Наркоман с 16 присъди: Г-жо съдия, трябва бомба за затвора

29-годишен наркоман, който лежи в затвора в Бобов дол с поредна присъда за кражби, поиска да излезе предсрочно на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Наркоман с 16 присъди: Г-жо съдия, трябва бомба за затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно е казал за да се освободи място за реалните големи престъпници..Незнам как в затвор въобще може да се говори за дрога и алкохол ако наистина се спазва закона който да се надяваме че забранява това...

Ще влезе в затвора накрая ама като убие някой- трябва да падне невинна жертва. Тогава ще има олеле, ама то така, онака, закона ни пречи, докторите го изтървали, тежко детство, на училище не е ходил и така пълна програма

На 29 години с 16 присъди? Трижди хвала на българската правораздавателна система!!!

А трябваше да прочете поне една книга и можеше да стане и министър - председател.

Евала, магистратите си свършиха работата следвайки всяка буква на закона, вече могат да се приберат в къщи и да спят спокойно.

А след това?

БРАВО , ДЪРЖАВАТА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ! СЛЕД 3 МЕСЕЦА ГО ПУСКАТ СРЕД ОБЩЕСТВОТО ГОТОВ ДА ДАДЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА НЕГОВИЯ ПРОСПЕРИТЕТ ! НАПРИМЕР НЯКОЙ ДА МУ ДАДЕ ИСТИНСКА БОМБА И ДА СЕ ВЗРИВИ В МЕТРОТО !

Наколко пъти го хващали " под хероин"............В затвора!!!! Да уволнят всички и, вярно, бомба за затвора.Друг вариант- надзирателите, начело с шефа, в затвора!

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

в случая това не е кокошка, айде стига..

Замисляли ли сте се, че индивиди като този наистина могат да бъдат излекувани, но навсякъде по света биват оставяни да си излежат присъдите и след това ги пускат от академията отново да мародерстват? Според мен логичния въпрос е, след три месеца какво? Този е на наркотици, мозъкът му е станал на гъба и според Вас колко време ще му трябва да му втъкне гениалната идея, че е най-добре да утрепе някого за да си лежи спокойно и да паразитира? На колко такива издевателства на наркомани се нагледахме - един в Гърция свари тригодишното си дете и го разпредели по кофите за боклук. Не мога да си представя, че нормален човек би направил това. А лекове има, и могат да бъдат измислени. На времето тези ги лекуваха с щанга в главата или да чукат камъни в Скравена или в някоя уранова мина. Да кажем, че е нехуманно. Но измислянето на устройство, което да следи нивата на определени хормони в тялото в реално време не е толкова сложно. Улови ли се прекомерно повишаване на нивата - една автоматична инжекция успокоително или съответното лекарство плюс постоянно наблюдение мисля, че ще дадат резултат. Иначе края е ясен, или този ще пречука някого и ще влезе до живот, или някой ще го пречука и ще му тежи цял живот тази биомаса.

Нали си инженерче!умничко си!устройство за следене на хормони!!! ми той ще я продаде за една доза 10 минути след като му е сложена!единственото лечение е с олово!!!!!!!!!!!!!!

Е, може и със свръхдоза

това е "бъдещият елит на нацията" - цигани, наркомани и крадци. Тези ги подкрепяше амер.посланик преди време и ходеше да им посещава гетата. Бравос!

Като ни внесат и малко "бежанци" от Бл.изток и комплекта е пълен! Да живее новият световен ред и демонокрацията!

Еиии ми тоя е за Биг-Брадър бе... Интересн елемент ... я да дойде ... може да спечели.

Затвора не е хотел по желание, че да си избира по-добър.

По-желание е-убиецът от соло пожела да не влезе в затвора, и не влезе. Убийците от студентски град решиха,че не им се ходи в затвора-и не отидоха. братята от Дупница решиха,че не им се ходи в затвора, и не са в затвора. И тн.

"Госпожо Съдия,трябва бомба за затвора !" ! но затвора е част от България и нейното функциониране ...

"нищо не му направиха на него. Аз оня ден го ударих с един стол в главата. "....... този изобщо нищо не направиха :))))))))))

Трябва в тухларната или да чука камъни на кариерата под прицела на калашника. Торбички ще ми лепи здрав мъж ? Да си изкара парите за масрафа в затвора барабар със заплатите на полицаите и тогава да видим няма ли да се оправи. Като знае на коя кариера ще го вържат пак ще се оправи с първия път. И бой, як бой !

Пред магистратите затворникът направил интересно изказване. Признал, че е наркозависим и обяснил, че зад решетките се научил да употребява венозно хероин, да приготвя алкохол от джибри." Я к'ви полезни умения е усвоил само в панделата!;) Явно с цел доусъвършенстване са го оставили още 3 месеца... Братко, използвай времето максимално - например, научи се да правиш така нужната ти бомба за затвора, че да им я оставиш на изпроводяк;) А извън черния хумор - има ли някой заблуден относно "превъзпитанието", което може да се реализира в затворите ни?

В затвора попаднал на "хора"... и станал "човек"...!!! :::))) Ха, ха, ха...!!! :::)))

и след три месеца какво?.... поне да го облекат в оранжев комбинезон и да бягаме далеч като го видим

няма да бягам от крадец на самобръсначки,с по-високо IQ от пожарникаря .

Абсолютно! След три месеца този прясно превъзпитан член на обществото ще се вихри по улиците на свобода и според дрогата, която е употребил ще коли, мушка, краде, напада...!

Торбички го карали да лепи... наглеци! Главата му сцепили, ама си го върнал и е щастлив. Краде, ама защото няма пари, не от лошотия. Този направо е разрез за показ на обществото ни.

Този държава нищо не става. Един бомба и да се оправя...!!! Дааа...!!!

оставането му в затвора е задължително,докато успее да изработи бомбата !

После предлагам да го изберем за народен представител, а след като види сметката на НС, да го направим и министър!

Тоест-лице е в затвора за кражба на ...самобръсначки. А за кражби на милиарди от банката-пирамида няма осъдени. Поговорката за кокошкарските кражби-че за тях прошка няма си е истина.

това ли е извода ?

Дай сега да не наказваме никого, щото някой е крал тарикатски.