Обвиненият за убийството в Борисовата градина бави делото

И Софийският апелативен съд отказа да пусне от ареста Йоан Матев, обвинен за убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Обвиненият за убийството в Борисовата градина бави делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще излезе от затвора тоя нагъл малък кретен със баща митничар връзкар и ще продължи да малтретира и убива. Убил е човек по пспбено мъчителен начин и заслужава да го ебат в затвора докато му изгният кокалите.

То е ясно, че един живот струва 5 години

КАКВА ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТАЗИ БЕЗУМНА РЕДУКЦИЯ ЗА НЕПЪЛНОЛЕТЕН ?!?! МЪРТВИЯ ПО-МАЛКО МЪРТЪВ ЛИ Е КАТО Е УБИТ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТЕН?!? БОГ ДА СЪДИ УБИЙЦИТЕ И ЗАКОНОДАТЕЛИТЕ!!!

След съкратена процедура 3,5 г. От които 1 вече е излежал в ареста и след още 1 ще го пуснат за добро поведение!

Що винаги ги крият? Сигурно да не го познае някой друг пострадал от него! Мамка и на оправията ни!

Наказателният процес в България е много добре организиран, затова твърдения като тези в статията смятам за уличен натиск върху защитата и подсъдимия. Да се иска промяна на мярка за неотклонение по време на досъдебно производство, както и по време на съдебно производство е право, което е предвидено в НПК. Ако на някой му пречи НПК, той не е нищо повече от инквизитор, който попадне ли в собствената система няма никакъв шанс да се отърве. Неестествено е медиите да оказват уличен натиск по този начин с такива статии.

Сигурно естествено ще е да лежи за убийство 5- 12 години? Смешна правосъдна система, най-лошата в Европа. На първо място сме по заведени дела в Стразбург.

Риска да попадна в подобна (ефективна) система е хиляди пъти по-малък от това да бъда заклан/пребит/ограбен поради съществуващата (неефективна) система.

Разследването е приключило, но обвинението не може да осъществи контакт със защитата на Матев, за да му предяви материалите. Така делото не може да влезе в съда. ----- Нема такава държава!

Не се хващай на такива твърдения, човек. Всички разследващи полицаи имат постоянна връзка с обвиняемия и неговия защитник. Знаят кантората, телефона, адреса на всеки. Отделно има възможност да се призовава и с призовка, освен по телефона. Немислимо е да се пишат такива неща, защото ако не работиш в системата трудно ще узнаеш каква е истината. По такова дело няма адвокат, който да тръгне да се крие и да бави. Абсурдното е изложено в статията.

Пълно малоумие. Папката да си седи в канцеларията до поискване, кви са тия глупости прокурора да гони адвоката за да му я даде?

Значи картата с разболяването е за по-нататък ?

Крайно време е законодателят да приеме текстове, които спират постоянното злоупотребяване с болнични листове и други подобни, с цел отлагане на делата. Може да се направи и двустранно - по отношение на лекарите и по отношение на адвокатите.

Лекарите по-добре да си вземат рушветите за излекуването на пациент,отколкото да го правят за издаване на такива болнични.

Тоя на снимката е като императора от междузвездни войни.