Върнаха лиценза на ”Емко”

Междуведомственият съвет по отбранителна индустрия възстанови лиценза на военния завод "Емко". Неясна остава съдбата на оръжието за Индия.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха лиценза на ”Емко” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащицата Путин,ще строи фабрика за калашки в саудитска арабия! Май май,българските джипанета вече няма да се продават на арабите.

Нали затова беше цялата дъндания, за да може да се направи път на рушняшките комапнии...

Добре, а сега европейската държава България чрез правовите си органи няма ли да търси, намери и накаже виновните в сянка за гаврата-финансова и морална с българска фирма, което ѝ е задължение по закон, ако всъщност има държава, или както е било винаги-виновни няма......бягайте!

Отговора на въпроса ти се крие в "В отговор на въпрос за включването на дружеството от Държавния департамент на САЩ в забранителен списък, министърът заяви, че това е неприятен факт".

В Румъния този вече щеше да търка нара в ареста!

Борисов трябва да бъде съден - защото с изказването си ,че афишира само държавните фирми - ТОЙ НАРУШАВА НАШИТЕ ГРАЖДАНСКИ И ЧОВЕШКИ ПРАВА ПО КОНСТИТУЦИЯ! А,след това може да бъде съден и икономическия плужек,бушон!

Случаят с +Емко+ е ярък пример как държавата като една мутра прилага класическа схема за съсипване на един процъфтяващ бизнес.Емковци, съдете икономическия министър до дупка.

Боко е начело!

върнаха им лиценза, след като им прибраха поръчката ,т.е. сега хората пак остават без работа. ето така се съсипва неудобен бизнес в европейска българия

Върнаха лиценза на Емко Независимо, че заводът е в частни ръце, той е част от нашата военна промишленост. Кой болен мозък раздуха тази истерия ,около лиценза. Всичко това беше според мен поръчка,изпълнена пряко от министъра на икономиката.

Поредният опит на ГРОП да съсипе държавата ни.

Прав сте. Измъкнаха поръчки от едни офшорки и ги дадоха на държавните предприятия. Тежък удар за държавата ни, собственост на сериозни мафиоти. Но бълха ги ухапала - ще им мине.

Браво на държавата, вместо мутрите да я управляват през офшорки и да плащат за проксита сега минава на директно мутренско управление. Шишитата нямат нужда от бушони. Напротив. Сега ВСИЧКИ трябва да знаят кой е ШЕФА!

И така ли се "дават поръчки на държавните предприятия" - като съсипеш един частен бизнес, за да пребъде "държавното"?! А това не ти ли мирише - ние "демократична и правова държава" ли сме или тоталитарна?! Въпросът ми е риторичен - виж колко са чуждестранните инвестиции в БГ! Че гастарбайтерите внасят повече;) Скъпа, не можеш ей така да "вземеш" един бизнес, "защото си разбрал, че е много печеливш";)

Нищ нередно за гледане тук. Продължавайте напред. Ние сме стабилна, реформирана, правова държава.

Ще го лапна.

И нали се сещате от чии пари ще се плащат неустойките по договорите. Има приета продукия, вероятно ще има съд. А дали ще се изпълни и международния договор.

Този плужек министърът е директно за затвора, ама явно си има широк гръб боклука неден.

Правителството си постигна целта - прецака договорите на "Емко", съсипвайки бизнеса им. Въпросът е В чия полза беше задействан държавния апарат?

Отговора на въпроса ти се крие в "В отговор на въпрос за включването на дружеството от Държавния департамент на САЩ в забранителен списък, министърът заяви, че това е неприятен факт".

Очакваме Европредседателството, за да покажем на света що за престъпници управляват България!! Докато не изметем крадливата шайка Борисов 3 няма да спрем!!

И кой мислиш, че ще дойде след Борисов 3? Друга шайка, не по-малко крадлива от сегашната. Това е порочен кръг, който е много добре премислен от политическата номенклатура..

Това не означава, че можем вечно да го търпим тоя престъпник! Ако трябва избори до дупка, докато не изнамерим свестни хора - иначе закриваме България и децата ни ще бъдат мачкани от тая пасмина!

Защо , защо трябва да се казва на цял свят с кого търгуват и всякакви подробности.Тъпанари ни управляват .

Изобщо не трябва да им връщат лиценза щом има толкова много нарушения. Доста аварии и жертви имаше заради алчността на тия тъпи частници. Всички подобни заводи трябва да се национализират и да се управляват единствено и само от държавата...

Не трябваше, ама направиха един митинг пред Народното събрание и готово! Голям страх тресе правителството от предстоящото председателство на ЕС - сакън да не се изложим пред чужденците, нека видят как всичко у нас е спокойно и стабилно!

То пък държавата е един управленец...всички виждаме какво се случва. А голяма част от тези аварии се дължи и на безотговорното отношение на самите работници,въпреки правилата за работа,за които са инструктирани.Няма хора за работа,наемат се всякакви,само да вървят нещата, а тези всякакви не си дават сметка за рисковете изобщо

Драги ми Смехурко, ти си един обикновен Смехуран. Проблемът е, че изобщо не е смешно. Изказваш се без да имаш никаква представа от това какво се случи през това време в Трявна и Монтана

Браво! Съвсем навреме....колко ли парички в офшорната си сметка е трупнал родоотстъпникът...всъщност,той не е само един,които направиха това нарочно

Министърът да си подаде оставка и да се обяви какви загуби е претърпяла фирмата ...

Всъщност защо им го взеха? Някой си ги беше харесал ли?

Именно! Точно за това го взеха - за да ги изместят от пазара на оръжия, който процъфтява и да се наместят на тяхното място! Идеята беше и фирмата да превземат, ама не успяха! Но и това, което свършиха , хич не е малко!;)

Взеха му Дунарит.

Откраднаха им поръчките, насилствено ги изхвърлиха от и им върнаха лиценза!! Такава долна схема може да измисли само Престъпника от Банкя и неговите кукловоди!! Кражба - Гарантирана от ГЕРБ!

Кражба на бизнес от мутраците.

"От днес фирмата е пълноправен участник на международните пазари", каза икономическият министър Емил Караниколов И по-долу Заради неуредиците около лиценза ВМЗ Сопот е поел поръчката от Индия вместо "Емко". И за министърът въпросът е решен?! А кой бе, мурльо, ще покрие загубите на Емко от неизпълнените договори? А кой бе, льоьльо, ще плати заплатите на хората от Емко?!

е получил куфарче с пари и след това е върнал лиценза - той винаги така процедира.