Синята карта за добри кадри ще се дава по-лесно

Законодателни предложения предвиждат Синя карта да могат да получават всякаква категория висококвалифицирани специалисти.

Обратно в новината

Коментари - Синята карта за добри кадри ще се дава по-лесно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно този "държавник", живее с по 1000-1200лв. на месец. Вероятно очаква, висококвалифицираните специалисти от трети страни да работят за не повее от 500- 600 бг левчета.

Абе тоя защо толкова прилича на дърт, зъл турчин, да не си е сменил името от Симитоглу на Симеонов. Правоверни "специалисти" ще вкарва в православна България

Другарят симеонов защо не направи нещо по въпроса със заплащането на българите? Или от България ще бягаме в Европа за повече пари, а тук ще идват от чужбина за нашите заплати?

Ми, вдигнете заплатите на българските специалисти, които са си професионално доста добри и няма да има нужда от сини карти. Аз също бих се върнал при по- добри условия и заплащане на труда.

Хайде тоя "умник " пак се появи с поредната дивотия. Тъй ами, защо да не дойдат чужденци у нас. Нали нашите деца заминаха в чужбина да стават слуги. Тук кой ще хрантути циганорите дето се размножават като плъхове.

Синята карта е резултат от геноцидът към българският народ. Специалистите вече търчът към България, нО преминават транзит към местата дето дават пари.

От робовладелци,като Симеонов друго не може да се очаква! Но народа сам си е виновен,защото сам си избира извергите да го управляват! И сега воят ще продължи само под новините,протести няма да има,а бъдещето никак не е розово за българите... Ще се напълни с африканци от трети страни,не че там е пълно със специалисти де... Тук ще дойдат специалисти в изнасилванията,мародерствата,педофилията,рязането на глави,специалисти в убийствата и специалисти по взривяване сред хората... такива само може да се натресат в скапаната ни държава,тогава не само робовладелците ще съжаляват,но и политиците,но ще е късно вече...

Валерката с майтапите от Бухенвалд толкова се е разминал с действителността че даже и Вожда надминава. След като Валерката се подведе по идеите на Менда Стоянова за клас прослужено време за да угодят на Васил Велев Мутроида и братя Гел мания от Разград и накрая осузна че е направил грешка и се извмини сега прави втори опит да угажда на Пишман-Бизнеса у Бустаня като им позволи да немат всякакви марсианци от трети , пети и 6-ти галактики за да може по патриотично му да изгони и последният Българин който може да влачи кака и да работи някъде другаде по света. Като му казваха на Валерката че е нацист и обкръжението му има нацистка идеология последният се възмути като ощипана мома. Навремето Хитлер гонеше Евреите, сега Валерката гони Българите от собствената им родина. Браво! Да живее Бустаня и всички политоко-мутроидни тикви тук

Тия идеи на Валерката са само в графа да намерим още роби за българският бизнес.

Българите бягат със зелени карти, а се очаква чужденци да идват в България със сини карти. Ако един чужденец трябва да избира между Дания и България, чия карта би избрал? Между 50-120 хиляди долара годишна заплата и между българския вариант, коя карта би избрал? Между чужда правосъдна система и между българската, коя би избрал? Между едното здравеопазване и между другото, което би избрал? Между едното образование и другото, кое би избрал?

Аз издавам зелени карти... peace

Този започна да обърква България ! България е збъркана държава този ще я унищожи от Паричния фонд ! Що не си гледаш Хотелите !

Щом "пАтриотите" - напират вместо да има по-големи заплати за българи - да се вкарват занзибарци за жълти стотинки - какво остава за другите!???? Нали има пазарна икономика - нали сами си определят на каква цена да продават - Работодателите - а като дойде ред пазара да определи заплатите - ЗАНЗИБАРЦИ!!! Изроди - крадливи - съсипахте го тоя истрадал народ!

Изгонихте Народа си , а сега бенбени карти издавате НЕЩАСТНИЦИ МРЪСНИ!!!!! Проклети ще сте.....

И кой сериозен и висококвалифициран кадър ще дойде да работи в тази кочина бе?

+10

Само да те попитам :човешкото състояние СРАМ ---ПОЗНАТО ЛИ ТИ Е?Помниш ли как плюеше по Борисов...Плюнките сега са ХРАЧКИ ,но са по лицето ти...Трябва да си особен вид ИЗРОД за да си без памет ,т.е. СРАМ...

Това е същината на политиката: сутрин се псуват в НС, следобяд поркат заедно на коктейл. Трябва да си гьонсурат, и да можеш да плюеш "противника" дори да ти е кристално ясно, че е по-добър от теб.

А защо да са гьонсурати, бре? Сутрин се"плюят" заради избирателите си. След обяд са приятели заради общия бизнес помежду им. Е сега, кой кой е?

И колко карти сте издали миналата година ? Под и ли над 50 ?

Явно този "патриот" разкрива нова корупционна ниша за лапане на власт имащител

Като всяка идея на Бойко е Валери е добра,но да се мисли и как ще се отървем от паразитите на лъжкинята- с червена нажежена пиростия да се маркират между зъркелете,за да може народа да различава простия матрила и да го избива по села и паланки!

Те бежанците избягаха хем за тях държавата даваше тихомълком по 1500лв на ден. Кой ще ти дойде в България за мизерната заплата? Те Германците така си мислеха с тяхната карта. Търсеха ИТ специалисти ама на заплати 2000 евро, докато елементарна справка показваше как местните взимат от 4000 евро нагоре. А тук тези числа в България са немислими. Освен ако не стане като с турските фирми, работещи в България - на турците едни заплати на българите в пъти по-ниски. Защото и сега има ИТ фирми, които плащат повече пари само защото някой е чужденец!

Само да те попитам :човешкото състояние СРАМ ---ПОЗНАТО ЛИ ТИ Е?Помниш ли как плюеше по Борисов...Плюнките сега са ХРАЧКИ ,но са по лицето ти...Трябва да си особен вид ИЗРОД за да си без памет ,т.е. СРАМ...

Тоя гъз вчера не пускаше дъртите туркини да гласуват в България, въпреки че имат право, сега се пъне да залее градовете ни с пакистанци и африканци, които да работят за "справедливите" заплати от по 200-300 евро. Само един патридиот може да се извърти така! Само да не забравя, че както и да се върти, гъзът му си остава отзад. Е, за него специално отзад един, и отпред още един (на снимката)....

Не е гъз , а това що излиза от гъзченцето.

А на този на снимката му дайте "жълта книжка" с предимство!