Расте броят на жертвите от земетресението в Мексико

Броят на загиналите при мощното земетресение в Мексико вчера достигна най-малко 248, предадоха световните агенции, като се позоваха на Гражданска защита.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на жертвите от земетресението в Мексико | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Мексико,защо не в свинарникът Чалгария-9.9 по рихтер...и да се започне отначало

но като знам колко колони и носещи стени се премахнаха в блоковете.....не ми се мисли ако има нова Вранча.

Да ни пази Господ , ако това стане в България цените на имотите ще паднат в прекия и в преносния смисъл.... и ще се вдигнат цените на палатките !

Милостиви боже! Какъв ужас! Много ми е мъчно за тези хорица там.

Мексико е държава на наркотрафиканти, отвлеквачи, проститутки и други престъпници. Според мен, най-добре ще е да се организира коалиция от военни сили, която да превземе Мексико и да го превърне в територия за евтина работна ръка.

А България е прогнила от корупция страна пълна с мангали, които са поголовно неграмотни, а престъпността засяга пряко всеки гражданин. За тук какви предложения имаш смешнико?

Истина е,че няма де да се денете.Ще има какво да зърнете.

Да се готви разломът Сан Андреас!

....!

От каквото е писано. Живеем в края на времената и на прага на нова епоха. Всичко на планетата се променя с огромна скорост и вибрацията нараства, но улисани в ежедневните си проблеми не си даваме с/ка за случващото се, макар че подсъзнателно го чувстваме, без да можем да го осъзнаем. Светът с развива циклично и в момента живеем в най-интересните времена. Тези, които взимат нещата на шега и се присмиват, ще усетят промяната най-болезнено.

Бог да ги прости загиналите. Бог дал, бог взел. Ние сме временно на тази земя. Всички ще си отидем от този свят, лошото е че нямаме опит.

Съчувствам. Да пази Господ от такова нещо.

Кои компании теглят пертол в Мексико и Мексиканския залив. Те са причината за земетресенията. Едни теглят печалбата, другите им плащат гяволъка.

Къде сте многознайковци? Защо не коментирате? Нима не разбирате от земетресения? Защото с всичко останало(икономика, политика-вътрешна, външна и пр.) сте много "на ти".

Какъв ти е проблема?Ти от какво разбираш, та си позволяваш такива обобщения?

бях запас и като друсна във Вранча ни пратиха в Свищов да разчистваме падналите блокове.Виждал ли си така размазан човек че и близките му не могат да го познаят. Да продължавам ли и за децата???

нещо. Общежитието на "Свилоза" и падналия блок са строени от един и същ техник.Пакето повдигане бяха но до падналия имаше още два като него,нацепени но прави. Съседите на блока говореха колко вили и къщи са построени с материали от него. Техникът си замина заедно с построеното от него,лошото е че повлече със себе си и 120 млади хора.

Голям ужас, голяма трагедия. Това ни показва че колкото и да сме богати, всъщност сме едни микроби които планетата майка може да избие за секунди!!! Замислете се дали кражбите убийствата и унищожаването на планетата са в наш +!!!