Телефонни измамници взели близо 3 млн. за 8 месеца

Около 3 млн. лв. са имуществените вреди от телефонните измами за 2017 г., заяви вътрешният министър Валентин Радев по време на парламентарен контрол.

Обратно в новината

Коментари - Телефонни измамници взели близо 3 млн. за 8 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За първите шест месеца на годината, този тип престъпления са 406 спрямо 380 за същия период през 2016 г. Разкриваемостта по думите на вътрешния министър се е повишила със седем процента. " - Аз ли съм тъп или тук нещо математиката им не излиза правилно: 406 спрямо 380 - това си е почти 7% увеличение, пък в същото време имало 7% разкриваемост???

Xaxaxaxaxa...

Хвала на родната полиция!!! "Валентин Радев призова възрастните хора да не помагат на мними полицаи с пари, тъй като МВР работи със собствени средства, с белязани пари. Той обясни, че полицията не иска пари от гражданите за разкриването на случаи, а ако има подобно изключение, то на място ще дойдат поне двама служителите на реда." Евала, журнслисти, евала, полицаи и най-вече вътрешен министър! Вместо да давате идеи на измамниците, можехте да напечатате листовки, ако щете, и банери в нета да пускате, от какви измами да се пазят гражданите! И не само съществуващи измами, ами и всякакви потенциални измами, които биха могли да се извършат. Така хем хората ще са предупредени, хем кръгът на идеите какви нови измами да се измислят, ще се стесни максимално!!!

Телефонни измамници ли? По-големи телефонни измамници от телеком операторите няма! Един от тях иска пари за да ти даде разпечатка на разговорите, които смяташ, че не си изговорил.

На кои ПЛАШТАТ, за да изберат ПРАВИЛНИАТ НОМЕР .ВИКА4ИТЕ на банките гониат диеве4 ...

..значи трябва да се спрат телефоните и проблема е решен...

значи от тея 3млн...около 1млн за "разследващите" да разследват там нещо...

Радев да не се прави на ощипан.Измамниците дерибействат от различни места но скъпите им имоти са позиционирани в България и никой не ги пита откъде са им парите за тях.Дали пък някой не ги закриля.

Обадих се на тел.112 за опит да бъда измамен. Предложих съдействие. Реакцията беше. Да направя писмено оплакване в РПУ. Това, ако не е съучастие на съответните органи здраве му кажи.

скпан народ, и скапана държава,това ако е в китаи,тези изроди,да са изловени и осъдени на смърт.