Слави Трифонов започва да търси заместници на политиците

Слави Трифонов обяви в отворено писмо до медиите, че започва да търси морални и квалифицирани българи, които да заместят сегашната политическа класа.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов започва да търси заместници на политиците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България има три типа хора: бивши министри, настоящи министри и бъдещи министри.

Баце е пътник и не само той!

Слави - вярваме ти ! Каквото си започнал го правиш докрай . Доценти са правили подобни предавания и на петото вече са изчерпани и безвкусни. А всички тия коментари съм убеден , че са писани от най-много двама-трима , които са избрани от изгнилата система на избор и сега треперят за местата си без да имат необходимия ценз,критерий и капацитет за там. Слави - стигни до край ! Не ни разочаровай - вярваме ти.

Винаги се старай да опаковаш цинизма във възторг. Така на всички ще им е по-лесно.

Изследователят Павел Серафимов пусна нов силен пост във Фейсбук, който се споделя масово от българите. Ето какво написа мъжът в социалната мрежа, предаде Блиц. Публикуваме текста без редакторска намеса. Изучавайки българската история ми е направило впечатление, че дедите ни винаги са се пробуждали в критичния момент. В момента, в който се е решавало бъдещето им, такъв момент, който, ако бъде пропуснат последствията биха били фатални. Имам чувството, че сега е точно такъв момент. Време е за пробуждане! Не можем повече да живеем с илюзията, че защитавайки интересите си един път на четири години е достатъчно. Интереси се защитават всеки Божи ден! Така е и със семейството, трябва да го пазим и да се грижим за него всеки Божи ден, а не веднъж на четири години. Този, който не пази постоянно своето е обречен не само на бедност, но и на изчезване. България не е червена, синя, жълта, не е лява, или дясна, България е нашата Родина, свещено място, дом, който чуждите идеологии и чуждите лобита само съсипват. Партиите, основани на доктрини създадени от чужденци, са като паразит, който яде, докато има нещо за ядене в нападнатия организъм, т.е. до пълното унищожаване на жертвата. Не са ни нужни партии, а Родолюбци и то не на думи, а на дела. Много патриоти се навъдиха през последния четвърт век, странното обаче е, че погледът им е все навън, а не към България. Неразумно е да се надяваме на избрани хора, защото обществото не се състои от няколко елитни звена, не, обществото е една дълга верига, в коятоТ дори и най-малкото звено е важно. Скъса ли се то нарушава се и единството.

Tрябва да престанем да си мислим, че малкия човек не може да промени нищо и трябва да остане безучастен. Това не е така! Всеки е важен, приноса на всеки е от значение. Дали ще е с добра дума, дали ще е с помощ на по-слаб, дали ще е с изобличаване на корумпирани личности все има полза. Бъдещето е като река, в която се вливат различни поточета. Ако те са чисти, то и реката в долното течение ще е чиста и светла. Така е и с нас всеки от нас допринася или за доброто, или за пагубното, няма трети път, за това и няма място за колебание. Прави добро, мисли добро, говори добро и работи за България!

поредната комунистическа подлога, това олигархията не се спира пред нищо, това беше ясно преди години и писах, че той ще е един от избраните да удължаваъ агонията, на простия народ не му трябва много - чалга и кебапчета

Отдавна се чудя, защо досега в неговото шоу нито един път не съм видял да осмиват "мазния" така известен с прозвището "КОЙ" ?!

Предлагам на ТриВонов да събере всички бивши и настоящи доказани , честни-почтенни до полуда лидери от абсолютно всичките партиите от последните 28 години в една обща -единна партия "спасителка" .Да се създаде ,дето има една дума :един нов бардак- легион от всичките стари "спасители " и "строители" на стараната и Бългерия ще пребъде във вековете! Нема друг кой,вервайте ми!

кукловода на слави му поставил задача: рекламна кампаниа да сме целите у бело............ше търсиме, ше търсиме и накрая ПАК ШЕ ПРЕДЛОЖИШ МОЙТЕ ХОРА. ЩОТ ИНАЧЕ: КЛЪЦ ГЛАВАТА НА ДРЪВНИКА. Докато ти се фащат на гола кука - ше те употребевам.

Ако ти предлагат нещо без капацитет , имаш пълноо право да се съмняваш в капацитета на този, който ти го предлага. /народна сейшелска мъдрост:Д/

В ЕС за голи слова без ЕДИН факт - това се смята за подлост,а това е провокация на ДС.БКП.ДПС след явно компрометиране на г-жа Лъжа Не по думите, а по делата ще го познаете - Съсипал колегите си от "Каналето" и завзел от състава и да направи Чалга предеване с цел да развращава духовно младежите! ЗАЩО?? "Каналето" критикуваше Тодор Живков, "недоносчето соца" извращенията в живота от ДС.БКП Учиндолския неграмотник кани все агенти ДС и комунисти- Горбачов... Никога не е изобличавал дпс.доган Бог наказва предателите на народа

Не че pазбиpам нещо от политика, но споpед мен в някакъв момент Боpисов сам ще си намеpи заместник Точно както напpави Елцин и както пpави Путин в момента - тъpси кого да остави след себе си На спонтанните pешения на матpяла много не може да се pазчита

като малкото козелче от площадите, което няма нито партия, нито бъдеще, но е евродепутатче.

Стягайте сьинктерите, братя! Пак ще ни оправят!

Какъв обединител - целият трепери от злоба и сарказъм, вземе ли някой "на мушката", би го удавил в чаша с вода! Сам си вкарва автогол, защото това рефлектира в здравето му - разпаднал се е отвсякъде!

И този чалгар ли ще определя морала на кандидатите?? Та той беше единствения от Каналето без артистично минало, пък взе че стана единствения, който има шоу. Бати поставения пионко! Продажен боклук

Може би артистичното минало не е най-важния критерий, а други умения са по-важни.

Хората са набелязани, другото е шоу.

Ако, скоро не го осребрят,инвестицията Слави почва да трупа загуби.

(нали и те бяха)НОВИ ЛИЦА: Цар Симеон Сакскобургготски, Емил Кошлуков, Мирослав Севлиевски, КОМУНИСТЪТ Борисов, Цветанка Карагьозова, Румен Николов - Пашата, Росен Плевнелиев, Цветанов, Румяна Бъчварова, Цвета Караянчева, Кристалина-Сталинка Георгиева, Ангелкова (Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши пришълците с личицето си), Правосъдната Екатерина, Лиляна Павлова, Яне Янев, Румен Христов, Ванухи Аракелян, Валери Димитров, ОГНЯН ГЕРДЖИКОВ, Милен Велчев, дребното Василев, г-ца Хачикян, Долорес Арсенова, Любка Качакова-Срамната, Борислав Великов, Ал Джабури, Красимир Катев, Кунева, Искров, Р.Желева, доцент Лъчо Мозъка, нотариус Фидосова, Цецка Цачева (стругар в един местен завод), Москов, Зеленогорски, Ненчев, Лукарски, Прошко Прошков, случайната Фандъкова...

Слави, също като ББ, смята народа за 'матрял'. Не е дорасъл да оправи България.

Или си решил да се правиш на умен след няколко чашки първак с амфетамини или искаш да си втори Бареков /научи поне английски по-добре от него/ и да лапаш депутатски пари.

Само факта, че материала на Слави е най-коментиран е абсолютно достатъчно доказателство, че г-н Трифонов е на правилния път.Не е откраднал, не е убил, не е излъгал/ВСЕ КАЧЕСТВА ХАРАКТЕРНИ ЗА УПРАВЛЯВАЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА/.Забравих да споделя че си е поръчал само скромните 2,5 килограма суджук и 0,3 килограма еленско филе.:)

Ми той и Баречката така я започна! Ако до там ще я докара,по-добре да не я започва!

Малко е вероятно той да оглави формацията, твърде емоционален изглежда, няма да оцелее много, въпреки, че би спечелил поне първите избори.

Да беше оставил телефон или меил та да му се обаждат кандидатите.

Pesh0

С честни хора ме съмнява , че няма да стане . Системата е направена да корумпира . В сила е Приказка за стълбата . НА Смирненски

щото Господ забавя, ама не забравя.

трифонов от къде ще намери КАЧЕСТВЕН мат'риал, изобщо не ми го побира главата?!? то ако ставаше така? клуб монтерей дето движи дръжавата и дори доган им е на отчет, щеха да са го позакаси малко?!? ама никак и не са и премиерът прави каквото му се заръча... НИКОЙ НЕМА ДУМАТА, реално, но вие ходете и гласувате - полезно е за здравето! поне се разхождате!:-)))

Слави,първо стани достъпен.Ти така си се бронирал от всякъде ,че си недостъпен.Само ти като последна инстанция съдиш каквото ти падне.Добре,че накрая загуби окончателно дело от Халваджиян,за да разбереш,че има и 2 и 200. Ти не си реален човек,а продукт,който излиза само на телевизора и аз много се кефя,като те видя : -А бе,я връй на.... и цък оф на копчето на телевизара.Голям кеф!

Постави го на място!

Куку бенд търси заместници на политиците - следващото риалити по Босфор Ти-Ви!

Да си търси заместник на себе си , че с непрекъснатите му здравословни проблеми не се знае......

следващия проект на ДС , Слави е червен по рождение и от там му плащат, прост като Волгин

Точно казано и виж по-долу - В ЕС за голи слова без ЕДИН факт - това се смята за подлост,а това е провокация на ДС.БКП.ДПС след явно компрометиране на г-жа Лъжа Не по думите, а по делата ще го познаете - Съсипал колегите си от "Каналето" и завзел от състава и да направи Чалга предеване с цел да развращава духовно младежите! ЗАЩО?? "Каналето" критикуваше Тодор Живков, "недоносчето соца" извращенията в живота от ДС.БКП Учиндолския неграмотник кани все агенти ДС и комунисти- Горбачов... Никога не е изобличавал дпс.доган Бог наказва предателите на народа

Много години се задържа Слави във BTV ... омръзна му и сега реши да "оправи" България?! Дано никой не му повярва, че както пее, ако така управлява .... по-зле ще стане.

ТЪЖНА КАРТИНА ПО ТОЗИ НАЧИН РЕЙТИНГ ДА ВДИГА !

"Слави Трифонов обяви в отворено писмо до медиите, че започва да търси морални и квалифицирани българи, които да заместят сегашната политическа класа" Келеш! Обявил най-тържествно в медиите, че поне да му напишат една статия и да му курдисат името най-отгоре! И какво сега? Да ръкопляскаме ли и да викаме "Ура"?

Предполагам че ще напрви кастинг. Ще се инсталира заедно с колегите си и ще подложи кандидатите на тест! Това си може, това ще направи! Ще превърне кампанията в шоу! Както вече заяви Борисов, демокрация е. Т.е. всеки има право да се гаври с народа, както му дойде!

Търси? Самият той каква квалификация има за да търси. По този начин може да търси и най-добрият цигулар в света, без да знае изпълни на цигулка и най-елементарната мелодия на нея. Или ще ги търси с пари, които има незнайно как, не със заплата.. няма проблем с намирането при условията на парите, пишман цигулари колкото искаш.. Но те и днес са в изобилите по разните му там партии.

Ще намери. И моментално западните корпорации ще ги корумпират.

да търси. Те политиците са ясни. Явно след две три чашки ракия пак е общувал с Господ /питал го е първо - ти мен уважаваш ли ме/ и затова има такива идеи.

Пак,те задействаха СВИШЕ,май?...

А главата ти,трябваше,да оправят!...

Още ли не вярвате, че у нас има много талАнтливи и способни хорица! Гледайте мен, Шишо Бакшишо и...шоуто на Слави и ще се убедите!

По принцип не участвам във форума но този наглец ме предизвиква,на концерт за автограф иска от 10год.деца пари,с екипа си да се държи,както иска там е ясно,че и за много пари човек с ДОСТОЙНСТВО няма да се подложи на такива УНИЖЕНИЯ в ефир,но да си вдигаш рейтинга на гърба на народа по този долен начин е меко казано простащина,той щеше да направи партия,ако го мислеше това сериозно!

браво на слави. модерен човек,космополит,ще защити роми и бежанци,нови хора на власт!!

"роми и бежанци,нови хора на власт" други просто скоро няма да има.

Дългия Бареков 2;тоя номер вече не минава.На чалга умни хора кредит не дават!

Ама ти сериозно се ПРЕИБАВАШ и НАНИЖВАШ.Те това са сритиците на Слави, пълни олигофрени, във всяко изречение правописна грешка.Ако това е опозицията на Слави то му гарантирам 85% от депутатските места.И сега малко правопис, не се казва НАНИЖИШ а нанижеш и не се пише ПРЕИБА а прееба.НЕГРАМОТИЯ ДО ШИЯ.

За две думи те бива, а те са написани с хумур смисъла на които не схващаш Виж чалга песните са с нов българ- ски език и със Слави ще го въведете - ръмженето и фалша е бъдещето ви Бог наказва с болести, самота и ...!

Село разкриха ви СЕЛСКИЯТ номер по този начин РЕЙТИНГ през крив макарон ЩЕ ВИДИТЕ.

Този защо най после не миряса и да си прави шоуто. Слави не е по различен от политиците, липсват му обноски и възпитано държане, виждат се огромно самочуствие и желание да командва.

Заставай на едно кръстовище и който мине...депутат, който се спре .....министър.

Болен,самотен и амортизиран. Залязващ,но със зъби и нокти драска да остане под прожекторите. От десет години нито му гледам маймунарника,нито ме интересува.Изпитвам само съжаление. Интригант и печалбар,залагащ примки на наивниците.

СЛАВЧО НЕ СЕ КАТЕРИ ПО ОНАЗИ РАБОТА НА НАРОДА,ЗАЩОТО ЩЕ СЕ НАНИЖИШ НА НЕЯ, И ЩЕ СИ ГО ИЗКАРАТ НА ТЕБ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ НАРОД НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА,НАМЕРИ ДРУГ НАЧИН ЗА ВДИГАНЕ НА РЕЙТИНГА! ТИ СИ МЕРЗАВЕЦ ПРЕЦАКА МАРТА И КАМЕН НЕ ПРЕЦАКВАЙ НАРОДА,ТУК ЩЕ СБЪРКАШ ПАГУБНО !!!

Ама ти сериозно се ПРЕИБАВАШ и НАНИЖВАШ.Те това са сритиците на Слави, пълни олигофрени, във всяко изречение правописна грешка.Ако това е опозицията на Слави то му гарантирам 85% от депутатските места.И сега малко правопис, не се казва НАНИЖИШ а нанижеш и не се пише ПРЕИБА а прееба.НЕГРАМОТИЯ ДО ШИЯ.

Хайде бе Славчо, няма да те чакаме 100 години... прави нещо, да пробваме как ще е и с тебе.

ПРАВИ ВДИГА СИ РЕЙТИНГА НА ГЪРБА НА ЕДИН ИЗСТРАДАЛ НАРОД ! МЕРЗАВЕЦА ПРЕИБА ВОДЕНИЧАРОВ И ВАЧКОВА ,А СЕГА Е РЕД НА ЕДИН ИЗСТРАДАЛ НАРОД !!!