Дутерте отказва помощ от Лондон за Филипините

Филипинският президент Родриго Дутерте заяви, че поискал от финансовия си секретар да отхвърли пакет от британска финансова помощ

Обратно в новината

Коментари - Дутерте отказва помощ от Лондон за Филипините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Ако имаме такъв човек тук в България, населението ще намалее и ще стигне под критичния минимум...... Все пак, един такъв човек ще оправи нещата, макар да няма и да не ползва ево атлантическите .. там к'вито им викате ценности ...

Президентът комунист не се различава по нищо от българските си другари от 20- ти век. Понеже дори и полицията му е корумпирана, той не може да се бори с наркотрафика по друг начин освен с убийства без съд и присъда по улиците.

Няма да е първият път англичаните да се загрижат за наркотрафика. Все пак в региона са водили и опиумни войни. Например с Китай и така завладяват Хонконг.

Комунистическите партизани не ги ли поддържаше Русия, както поддържа комунистите от КНДР? На тоя май песента му е изпята, Путин такива не ги бръсне за кюстендилски сливи!

Изверг, загубил човешки облик. Избива хората само заради това,че дали на децата да се повеселят

Браво бе братле ,бори се докрай и си знай че е за народа!

Голям майтап са руските тролове. :) Захласват се по човек, който скоро може да се окаже най-богатия човек в държавата си, защото успешно се "бори" с наркотрафикантите. Обикновено такива безпощадни войни се водят за разчистване на терен и отстраняване на конкуренти. А когато си на върха на властта дори минаваш за герой, докато вършиш мръсната работа. Който се опитва да ми проповядва тук, че Дуерте наистина се бори с дрогата, е просто смешник или направо евтин трол.

Специално това не фигурира никъде измежду многобройните оплювки към Дутерте от страна на "независимата" западна преса и пр. медии. Малко да имаше - биха се захванали,не бой се. Те даже и Б.Б. посбутват понякога...

а бе ти на кво си,тревичка или по твърдичко,или май пак седиш гладен пред компа

Какви руски тролове? Дуерте не е ли президентът на Филипините? Нерде Филипините - нерде Русия...

Адаш ,не върви да си толкоз елементарен,дори да ти плащат!Обидно е,смятам.

ДА ЖИВЕЕ ДУТЕРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Явно искат да "демократизират" и Филипините. Обикновено когато запада предлага помощ, тя е обвързана с едно дълго и дебело дилдо, което е описано с малки букви.

БРАВО ДУТЕРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ДА ЖИВЕЕ ДУТЕРТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Имам доста контакти първа ръка с филипинци, мога само да потвърдя: 1) Този човек не е неадекватен ненормалник, както го представя нашата "независима" либерастка журнаЛИЗтика, а истински патриот на страната си, и 2) Хората го обичат и признават. Плюе само прозападна шепа интелектуалци, но там всичко е ясно.

И аз така. Добре, че вече света се глобализира, всичко говорим английски и истината трудно се скрива.

алах е демон а мохамед е кучето измислило религията му.

Гледал съм доста интервюта на Дуерте, и бих казал, че няма нищо общо с образа на лудия диктатор, който западните медии ни пробутват. 1. Това е човекът, който унищожи клонът на ИДИЛ във Филипините, и то за нула време. 2. С каквото и да се е захванал през живота си е бил супер успешен. 3. Във филипините наркотиците бяха епидемия, която вземаше милиони жертви, преди Дуерте да я пресече. Може и наистина да има невинни жертви, но животите, спасени благодарение на Дуерте са безмерно повече. 4. Западът не го харесва, понеже Дуерте отказва да е кукла на конци, каквито бяха предишните президенти на Филипините. За това му мътят водата. 5. От както Дуерте е президент - икономиката на Филипините се развива доста добре. На кратко - Дуерте е един доста добър и решителен президент, който обаче отказва да е кукла на конци, и затова Западът му мъти водата.

Всичко което си написал е вярно. Доста години работих с филипинци и от тях знам, че този човек е като идол за тях. Самите те ми казаха, че са шокирани от начина по който медиите го представят. Моят източник са хората от филипините, следователно тези статии за мен са пълна пропаганда и човек трябва да се замисля над всичко което чете. Аз тези дни дори избягвам да чета новини. Това си е чисто зомбирване и промиване на мозъци.

У нашта кочина требе един Дутерте да оправи наркотрафика, един Хитлер да оправи безконтролната миграция, един Пиночет за комуноидите, един Пол Пот за всеки случай....абе само Тато вършеше всичко сам..

бил сам 2 пати там. хората го оббичат. че в жемен, ирак, авганистан и други страни америка и неините еврогежове демоцратиц исбича толковаа невинни няма сначение нали бе тапак?

Не мога да разбера какво им харесвате на тия сатрапи - Дутерте, Путерте, Кимерте, Ердоганерте, Нетаняхунерте. Все идиоти от класа. Нещо ви е сбъркан чипа.

Харесващите Плевньо няма как да харесват изброените лица!

ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИДИОТ БЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛАЙНООООО

Въпросните лидери, които споменаваш с изкилиферчени псевдоними, имат и държава, и икономика като хората. А ти какво искаш? Онова позорно недоразумение, "прецедента" ли?

Харесват ги русофилските тъпани, които не са конкурентноспособни в глобалния свят, нямат никакви таланти и амбиции, некадърни са и са злобни Те искат някой друг да определя как да живеят и да им дава напътствия, защото сами не могат да се справят. Затова.

Държавата беше едно сметище, деца и бременни се влачеха дрогирани из улиците, и нито една медия не говореше за човешките права, и вие едва ли знаехте къде се намират Филипините. Този човек в момента воюва с картелите от Южна Америка и бърка бизнеса на много дрържави, включително САЩ. Жалко е, че е сам и че долнопробмите платени медии имат толкова голяма власт над населението.

То и сега е същото, така и ще бъде.

Лошото е че спадат приходите на няма да кажа кои служби за разузнаване :))

Светът съвсем се е сдухал. Тъкмо махнаха арабските тирани (без Асад, за жалост) и се нароиха веднага други нови - Путин, Ердоган, Дуерте....

Дебелия Ким Уй го забрави :))) Феновете на тоталитаризма ще ти се обидят

ВЕЛИК ДУТЕРТЕ !!!!!

И какво му е великото? Че е деспот и ще направи така, че да не може никой да го свали от тук насетне и ще векува като Путята. Ами я си представи че си там и някой те застреля ей така, за кеф, щото си погледнал жена му похотливо. Наркотрафикант ще те изкарат и "великия" Дуерте даже няма да разследва случая. Големи глупаци сте това путлерасите. Бетер джихадисти сте, само тирания ви кефи и искате

Ама какво лошо има да се трепат наркодилърите :-?

Ами лошото е, че покрай тях трепят и абсолютно невинни хора, без съд и присъда. Примерно някой ти има зъб, застрелва те на улицата, подхвърля ти едно пакетче трева да речем и никой не го закача после за нищо. В много случаи дори и не подхвърлят, казват само, че му се носело името че е наркодилър

Смешен плач.Покрай сухото винаги гори и мокрото.

АМИ АКО СИ Е СЕДЯЛ МИРНО ТОЯ ТВОЙ ВЪОБРАЖАЕМ НЕВИНЕН ЧОВЕК, НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ ПОДОБНО НЕЩОО, НА МЕН ЩО НИКОЙ НЕ МЕ НАБЕЖДАВАА, ААААААА АМИ ОТГОВОРА Е ЧЕ СИ СЕДЯ КРОТКОООООООО, ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛОООООО, ВСЕКИ СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТАААААА