Нов тютюнев продукт пробива на световните пазари

Има шанс да изпитваме удоволствието от тютюнопушенето без сериозно увреждане на здравето. Тютюнът среща иновацията с новата технология - пушене без дим.

Обратно в новината

Коментари - Нов тютюнев продукт пробива на световните пазари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...тези отворковци...колко се били загрижили за здравето ни ?!?...единственото ,което ги интересува е да ни продадат нещо!!!...за тях е без значение какво !!!....аз имам предложение за революционно нова технология на пушене ....чрез самовнушение !!!...може да "пушите " и конски фашкии ако щете и с горене и пресни само от изпаренiaта !!!...евтино,безвредно ,здравословно !!!

И аз изсмислих по-безопасен начин за пушене - пушачът си пъха цигарата в задния отвор и оттам смуче дима навътре в червото, чрез съкращения на коремните мускули...

пушене без дим, е-не без зачатие, приказки без смисъл...света се движи шеметно напред!

Пушенето е гадно и опасно и за съжаление българите пушат като ненормални, особено жените, и такива трябва да се чукат задължително с противогаз, защото иначе човек може да повърне. Има и идиоти к идиотки, които ядат лайна, възбуждат се и получават оргазъм ако им серат директно в устата, даже облизват дупето, което им сере и пъхат език в него. Идиоти всекакви - шарен свет.

Тебе какво те боде ,като пушат да не им купуваш ти цигарите, аман от акълджии!

готина статия! към 60 реда! аз пуших от 1974г, та до 2000г. накрая по два, три пакета ! та тъй и не разбрах какво е "удоволствието" от пушенето! и от цялата статия не разбрах какво е удоволствието от пушенето! може ли още една статия, по обстойна и наситена с информация за този глупав порок?

"...Има шанс да изпитваме удоволствието от тютюнопушенето без сериозно увреждане на здравето" Както казва един колега, по долу, ще се тровим, ама с кефффф!

Един вид, ще ви хване рак, но само малко и с кеф.

Тютюна се подценява като наркотик, истината е че много променя емоционалната настройка на човек и много се усеща като се спре, да си се друсат те с тютюн ние не искаме !!!

браво на броячите ! вече ни се изясни всичко ... аз на тия цифри няма как да повярвам,особенно за елцигарите .

Брей, колко взехте за рекламата? Открихте топлата вода пък и парички получавате за реклама? Що не вземете да потърсите колко канцерогенни са тия. И да търсите няма да намерите. Ще разберем след няколко десетилетия. Сега се правят тестовете. Пък и нали в румъния правят завод. Наблизко да се транспортира продукцията... А и още повече, щото продуктът е с така наречен понижен риск за здравето, таксите са по-ниски а крайната цена е същата. Хубав бизнес план казват някои. Даже много хубав.

Те и електронните цигари бяха обявявани не малко пъти за канцерогенни. Това е принципно много близо до тях, използват се тютюневи листа, напоени с пропилен гликол, за да се създаде пара. Не смърди и не цапа.

В Германия IQOS устройството го продават за 100 евро а една щанга такива цигари е към 60 евро

Защото кутия там е 6 еврака. Тук политиката ще е същата, което не го разбирам. Ако искаш да стимулираш някой да премине към нещо по-безвредно, би трябвало стимулът да е финансов.

Защо никъде не пише, колко милиона, или милиарда, умират, вследствие на пушенето?

Напиши ти бе! СПЕЦИАЛИСТ! И като не се пуши а се ее, яде и сре, какво ще стане? Милиони гладни газят в л*йна!

Нови методи за дрогиране ,бързо ефикасно забиваш си иглата директно в мозъка и той се пръска на парчета а кефа е неповторим в буквалния смислъл на думата няма да можеш никога да го повториш .

Цигареното лобби се активизира в България. Докато тук се плаща за статии да промотират iqos в англия го забраняват като по-токсичен link

Говори се, че щяли да отварят фирмен магазин на iqos и явно плащат за реклама

До кога Ще им вярваме и те ще ни лъжат с платени статии? Бойкот на iqos

Аз просто ги спрях от раз :) Спестените пари съм обърнал в биткойни

А биткойните в какво ще ги обърнеш?:)))

Техния поминък и вашата далавера са важните , а че някой се тровел не ви интересува , проблемът си е негов . Америка ще ми откриват с подгряване на листна маса , хората отдавна ползват безвреден никотин за да се справят с тютюневата зависимост

Господино от сниката оти не оди да копа и он тутуно! Даже без пари ке си смука легалната отрова. Може и чалма да си търи и путурки да си обуе и да викне с ДиеПиеСие!!!!!

Абе ай без цигари дим и пара, моля!

каквото им дадат това ще е !

Не ви ли срам, хората умират от тютюн, вие рекламирате нов продукт ! И без това България е изостанала в борбата с тютюнопушенето и няма здравна стратегия , по улиците всеки втори пуши, даже и над 60- годишни жени,вие окуражавате!

Както и да я модифицират тая гнусотия, ще си остане гнусотия. Има доста хора с неизживян кърмачески инстинкт и там е проблема!

имам неизживян кърмачески инстинк....на 63 съм но като захапя докато пусне:))) Пуша от 45 години,не съм усетил да ми вреди....който иска пуши който не иска не пуши....демокрация брато.

Абе пич, аз съм държал в ръцете си бял дроб на пушач. Във формалин. Ако видиш какво имаш под ребрата, ще имаш друго мнение за тая гадост!!

Sm3hurk0

Може би сега е момента да попитам някой от старите пушачи, ако случайно знае как се е казвал аромата на Ротманнс от времето, когато като запалиш Ротманс се усещаше от комшиите.

много искаш да знаеш....а борото какъв аромат имаше...... Това са фирменни тайни,няма как да ти помогна....много ми се запалва такава цигарка:))