София: КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма

България категорично осъжда извършеното на 15 септември 2017 г. изстрелване на ракета от Корейската народно-демократична република (КНДР).

Обратно в новината

Коментари - София: КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От различни величини сме. С Корея е независима държава.

Соф-и-я, млък че има много плаче майката!

КОИ ПОДЛОГИ НА С.А.Щ. СЕ ИЗКАЗВАТ ОТ ИМЕТО НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ? АЗ ПРИВЕТСТВАМ ПОЗИЦИЯТА НА С.К. СРЕЩУ СВЕТОВНИЯТ АГРЕСОР С.А.Щ.

Откога една окупирана, васална държава почна да дава нареждания на една независима държава?

онзи ден спасихме Калифорния с кризисен щаб, днес шамаросахме КНДР, утре сигурно ще посрещнем Туск на Марс с баница и бъклица..

Ники

Армията на Ким е 2 милионна, отлично подготвена, вярна до фанатизъм. Резаците са пълна смешка с тия човеци-машини. Учил съм с тях и ги знам какво представляват. Даже силно ги уважавам! Шега с КИМИРЯГИТЕ, както ги наричехме не бива!!!

Такава велика простотия само един главок може да е сътвори

Малиии колко страшно!!!

Много ме изкефи термина "балистична програма". Тва да не се гушкат кинти по някоя европрограма?

тва нашто моме с шаренито роклички май яко пръднало ....чак от монитора мирише не че Ким му пука де...)))

КНДР,веднага прекратете ядрената си програма,че като дойда там, ще ми станете само на бомби и ракети! Ясен ли съм!

дкми

Преди малко се чух с Ким по телефона. Изключително притеснен и уплашен е от позицията на София, и в частност - на Бойко. Каза, че веднага ще си прекрати всичко, и ще прати официална покана на Бойко - да му асфалтира магистралите.

Последната и най-тежка санкция ще е да пуснат наш Плювналиев да нахапе Кимчо лошо.

МВнР на България е на пряко подчинение на ФАЩ,ЦРУ и Сорос и не трябва да носи името ни.Защо американските терористи да могат да бомбардират който си поискат/включително и България/,да взривяват атомни бомби в Япония,да ползват химически оръжия по свое усмотрение,да организират преврати и политически убийства,а друга държава да не може да направи никакви стъпки да се защити???

Що не иде тиквата да ги смота и накаже ким

"""""""""София: КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма"""""".Добре , че КИМ Чен Ун ,носи по -широки панталони ,че иначе щеше да е болезнено да си направи сек-ро

Има две подзаглавия в този репортаж, които много приличат на въпроси, ето ги: "Как ООН наказа Северна Корея на 12 септември" "Как ЕС наказа Пхенян" Към тях присиединявам още един въпрос следващ от горната статия: Kак позицията на София ще повлияе на КНДР? И трите имат общ отговор: НИКАК

Драги зрители, моля не правете грешката да приравнявате Ким Чен Ун с Муамар Кадафи или Саддам Хюсеин. Те двамата бяха идеалисти, които вярваха, че могат да защитят суверенитета на страните си и да правят собствена политика без да разполагат с оръжие. И не познаха. Ким обаче е играч от съвсем различна класа. Чел е история, видял е достатъчно, поучил се е от грешките на другите и се е въоръжил ... с ядрено оръжие. Няма смисъл от сравняване на БВП, нито от сравняване на военни бюджети, ясно е, че Северна корея разполага с много по-малко пари, но пък има ядрено оръжие, което след като е вече налично, нанася щети независимо от цената и разходите. Не си мислете, че демонстрациите от страна на Северна Корея целят военна конфронтация, нито че въпросните оръжия се създават с цел водене на война. Балистичните ракети, водородните бомби .. те просто гарантират, че "някой" няма да наруши суверенитета на Северна Корея. Защото едно е да водиш война срещу противник, въоръжен с калашници, друго е да имаш срещу себе си някой, който може да подпали половината свят, включително и собствената ти страна, намираща се на хиляди километри от точката на конфликта.

И к`во? Да земем да му врътнем по една сфирка тогава, а?

Ми като ги обичаш давай, смучи!!!!!!!!!!!!!

бая зор ще видиш докато извъртиш свирки на цялата севернокореиска армия ,но дерзаи,пък и може някои лев да изкараш и да подпомогнеш герп на изборите за борисофф-ч

Нашите дебили не разбраха ли, че когато големите си мерят пистолетите, ние трябва да си кротуваме....

Незабавно и така половин година. Декларации, резолюции, ноти, хартии, вънщно умеят да правят вЕтър.

Тука пълно с орки, които защитават Кими Късопишев като Матросов. Мислех, че съм видял почти всички изблици на човешката глупост. Но това тук е димящата яма на човешката простотия - някакъв малоумник се сили да предизвика военен конфликт, а орките крещят екзалтирано "Осанна".

Ма що не си ебеш путката майна сиренясала , ма благороднице от Долно уйново ? Коя си ти !? Защо САЩ да могат , КНДР да не могат !? Онези , с дънките са добри , така ли ?

И ти си от късопишковците. Не можеш да я свършиш тази работа, затова ме съветваш аз да си я...Мека и малка пишчице.

Защо да не ги нападнеме направо с двата танка и единия самолет

За да ние гарантирана победата самолета ще го кара Ал Бънди

За да ние гарантирана победата Шизофреник ли си или просто толкова ти е граматиката?

Браво София, страхотна тактика!!! Сега Севернокорейците ще бъдат заети да търсят на картата къде е София и временно няма та изтрелват ракети:)))

Видяла жабата че подковават коня та и тя си вдигнала крака.Какви са тия глупости от нащи тъпанари.Все едно някой ще им обърне внимание.Да гледат там как да окръдат кво е останало и да не се занимават с политика

Светът чакаше с нетърпение нашата реакция. Спете спокойно деца! Българската външна министърка, вероятно отново с плажна рокля в крещящи цветове, ще приеме Ким и ще го погали по главата в знак на прошка. Ей, колко хубаво е да имаш такъв титан на дипломацията! Цялата световна общественост се покланя пред българката Захариева!

Сигурен ли си сте, че е българка ?

На 15-ти септември и Южна Корея изстреля две ракети. Тяхната провокация осъдихме ли я остро?

Ааа не тези ракети на ЮК са приятелски...

Много правилна и остра реакция на София!Браво! Убеден съм,че тя ще преобърне нещата на 180 гр.Ким ще се осъзнае.Ще прекрати ракетно-ядрената си програма на мига.След решаващата софийска декларация. Ще се събуе бос и ще извърви пеша пътят до Вашингтон ДС,за да помоли със сълзи на очи Тръмп за прошка.

ким се уплаши много от скиорката и си го премести

Бо Бо

КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма за да може САЩ да ги унищожи!

никой не ги има дори за нищо и не ги бръсне и за скапана слива, а те се напънали да казват на северокорейците какво да правят! Чутури празни, първо решете нашите вътрешни и външни въпроси и тогова се напъвайте да оправяте света! Повече от четвърт век американците и западно европейските страни, а заедно с тях прикрито или съвсем явно и руснаци и турци, си правят у нас и с нас каквото си искат, ваша милост само им се кланя доземи и като последните слуги им целувате краката и вършите това каквото ви наредят! Нямате никаква самостоятелна и независима държавна политика! Тогава къде сте се юрнали да давате акъл на другите?! Та не само силните, но и най-слабите държави и най-"лудия" политик или държавник ще се изсмеят на безсилните ви напъни!

Кой глупендер е измислил тази декларация да бъде публикувана? И какво печели България от това?

Управниците ни продължават да правят това, в което са добри - плещене на глупости.И угодничене, ниски поклони с целуване на нозе, крака и други израстъци на набедените за световни пазители на мира и демокрацията Тръмп, Меркел, Юнкер...

ЧУХ ЧЕ КИМ ЧЕН УН ЗАМАЛКО ДА ПОЛУЧИ ИНФАРКТ ОТ СМЕХ КАТО МУ ПРОЧЕЛИ НОВИНАТА . ЛЕКАРИТЕ СЕ ВИДЕЛИ В ЧУДО . И ПОПИТАЛ ТИЯ ДА НЕ СА ГИ ПУСНАЛИ СКОРО ОТ ЛУДНИЦАТА .

"София: КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма" - че да не стане като миналият път!!! - Абе к'во стана миналият път??? - Ами пак си лаех, ама на никои не му пука

Еййййй, надминахмеи Макето и Укрите по халюцинации! СОФИЯ??? Кой? Нямате топки, това Е ТО! сТИГА СТЕ НИ ИЗЛАГАЛИ !

Ей това тропване чаках. Спирам веднага!!!

Хахахха яко той Кима не знае даже къде е София сигурен съм

А, така госпожо еди-коя си, т. нар. "външен министър" на България - удари една четка да лъснеш чепика на Големия Оранжев Баща във Вашингтон. Като му съобщили "новината" за тропването с краче на наш'та мома, Ким наказал приносителят на "новината" с десет дена карцер, че го е събудил за такава глупост.

Ким незабавно ще си го премести от единия крачол в другия!

А , Ким знае ли въобще къде е България и какво е това?

първо стана ясно че Русия е враг номер 1 на Бъ:)лгария и сега даваме ултиматуми на Cеверна Kореа които и америка не дава,въобще личи че банкянският пръдльо се е взел на сериозно и си мисли че е световен лидер на дипломацията

"София: КНДР да прекрати незабавно ядрената си програма!" Малейии! Ким Чен Ун сигурно вече се е наакал от шубе...

....щото иначе какво ..?!?...Kим се почеса зад добре избраснатiя си врат а в очите му се четеше див уjaс . Mаи се бе насрал от страх след като Cофiя се изказа....защотo какво бе Cофiя ?!?...ще кажете на американците ли ?!???...ми те са в залива !...е и ?!??

София ли? Интересно в Корея на картата могат ли да ви намерят?

Ало София ли е? Абе София вас кой ви пита на кого е по-голям?

Колониалните роби да не се месят в независимостта на КНДР

Интересно би било мнението на Президента Радев. Зер досега за нищо не е изказал такова. Само мрън-мрън, това било, онова било, и нищо конкретно!

А какво очакваш да ти каже президента Радев? "Браво на Ким" или "Браво на ТръмБ"??

Vladimir Borisov

Да, точно това се очаква от един истински президент!-Да покаже позиция! А не само да мрънка. Понимайш?

....пезидента Pадев ,както и министарпредседателя Borisov ,преди да изкаjaт каквото и да било мнение парво трябва да го споделят с "началниците "....kakto dogovora s Makedonia и чак тогава !...колониите нямат право на собствено мнение !...в колкониите се манка нещо в саответcTвие с мнението на колонизатора !

И толкова дълбоко ли ви бръкнал в гъза президента, та навсякъде него търсите...

Hе мога да разбера вие циганин,ром,мастика,турчин или помак сте с този фес ?Mоля ви ако разбирате български обяснете.

тръц! пуффф!

Кое име бре дир-ник -(ничка) недоклатен(а)? На "крокодила ли?

Пхенян - Агенциите съобщават, че в града е обявена тревога. Започнала е евакуация на населението. Сирените вият, мъжете се въоръжават, жените и децата плачат, трескаво се строи телена ограда на границата към София. - Ким Чен Ун се опитва да се свърже със София и да изпълни всички директиви на дон Боко Рапоне. Северокорейците събират масово суджук за да се откупят.