Тръмп ”измисли” нова държава в Африка

Президентът на САЩ Доналд Тръмп по време на речта си на работна среща с лидери на африкански държави, два пъти нарече Намибия "Намбия".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп ”измисли” нова държава в Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Е, неговото може да е грешка на езика, ама се сетих за един наш депутат - демократ и държавата "Нубия"

Тапаци БГ това му е написано това чете и казва Дончо Трамп писмена греска комплексарски ха ха

Този гениален откривател скоро ще види сметката на целия свят. Но това не е важно. Важното е, че нашата хубавелка Деси вчера се снима с него. Това ще остане най-забележителното събитие в нейния живот. Поздрави на Деси и цялата компания на снимката!

БЕ , БЛЯДКИ, В САЩ ИМА ПОНЕ 200 00 БЪЛГАРИ, 1 НЕ СЕ ЗАСИЛИ ЗА РУСКИЯ РАЙ БЕ? НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ!

Да подобрят породата на говедата!:)))))

А, стига,бе! Я се понапънатe още малко и помислете! Нашият Нов Голям брат не е решил и моментално може да ,,създаде,, нова държава не само в Африка , а дори и на Антарктида. ..И пингвините за десетина дена ще научат английския...,

Явно "сезонът" на великите географски открития продължава. Един открива Намбия, друг праща Пекин във Виетнан, трети се натиска да става посланик в Нубия, четвърти ни пробутва Скалистите планини за Рила и Пирин, той същий обединява Чехия и Словакия отново, пети вдига врява, че руснаците насадили техен президент в Лимпопо, което е река всъщност, шести...седми...Абе велики географи. И забележете, все политици. За разни черни и руси Златки не говорим, на тях им е простено, тъпички са си момичетата, ама политик да ръси такива бисери е смешно и е признак на пълна липса на обща култура, която обикновено се придобива още в гимназията...

ГЛАШАТАЙТЕ НА ПУТИН КАЗВАТ : ЛАЙНОЯДЧЕТА, КРАВАРИСТАН, ГОВНО, ЛАЙНО, ЕВРОКЕНЕФ АВЕ ИЗОБЩО, ГОЛЕМИ ЛАЙНАРИ)))))))))): ТОВА Й НИВОТО НА ПУТИНОВА РУСИЯ...

Й - никога не се използва за множествено число, дума АВЕ не съществува, аве Цезар има!!! Казва се- А Бе, а най вече, ВЕ, казват само селски пръчки.

Грешка не езика. Да не бъдем дребнави !

Един път грешка, многократно е по скоро грешка в образованието. За повечето американци Европа е държава!!!

и наш борисов не е много учен, ама колко милярда натрупа?

ЗНАМ Я ТАЯ ЕЛЕМЕНТАРНА ХВАТКА НА КОПЕЙКИТЕ - ГАТО ГИ СГЪНЕШ,ПОЧВАТ С ОБИДИ, ЗА ДА ТЕ ОТВЛЕКАТ ОТ ТЕМАТА, МА НЕ ВЪРВИТЕ БЕЕЕЕ, СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ!

СЕТИ СЕ ДА ГИ ТРИЕШ ТИЯ КЕНЕФНИ ПУТИНОИДИ, ДЕТО ОБИЧАТ КЕНЕФИТЕ И ПУТИН! КУРВО СЪЩО НЕ Е ЦЕНЗУРНО, ДА ТЕ НАУЧА И Т.Н.. ВИЕ В КРЕМЪЛ ТАКА ЛИ СИ ГОВОРИТЕ БЕ ;ЕЙ ЛАЙНО, КАК СИ БЕ? СЕГА ИЗЛЯЗОХ ОТ КЕНЕФА, МНОГО ГОТ СЕ ИЗСТРАХ...

СПОРЕД ПУТИНОВИТГЕ К.ВИ ТУК СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ В АЩ Е ПО- НИСЪК ОТ РУСИЯ !!!! СМЕЙТЕ ИМ СЕ НА АКЪЛА! ХАХАХАХА!

..Америка има по-висок стандарт ! Опазил Господ ,,да паднеш отвисоко ,,.

ха ха ха..е що му еба ваш така мамата на ,обществено място, ? ха ха ..

Стар човек. НЕ МУ ПРИДИРЯЙТЕ!

ситема в лайняния Краваристан, хич я няма...И в Педалсъюза и тука стана същото, пройзвеждат се ненормални малоумни еврофекалчета лайноядчета без грам мозък:) Същите говноядчета като тия на хранилката на Козяка:)

Ние идем и ... ,,ще ги изправим,,!

ТОВА Е ТИПИЧНИЯ КОПЕЙКАДЖИЯ - ЧИСТАЧ НА КЕНЕФИ! ВИЖТЕ МУ ЕЗИКА КАФЯВ));

Мозъка ти се разтича от тия ГМО говна Кенефче:)

Въобще не съм фен на Тръмп, но грешки при артикулацията правят всички, да оставим настрана, че например в Южна Африка (уверявам ви, познавам я добре) едно 30% произнасят Намибия не по-добре. Така че дир.бг, намерете нещо по-смислено, за което да критикувате Тръмп!

Тато Тръмп си е пич, За Меланито ...нищо не казвам..!

e

Тато Тръмп тепърва трябва да свиква и с ...Булгаристан!? Много ядове ще му създаваме наедно с ...мужиците!

по гръб рубашките! Бедни и скъсани кат просяци, ама с достойнство хихих

ха ха ха...ти па кво съ изцепи /изтропа/ тука? ДА НЕ СИ ОБЪРКАЛ СТАТИЯТА.? ..хайде бягай там....

Щом има Чехословакия що да няма и Намбия!!! Наш чехлю ще ви обясни!

нали сте ентелигентни бе, коя е столицата на Киргизия бе? хахаха

В новата държава "Намбия" щели да правят сборен паметник на Рони Рейгън и други именити американски вождове, та за целта са поканили AL JO и AG47, изтъкнати софийЦки десни скулптори....

То беше ясно, че с чичко Тръмп, шоуто ще е гарантирано! С него на чело, Краваристан заприличва все повече на Булгаристан... в някои отношения! Но, Тръмп ще има доста да наваксва по отношение на бисерите бойкови... ;-) Направо сме си братя, по отношение на тъпи управленци..., както и на тъпи поданици.

А още ли не е държал реч за ЗамБИбия чичко Доналд...

се подиграват на "нубиец" д-р Васил Михайлов ? Първо проверете що е то Нубия и второ Михайлов хиляди пъти по-интелигентен от сумарния интелект на всички дращещи тъпачета.

Но и ти си от драскащите тъпанари.

Е, к'во? Има държава Нубия и поддържаме връзки с нея? Аре бягай у лево, че ще ни даваш акъл за държава поделена в 19в или пък за древната такава...

Тъп,по - тъп ,Тръмп....

ТРЪГНА ТУК - ДА СРАВНИМ ПУТИНОВИЯ РАЗЦВЕТ С УПАДЪКА НА САЩ, ЗА КОЙТО С ТАКЪВ КЕФ ЗЛОРАДСТВАТ РЕШЕТНИКОВИТЕ КУЧКИ. е, РАЗЦВЕТ ЛИЕ СРЕДНА ЗАПЛАТА 600 ЕВРА И УПАДЪК ЛИ Е 5 000$? АЙДЕ, СМЕШНИЦИ, НАПЪНЕТЕ СЕ!

Много се напъваш.... Ще вземеш да се изОкаш от напъванИе! Аз по родното черноморие не съм срещал "богати" кравари с 5 000 долара заплати и живеещи в картони в Средния Запад! Но за сметка на това е пълно с "бедни" руШняци... и не знам какви заплати получават! Между другото и на Карибите е пълно с "бедни" рУШНяци, а от персонала по хотелите искат да знаят руски език... Щото е пълно с "бедняци" там, мозък...

СМЕШНИЦИ, АВЕ ЧЕРНО Е БЯЛОТО, А? ТУКА ЛАЙНОМОРИЕТО ТИ Е МЕРИЛОТО! ОК, ТИ ТВА СИ ВИЖДАЛ, ЗНАЧИ ТВА Е ГАЛАКТИКАТА...

Няма такива заплати в кравефермата, но картонени къщурки за пожизнено изплащате бол.

тръмп може да не е най-подходящия за президент ама в сравнение с третокласникът хрусчов е гений! всичко е относително :)

НЕ ИСКАТ РУБЛЯКИТЕ ТУК ДА КАЖАТ КОЛКО СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИ СА ТЕХНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ОТ ТАДЖИКИСТАН, ТУРКМЕНИСТАН И КИРГИЗИЯ БЕ)))))): СРАМ ГИ Е! И ИМА ЗАЩО!

Какво е това наречие "аве" и на какъв език... Колкото до средностатистическите говедари - няма как да знаят от обща култура какво са Таджикистан, Киргизия и т.н.? Защото мислят, че "света" започва от собствения им град и щат в Средния Запад и.... свършва в Ню Йорк?! Ако му кажеш "България", няма да те разбере - най-добре му казваш, че си от Европа и тогава мааалко му се проясняват нещата!

Абе я не се бъзикайте с перхидроления чичко Доналд, че както няма такава държава, така ще вземе да се ядоса, че.... ще вземе да я създаде, като поокастри няколко съседни държави!? И ще докаже, как демокрацията винаги е "права"!?

КОГАТО СТАНЕШ МИЛИАРДЕР, ТОГАВА СЕ БЪЗИКАЙ С ЧОВЕКА! НЕЩАСТНИК КОМПЛЕКСАР, ЧАКАШ КОПЕЙКИТЕ НА 25-О ЧИСЛО..

... когато някой дрънка ГЛУПОСТИ, като перхидроления милиардер, не значи че трябва да си траем и да гледаме тъпо, щото бил милиардер, т.е. "безсмъртен" или "извънземен"!?

Тия отдавна съм ги признала за велики, ама... в идиотизмите... То не бяха триъгълници без ъгли, то не бяха топографски карти на Балканите, които показват никога не съществували граници на държави, то не бе чудо...

РУСКАТА НОВИНА , ДЕТО СЕ БИЛИ 320 МИГРАНТИ В РУСИЯ ОТИДЕ НАЗАД/И НЕ Я КОМЕНТИРАТ МНОГО РУБАШКИТЕ? ТУК ЗА 1 БУКВА ГОЛЕМИ ТОЧКИ ТРУПАМЕ...

Защото не е толерантно да биеш 250 мигранти НАКУП. И защото, при подобна случка у нас, БХК ЕСПЧ, АзБ, яковгъза и други абревиатури ще ореват орталъка.

я питайте американците знаят ли съюзниците на Масква като : Беларус, киргизстан, Таджикистан и туркменистан?хахаха Ребята, хората не си пълнят главите като вас с излишна фактология, но знаят какда направят най- големите монополи в света, как от 1 гараж да тръгнат и да направят най -големия гигант на операционните системи... Вие си зврете Киргистан и намибия , знаете къде ...хахахах

Не беше лошо да се сетиш и за Китай. Тоя Китай, дето е най-големия кредитор на любимите ти Щати. Русия е само под номер 9 при кредиторите, няма да и обърнем чак такова внимание.

ТОЧНО ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ И СТОКООБМЕНЪТ ЗА ТРИЛИОНИ ГОДИШНО ПРАВЯТ САЩ ПО- ГОЛЯМ СЪЮЗНИК ОТ РУСИЯ...

Не само най-големите корпорации са направили, но и най-малоумните зомбита. Е те теб.

Те защото много знаят и още повече могат, затова световната иконом. криза тръгна от Уолтстрийт!

МИ ТЯ АМЕРИКАНСКАТА КРИЗА СИ Е РУСКА МЕЧТА БЕ))): СРАВНЕТЕ Я С РУСКИЯ РАЗЦВЕТ, ДЕТО ВСЕКИ ДЕН НИ ПРОГЛУШАВАТЕ ТУК И ВИЖТЕ, ЧЕ СТАНДАРТЪТ ИМ 10 ПЪТИ ПО- ВИСОК БЕ, УШАНКИ!

Грешка си. Ако го каже обикновен гражданин, бих ти дал право, освен ако не се занимава с география. Президентът обаче не може да дрънка такива глупости на официални срещи. Едно е да гледаш разни малоумници в тубата, които не могат да кажат елементарни неща, друго е политици и други представители да го правят. Всъщност много си грешка, че един зле образован ще създаде империя. Напротив, ще му я вземат по-тарикатите и по-светнатите.

а помните ли нашенския Нубиец?! кравар - в главата му само финикийски лайна

Доктор В.Михайлов------седесарски тъпанар!:))))

и затова в Америка отиват най-гламавите българи, като например Победителите от Международни Олимпиади по математика, физика, химия, биологя, информатика,..., за да станат още по-тъпи ???

ама и руснаци да се подиграват на тръмп не върви американците поне са имали умни президенти които са ги направили най-мощната държава докато руснаците ги управляват все идиоти като хрусчов

на твое място , като по смел човек , бих отишъл в Русия и на някой митинг или където се появи Путин бих му казал , че е тъпанар . Тука в интернет е по трудно , я го прочете я не !

Голяма сензация, някой объркал името на някаква си африканска страна! Може да е просто типо на автора на речта, може да не е видял добре човекът ... Колко от вас знаят къде точно е тази страна? А пука ли ви че не знаете? :)))

Абе, баце, Тръмп не е дрънкал в сауната с уиски в ръка, а е говорил пред ПРЕЗИДЕНТИТЕ на въпросните държави, чиито имена дори не е научил.

Ми какво са там някакви имена на държави, важното е всички да играят по свирката на Америка. Що ще се затормозяват да научат имената на държавите?

Каква изненада... Ани те толкова си знаят и могат, а президента им е точно това.......

Хубаво че не е споменал Крокозия.. Иначе измислени държави колкото искаш, някога са делили Европа истински касапи - без значение за етнически граници и т.н.

Редакторът намеква, че Тръмбътъ е малоумник!!! Каква смелост само?!

Добре е, че Тръмп не започна да говори за Лимпопо където има агрессор Айболит.

Те толкова могат.

СЛЕД РЕЙГЪН ТВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ГОЛЯМ ПРЕЗИДЕНТ. ЛЮБОПИТНО Е, ЧЕ И ДВАМАТА СА ШОУМЕНИ! МАКАКА И ОНЯ С ТЪПИЗМИТЕ ЗА ИКОНОМИ НЕ МУ ПОДХОЖДАТ...

Парле Ву Франсе

Е кво се учудвате, той не може да посочи кой щат къде се намира на картата, та вие за неква африканска държава! Тоя е по-голем палячо от нашите звезди

Грешката е вярна. Кой да ти помни имената на измислени държави !

Като Украйна, например.

Украйна е призната за държава от СеСеРе-то още на 3.03.1918 или ти се съмняваш в това мъдро решение, взето от менторите ти......

Мой познат американец бил е твърдо убеден ,че в България говорят гръцки. Кой ще помни измислени езици, така ли? Идиотизъм на американци опитваш да скриеш ,като плюеш по други държави?

Руснаците на една водка жените си не познават и забравят имената им, ти за американците си се сетила - хахаха!