Унгария обяви, че ще блокира Украйна по пътя към ЕС

Унгария ще блокира в ЕС и ще наложи вето на всяка стъпка, която може да доведе до по-нататъшен напредък на Украйна в процеса на европейска интеграция.

Обратно в новината

Коментари - Унгария обяви, че ще блокира Украйна по пътя към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО НАШИЯ ИБРИК МЪЛЧИ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО ,КОЕТО Е НАУЧИЛ ОТ ТОДОР ,ДОКАТО ГО ПАЗЕШЕ

Направ, засилено ни убеждават, че това нямало да засегне българското малцинството, а само останалите.

Борисов, ако искаш да те уважават гледай унгарците и румънците и се учи. Кво се гушиш по ъглите като....

Начукаха си го украинците! Другите държавници са мъже на място,а не еврогейски подлоги.

Соросоидни подлоги.

Ние, нямахме ли случайно съграждани в тази страна, че нещо не се чува по нашенските медии? Нито пък се вижда някаква реакция по случая. Вчера, даваха някакъв нашенски главчо, който си клатеше доволно кратуната при посещението на българите в Украйна. И, заяви, че някакви местни шефове са му казали, че са много доволни от този закон. Все едно в тази, твърде далеч от демокрацията държава, някой ще посмее да се оплаче публично.

тези дни много се коментира за пътя на европейския съюз. на къде да се поеме. аз бих препоръчал най-сърдечно пътят на унгария. на разграденият двор ес, първо трябва да се сложи ограда....

хохо хо хохлити май ще ги наритат скоро:)_

Це уКрайна, це НЕ Европа!

Така се прави, а не като нашите дебили да припяват на украинците.

Нашите "избирателни" патриотчета защо мълчаха като бити педеруги? Да не нанесат случайно удар срещу братята им украински фашисти? Българският патриотизъм не може да бъде избирателен, насочен само срещу Сърбия и сърбоманите в Македония. Българският патриотизъм трябва да защитава българските малцинства и мнозинства навсякъде еднакво.

а боката го фана много гняф и рече че ше се скара на порошенко!

боката и рошен се надпреварват за наи добър лакеи гъзолизец на годината !!!!!!!!!!!!!!!!кои ще победи ще видим !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

"Fck the EU!"

А нима в българското пр-во има българи????

няма има само лакеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

То и нас ни спират по пътя за Шенген разни австрийци и холандци, но не чуваме умните и красиви да квичат по въпроса!

и от тъпотия ще умреш ма цано

Nikolai Vasilev

цура е умна а ти си просто дебил от село !!!!!!!!!!!!!!!!

къде е нюланд даго накаже че не свири аут а дуспа в задника на фашистите от киев !!!!!!!!!!!!!!!!!!

баце къде си урбан те направи за смях с твоят приятел рошен !!!!!!!!!!!!!!!!!!1и сега като рипне вишеградската четворка и глеи ко става нанаи укропи в европа нанаи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Орбан. Мекерето на Хуйло.

} мекерето на козяк!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Точно така-поредно браво на унгарците. Немислимо е една профашистка хунта-майдановци,да претендира за еврочленство.Бандитизъм,политико-криминална олигархия и пладнешки крадци,това е Киев днес.

Vinetou

Баце Бойко, гледай как се защитава национален интерес и се учи!

Унгарците каквото търсят, ще си намерят...

Украинците, искаш да кажеш. Е, понякога от превъзбуда, човек греши

СВОБОДАТА СИ!!! ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАТ!!!

Видяхте ли български политици, как се действа срещу фашистки закони?? Така се прави! Браво на унгарците! А Порошенко, обещал на президента Радев по време на посещението му сега в Украйна, ЧЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА ОБЩНОСТ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ ИЗВЪН ТОЗИ ЗАКОН! ТОЕСТ, ЧЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ ЗАОБИКОЛИ ЗАКОНЪТ! АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ! ЗАКОНИТЕ В ЕДНА ДЪРЖАВА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ НЕЙНИ ГРАЖДАНИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ЕТНОСА! ЩЕ ПОДАМ МОЛБА ЗА УНГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ПО МНОГО ПРИЧИНИ. Възхитен съм от това как правителството на Орбан защитава националните си интереси! Възхитен съм от това, че това е самостоятелна държава със собствена, независима политика! На някои това не им харесва. И какво от това?На украинците все някой трябва да им каже, че това което вършат няма нищо общо с демокрацията.

Какви глупости говориш, бе? Орбан е по-голям смешко и от Бацето. Като е толкова отворен Унгария призна ли Крим? Трънки! Унгария гласува ли против санкциите срещу Русия? Трънки! Унгария си спазва всички заповеди на Меркел, само дето Орбан с едната ръка взима от ЕС, а с другата от Русия.

Само нашите управници-измикяри си мълчат и се вързаха на лъжливите обещания на бандита Порошенко ,че езиковите права няма да се нарушават !?

Унгария обяви, че ще блокира Украйна по пътя към ЕС Нашите кретени "блокирано" мълчат.

Глупости, унгарците в Украйна са толкова унгарци, колкото българите в Северна Добруджа са българи. Или колкото българите от Беломорието са българи. Ни език вече помнят, ни България г интересува. Така и за унгарците - на какво се надяват? Че някога ще си върнат унгарските територии от Украйна ли? Изобщо Русия и боклуците от Англия, Франция, Германия ги забъркаха едни чудни с тези прекроявания на държавите, че сега оправия няма.

Така ли мислиш, соросоиде? Ако има безродници, това сте вие, неуважаеми протестъре!

А вие, руските подлоги, сте големи родолюбци. Циркаджии

Ти мислиш ли, че българите от Добруджа искат да се върнат в границите на България? Или българите от Беломорието или от Одринска Тракия? Ама наистина ли го мислиш?

Стана тя, каквато стана- нито ЕС, нито Русия, нито някой друг.

Къде е соросоидната пяна? Хахахаха, глупаците така и не разбраха, кого защитават.Хахахахаха. Фашистка е киевската хунта, фашистка!От недоубити фашисти. И тази грешка трябва да бъде поправена.

Ха сега!!!!! Къде е нашия външен министър??? И какво ще предприеме ? Или както винаги ще се снишим и ще си премълчим ??!! Къде се скри госпожо........................???

Но погледнато от друга страна, и ние не искаме в Софийския университет да преподават история на турски, или македонски, или цигански...

Македонски език няма, Циганите нямат писменост

Ама турците имат. И са много. Как ще се изходиш по въпроса? А арменците? А евреите?

Ние па се надупихме на украинските националисти, не сме горди хора като унгарците, я.

Шило

Мдааа, марципаните се наиграха....

и кво стана бе,май само ние се надупихме заради малоумието на краинците,всички засегнати ги ритнаха яко,само ние се одупихме