Десетки се натровиха в Европейския съвет

По първоначални данни 15-20 души са се натровили днес в кухнята на Съвета на ЕС в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Десетки се натровиха в Европейския съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново сме свидетели на атака от страна на руските хакери, които са подменили продуктите в рецептурника при съчетанието на които се получават алергични реакции от човешкият организъм. По този начин тези залети злосторници саботират работата на този върховен европейски орган. Днешният акт се явява един нов епизод от хибридната война която КГБ води срещу обединена евопа за да ни отклони, спре или забави в нашият път към светлото бъдеще.

Всяко говедо---даже и Евроговедото: -като препасе с люцерна--се подува и много газове отровни отделя; -като преяде с боб, кисило зеле и люти чушки--става същото!:)))))))) ...и след туй реве: "ПУТИН Е ВИНОВЕН, ТУЙ Е хибридна ВОЙНА!":))))))))))

Смесването на продукти довело до образуването на газове... Там химици или готвачи са работили? Доколкото знам само смесване на чесън с боб, или кисело зеле с чесън може да доведе до образуването на артилерийски газове, които да ги издадат и задните хъбове на евробюрократите..Да ама това не е столовата на Куртово Конаре та да готвят такива вкусни манджи...

,,шеф,, ахмед бил на ,,смяна,,...!!!

Бурна радост обзе ТКЗС-то. Близкият завод за полу-цели проводници се присъедини към милото тържество. Децата от танцов състав Мимозче се включиха с вдъхновено изпълнениена Правото хоро, а парторгът на село Загубанци с вълнение прочете поздравителна реч.

всички с радост очакваха пристигането на ,,вожда,,...!!!

Яли са криви краставици и гледай какво се получава като не е по стандарт. Дайте им малко нашенски храни да добият имунитет та да не се посират.

най после една добра новина...

Ей ги евростандартите им и качеството им.... :))

на ,,робоеврокопите,, пак са им ,,объркали,, маслата...!!!

При недоизяснени напълно засега обстоятелства в кухнята били "неправилно смесени продукти", което довело до отделянето на отровни газове. Не разбрах евродепутати ли са отделили отровни газове след хапването.

новият 13-ти Октомври, 1307 ще да е днешният ден, но явно опита е неуспешен!

При недоизяснени напълно засега обстоятелства в кухнята били "неправилно смесени продукти", което довело до отделянето на отровни газове. Че простият електорат в Европа само това яде цял живот.

Страшен резил!:))

Европейските делегации отделят отровни газове,ли? ГолЕм майтап. Нека видят,с храните ,които ни пробутват,на що се вика рЕдко щастие. Ние сме на ТИ с него......хихихииии....Стигна ги...

Тук прозира дългата ръка на Путин и Ким Чен Ун. Искат да подкопаят устоите на европейската демокрация и да разрушат евроатлантическите ценности. Употребата на биологическо оръжие в кухнята на Съвета на Европа трябва да бъде строго наказана, най-добре с бомбардировки над Сирия и Иран.

Доколкото разбрах се се натровили работници в кухнята, а не такива каквито трябва. Жалко!

ИДИЛ пое отговорност ...

Чували ли са приказката за лакомия гъз?! Май, не са!

да нямаш доверие и на депутатските кюфтета

Очевидно съществува цензура в Брюксел, та пишат глупости "неправилно смесване на продукти" - което нищо не значи. Но, от кухнята не може да се случи неправилното смесване без умисъл. Вероятно става дума за тероризъм.

Ах, този Путин.

трябва веднъж месечно да им се дават ..родни кренвирши за имунитет.

И при СеСеРе беше така. Има ли "комисари", не ми я хвали.

И какво? Посраха ли се? Ми това не е нещо ново за тях!

Това само от вкусните яйца в Европата !

ФАЛШИВА НОВИНА!

Ами да си затварят задниците...

Ами твърде много са се разпърдяли!

Чиновниците на Брюксел произведоха отровен газ!

Глупендери! Всичките глупендери, които пишете тук! Съветът на Европа НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕС! Съветът на Европа е организация, в която членуват 49 държави ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСИЯ! Да затвърдим: СЪВЕТЪТ НА ЕВРОПА НЯМА НИЩО ОБЩО С ЕС!

Това какво общо има с Всеобщото ОАкване

Както и да го напишеш или погледнеш Брюксел все си е Европа. ЕС или СЕ все едно.

ТОЧНО ОТ КУХНЯТА :-)) ХЕМ ПРЕСНИ, ХЕМ МИРИЗЛИВИ ! :-))

Може да е поредния терористичен акт - ИДИЛ заплашиха с отравяния на храна и вода. Няма такива храни, от смесването на които да се отдели отровен газ, дано излезе по-точна информация.

БИЛО ТОЛКОВА ПРОСТО, А ТЕ ПРАВЕЛИ БОМБИ :-))

Може и да си измислят някакъв газ , просто да прикрият елементарна небрежност и безотговорност. Така няма да станат за смях.

С две думи - насрали са се!

Ами да спрягат глагола посирунген.

Абе готвача нещо много приличаше на Путин.

Да не са объркали пратките? Това е било най вероятно за Източна Европа

Защо ли в нито един пост не видях състрадание към клетите тела на творците от съвета на Европа

НО ПРОВОКИРАШ ЛЮБЕЗНОСТИ :-))

ДРУГАРИ, ДА СЕ НАСЕРЕМ ДРУЖНО , КАТО ЗНАК НА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ ПОСТРАДАЛИТЕ КОЛЕГИ !

Уточнение за призива на Станишев Призива се отнася само за левите партии в Европарламента

Евроадмонистрацията се осра и в буквалния смисъл на тази дума. Нали имате хиляди изисквания към стандартите на храните, бе дебелаци мръсни. Един път бананите не били стандартни, друг път млякото не отговаряло на не знам си какво, не трябвало да се произвеждат розови домати, краставиците били криви..... Ха сега си вземете по една права краставица и си я наврете, там дето не ви огрява слънцето. Така ще избегнете последиците от натравянето! Малко ви е да ви е.. майката посрана.

Какъв са го яли?!

Зарин? Башар Асад?? Атакува Съвета? На Европа!! Аллах! Пардон - Боже!!

БИОХИМИЧНИ ЛАБОРАТОРИИ ИЗДИРВАТ КОК-а , СМЕСВАНЕТО !!! СИНТЕЗИРАН Е НЕПОЗНАТ ДО МОМЕНТА ОТРОВЕН ГАЗ ! НАПРАВЕН Е ПРОБИВ В БИОХИМИЯТА !

В сградата се намира администрацията на Съвета на ЕС - Съвета на Европа е съвсем друго нещо.

Това е терористичен акт срещу евроатлантиеските ценности и ервопейската демокрация!

Има ли някакъв шанс който пише подобни идиотщини да се подготви малко по-добре... или е ОК ... защото българите и без друго ме им пука за евро институциите?!????!? ЕВРОПАРЛАМЕНТА Е В СТРАСБУРГ.... ме в Брюксел!!!мързеливи журналистически подобия!!!

Ако това не е фалшива новина ще е много жалко да узнаем, че в Брюксел поредният малоумник е слабото звено, през което може да се поднесе и отрова на администрацията. Тук у нас такава новина носи многообещаващ повод за размисли на глас. На тъпоглавия мозък нещо такова ще му се врътне в късогледия мироглед: "Ей и като се посраха всичките къв' смех настана! И как ни смърдеше, но те бяха с пълни гащиии... Хаа ха ха!" Още по- забавно е обяснението на преслужбата към парламента, където всичко е излизано и толкова напудрено, че с парите за един месец хиляди пенсионери от България ще преживеят половин година. "При неправилно смесване на храни се отделили токсични газове!" Изродиии! Мамичката ви нахална! Пръскат милиони за храна на администрация, но пак са измуфтили нещо да пъхнат развалени боклуци и онези да започнат да се разтичат по столовете си.

Снабдителя за по-евтино е купувал продукти от арабския квартал.

Абе, тия в Европарламента бинарни храни ли ядат?

РЕЦЕПТУРНИКА ! НО, ЗАЩО НЕ СТАВА ДУМА ЗА ЗАДУШАВАНЕ ОТ ОТРОВНИЯ ГАЗ?? ИНАЧЕ, ЛАКОМО ДУПЕ-КРЪВ СЕРЕ:-)