Мъж размаха пистолет на пътя след забележка

Мъж размаха пистолет на пътя след забележка за опасно шофиране. За това се разбира от написан във фейсбук апел от потърпевш шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Мъж размаха пистолет на пътя след забележка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе не го ли ликвидираха този изрод??

Не - "Мъж размаха......,,!!!" Милиционер размаха .. Много са смели когато са със служебна униформа, карта , кола , оръжие - Иначе са най - нелепите МИШКИ на тая земя

РЕШЕНИЕТО на проблема с идио.тите по пътя се нарича DASHCAM Купувайте си масово тези миниатюрни камери за автомобил и пускйте масово клиповете в интернет или подавайте жалби в полицията! Аз вече имам! Качеството на картината е страхотно! Има двойни Dashcams- една камера заснима движението отпред, друга миниатюрна камера снима движението отзад! ГЛЕДАЙТЕ КЛИПОВЕ СНИМАНИ В РУСИЯ Задайте dashcam russia в youtube! В Русия явно всеки има такава камера, тъй като се използват като застраховка за пред властите!

Пореден пример за "тънката" разлика между България и европейските държави. Да се пробва да го размахва този пистолет на публично място малко по на запад. За нула време ще го приберат. Тук, чак когато го покажат по телевизията "започва проверка". Когато журналистите си намерят друга сензация, всичко приключва със "След направената проверка, не бяха установени нарушения".

От тази година има нова алинея в закона за движението - забранява се "шаренето" по лентите,както обичат да правят "майсторите": (2) Водачът на пътно превозно средство е длъжен: ... 4. (нова - ДВ, бр. 101 от 2016 г., в сила от 21.01.2017 г.) да не извършва маневри, изразяващи се в последователно внезапно преминаване в лентите за движение. А пък за размахване на пистолет на невъоръжени граждани - незабавното уволнение е най-малкото ...

не съм видял някой санкциониран на Ал.Малинов... Всеки ден гледам слабоумни да засичат останалите и изрязват от крайно ляво в крайно дясно и обратно... последно в петък 1 ямболски цървул с VW Polo шареше като малоумен от лента в лента... под Цариградско бяхме заедно(тогава ме засече за пръв път) на светофара преди "Хит" беше точно пред мен!!! Е, и? какво спечели? Четка на коплексите(ма къв съм тарикат ма Мамоооо)... и съдра петъшки нервите на 10 души... Глупав глупак

Правилно са го снимали и публикували номерата и всичко за случката! Ако изродът наистина е полицай, веднага трябва да бъде уволнен дисциплинарно и съден, ако не е - просто да бъде съден по бързата процедура и да му се отнеме книжката, колата и правото да шофира поне за три години! Докато му се наместят бръмбарите в тиквата, ако е още жив дотогава! Щото такива, дето за нищо размахват пищови, обикновено доста бързо си намират майстора!

Пълно е с такива. Изпреварват откъдето им падне и карат с превишена скорост, правят рискови маневри и т.н. А накрая вадят и оръжие.

Бързал е за стачката, да не изпусне пачките...

loyola

как не ви е срам бе! Човека не е обикновен човек, а ПОЛИЦАЙ. Пази реда и ... в държавата. Следи за стриктното спазване на закона! Да не искате и той като другите балъци да робува на някакви правила?! Те са КОЛЕГИ и са недосегаеми. Сега да не се учудите като почнат да спират за проверка на път и под път подалите сигнала?

И какво сега? Ще го осъдят ли като в нормалните държави така че да не си и помисли повече да вади пищов или ще му намгнат и пуснат по живо и здраво

За да могат да те изпреварят от дясно - значи дясната лента е празна - т.е. изпреварващия не изпреварва, а така си кара... Лявата лента е за ИЗПРЕВАРВАНЕ, не е за каране в нея. Правиш маневрата и се прибираш.

По принцип може и така да е, но случаят не е такъв. На снимката ясно се вижда, че дясната лента е заета, а тоя тупан изпреварва през аварийната. Вчера имаше изключително интензивен трафик, тировете се движеха и не може да се очаква, че в лявата лента всички ще се движат със 140, да не говорим за онези, за които и 180 са им малко. Аз минах от там към 15-15.30 и от Пловдив до София ме изпревариха поне десетина такива кретени. В такъв трафик трябва да се проявява търпение и по-малко нерви. А да вадиш пистолет на невъоръжени хора, без нужда, без да предотвратяваш престъпление, без да си в положение на неизбежна самоотбрана - това си е за дисциплинарно уволнение. На секундата.

Всеки божи ден има новина за разправящи се шофьори по пътищата. Това вече не е от липса на вяра на КАТ ,а си е чиста агресия и дебилщина. И кога тези хора ще разберат , че децата ги гледат и се учат от тях.После се чудим откъде е агресията в училищата !

Агресивното шофиране е стил в БГ (главно при комплексари и ниско-образовани хора). Същите са толкова изостанали в еволюцията, че дори нямат инстикт за самосъхранение. Не съм против, да се самоизбиват, но да не застрашават околните.

Не съм запознат с този случай конкретно. Мо редовно по тракия има туристи които се движат с около 100 в лява лента, дори някои умишлено се забавят там с цел пречене на задните автомобили. Всички ганета знаят да повтарят мантрата за магистрали, но не виждам смисъл от тях, като същите ганьовци карат със 100 по бул. България и южната дъга на околоврустното а по магистрала пак се движат със 100 пък и умишлено пречат. Смахнат народ!

Никой не те пита, хем не знаеш, хем пълниш спам. Човекът си е карал 140 по магистралата в лява лента изпреварвайки и отворкото го задминава от дясно, че и натиска с явно по-висока скорост. Кво повече да ти кажат, че отворкото е недоразвид неандерталец.

Лелел колко сте смешни и жалки! Не знам кой е отворкотожв случая : този който не спазва правилника за движение или някакъв смешко който слиза на светофара да се разправя. Т.е. да го пита защо кара така. Е отговора който е получил защото така искам, удовлетворил ли го е. Ти представяш ли си колко км са минали докато стигнат кръстовището, и този "примерен" ганьо слизащ от колата колко засегнат на тема ЕГО се е почувствал та да му държи влага чак дотам! Нещо полиция, 112 да сте чували, нали все за гражданскл общество говорите. Ама тука илиза един ганьо попаднал на друг ганьо. И понеже единия ганьо почувствал че не е излезал победител от ситиацията и сега бие барабаните. Примерните граждани така ли правят или търсят съдействието на полоцияъа. Защото на мен някой така ако ми слезе на кръстовишетож звъня на 112 и ще кажа че искат да ме нападат на светофара..... после има да пише обяснение в районното.

Никой не пречи умишлено. Никой не се навира пред фаровете на комплексарите. Но понякога изпреварването се забавя. Наклон, стар двигател. Понякога и изправарвания гадно подава малко газ. Няма такова нещо някой нарочно да пречи, да се навира в ситуация. Нерваците изострят положението.

,,..Мъж си го размаха на пътя след забележка за опасно шофиране...,,!!! поради липса на ,,такъв,, изкара пистолет...???

Има сериозен проблем. Ако съм в колата си и ми наскачат двама-трима да ми направят "забележка" и ми искат "обяснение"аз ще извадя пистолет..ако се почувствам застрашен и ще стрелям без да се замисля! искащите " обяснение" станаха прекалено много и убиха много хора заради , че не им се дава или им се дава обяснение."обяснение"... А тук и аз искам обяснение, трябва ли аз, с голи гърди, да искам обяснение от престъпниците по пътя? Обаче не го искам от престъпниците или от пишещите тук...вероятно говорите за морал, етика, възпитание и поведение на пътя..време е всички радетели на това, да не искат обяснения от престъпниците щото те стрелят и убиват..добре за всички ни едновременно със знанието на правилата за движение да знаем и тези правила. Не разбирам бе-деца имате в колите си , забележка на въоръжен престъпник сте тръгнали да правите... от глупост сираци да ги оставите..а тези които им е работата да ги ограничат и контролират???? Ще не ги питате какво правят през работното си време, за което им и плащате и които имат средства и възможности, а не голи като вас.. Казах че има проблем, и той е, че няма отговорни защо престъпниците са на улиците, а не в пандиза?????

те са достатъчно нагли и прости за да се злепоставят сами!

Изгледах филмчето от камерата която е имал шофьора (авто регистратор). В случая дясната лента не е свободна и хората карат в лявата, при това с висока скорост, с ограничението от 140. Това, че някой бърза не му дава правото да нарушава правилата и да застрашава живота на останалите. Аз също съм карал на магистрала Тракия, при задръстване заради катастрофа в най-лява лента защото тя се движеше най-бързо, при невъзможност да се престроиш в дясна лента и въпреки всичко пак имаше хора които много бързаха, присветване с фарове и притискаха хората и всичко това за да отидат максимум една кола по-напред, не печелейки нищо, но създавайки напражение! ЩО за хора са това питам аз? Нагли и прости индивиди, които не зачитат живота на никой около тях и смятайки, че те са център на света! Като толкова много бързат да си купят по един самолет и да си летат с него.

Като видиш някой луд да бърза по пътя към гробищата, по добре му дай път, поне да е сам там.

Предлагам нарушителят да бъде скопен , за назидание на бъдещи нарушители.

Чета коментарите и установявам, че повечето не знаят, че максимално разрешената скорост на магистралата отдавна е 140 км/час.

По случаят е назначена проверка. До часове ще има резултат.

Ето от къде идва беззаконието! Този служител на коя структура е? И като вади безконтролно пистолет какво ще му е наказанието - пенсиониране за да стане адвокат ли?

Ти откъде разбра, че е служител на структура? Не бъди наивен. И аз имам пистолет, но не съм служител. Мога да злоупотребявам, а малоумниците да вярват.

Ако злоупотребяваш, значе не си годен да носиш оръжие и трябва да ти бъде отнето.

За съжаление този оскотял народ само от глоби и бой разбира...

триисетина километра по магистралата няма ни ,,прав,, ни ,,полегнал,, полицаи, ако се обади на 112 ,,реакцията,, от там ще е със скороста на ,,ленивец,,... ,,българинът,, не вярва на ,,институциите,, просто защото не ,,работят,,... затова се стига до ,,саморазправи,,...!!! а от ,,нагли,, с оръжие...господ е дал много...!!! някои по долу писа че защо ,,карат,, семеините в ляво...??? според него ...средното платно е за ,,семеини,, а лявото и авариината за ,,наглите,, убиици по пътя...??? явно момчето е от ,,просто,, или просташко семеиство... така е отгледано....!!! ,,матрялът,, господа...!!!

От магистралата не можеш да избягаш. Ако подадеш сигнал на изхода ще го чакат. Ако си пътувал по магистралите често си виждал патрулки преди изхода.

да му набутат пищова там де не го огрява слънцето и ако не си е изпилил мушката проблема си е негов на този бабит отворко!

Доста масово явление е карането в лява лента при свободна дясна лента. А това е нарушение на ЗДвП. И да, ако няма никой зад Вас, карайте където си искате. Ако има някой зад Вас в лява лента, не се учудвайте, ако той се престрои в свободната дясна лента и ви изпревари. Защото Вие сте в нарушение, а не той.

Дори да е била свободна дясната и водачът да не се е е престроил (или не се е престроил в рамките на 2 секунди както обикновено се изисква от нерваците), това дава ли право да караш агресивно, в аварийната и да вадиш оръжие?

Разбира се, че не дава. Което не прави нарушението по-малко нарушение.

Ако аз карам със 130, и той ме настига и мига зад мен. Кой е в нарушение приятелю?

И ти и той. Ти - защото караш в лявата, той защото кара с превишена скорост. Обаче ти не си полицай, за да го санкционираш като не го пускаш. Това води само до излишни проблеми.

Ти си в нарушение. 140 е максималната скорост на магистралата. По предложение на ББ скоростта от 130 в вдигната на 140 км/час за да могат приближените му мутри да се юркат по магистралата.

Да, този е луд!!! А оплакалият се, какво прави в лявата лента!? Някои кото де застопорят там не мърдат. Лявата лента е за ИЗПРЕВАРВАНЕ!!!

Пълно малоумие. Иначе, има една част от филма Диви истории, която най-добре описва до какво може да доведе една разправия на пътя в изнервена ситуация.

Тази случка там е уникална просто.

БРЦК

Елементарно е. Задължете шоферите да имат видеорегистратори като в Русия. И след това с кадрите по бързото производство. И 10% от глобата да се дава на докладвалия нарушението. И КАТ да се закрие щото от него нужда няма да има.

Имаме една и съща идея, казана в едно и също време! :)

видеорегистраторите не са доказателство

А не са, защото...? Твърде много закони имат нужда от, ами, актуализация.

Имам една идея за намаляване на нарушенията по пътищата. В някои страни е задължително колите да имат авторегистратори (записващи видеокамери) на предните си стъкла, които задължително работят по време на движението на автомобила. Иначе застраховките не се признават. У нас да стане така. А който успее да заснеме някакво нарушение - изпраща записа до специализиран орган, който се занимава само с това. И интересния момент - част от глобата на нарушителя се изплаща на заснелия и изпратилия видеото. Може да е 25%, може 50%, може 75%. Все пак без него е нямало да има хванат и заснет нарушител. Достоверността, датата и часът на видето винаги могат да се препотвърдят от камерите по входовете и изходите на населените места, които и без това ни снимат без особена полза. Как ви се струва?

В колата, цялото му семейство а, той кара в крайна ЛЯВА скоростна лента!?! Безразсъден човек, застрашаващ не само своя живот и намира че другите са му виновни като карат бързо!!! Ако мислеше за живота и сигурноста на семейството си, щеше да кара в крайна ДЯСНА лента с не повече от 90 км.ч.

И викаш оня комплексар ченгето долно с патлака виждайки, че пътуват цяло семейство решава да ги избута в мантинелата та да ги избие всички. Ами случва се на някой да изпреварва и нормалната реакция е да бъде изчакан, а не да се притиска или да се започне изпреварване от дясно... или пък в аварийната лента както е направил колегата ти. И ти си същия долен служител-хрантутник на закона. За съжаление полицаите, които познавам и са свестни са малцинство. Напълни се с плява в тази система.

Що за идиотизми?!? Ако скорост от 130 км./ч. на автомагистрала беше животозастрашаваща, то такава нямаше да бъде позволена... И, какво като кара с 90 в лява лента, като някой "велик" реши, че може да изпревари в аварийната, примерно...?!?

И ти си от същите ливади,уважаеми!Е,да,ама вчера преди Пазарджик в посока София,младеж с таралясник на 30 години изпреварваше в лява лента с 95км/ч движещ се в лява лента с 90 км/ч!Изпреварването е маневра и се извършва по най-бързият и кратък начин, а не да изпреварваш 15 минути едно МПС,нали?!

на нашите магистрали НЯМА скоростна лента!Има лента за изпреварване!

За мен лявата лента е за изпреварване, а не за каране в нея. Да и аз се дразня, когато някой се закроти там със скорост доста по-ниска от 120 км/ч. Това обаче по никакъв начин не значи, че аз трябва да застрашавам живота му и да го "наказвам", като го притискам към мантинелата или пък другия номер, който правят - да те изпреварят и да набият спирачки, "за да ти покажат какво е". Смятам, че всички участници в движението трябва да се съобразяват едни с други, всеки да уважава другия и правото му да е на пътя. Един е по-опитен и по-бърз, друг по-неопитен и по-бавен, стига всички да спазват правилата и, както казах, да се уважават, нещата ще са много по-различни. Уви, размечтах се!

Според правилника по магистрала трябва да се движиш в най-дясната свободна лента за движение. Та като има някой туткащ се в лявата, аз си карам в дясната, както е по правилник, пък той после нека оревава орталъка, че бил задминат "отдясно".

Абе не знам дали примера е удачен, но в един американски филм дадода един който се обажда на 911 и съобщава за опасно шофиране като посочва рег. номер и на въпросния му беше отнета книжката за 6 месеца. Не знам колко е правилно но поне няма да има своеволие на пътя.

Брей, тоя ако е полицай...

1) тарикатите в лявата лента, спазвате ли 100%товото предимство на пешеходците на 'зебра'? 2) защо не го пуснахте? 3) поради каква причина се опитахте да се саморазправите с него? 4) показа ли карта - сигурни ли сте, че е полицай? 5) гьонсурат знаете ли какво е?

Ало, селяндура с жипката, писнало ми е от селяндури с повече конски сили в двигателя, от колкото гънки в мозъка. Трябва да ви дерат с големи глоби и да ви взимат книжките!

а биячите с по-големи бицепси от мозъка, какво да ги правим?

Ти милиционер ли си или си тъп по рождение

Ниско образования се е вживял в ролята на мутра , трябва да е благодарен ,че не са му навряли пистолета в задника.

пишман бойците и те да палят по една свещичка, че не са ги отстреляли, като панички на стрелбище. Не защитавам джигита на пътя, ама за щяло и нещяло да слизаш от колата и да се биеш е грозна работа.

Тотална девалвация на толерантността по пътищата! Ако искаш да спреш това: RoadmadnessBulgaria! Законодателни промени за любителското видеозаснемане от автомобилите!

Чак се чудя как не е бил с БМВ! Сега ще го замажат, като кажат че е невменяем или нещо друго!Щом се държи така, най-вероято има некъв гръб! Не вяврвам полицай да се държи по тоя начин!

Когато си лягаш, проверявай за Бойко под леглото най-добре :)

Абе всичко е ясно ! Тоя с пищова е от ГЕРП !

Защо има ред в движението и живота на цивилизованите народи? Защото наистина са цивилизовани и имат истински държави, а не мутри и беззаконие както у нас. Мутри ни управляват и населениети им подражава. Морала и достойнството са срамни в мутренската действителност.

Ако някой от там присъстващите е застрелял този шибан балък, щеше да се отърве без присъда.

Не е така! Трябва да е пиян и да го блъсне, по възможност - на зебра...

Народа искаше Демокрация за която не беше психически готов и подготвен. За това че преди правата са задълженията! За това че преди да поискаш, трябва да си дал. Деморкрацията се превърна в свободия. Сега 70% от населението в България се мисли за Бог/иня и че всички останали са му длъжни.

И такива случки наистина ме мотивират да се върна в България, където ще заживея по-спокоен живот.

Полицаят просто е поискал увеличение на заплатата...нали ни пазят и всичко е стабилно в територията...

полицаите обаче спират за най-дребните неща и те рекетират, но джигитите минават с 5,10 - 50лв. А понеже всеки е боксьор, може сам да се саморазправя. Този джигит, ако не беше развял пищов, щеше да отнесе два, три шамара от пишман бойците, па и някой зъб да му липсва.

Постоянно ставам свидетел на подобна агресия по родните пътища. Магистрала "Тракия" е любима на подобни тъпанари, които са решили, че лявата лента по някакъв начин им принадлежи и всички каращи със скорост различна от тяхната трябва незабавно да се изпарят от нея иначе започва точно този тип селяндурско поведение - притискане, засичане, къси-дълги-къси-дълги... абе приматска история. Та... реших да пиша до Пътна полиция към СДВР, за да ги попитам какво мога да направя като гражданин когото видя подобна проява и след един месец получих следното: УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ........, Във връзка с изпратено от Вас писмо заведено с вх. 433-/31.08.2017 г. по описа на ОПП - СДВР, за нарушения на ЗДвП по АМ Тракия, Ви уведомяваме, че ако желаете да се санкционира водач, който е нарушил закона и Вие сте свидетел на извършеното нарушение, трябва да се обърнете към съответната ОДМВР, да го декларирате в писмен вид под формата на сведение, като посочите моторното превозно средство и точното нарушение, за да може да се вземе отношение съгласно ЗАНН. НАЧАЛНИК О ПП СДВР КОМИСАР: .......

Принципно такива изпълнения се правят в държавите, в които КАТ не работи. Ако КАТ в България работеше, този нямаше да притиска и изтласква колите от пътя, както го правят и други, понякога като последица от опасното им шофиране.

Начинът на шофиране в една държава показва възпитанието и подкупността в тази държава. Булгаристанци са на ниско ниво.

Баси тъпото племе, чудя се турците как са ви изтраяли 5 века.

важното е че майка ти търпи по два в задния си двор....

Ти какъв си?

Сигурно е бил някой газеряк. На такива отворковци, който се мислят за голямата работа жи пречуквам. Ще му взема пистолета и ще му го навра в гъза. Даже ще му изпразня пълнителя в него. Ще има да пърди нон - стоп.