Момче с увреждания преби възпитателка с лопата

16-годишен младеж е пребил 60-годишна служителка на Центъра за настаняване на деца и младежи с увреждания в Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Момче с увреждания преби възпитателка с лопата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавиетто трябва да е Момче с увреждания преби с лопата възпитателка, иначе се получава двусмисленост.

дирниците недни!

"издебнал жената" от текста значи трябва да ги съжаляваме а те да ни дебнат и пребият имаме такова момче в квартала дебне и бяга, роднините му същите но горделивци и многознайковци заблуждават обаче обществото яко

По-добре ли щеше да е:Възпитателка преби с лопата, момче с увреждания?

То си е с увреждания! Възпитателката е била без! Подбор!

d4

"възпитателите" в подобни заведения следва задълбочено да е запознаят с трудовете на Макаренко. там ясно са описани начините за "справяне" с подобни проблемни индивиди, които в момента не можеш да пипнеш и с пръст... защото веднага ще скочат Кънчевци, БХК, НПО-та, Амнести и тем подобни лумпени.

" ДИР", от заглавието излиза, че възпитателката е била/ имала/ с лопата. Тогава е бита при самозащита!

Първо какви са уврежданията? Емоционални и поведенчески? Това не са точно увреждания. И второ, заведение в което е настанен с какви правила за безопасен труд разполага? И аз съм работил такава работа в Англия, ама на 4 деца имаме 5 души персонал като поне двама са мъже... Има правила за безопасен труд и безопасно озаптисване на младежите.... А тази българска Агенция за Защита на детето къде се сгушиша пак и ни лук яла, ни лук мирисъла...

Хубаво да има персонал мъже - да - и по тези центрове, и по училища и т.н. Ама за 400 лв. заплата не виждам да дойде да работи млад прав мъж, идват предимно жени в пенсионна възраст.

Уточнение. Като казвам че на смяна сме двама мъже, това не е защото мъжете са "биячи",а защото могат да ги удържат без да ги малтретират...

Какъв е този младеж с увреждане , че да посяга на хора ! Ръка ли няма , крак или е без мозък ! А ако тази жена превантивно го е нападнала , щяха да я изкарат че тя е виновна , а в случая институциите го пазят ! От такива Държавата полза няма , да се убива на място !

защо не му е повдигнато обвинение докога че царува безнаказаността в българия искам премиера борисов за ми отговори като кани чайка в българия

хайде сега доживотен затвор за тоя изрод за опит за убийство, да ама едва ли...

Дали не е по-правилно да се каже. Момче от етноса с увреждания преби възпитателка (звероукотител).

либералната демокрация е достигнала кулминация

а,не е,още може.

Извинявайте Дир, но вие с вашите тенденциозно писани новини сте причината вече като прочета МЛАДЕЖ да си представям умствено увреден Ц-ГАНИН. Простете.

"Инцидентът е станал на 20 септември вечерта, но бе оповестен от полицията в понеделник, 25 септември."

Чакали са да видят дали ще умре жената. Щото ако умре - да го потулят.

моля заместник социалната министърка да обясни каква е интеграционната добавка на въпросното лице и заместник просветната министърка да обясни каква ще бъде компенсацията за пострадалата госпожа

Интеграционната добавка трябва да бъде седем грама олово между очите... Само така се интегрират неинтегрируемите...

900 лева е

изродъ навън. да мре гладен и жадан.

малко е

И както винаги, типично по нашенски, виновен и наказан няма да има! Дори пострадалата трябва да е благодарна, че е получавала подаянието от 360-380 лв чисто месечно!

Ще бъда максимално деликатен. 1.България е кочина и ние сме свинете в тази кочина. А този, който не осъзнава това, е обикновено говедо. 2. Не е вярно , че няма ТВУ. Има , но се наричат по друг начин -социално-педагогически интернати и възпитателни училища-интернати. Проблемът е друг. Има отказ от правосъдие , нежелание да се въздава справедливост. Защото ни управляват бандити. А в местните комисии за борба с противообществените прояви е пълно с техни послушници и мижитурки. Всички те не искат да има наказания. Защото първите, които трябва да бъдат наказани , са те. Поздрави на всички в кочината!

От дописката не става ясно коя е фондацията отговорна за това занедение, тя име няма ли си?

papion

Ами за такива "дечица" с проблемно поведение си имаше ТВУ-та. Закриха ги и сега ще стават все повече такива изпълнения. Сега тоя юнак да го вкарат в затвора, там да му изкарат бабаитлъка от главата, а не да го наказват с последно предупреждение, защото ще попитам, а после какво?

Мангал?

Мангал! без въпросителна

аз бях набита от комшийско момче и съседите го прикриха, защото добро момче било, макар че е вечно пияно и дрогирано и живея в непрекъснат страх от него от роднините и приятелите му

дайте ми го тоя с жълто по устата и ще го превъзпитам за една седмица. Тоягите са дрянови и не се чупят. Бил с увреждания....дряновицата лекува всичко.

Така е.Умни приказки хортуваш юнак.Бог да те поживи.Аз казах.Хау.

Според институциите трябвало да бъдат създадени специализирани центрове за проблемни деца??!! Ами че то нали си ги имаше и ги закрихте бе , тъпанари?! Това си бяха ТВУ-тата!

има пишещи с много по-сериозни увреждания ,тях къде да ги скрием ?

Амчи този е готов кадър за ГРОБ-комсомола!

Те затова преди време ги връзваха. И така докато са живи или по-скоро докато не ги унищожат.

дкми

Такива трябва да ги избиват. Те са вредни за обществото, и никога няма да се "поправят". Само смъртна присъда би имала някакъв ефект тук. И не възпиращ спрямо другите гадове, а възпиращ спрямо тези - той бил нападал и друг път... е, ако бъде разстрелян - никога повече няма да напада. Ако обаче остане жив - следващият път може би той ще убие.

"може би"...Той със сигурност ще убие!

и аз живея в страх от кошиите, които прикриха пияния дрогстер, който ме наби

Веднага тоя бабаит побойник в затвора - там ще му коригират поведението както трябва!

тоя я е пощадил, с права лопта ти откъсвам главата с един замах, ... мърлявите крадци в правителтвото на Банкянския идиот принуждават народа да живее в унизителни условия един безмислен живот пълен с разачарования и преждевемена смърт, затова хората не създават поколение а бяга от държавата като при природно бедствие

Нужни са ТВУ-та и яки възпитатели със сопи , точно такива малки изроди трябва да бъдат вкаравани там и превъзпитавани с много як системен бой.

Сега синовете или внуците на тази възпитателка трябва да допринесат за още по-големи увреждания на това 16 годишно лице! Да се надяваш на прокуратура или съд в булгаристан да съдят лумпена е все едно да чакаш да цъфнат налъмите на арменския поп! Вземайте нещата в свои ръце!

Копелето-идиот да изяде една лопата в кратуната и да отърве обществото !

Дядо Митко, умирай дрътляко само лайна произвеждаш, скапан комунист, доста зло си причинил на обществото, скоро ще си получиш възездието

скапан комунист... Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Браво моето момче.Ти ще си комсомолския секретар на моя клас в ТВУ.Ще ти покажа "дясна брадва"и "ляв сърп" и ще ти напълня кухата лейка с кълвачи, та посреднощ да ставаш и да си говориш с чаршафите.За 15 секунди ще ти отворя черепчето и ще ти налея възпитание.Гаранция 100%.

Нисшите същества така разбират ценностите на демокрацията.

Дайте ми прилична заплата и проблемни келеши.Котенца ще ги направя и отличници.Гаранция 100%.

Настаняването във ВУИ е в противоречие с принципите на БХК!

И в синхрон със пребиването на преподаватели.Браво на БХК(Ц)-да се чете цигани.

И сега и възпитателката е с увреждания ... С каквито се събереш, такъв ще станеш ...

Той трябва да е на лекарства.

сега пък и за лекарства пари да даваме

Бухово, урановите мини и да копа по 12-14 часа на ден до сетния си миг, друга оправия нема!

..и точен стрелец върши същата работа.....

ДОКОГА държавата ще е сляпа и глуха за издевателствата върху работещите в трудни условия и срещу мизерно заплащане. Докога бе, оядени и безхаберни тунеядци, ще ни одирате кожата с непрестанно растящи данъци, а ще се интересувате само за вашето благополучие и бързо забогатяване. Докога нагли хрантутници ще се чувствуват безнаказани и ще малтретират възпитатели, учители, лекари...Докато всички се изнесат навън ли. Кой ще ви пълни джобовете тогава, махалите и гетата ли?

Аз ще ти кажа до кога ! До като не хванем сопата и на жълтите павета се затъркалят дебели охранени задници !