Побоища в Ню Йорк след реч на Ердоган

Насилие е избухнало в Ню Йорк след реч на турския президент Реджеп Тайип Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Побоища в Ню Йорк след реч на Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отговор на 0з -заŞто какво ÇакаŞ веднага запоÇваъ,ама по добре се прегледаъ на доктор, не сİ добре с здравето,мога оŞте да тİ кая Çе сега İмаме друг дерт,скоро Şте се вİдİм в мосул,керкук,северен İрак.

турците са гнусно мюсюлманско племе и трябва да бъдат изхвърлени от Европа

до грцъкия вуте-sikim senin ananı....превиди си го,това ще ти е първя урок по турски,учи го, ще ти трябва

Ти плашиш ли ни или какво? И 500 г. да търпим после пак ще има RAVENGE. Аз поне за това умирам!Пък и син имам - и той няма да ви прости!

Hовина за "гръцкия вуте - педал" и всички ганиовци любители на терористи : последна новина - през последните 12 часа бяха ликвидирани 17 терориста от "пкк". ликивидираха ги моите братя от Tурскте спец. части PÖH и JÖH. Ypa!

пеÇе се хляба в İрак,следва да се направİ военна помоŞт на тÜркменİ,арабİ İ другİ за да İма спокоъствİъе както в северна сİрİя.

Кой си помисли, че те разбра? Що се врете дето не ви е работа! Пиши у турския сайт и толкова. Кво се рекламирате тука???

Ние ли нищо не можем да кажем за избора на простотия и некомпетентност с огромна власт? Баш комшията съзря врага с висше образование и то като шпионин. Леле! Кой нормален студент би се върнал в такава държава? А какво ще се случи с останалите в Турция роднини? Дето се вика децата до полите на майките си постепенно ще изпростеят до толкова, че каквото магаре им се предложи тихо ще си траят, докато не провалят държавата си.

Ердоги не търябва да бъде допускан в Щатите. Навремето отказаха виза на Ч. Чаплин, на Джон Ленън и пр., а тоз читак дори го допускат да произнася речи! О, времена, О, нрави!

Ердоганчо е там, главно за да иска разрешения от САЩ да нахлуе в иракски Кюрдистан и да осуети референдума за независимост на тази страна, определен за 25 Септември. Турски войски вече са концентрирани до границата и чакат нареждане, за да нахлуят. Лично аз съм склонен да мисля, че отпорът на свободен иракски Кюрдистан ще бъде жесток и безмилостен. "Местният" империализъм на турския диктатор най-вероятно ще претърпи провал за пореден път. Жал ме е само за невинните жертви, които кюрдският народ ще бъде принуден да даде за пореден път в името на своята свобода.

Tурция има силен коз в ръцете си , подписаният през 1926 година договор в Aнкара и дава възможност да се намеси при разпадане на ирак , дава и правото да анексира земите населявани от тюркмени в областите богати на петрол Kеркук и Mусул. Tози договор е международно признат и важи.

Комшу, всеки нашественик все намира уж "законен" повод, за да започне война. Що касае, обаче, петрола на Мосул и Киркук, бих казал че много пари. Едно е да се облизваш за плячка, друго да я вземеш. Иначе, пътят по който тръгна страната ви с Ердоган, май скоро ще ви стане ясно, че отъждествява националния интерес с неговите амбиции и фикс идеи. Това по правило е твърде опасно за самите вас. Трошите си главата с него, ваша работа и проблем, но хич и не си мислете да изнесете вашите неуспехи в Сирия и Ирак в егейско море. Иначе, кюрдската независимост не е никак по-различно нещо от независимостта на Косово. Да се дерете за независимостта на на Косово и да игнорирате и давите в кръв желанието на къде-къде по-големия Кюрдски етнос е чиста проба лицемерие.

гръцки педале - като има тема за Tурция те гледам винаги си на линия да оплюваш и злословиш относно моята родина Tурция. явно си платен трол на гръцко - пръцките служби. Bъпрос към тебе Bизантиецо лукави: платихте ли си дълга към IMF, a тaнковете леопард на германия и меркел хитлерова? ами подводниците? Mного сте силни на думи бугаре и гърци .. но само като се криете под полите на Pусия, Aнглия, щатите и тем подобни империaлисти!!! Tурция никога ... никога не е давала оръжие или подпомагала терористи или терористични организации във Cвета. Hапротив - терористи от "DHKP-C" и "пкк" се обучават и воъражават от десетилетия от гръцките таини служби! също така оръжията на по-вечето терористи в Cирия са произведени в българия. ще доиде възмездие и тези дoлни и мръсни номера ще ви се върнат тъпкано и със лихвите. плюя ви на лицата на всички прoдажни предатели, лъжци и лицемери. Yж сте във HATO и сте партниори! .. нямате грам достоинсво , безчестни лицемери. презирам ви..

Алоо, алтайя, къде си мислиш, че се намираш, бе, главо рязана? Що си тука, а не у твойта родина туркето? Чий го дириш тука? Колкото до достойнството го имам в изобилие! Дядо ми ви е върнал в любимата ви турция с бой и разстрел! Ама ся скимтите, а едно време като сте ни клали нема проблем, а!

БОЙКО ИМА МНОГО ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С ЕРДОГАОН. ГРЕШИ ЛИ БОЙКО ИЛИ ПРОСТО ВИЖДА ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ НЕ ВИЖДАТ. НИЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗБИРАМЕ СЪСЕДИТЕ. НО ТОВА СЪВСЕМ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗБИРАМЕ.

Тато Ердоги е в Америка и сам , или най-много с кадъната ! А какво правят краварите в Турция и Сирия с ..батальони ? Е ,гаа ти ,,дипломацията,,!

ха ха ха върхът си, пич...ха ха. ..

Пенчо Питанката!

Затова не го искаха властите в Германия да идва, умни хора са те немците

Не са го искали, щото ще им го каже ,,право куме в очи!,, затова...

примата си остава примат

Eвала на световният лидер така нареченият от турските му привържениции Pейс Eрдоган . Eто това е силен политик ,който директно каза на американците че подкрепят тероризма в Cирия. Cпоред турските военни специалисти ,Tурция е изоставена и манипулирана от HATO, която организация след разпадането на CCCP ,вече е подчинена на американският империализъм. Cлед подписването на договора с Pусия за ракетите CC-400, Tурция става геополитически и стратегически играч в региона където се водят петролните войни, започнати от Aмерика която използва кюрдските и радикалните уж-(ислямистки ) терористи. Tурският народ гордо стои зад техният президент и нищо не е в състояние да отклони турската общност от правилният им път , този път е труден и срещу тях се е опълчил американският и германски империализъм въпреки това турците ще успеят .

Ердоган прави завой към САЩ :) , ако САЩ му позволят. Проблема е ,че САЩ за момента не са го поискали...

Мизерни душици кво ви е направил Ердоган тои е един силен мъш в световната полетика вие се гърчите в мизерия и ви я яд на Ердоган всички изстински жени поткрепями Ердоган които ще спаси Европа от геювити кадето разпростаняват забранени полови снушения из бестващият нарот доло герп боико борисов излага балгария с простотата си в целия свят ние нямами пари за 1 кило свинска маст а боико и цецка нагъвали в парлиментат по 8 пръжани фелий с маст а другото жуже плевналиев били на диета и ядяло само люцерна с путешки хаивер. Ердоган даде на турците да ядът пичени агнита и Да пият безплатни кокаколи. Ас вярвам че Радев ше ни управи нас учителкити и заедно с курнелиа ще управят гадното ни диредже.

Силен мъШ хаха :)

Вътева, имате 36 правописни грешки. Застреляйте се!

Вътева, а 2 ри клас имаш ли завършен? ПС Въпроса е реторичен.....

Не, не завършила 2-ри клас. Г-ца Вътева завърши доста успешно 1-ви срок на 1-ви клас. Средна оценка 3.28 , което е над средното за класовете в училището и общината ни. След това напусна, защото бе продадена вероятно. Родителите я взеха. Предполагам че не е и госпожица, а 13 годишна млада госпожа и , че не живее вече в България, а странства по магистрали с таблет в ръце. Честит празник, за който си го харесва!

Како, що се мъчиш, че и нас покрай тебе? Пожелавам ти много мъШе! Па ако знаеш как се плющат турските девойки в София, лошо ще ти стане. Всичките съдрани пу..ки, ама ти си мисли, че друг е виновен. Ти как я възпита твойта щерка?

преди имаше малко надежда, че тази държава ще се цивилизова, но вече всичко е загубено. тази държава трябва да бъде хвърлена в същите рестрикции за пътуване каквито има ирак и пакистан.

хаха... гледайте видеото. нагледно обобщава турския народ в модерна Турция :) Нашите турци са светлинни години напред в културно-цивилизационно отношение от мнозинството на анадолските си сънародници.

и аз мислех така преди, но вече не съм сигурен - след като бг турците масово се възхищават на държавата турция и на престъпника ердоган.

Света се промени приятел. Ако нямате немски или американски инвестиции сами ще се затриете. парите искат спокойствие и сигурност. Нито Англия, нито Франция вече ще застанат зад вас, особено при това управление. За Япония или Китай просто няма да споменавам. Колкото до САЩ, май, че и за тях сте бита карта !

браво на тоя пич! Свободата на словото е малко по-различна в САЩ отколкото в турция

Това, че кюрдите ще си направят държава е едно на ръка. Това, че САЩ ще ви ритнат канчето е втора ръка. Това, че Германия ще ви разкаже играта е трето. Та, какво ще ви остане след това освен турско-руската дружба ?

Манталитетът на комшиите в действие...

ДО МУРАТ-ПЪРВАТА СРИЧКА,КОЯТО Е НАПИСАЛ-ДА- СВОБОДА ЗА... Е ЗА ТЕБ,НО ТИ СИ ТЪП И НЕГО РАЗБРА!!1

Реджепе, тепърва ще има да ти пари на дупката, сега започва. Защо не върнеш смъртното наказание, че като те свалят военните от 1-ва армия да не те бавят много, много. Зер, защо да ядеш хляба бадева. Сикейм анана а!

ердоган е голям политик,това е факт неоспорим,тези крещящи индивиди или са от пкк,или са гюленисти,а що се отнася до тероризъм,истинските терористи са американците и европеиците,те са плътно зад пкк и ислямска държава(всичките ''муджахидини''на ислямска държава са европеици или американци,т.е псевдомюсюлмани-християни),единствената страна в свеа която истински се бори с тероризма това е турция,от четидесет години насам е дала хиляди жертви в тази борба и тази битка продължава и до ден днешен,а ердоган е именно човека които ще им разкатае фамилиите

СВОБОДА ЗА КУРДИСТАН!!! Сикейм анана Реджеп! Сикейм анана Murat!

и аз да ти сикеим ананъ и всичките женски от родата ти ... у г.зо и устата само.

Господине, явно страшно милееш за Анадола. Ами, сбогом!

турция и народът и са трети свят и трета категория. друго не мога да кажа.-

Тоя боклук няма ли да умре най накрая. Стига дърпа вниманието на света към региона. Да се занимават с Ким Чен Уй-чо.

ГОЛЯМА НОВИНА.ЕДНИ ЦИГАНИ СЕ СБИЛИ С ДРУГИ ЦИГАНИ ЗАРАДИ ТРЕТИ ЦИГАНИН.

важно е да има "информационен шум".

нİкоъ не може да спре вижода на турсİя,за да се среŞнат с ердоган Çакат на ред,уса нареÇе ердоган верен дост.

а сега дай на български, че да те разберем! А после ще те критикуваме по същество )))))

Алтайчо, сбогом и на теб към прехвалената ти Анадола. Тук османските фанатици никой не е канил. Щом не си благодарен, че живееш в европейска правова държава ти не си желан тук.

Още едно недоразумение, готов за Анадола.

Самото споменаване на Русия навсякъде и по всякакъв повод идва да покаже колко зависими са всички от нея! Иначе Кюрдистан е една мнооого стара държава, която ще възкръсне напук на всички нови държавички коя от коя по-измислени и пред разпад !

Направо да са му теглили куршума, какво са се разправяли с този н-а-г-л-е-ц!

Куршумът е запа0зен за теб продажнико и то калай зад ляво ушо... Досега само американските фъшкии избиват собствените си и чужди президенти

Ето, затова не го пуснаха да изнася речи в Германия и Холандия!

Дошли от 12 000 км. да учат Турция какво да прави.Марш навън. 1915 г.към Нуланд кифлата

най-сетне някой да му каже истината в очите на тоя терорист убиец и диктатор -кво дири по света да си стои в скапаната държава

истината: няколко (по-точно 7 на брои) "салонни терориста" - симпатизанти и привърженици на терористичните организации пкк / PYD успяват да се вмъкнат в залата където се провежда събрание на Tурците и мюсулманите живеещи в Aмерика с турския президент. Hелегално проникналите терористи (по-вечето от които вече са били в Cирия и са се били на старанат на терористите от пкк/PYD/SDF) без да успеят да провократ са заловени от Aмериканската полиция и таини служби и отведени извън залата. Tолкова е стоиността на тази "HEновина"! Hо разбира се омразните нео - нацисти от "DW" и "Focus" ще я използват тази новина в различен и мрачен аспект относно Tурция с цел ...плюене. Tурция расте и младее - напук на империaлистите - нацисти!

Педро, защо не идеш в любимата ти Турция да те "уважат" неколкократно в задния изход? Колкото и да криете и извъртате, да лъжете хората, то ще дойде Денят на истината!

Хора , наистина НЕ мога да ви разбера , колкото и да се мъча : Защо винаги и навсякъде трябва да се намесва Русия ??????? Какво общо има в случая Русия , та винаги или Русия Ви е в устите или Путин ?! Разбирам съвсем ясно , че всички искаме спокойна ,правова и демократична страна , НО това няма да стане от самосебе си и никой няма да дойде да ни го направи , ако ние самите не го искаме !!!! Крадем се , избиваме се по улиците , правим си всякакви възможни подлости и простотии , не уважаваме нито родината си , нито себе си ,и винаги Русия и Путин са ни ''виновни'' ?! Толкова сте оглупели , че чак не можете и да мислите трезво и разумно , затова и живота ни е такъв скапан !!!! И днес както и на всеки друг празник , пак сте хукнали за Гърция - И за това ли Ви е виновен Путин , че дори и националните си празници не можем да почитаме ?!

Вие камунезите все не сте разбрали! Трябва да четете повече мои книжки!

Реджеб Тайп и приятелят му Боку Борисоглу мачкат комуняги където ги срещнат! Затова печелят избори по 16 пъти.

Анадолски страсти...

Западнали наркомани.

станалият, който е казал, че Ердоганя е терорист е прав и в това няма и капка съмнение. обаче как може да каже "махай се от държавата ми", когато самият той е окупатор и завоевател? тази държава НЕ е негова, защото тя е на индианците, които до преди близо 45 години бяха кастрирани (жените) от завоевателите. демокрация, какво да правиш...

Па тя Русията винаги я е имало, и не е на земята заграбена от стотици избити народи?!

"Полицията съобщава, че петима демонстранти са били задържани за кратко по време на инцидента, макар и да не са извършвани арести. Няма ранени." Това ако се беше случило в Москва щеше да има арестувани и щяха да ги осъдят на няколко месеца затвор. Това е разликата между демокрацията и Русия.

А преди 10 г. това изобщо нямаше да се случи в Америка. Това е разликата между сегашната и предишната Америка.

При повечето досегашни изяви на Ердоган имаше пърформънси от по няколко протестъра и охраната му се налагаше да се намесва. Вероятно са платени протестъри като нашите. Ердоган евно е схванал хибридната идея и си е взел контра-протестъри. Поумнява.

Добре Путин ще падне!за кога предвиждаш разгром на "империята на злото"щото тоз"все някой ден"може да е на Пут/к/ин ден!!! Хайде сега един мощен вой на краварски вълк!ама,че съм и аз ми те помиярите не вият а само джафкат отдалеч!!!!!!!!!!!!!!

А целия свят може ли да извика по адрес на щатите да се махат от страните им,понеже те са терорист номер 1,кой обучи някога талибаните,кой създаде ал кайда и идил,кой ги обучаваше в сирия,ердоган ли?

да не е един, който и сега продава калашници ?

"Разкарай ми се от държавата!" Този ми прилича на агент на ДСБ. Държава, континент - все са си негови, а дали ще вика срещу Ердоган или Чайка - няма значение. Парите са си пари.

или ще ближе гъ..а на Путин разпространявайки лъжите му?