунистически чугунени глави в тази България...абе комунистически идиоти не разбрахте ли че не може да се живее при комунизма бе няма конкуренция която движи всичко на пазара и качеството се повишава и цените падат и новите технологии се развиват...много сте прости това комунистите..мислете пазарно мислете ...който успее и е по умен плаща данъци и социално слабите ги хранят...а при комунизма плащаха колкото да не умреш от глад и не се развиваше нищо, търчехме на едно място, нямаше конкуренция, нямаше нищо...дрисльовци сте вие комунистите..защо сега ходите по Париж да купувате на любовниците си скъпи парфюми а не им купувате одоколон съветски Тройной бе идиоти, защо децата ви учат при капиталистите а тука говорите групости ....

икономика, конкуренция мда...така е, всичко е търговски интереси. За това БСП трябва да се радва че, месото за суджуците е от др. Гергов . С какво иначе ще ше да си чешат езици те.Ама празни кратуни разбират ли ???

Минке, овцо рунтава, ти правиш ли разлика между комунист и социалист? Щото виждам, че не правиш - аре у лево и си пусни "О, тигре, тигре"....

Гергов казва истината за Курнелия и как съсипва БСП и веднага бива нападнат от соросоидите и соросоидните медии, които явно много обичат Курнелия, защо ли! Всички тия "интернет" и Фейсбук "избухвания" са типична комунистическа пропаганда, която соросоидите владеят много добре. Разбира се, това е организирано активно мероприятие, което после соросоидните медии трябва да отразят като новина! Интересно как всички други са лоши, само Курнелия е хубава - ахахахахха!

изборите,конгресите,мероприятията,не рИвяхте.Сега като неизличимо верни на партията,скочихте да браните Дража Вълчева,пардон Курни Нинова като Матросов на амбразурата.И колко смешно - Гергов,Янаки Стоилов,Божинов,Миков,Куюмджиев,Мерджанов които до скоро от парламентарната трибуна яростно скачаха на опонентите си от другите партии,сега са, представете си...врагът с партиен билет.Абе комунистически супер простотии и диващини.

би да ги е изработил тия печалби? Взел наготово най-скъпите имоти в България и замазвал очите на далите му ги с кебапчета и лагчета на Бузлуджа - бълха го ухапала. Плащал, щото си пази гърба=партията. А не от благородство или патриотични чувства. Плаща 1/1000 ОТ ОТКРАДНАТОТО

Индиана Джоунс като падна в една пещера със змии,...мале какво чудо беше.Тука змиярника е пълен,ще се самоизядат тези змии и триглави лами,кокала е голяма работа,ха ха ха

Не мога да го разбера този рев срещу Гергов. Та той е просто един типичен представител на БСП елита. Друго което не мога да разбера как все още толкова много хора вярват,че БСП е лява и социалистическа партия. Та тя отдавна си е най дясната партия в България.

В такъв случай Герб е лява партия.

До някъде сте прав. В момента една от бедите ни е че нямаме истинска лява партия. За сега лявото пространство се заема от популистката партия Герб

Социалисти към Гергов: Предател, келепирджия, олигарх........... ОТ ЕДИН ...СВИНАР КВО МОЖЕШ ДА ИСКАШ , ОСВЕН...........СВИНЩИНИ !!!!!!!

социалист-олигарх :) Това е оксиморон..

И после се чудим защо хората не ни вярват и губим избор след избор.