Черна серия в Пловдивско - две катастрофи с трима загинали

През четири минути в петък вечер са станали две катастрофи в Пловдивска област с три жертви, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Черна серия в Пловдивско - две катастрофи с трима загинали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карайте внимателно, защото някои хора не правят разлика между моментна и средна скорост и постоянно се опитват да се преборят със законите на физиката. Колкото и да бързаме времето, което може да спечелим е нищожно спрямо това, което може да загубим. Ако не цените СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ ТО ПОНЕ ЦЕНЕТЕ ЖИВОТА НА ХОРАТА, КОИТО ПЪТУВАТ С ВАС И СРЕЩУ ВАС!!!!

случайно бях при Баня по това време. пътят не е осветен , а постоянно има прехвърчащи джипсита и кучета от и към гетото. когато отиваш към Карлово , а срещу теб спускащите се от високото коли те осветяват (някои постоянно карат на дълги) не можеш да видиш какво има пред колата ти дори и да си спрял. често пътувам по този път - често виждам и катастрофи.

На идиотите все им пречи нещо, я дървета,я билборд,я мантинела , ами гледайти си пътя и карайте внимателно!!! Тъпаци!

И с каква скорост са карали,че трябва с зор да ги вадят от колата-каквото са търсили са го намерили.

Кога най-после ще се забрани на селскостопанските машини да ползват пътищата? Таман си натиснал газта и някой трактор ти се изпречи - трябва да скачаш на спирачката, кой знае кога и аз ще се нахакам в г...а му . И после кво - караш на полусъединител докато се изчисти насрещното. Аз да не съм някоя баба, баси карам мощна кола все пак, кола направена за газ а не да се кара по пенсионерски

Когато престанеш да консумираш селскостопанска продукция.

За съжеление колега, в селска държава живеем.Със андершковци-тарикати.А какво ще кажеш и за ограничения извън населени места защото имало участъци и кръстовища със повишена концентрация на ПТП.Ами оправете участъка и направете надлези бе кауни, а не да ме стопираш.И това го решават местните дерибеи от МВР и КАТ.Караш си по междуградски път, платил си винетка, данъци и застраховки и изведнъж знак 50-60, защото на някое мекере от кат му хрумнало там да сложи знак и камера, без предупреждение дори за измислената им опасност.Не казвам, че наглите МВР-КАТ дерибеи-имам предвид областни и незнам си ка ви началници са за трепане, ама....

Както и популярното сред ромеите еко- превозно средство: каручката !

Никъде по белия свят не е забранено на селскостопанската техника да ползва пътищата. Иначе ще колабираш от глад.

Прав си. Ти си шофьорЪТ. Всички пътища трябва да се разчистват, когато ти минаваш. Поклон!

за руските хибриди две катастрофи са си черна серия.

за улигуфрени батку не ми жал да снаш