Радев покани Бил Клинтън отново да посети България

България може да привлече много повече инвеститори от САЩ, но е необходимо да си свършим домашното - борбата с корупцията да се води наистина безкомпромисно.

Обратно в новината

Коментари - Радев покани Бил Клинтън отново да посети България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мошеника соросоид Радев се оля! Да поканиш най-корумпираните престъпници в света, мафията Клинтън, в БГ е под всякаква критика! И тоя щял да води борба с корупцията хахахахахах! Всички шарани които повярваха на мошеника Радев да си посипят главата с пепел и да си ударят 3 шамара да се събудят!

Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

..aide niama nujda !...za kakvo shte ni go vodish tozi tuka ?!?...mislish li che balgarite shte mu se radvat ?!??...gospodin prezident ,sabirate sas loshi priateli !!!

а Моника поканена ли е?

Тоя Радев все повече ме кефи - вместо да уйдисва на БСП-арския електорат, прави точно обратното :))) Яко!

Гласувайки за теб,никога не съм предполагал ,че ще ми каниш един доказан военнопрестъпник на посещание. Този е палача на сръбският народ и директен убиец на Милошевич. Този е който създаде престъпното формирование ,наречено държава Косово. Този зарази половината балкански полуостров с обеднен уран. Мястото на това чудовище е в затвора.

този ушатко стана повече от филмова звезда. Да бе ще дойде Клинтън у нас когато цафнат налъмите. А ще има ли снимка със сина на Радева втора - не може да не са го посетили.

С Клинтън се срещна, а с Тръмп ще се срещне ли?!

е. че освен неграмотен си и сляп! Има ги дори и на снимка, заедно с Мелания, тролче!

Айде льотчик пиши домашното за пред краварите... ама не от мое име... Аз емигрирах ! А ТИ ?

Разговорът е бил подсладен от присъствието на Моника Люински.

Ей пич , стига си ми канил тия янки , ич ми не трябват. От тях нищо добро не е видял никой.

Една лекция на Бил Клинтън за 1 час струва от 200 до 300 хил.долара!Ето един добър пример за корупция-макар и узаконена ,макар и на висше ниво,тя си е корупция!

Батка, наясно ли си какво е корупция? А какво са $300 000 за човек като Клинтън наясно ли си?

Освен хонорара Клинтън сигурно ще иска и червеният килим на е наръсен с кока, та да си припомни дните, когато беше губернатор на Арканзас.

каква е тая Цензура ???Оооо

Чест и почитания, гопожо Нинова?:)))))),

Абе незнам до кога тия ще си канят някакви си наляво и надясно ама си ги посрещат с нашите пари..Като си ги каните поемайте им масрафа от джобовете си а парите от данъците ни ги влагайте за добруването на тези дето ги внасят.

Ами разбира се, че Радев ще покани Бил Клинтън. Нали по негово време изкара училището по превъзпитание в САЩ, а тогава хамериканците не обучаваха свои агенти и политически слугувници! Нормално е и да се срещне и с бившия шеф на португалското БСП, че и се поиздигна човекът.

Абсолютно сте прав! Радев е НАТО--вски генерал! ....а социалдемократическите говеда ---не си и спомнят!:)))))

Ами толкоз им е акълът! Все още си мислят, че бесепарите имат нещо общо с байтошовото време, за което си спомнят с носталгия, без да съобразяват, че точно другарите основатели го капичнаха по инструкции на американския шпионин Горби с антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., в резултат на което заграбиха всичко създадено от българския народ, к'вото не заграбиха разрушиха в интерес на западните си началници или продадоха за жълти стотинки, създадоха масова безработица за да тънем в мизерия и ни унищат наполовина. Засега! И не им идва на акъла да съберат историческите факти, макар и да е очевидно като 2+2=4: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Клинтън вече предварително се радва ,че идва с страната на най-евтините ку..и..хубави,дащни и щастливи ,че ги е.е американец..и накрая даже чек ще му дадът баламите или медал...що не отиде в Сърбия или гърция??

заŞто не се снİма с трумп,канİ клİнтин,скоро може İ паметнİк да му İздİгне.

РъРъ е получил ъпдейт на фърмуера.

реално погледното ,България и българите си обожават майката корупция и е крайно време да спрат с двуличието на тази тема .

президент.Покани иранския президент,йорданския,Тръмп,сега Клинтън и Хилъри.Браво,новия Тодор Живков.Той канеше наред.Като бивш служител в бившия радиозавод във Варна през едно лято почти през ден посрещахме чернилки от Африка и матови от Близкия изток.Накрая пак ни го завряха яко.

Женомразец е Радев. Защо не покани Хилъри?

Сус, бре!:)))) Дъртата кранта---ша земе да дойде---и тогаз и водопроводите ще ни спре!:)))))))

Що ти трябва бе Румба? да не ги барнеш когато женка ти му надува каваля!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нищо лошо. Няма лоша реклама. Но защо не покани Доналд Тръмп?

Що не покани Путьо? Айде, де!

Покани и него!

Картинка: Били Свирката---сниман до Бойко Симитлията!:))))) ...ПОРНО!:))))))

"О неразумний и уроде, поради что се срамиш да се наричаш българин?"

Щото предпочита да лиже задните части на некакъф си Джуджо!

след визитата в българия , ще посети белград , където ще му откриват паметник ха ха ха

Ми шъ му откриват, нали сърбите са кандидати за НАТО, а не за ВАТО! Що Путин не смее да посети Сърбия?

ооо да бе ... те за нато много милеят ... сърбите са националисти за разлика от нас хем ще ги вземат безплатно в европа хем ще ги пазят руснаците

Не помня друг български Президент да е имал толкова много и все важни срещи в САЩ! Дори бат' Петьо не е имал такава богата програма. Не че Винету не иска да се снима и да се дърви с този и онзи, но при него много време отнема (Защото не е от най-умните!) инструктажът в ЦРУ. Едни и същи неща му ги повтарят по 10-20 пъти докато ги наизусти и то на български. И много внимават да не се изпуснат да му кажат Конграчулейшънс!, защото тогава спира да слуша.

Предпочитам да покани Моника.

По добре да дойде Клинтън и да организираме массово излизване на американски задник! Моника най-много да направи 10 свирки! А най-добре е да дойдат и двамата, ще видим пред кого опашката ще е най-голяма! Подозирам, че разликата ще е фрапираща в полза на Клинтън!