Меркел: ЕС няма да спре преговорите с Турция

На предстоящата среща на върха на ЕС в Брюксел няма да бъде взето решение за прекратяване на преговорите с Турция за присъединяването й към ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: ЕС няма да спре преговорите с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все си мислех, че само нашите политици са болни от политическа шизофрения, днес да говори едно, утре точно обратното и да ни убеждава, че ние не сме го били разбрали, но явно то по хората ходи. Та тази направо ми изглежда малоумна в момента.

на бабето не му ли стана неудобно да лъже публично

Глупоста е нелечима болест!

Преговорите с Турция са де факто спрени отдавна. Ходът на Германия и Европа (и САЩ) по отношение на изтеглянето на инвестициите от Турция ще бъде като при изтеглянето на германските части от базата в Инджирлик - първо трябва да се организира приемната база. За инвестициите е необходимо по-дълго време. Впрочем, от Инджирлик тихо и бавно се изтеглят и американците. Новината, обаче, е, че ердоганска Турция вчера пак заплаши с пускане на бежанци, ако се вземе решение за прекъсване на преговорите с ЕС. И те са наясно, че в ЕС никой не приема сатрапства, но са загрижени за реакциите вътре в страната с оглед мълниеносната й изолация в резултат от необмислените действия на турския сатрап.

Тая лудата ялова крава, няма ли кой да е спре да върши простотии? Държи се все едно цяла Европа и е бащиния. Кони бежанци и после изнудва др,гите държави да ги приемат. Сега се изказва пак от името на всички. Ами да освобождава канцлерското място и да става говорител на европейскиьт парламент. В момента тази длъжност е несъвместима с канцлерството и.

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора - ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална, и пълна информация, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици - лидери могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм, социализъм и капитализъм: "свобода" и "демокрация" са двойните стандарти - лидер и останалите. Там където има двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм, там винаги има господар и роб. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация, Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. При демокрация няма преход, при демокрация няма утре, при демокрация няма вчера, защото демокрация е ВИНАГИ тук и сега, всеки ден, от и за ВСЕКИ гражданин.

педерасите само як кютек ше ги оправи. як кютек до изгърбване!

Тази направи глупост и покани така наречените "бежанци", ситуацията вече е неконтролируема, затова иска насила да присъедини турци, надява се, че ще й помагат да залавят нелегални и евентуално да държат у тях тези, които са по лагерите (гаранция за това няма). Ако стане както тя иска, чака ни нова мюсюлм. инвазия, този път легална.

меркел, направи едно добро и за хората, не само за евреите! самоубий се незаконно, както всичко, което направи до сега в живота си! след теб и вашата педераска диктатура такива неща ще бъдат разкрити, че хитлер ще бледнее.

ма лелеи колко важно! а кога : българите ше имат референдум за натото, ? българите ше имат референдум за европата, а ? българите ше имат референдум за шащмата шенген, а ? българите ше имат референдум за отровите по веригите, а ? българите ше имат референдум за бандитизма и терора на операторите, а? ...................

И за хАмериканските бази у нас, за НПО-тата, за ликвидирането на армията ни, за АЕЦ, за Мариците, за енерго разпределителните дружества, за Южен поток и още и още? Кога ще има референдум за тези неща питам аз? Нали сме уж демокрация...

Знаем бе бабо Меркел. Знаем, че ЕС няма да се откаже нито от ислямизирана Турция, нито от анкарския чалмалия, който ви събира джагалите от цял свят и ви ги праща в Европа, че без него европейски ислямски халифат не става, а и добре се допълвате в това начинание: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). А че турските власти извършвали масови задържания, или че: "4000 джихадисти от ИД са се вече промъкнали с потока нелегални в ЕС" ("4000 djihadistes de l'Etat islamique ont déjà infiltré le flot des clandestins en UE", 8 septembre 2015, Médias-Presse-Info), и че: "Според Буалем Сансал "Европа няма бъдеще: Ислямът ще взриви нашето общество" ("Pour Boualem Sansal "l'Europe n'a plus d'avenir : l'Islam va faire éclater notre société", Juin 01 2016, Europe-Israel), на кого ли му пука?! Пък и всичките европейски ПЕС-овци ви подкрепят: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа....", 27.10.2016, ТВ Европа.

КОЙ НОСИ ИНДИВИДУАЛНА ОТГОВОРНОСТ В ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" И "СВОБОДА" В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а гражданите се СЪГЛАСЯВАТ цялата власт да е в ръцете САМО на ОПРЕДЕЛЕНА ШЕПА от хора. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите чрез така нареченото "гласуване" или "негласуване" стават АНОНИМНИ съучастници на ШЕПА представителни политици и духовници да изземат безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят НИКАКВА индивидуална отговорност, защото в диктатурата на представителната "демокрация" и "свобода" има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува. Никой представителен политик НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия тук и сега. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените "избиратели" в представителната "демокрация" и "свобода" са ВИНАГИ АНОНИМНИ, ГРУПОВИ и САМО за един ден. Никой от тези анонимни и групови ЕДНОДНЕВКИ, набедени уж за "избиратели", също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия. Ето защо демокрацията (власт от и за гражданите, тук и сега - всеки ден) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт САМО на представителни политици и духовници - мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ върху теб от тях условия на представителната "демокрация" и "свобода". Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната "демокрация" и "свобода", а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез постоянно: физическо, ментално, емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА, наложено върху теб от ШЕПА представителни политици и духовници. Ето защо представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура). Какво е избори и референдуми в представителната "демокрация" и "свобода" като: фашизъм, социализъм и капитализъм - на ВСЯКО свинче по ЕДНО звънче. Какво МОГАТ едни избори и референдуми в условия, които НЕ са демокрация и свобода за гражданите. Те могат единствено да служат КАТО средство за манипулация НАД всеки човек. Диктаторът Франко, Хитлер и ДРУГИ диктатори, също са ПРАВИЛИ или правят избори и референдуми. Демокрация е - постоянна ВЛАСТ и реална ИНФОРМАЦИЯ, от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега, ВСЕКИ ден. Дори орязана, демокрация и свобода (Швейцария и Исландия) започва да работи тук и сега за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ ден. В демокрация и свобода НЯМА "преход", няма утре, няма вчера, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ - всеки гражданин тук и сега, ВСЕКИ ден.

меркел, идиотко тъпа, хората ви мразят от все сърце! всеки гащник знае повече думи от теб и тлъстия дебил, който ти е душеприказчик. да, за инфантила гнусен с рязаната муцка говоря. нещастнико тъп!

тая семпла женица ще я използват до последно, а после ще я изФърлят на боклука. и тя си верва, че управлява процесите, а в същност евреите кълчат ръцете на всеки честен човек. прокажена сган!

мути изтърва пакистанска англия, а сега се дупи на шариата на ердоган. е нема такава тъпанарка проста.

меркел, която е наричана галено мути (от мутант), пак говори от името на цяла европа без някой да ѝ е давал каквото и да е право за това, или да я е опълномощавал, но комсомолките на хонекер и щази са нагли до пълно безсъзнание.

ако германията и нейните агенти австрийците, македонците и т. н. не напуснат балканите и не върбата награбеното и не платят репарации, то ние ще ги разгромим и унищожим и разбира се изхвърлим от балканите завинаги!

ЕС и особено Германия не са готови за окончателно скъсване на финансовите и икономически връзки с Турция към днешна дата. Заиграването на Турция с Русия от друга страна, не носи нищо особено в икономически план, освен увеличаване на вноса на газ и износа на домати. Първото и второто са неравностойни за турската икономика.

Идеята за скъсване се обмисля Турция играе опасна игра Скъсването ще доведе до загуба на пазари и работни места Но ако Германия продължи да се Ердоганизира това ще доведе на власт националистите Нали разбираш че сйъсването е по малкото зло и все повече хора разбират че се налага

Турците ще почнат по шариатски да режат глави по мегданите и да продават робини по позарите и тая офца ще продължава да събира мнения, да иска доклади и да обсъжда.Аджеба, да прекратим ли преговорите с халифата или сакън.

Може и селфи да си направи с някоя отрязана глава.

....Mеркел не се интересува нито от германците нито от европеиците ! единственото което я интересува е глобализацiята..окрупняването ! Tова е целта на Mеркел ! Tя има да изпалнява план ! Tурцiя е голяма територiя ! Bсички европеиски страни + Tурцiя си е голяма плячка поставена на масата на световните кукловоди! ...за това Tурцiя е толкова нагла а Germania все иска да преговаря ! ислямизацiята на Eвропа ...просто им варши работа и им се вписва в плановете ! Mултунационалните компании точат лиги ! ще могат да грабят без проблем и сас замах на огромна територiя ( EC) ! всичко ще е централизирано и абсолютен диктат ! B името на тези цели Mеркел е готова още утре да приеме исляма ! A какво мислят германците и европеиците и е последна гриja !

оф тая Меркел, няма ли дан-после да се откаже от политиката

С други думи-Меркел няма да спре ислямизацията на Европа.

ЕЙ ТАЯ КУЧКА ОТКАК Е КАНЦЛЕР БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУЧИЛА ЕДНА НЕБЕЛЕНА КРАСТАВИЦА И 2 ЧЕРВЕНИ ДОМАТИ ... А НЕМСКИТЕ МИННИ КОМПАНИИ , СУПЕРМАРКЕТИ И БАНКИ ЕЖЕДНОВНО КРАДАТ ПО 3 МИЛИАРДА ЕВРО ОТ БЕДНА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ХРАНАТ НАСРАНИТЕ НЕМСКИ ПЕНСИОНЕРИ :))

3 МИЛИАРДА ЕВРО /ГОДИНА

сетихте ли се, че ердоган е голям играч в неговият раион ..., но маи успяхте да го накарате да спре да ви вярва , и да се насочи към русия и китаи ... а с имигрантите които ви пуска на порции ви прави още по слаби и нестабилни ... така че не тои има нужда от вас а вие от него ... ха ха ха

Ердоган играе опасна игра Той направи така че никой няма интарес от силна Турция Например САЩ и Израел вярват повече на кюрдите отколкото на Турция А влошаването на отношенията с Германия ще накара турците там да избират дали да станат немци или да се връщат в Турция

Истина е че Турция зае много пазарни ниши в Европа Лъжа е обаче че Европа няма с какво да ги замени Лъжа е също че Ердаган има заслуга за това Истоната е че заради Ердоган вече се обмисля края на турския износ за Европа

Същото е и с турските работници Истина е че работят При това работят добре Лъжа е обаче че само те могат да работят в Германия или че Германия ще пропадне без тях

.. МАЙКО МЕРКЕЛ ГДЕ ТАКА ? ... НА ДЖАМИЯ МУСТАФА ! ...

Спомняте си, че преди няколко месеца г-жа Меркел възложи на международника Борисов от Банкя да работи за подобряване на отношенията между Турция и Германия и ЕС. В оня паметен ден в България настъпи пълна тишина в очакване на резултатите от срещите на дипломат 1 в света с Ердоган и Меркел. При това в един ден.Знаете, че при него него няма умора. Световният лидер и балкански обединител от Банкя свърши добра работа. Германия и Турция не си обявиха война. Това е най сериозното дипломатическо постижение в света в последните 100 години. Аз като външен министър се уча от Него. И не само аз. Колеги от десетки държави правят същото. Всяка държава заслужава такъв премиер и дипломат, но късметлиите сме ние. Да ни е жив и здрав, да му се радваме дълги години, гледайки и слушайки го да смекчим мъката от отсъствието на Тато. Нека да искаме всеки ден да се публикуват Негови снимки с Меркел, макар Хелмут Кол преди да почине е казал за нея: Ангела Меркел не ставаше за нищо. Тя хал хабер си нямаше от политика. Наред с това не можеше да си служи с нож и вилица. На официални вечери се луташе и безобразничеше, налагаше се многократно да ѝ правя забележки. В това отношение нашият любим премиер е по зле от нея.

Уважаеми колега, това, което сте написал е най-свежото четиво, което съм чел след Илф и Петров. Вие сте талант и като хумор и като език. Пишете сериозно и публикувайте, не си губете времето в невзрачни форумчета. Ще е жалко такъв бисер да потъне в забрава. Или поне пишете тук, но не мълчете. Не съм срещал този стил тук, явно сте нов. Понягога мисля да събирам в някоя папка такива изказвания. Искрено възхищение.

с това ще остане в историята на света,дано по скоро в Австрия да се появи чичкото с мустачките

Няма да спрат преговорите, даже ще се молят на Турция да ги приеме при тях. Днес във в. Билд има статия че се обсъжда обявяването на мюсюлманския празник байрям или рамадан или нещо такова за офциален почивен ден в Германия.

щом като немската икономика се е опряла на турските работници, НЕработещи по Байрямите, значи ще го обявят за национален празник! Германците, изградили най-ефективната икономика, жени и деца съградили след ВСВ пътища, жилища и цяла Германия, днес лежат, пърдят, не желаят деца, спят в тишина, играят компютърни игри и празнуват на АСАН, МЕХМЕД и АЛИ религиозните празници като национални, щото чакали ТЕ да им работят. И техните деца! Какъв крах! За родината на Ницше, Фройд....Германската жена предаде германската държава, култура и нация! Германецът е отговорен, точен, дисциплиниран мъж, а германката лежи в къщи, лезбийства и не ражда!

и останалата чалга-сволач пък предадоха българската жена, тъпчеща джуките и гърдите си със силикон и основно живеейки да търси спонсори като златотърсачка за джуките си и да лежи на Малдивите, щото се има за много заслужила. А е една мухла с кирлив кенеф, баня, кухня и мивка и търси за съпруг екскурзовод, без да ражда. И ние, българските мъже, смачкани първо от мутрите-пищолджии, донесли чалга-живота тук и сред жените, предадохме законите и нравите на нашите дядовци - истински мъже. Така че и ние сме на изчезване. Мъже-комплексари и крадци, ухажвани от златотърсачки, все повече изпростяващи. Нормалните и амбициозните отдавна избягаха. Сега от 5 г. напускат нормалните, изпаднали в несретност. Отглеждаме и храним цигани, така че, не се знае дали като Меркел няма да бъдем принудени след 5 години да приемаме мюсюлмани-мигранти. И ние сме в морален упадък. Дано се съвземем. Дано стане чудо!

1. Заради огромната турска диаспора, вкарана у вас от алчния монополизъм и политиците ви от историята, защитавали Османската империя в края на 19 и началото на 20 век, ДНЕС сте принудени да не късате връзката с реакционна Турция, какъвто и нагъл заповеднически тон да ви държи Ердоган, защото германските училища и детски градини са изпразнени от германски деца, но пък напълнени с турски агресивни неасимилирани деца, но надявайки се да ги асимилирате и адаптирате. А по супермаркетите и МОЛ-овете ви се клатятцелодневно като пингвини безработните на социални помощи и майчинства майки със забрадки, приличащи повече на полу-цивилизовани човешки същества, отколкото на човеци.След като се оказахте неспособни да прокарвате демографска политика за собствения си народ, което в света е естествен инстинктивен процес за размножаване, сега ще се кланяте на чужди политици с чужда религия и култура, за да може техните утроби да ви родят работниците за създадената от вас велика световна икономика и да заработват пенсиите на тези създатели, пропаднали във възпитанието на поколенията си за продължение на живота!

дипломация, воюващи в 19 и 20 век на дипломатическия фронт с Русия и Православието, съответно и с България, наказвайки ни, заради съперничеството си с Русия, режейки териториите ни на Берлинския договор,Германия, воювайки тогава с християнската култура, цивилизация и европеизъм, днес плаща политическата си и морална късогледост, кланяйки се на мюсюлмани и дивия Ердоган. Защото и половин век по-късно след ВСВ в 60-те години изнася най-ценното си в Турция - технологии и производство от алчност за евтина работна ръка и приема турска такава. Еняма безплатен обяд! Вместо днес Германия да плаща на германските жени да раждат, Германия плаща 3- и 5-кратни майчинства на неграмотни анадолски майки-туркини. Да са им честити! Но..... българи и румънци с европейски и християнски произход са за тях прицел на служби, държава и медии за наказание. Медиите на висок глас и стръвно линчуват всеки крими-гражданин от тези държави - нищо лошо!!!!! НО.... МЕДИИТЕ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ ТЕЗИ пред гражданите си С ДЪРЖАВИТЕ И НАРОДА ИМ! Е, затова мекият снишен глас днес към Ердоган на Меркел е НАКАЗАНИЕТО Ѝ, СПРЯМО ХРИСТИЯНСките БАЛКАНИ и ИЗТ. ЕВРОПА.

Аз нямам общо с циганин крадлив, та немските медии да ме отъждествяват мен, българина с мангала пред целия немски народ. Там все още продължава Студената война и германските граждани са все още жертви на тази война, поради продължаваща дезинформация и манипулация. Никаква демокрация и свобода не е това, щом можеш близо век да държиш цял един народ в информационно затъмнение и не му позволяваш свободата на преценка и избор. Просто машини за работа. Но днес излиза, че безчувствието и липсата на оценка изтласка германския народ в собствената си страна в подчинение на нискоцивилизована, религиозно екзалтирана работна маса, присъстваща и смучеща от пенсионния им фонд, но само 1 на 5 души от тази маса работи и допринася за пенсиите на работелите германци. Ако бяха запознати германците правдиво с културата, успехите на източно-европейските и православни народи, особено в Студената война, те щяха да се конкурират и да не допускат мюсюлманска доминация в народа им. Конкуренцията ражда напредъка. Но само когато си уведомен за успехите и слабите черти на противника. Днес германската държава сама падна жертва в собствената си политика за дезинформация на народа си за православни, източни европейци и мюсюлмански народи, представяли ги като екзотика.

КОГА ИМА ПРОБЛЕМ ? ... ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ 1989 ГОДИНА - 99% ГЕРМАНЦИ ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ 2017 ГОДИНА 80% ГЕРМАНЦИ :)))

Тази отвратителна дърта германка Меркел, нека да ми каже , че няма двойни стандарти....едни могат да се цепят, други не, едни могат да са в шенген, други не,едни могат като тях да ползват газ от Русия, други не....я си ....... майката шибани "демократи"

Това е най малкото зло за тях, трябва арабите да почнат да ги обрязват мъжете и жените им , за да не се различават от тях!

Мисля, че нещата отидоха като онзи виц с мацинката, на която един пич на сутринта се молел: "Моля те, не издържам повече, кажи: "Малинка"! - Нямааа, ягодка, ягодка, ягодка! Та и турците ще получат преговори, докато не припаднат и не пуснат кюрдите с пълна политическа коректност. Пък и да чакаш Меркел да те пусне, след като си попаднал на разговори с нея и останалите учени, явно ще поговориш като на "искрено и лично"

Госпожа Меркел вкара арабите и терористите в християнска Европа, госпожа Меркел иска да вкара в Европа и болния мозък Ердоган и безумната му идея за възраждане на османската империя. Госпожа Меркел направи обикновените и дисциплинирани немци в заложници на страха и униженията. Госпожа Меркел поддържа санкцийте срещу Русия, но пуска Северен поток 2 и още и още. И тук следва въпроса какво прави тази бездетна жена и защо немците пак я преизбраха. Не че ние си нямаме жив пример и в нашата страна, но ....

Отново двойни стандарти. Кажете ми, ако България праваше нещата, които прави в момента властта в Турция, дали някой щеше изобщо да преговаря с България, камо ли пък да я приеме в ЕС?

На път сте и гащичките да си свалите, а може и малко да се надупите за да не превърта!

турция си плете кошницата в региона , с китаи и русия ... така че маи турция е нужна на европа а не обратното ...

Първото съждение е очевиден факт. Второто е глуповато такова.

Преди изборите Меркел беше "безкомпромисна и категорична " към Турция и бежанците . След изборите...не и пука естествено .

днес вътрешния министър на гермния де мезиер е предложил да се въведе мюсулмански празник да стане офицялен празник в германия.......................

Работи против ЕС.Всичко прави да навреди на избирателите си.

КОГА ИМА ПРОБЛЕМ ??? ... КОГАТО НАЙ-ПОПУЛЯРНОТО ИМЕ СРЕД БЕБЕТАТА Е МОХАМЕД :)))

Pesh0

сега германия е като нокия през 2010. Има едно нещо ... автомобили ... Които вече са стари като концепция преди да са произведени . Ще лежи на стари лаври още 2-3 години .... и това ще и е и на нея и на еврпейския съюз

Баба Меркел, Гробокопачът на Европа, освен че ни натресе неканени гости, активизира крайно левите и крайно десните... Меркел, Юнкер, Макрон... - ялови политици в пряк и преносен смисъл...Зависими от Ердоган... Как допуснахме бездетни управници да ни определят генофонда?!

Турция става асоцииран член на ЕС от 1963. През 1987 официално кандидатства за пълно членство. Дали на самите турци им се чака още?

И това им е ного на турците, по принцип Турция не е в Европа, за какво се натискът?

Откъде знае какво решение "няма да бъде взето"? Нали срещата е "предстояща"! Обидно е някак си, нали всички сме "равни"...

Само се чудим кой те избра пак.

Как кой ??? 5-те милиона турски мюслита от Малотурция :))

детройта се пише с големи букви!