Русинова: Демографските промени формират нова реалност

Демографските промени, наред с глобализацията и напредването на информационните технологии, са в основата на формирането на една нова социална реалност.

Обратно в новината

Коментари - Русинова: Демографските промени формират нова реалност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте манипулирали хората с тия пенсии бе идиоти! Чувам млади хора правят сметки каква пенсия щели да вземат. И то кога? Както се очертава когато навършат 100 години. Дотогава не знам дали ще съществува тази социална система в този й вид. Дай Боже на всеки да стигне пенсионна възраст и да се пенсионира, но все пак това е едно бъдещо несигурно събитие.

Увеличаването на някои пенсии може да става единствено по критерия - вноски за пенсии. А то к-во - пак манго с два дена трудов стаж ще получи увеличение..... Червените боклуци за 73 години на няколко пъти ограбиха пенсионните вноски на българите.. и продължават да грабят - в случая да пренасочват парите от вноските към недовнасяли за пенсия...

комунизма остаря и се пенсионира, отглежда си внуци капиталистчета ..

що за идиотизми дрънка тая лицемерна герберастка овца! направете минималните пенсии поне по 600 лв, да ви видим колко ви струват приказките! що не кажеш, овцо, как дундуркате увеличаващите се мангали, как гоните кадърните българи навън, как крадете като за световно и от българите, и от еврофондовете и заемите...!!!

ща ритам, ей!

Толкова значително увеличаване, че свят ще им се завие. Иззедници прости, трябваше пак да се изтъквате като некви благодетели! От чий джоб ги вадите и кои ги е заработил, а кои ви плаща на вас заплатите, дебили ниедни?!!

какво прече да си вземат EUROFIGHTER вместо да обремонтират МИГ-29 до краят? патентово сътрудничество на университетски кадри в Киев или Москва се очертава , илил по-скоро в страните на евро-съюз ли ? едва ли българия утре да произвежда бялата и черна техника която по линията на инвестиците в последните 20 години се произвеждат в Анкара . освен това , новаторските продуктови лини идват и се откриват нито в Киев , нито в Москва , нито в Анкара , а вместо това в Пекин . Така че , караме Москвич 12 , защото може и с Бензин 65 . плюс италианската АГУ .

да - добър ден ! да - нещата се сменят корени . да - но какво се направи от държавният апарат за спазване на културата , идентичност , бит ? нещата почват от яслата , оттам на-горе . същото се отнася към така наречените учреждение за възпитанието , противодействието спрямо неморални прояви . може ли да се очаква , че поне азбуката се знае ? или това ли е в информационното общество от 4-то интернетското поколение вече прекалено много ? че "лачшо дивес" вече стане старомоден , а вместо това "мареба" си е на дневен ред , има ли сайт за "лачшо дивес" ? вместо това телевизия с "мареба" . ето , тогава какво да ми е добър ден ?

А може би малка клика от самобогопомазали са решили, че света е един колониален маймунарник и единственото парите трябва да движат. Хората трява да засивисими и като роби трябва да живеят, защото някой е доста алчен.

Бачкаш 40 и повече години във вредна среда, денем и / или нощем, изчисляват ти пенсията когато почти болен си стигнал до нея и... ооо изненада! Някой свише прекроява пенсионния фонд и изчисленията. Измаменото овчарче може вече да си харчи пенсията за лекарства /ако тя е достатъчна/. Извод - Не оставяйте днешната работа за утре, ако може да я оставите за други ден.

Популистка му работа. Съвсем друго нещо трябва да се направи - всички пенсии трябва да се в размер зависещ от осигуровките, които е плащал човека и стажа който има и да няма минимална пенсия. Като се е осигурявал за 50 лева пенсия, да си получава 50 лева пенсия, а не да взимат от тези, които са се осигурявали нормално, за да му дадат на този дето е укривал доходи.

ЕВРИКААААААААААА