Погребаха зверски убитата Никол

Близки, съученици, учители, приятели ридаха безутешно за зверски убитата 11-годишната Никол Йончева, която бе изпратена по последния й път.

Обратно в новината

Коментари - Погребаха зверски убитата Никол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато негодния човешки материал е в едни и същи класове с нормалните деца, ще има още озлобени и озверели изроди. Подигравките, осъзнаването, че не са нормални ги озверяват. Малкия нещастник се е опитал да направи нещо с момичето и след логичния отказ на олигофрена я е намушкал дори и без да осъзнава какво прави.

Според мен това не е убиеца, да си го търсят навреме

ако смея да попитам: 1. кое момче на 15 в българия играе на криеница?! това е игра за 5 годишни. 2. този иван има модерна прическа, как така умствено изостанал е в крак с модата за мъжки прически? 3. какво пречи да вземе душ и да си смени дрехите да няма кръв?

Вече се появиха сканове от чатовете на Никол с разни нейни ухажори - дни преди убийството, двама, значително по-големи и явно по-развити от това момче Иван, се карат за нея и с нея! Единият пише "ако те хвана, ще те убия" - към нея! Това са хора, които са били на нейните страници също и са повече в течение с разните ѝ афери, отколкото полицията, която веднага много удобно назначи едно болно момче за убиец и се успокои! Тези разследващи трябва да се стегнат и да намерят и оръжието - ножа, и да изследват разните петна от кръв, където ги намерят, а така наречените СМИ малко да се сапикасат с това раздаване на присъди на втория ден - "зверски убитата" ... "Иван, който убил детето" ... Извинявайте, но това "дете" се е влачило винаги с по-големи хора от нея, от разни етноси, имало е много по-дълги и сложни отношения с някои мъже, отколкото с това момче Иван, с когото се е срещнала за първи път (или за втори - различно пишат по сайтовете). Има още много работа да се свърши, преди да се нарече някой убиец!

Ухажорите ако са били само от чатовете и ухажването е ставало само там за какво влачене с тях става дума ? Едно е да те заплаши някой в яда си , че ще те убие и съвсем друго е тихомълком и кротко да го направи.Много се съмнявам този , който публично е изявил желание да го направи да е толкова тъп впоследствие да изпълни заканата си.Ясно е , че в случая ще изгори първи той.Въобще не е тази плоскостта към която навеждаш нещата.

Има и снимки - нейни с много по-големи от нея мъже, и не една, а много - на разни места, от различно време. Явно не са били само виртуални чатовете и срещите - напълно реални са били!

Ти на 11 години с колко мъже беше спала и колко ухажори си въртяла едновременно? Дете е това! Стига злоба, или си лично заинтересована?

А дали са хванали правилния човек?

Търкайте за милиони, дръжте се за нергелетата и ша са упраим. Янка Такева ще им раздаде нергелета в училище

нАргИле

Какво пак набърка учителите, те да не са настойници на тия маймуни?!Родителите са за затвора, родителите!

Видях фейсбука на Майката на жертвата Никол. Според мен са роми. Не казвам нищо лошо, но при тях родителския контрол е много разхлабен. А МР си е квартал на малцинствата затва е отишла там без страх.

Интересно,как години не се откри убеца на момчето от борисовата градина,при толкова камери и информация по медиите,докато той си се е разхождал свободно сред всички,които са го познали,а в този случай,за минути ,при положение,че детето нямало документи и не е от квартала,заловиха убиеца. Може и да е той,но дали е той,като всичко е толкова противоречиво-с толкова кървища ,все нещо трябва да е останало и по него,като следа,а никъде не споменават,че има неопровержими доказателства с подобен материал. Всеки е невинен до доказване на противното.

Ако е резнал сънна артерия всичко щеше да стане в кръв, включително и той. А той дори е нямал нож, пък и не е можел да борави с такъв. Изобщо някаква нелогична каша.

Щото "От местопрестъплението" така казват, нали...Пък дядо ми навремето сигурно десетки, ако не към сто животни е заклал и нямам спомен някога да е имало кръв по него...

Дядо ти е заклал стотици и се пазел да не се изцапа,докато,ако е станало неочаквано и бързо, все някоя капка трябва да е пръснала и по него

Аз мисля, че написаната статия е по-голяма трагедия от самата трагедия, защото: 1. От заглавието не се разбира дали е зверски погребано умъртвеното момиче или е погребано момичето, умъртвено по зверски начин. 2. Недопустимо е, да не кажа подсъдно журналист да определя и да посочва убиец преди да е излязла присъда. Колкото и очевадно да е, докато няма присъда, може да се пише единствено и само за заподозрян.

Само да добавя, че освен мен още един "случаен минувач" си позволи да критикува автора на статията и беше блокиран, а после бяха блокирани и моите постове в тази насока. Явно тук критиката, макар и оправдана, се счита за спам.

Ма откъдя на къдя, нали сме наследници на траките,

ти специално си наследник на олигофрените

А помните ли, когато ни забраняваха, станахме известни.

Трагедията на един оскотял народ!

Айде, айде...нищо му няма на народа. Това, че някакви маргинали са се клали в крайните квартали, не значи, че народът е зле!

papion

За съжаление такова поколение на 10-16г. расте сега, примират по Гери Никол и разни подобни, не слушат никого, дори родителите си и всичките искат да са манекенки или фолк певици. Това книги или училище са забранена тема, но виж с какво може да се напуши-реферат могат да ти изнесат. Скоро прочетох нещо което ми хареса, но за жалост тинейджърите няма да го прочетат-"Гордейте се с децата, математици, физици, шахматисти и др., носещи златни медали от състезания в чужбина, а не се гордейте с Гери Никол и Сузанита /която и да е тя/.

Жалко за убитото момиче, което е имало нереални представи за себе си и света. Но това това е следствие от безотговорно родителско поведение и простотия. В този трагичен момент майката на убиеца съчинява приказки колко добър син има. А за това й помагат съседи и познати, за които добротата. е относително понятие, след като не са засегнати лично.Майката се опитва да прехвърли вината върху всеки друг, само не и върху сина си, за когото тя носи отговорност. А такива престъпления се разкриват лесно, въпреки че не се съобщават подробности и затова някои от коментиращите предпочитат да вярват на нейните врели некипели.

да правиш анализ от новини поднесени по сайтове и медии, а не от следствени експертизи и доказателства е меко казано несериозно.

е и! повечето поп-култура е със цинично съдържание... работа на родителя е в първите 7 години па и след това да научи детето да пресява

Имаше преди години един случай, младо момиче убито. Нарекоха го случаят Wanninkhof... Ако знаехте испански и погледнете в Уикипедия ще видите как започва.... Казват... Случаят Ванинкофф е случай на тежка юридическа грешка в една атмосфера на масова популярна истерия създадена в масите от медиите.... Много дълга тъжна и поучителна история... Обвинената накрая беше оневинена и излезе от затвора. Но и съсипаха тотално живота, никой не и даде нищо и тя избяга в Лондон. Никой и не каза нищо за нея защото всички гнусни медии я продадоха и смачкаха а тъпите маси крещяха Разпни я. Не знаете какво е станало, гнусните медии си играят с вас и вашите първобитни чувства. Много сте тъпи и примитивни, всичко знаете и сте готови да убивате. Става въпрос за смърт и за още няколко живота на път да бъдат сринати. Внимавайте какво говорите и какво пишете

Изчетох толкова тъпогии че немога да повярвам в какво сме се превърнали....Съболезнования на семейството на момичето. А относно дали 11годишни трябва да имат профили в социални мрежи съм категоречно против. НАША РАБОТА Е ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ДЕЦАТА СИ винаги може да пропуснем нещо но и ние нищо не правим за да променим поведението на децата си. В момента живея в Германия и тук дете до 12 години е забарнено да остава без надзор. Има закони и хората ги спазват -включително и ние Българите. Какво да кажа -забранено ни е да даваме на децата си телефон и има забрана да се играят дори опередлени игри. ЧЕСТНО КАЗАНО ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НИ - НЯМА ДЪРЖАВА ДА СПРЕ ТАЗИ ЛУДНИЦА.

заблуждавате се за Германия,тъй като работя точно там,като куриер и ежедневно ми отварят вратата деца от 6-10г.които са сами вкъщи,дори не ме впечетлява!

Що ми изтрихте коментара чи момичето няма дани за модел. Ролята на родителите е да свалят на земята децата си от големите илузии. Аз съм от Меден Рудник и не ходя по квартала защото е опасно за млади момичета

ти явно си някой саможив дърт пръч, как се слага стоп на детските мечти ?

бургас и държавата... вие знаете ли какво е това държaва?

знаеме много добре какво е държава и как се води борба срещу престъпноста на малолетни, ти знаеш ли какво е педагогическа стая, ... подобна трагедия никога не може да бъде предотввратена със стопроцентова сигурнос, да поемат рискове е част от процеса на израстване ...

знаеме как да водиме борба срещу престъпността ама знаеме да пишеме

в тоя смръдлив сайт, само смъртни случеи и руски новини

и лайна-грантаджии като тебе. и в тази новина намери да се изкаже за русия.

всяка трагедия се изцежда до последно, докато в читателя се все чуство на смут и страх, и после го захлупват с нещо от сорта смръдлива пропаганда тип "Как Путин разруши САЩ и спечели третата световна" или "US бойни кораби - жертва на кибератаки?"

поне си напиши радината с главна буква!

Бог да прости това момиче, ама някой направи ли някакво изследване дали е изнасилено или не?

Те, следователите, предполагам чакат ти да им кажеш.

МОМИЧЕНЦЕТО Е ИСКАЛО ДА СТАНЕ МОДЕЛ....боже няма ли майка и баща да и обяснят реалния живот? Тотално изтървано за съжаление. Попада на един луд и ето го фаталния резултат.

мамите им ги влачат по всякакви конкурси, търсене на гласове, таланти х-фактори, модели, манекени и какво ли не. Че да изгрее детето и да стане звИздЪ. Ма защо не ги насочват към оперно пеене например, или математика и др. науки. Суета, суетаааа.

За да ги насочиш към оперно пеене или математика трябва първо да имат данни за подобно нещо и после да имат самите те желание и интерес.Не говорете общи приказки от скука.

Вие можете ли да си представите едно 11 годишно дете да лъже така майка си? Меден Рудник е циганският и наркомански квартал. Как така е решила от центъра да отиде до там? Значи е нямала никакъв родителски контрол и е била свикнала да лъже.

да ви таковам фейсбуците комплексарски и тъпанарски .

Фашистите от младежкото БКП много се радват като пребиват стари хора или убиват деца....

Ти нещо не си наред

прочети коментарите на колегите ти мурзилки, ма! и под статията за пенсионера пребит от мутра на бсп!

Жалко за момичето.Във флагман пише ,че съседите в деня на убийството са го видяли да играе на поляната с децата.Живеел в 96 бл.Отдалечен е от 108 бл.А при коментарите към статията.,в тоя 96 бл.имало дилъри и някакакъв си който карал малките деца да влизат по входовете да крадат,да имали пари да си купуват треви.Наркопласьорите били под защита на полицията,никой не се борел с тях.

loyola

Нали се сещате, че въобще не е доказано, че Иван е убиецът! Ама МВР набеждава някого и отчита дейност. Няма да има наказани за набеждаване. Още повече конкретно набеденото момче не може да говори ... но си било признало след побоя и мъченията...

че комунделите си падат по умствено изостанали убийци, като самите тях :) бурсук :)

има труп и оръжието на убийството. И какви още доказателства са нужни. Знаейки това, адвокатът се мъчи да го изкара луд. Не че не е.

забравили случая Белнейски и че самообесиха патоанатома.

Да ви го показаха оръжението на убийството ?????Толкова лъжи се изписаха че незнам какво да кажа.. И двете майки са жертви по някакъв начин в този случай, но все пак така да се напада момчето дето според закона би следвало с родител и адвокат да се разпитва само защото някой някъде казал как всичко ''си признал'' Не нападайте без да сте били свидетели защото най малкото е непочтенно да пишеш и говориш за нещо дето не си видял.

Бог да прости детето....

Родната милиция, която от 10 години твърди, че не може да се справи с телефонните измами, изведнъж сложи Холмс, Поаро, че и Барнаби-то в джоба си, като намери убиеца за по-малко от ден, а той не е свързан по обичаен начин с жертвата и това се казва, че е била първата им среща. Удобен заподозрян, със СОП, на всички въпроси отговаря не знам.

От ден на ден статиите ви стават все по зле. Започнахте да пишете в селяндурски стил използвайки всеизвестните магически думи "Зверски, шок, напълно съкрушени, невиждано, ужасяващо" Само долнопробно подобие на медия използва такива евтини трикове. Трудно ли ви беше да напишете "Погребаха 11 годишното момиче убито при скандал" Явно да. Родителите и били напълно съкрушени. Е да се смеят ли? Ясно е че ще са меко казано смазани и обезверени. Защо трябва и вие да го пишете?

Очаквам "дир.бг" да изпратят "репортер", който да зададе обичайния за нашите журналисти въпрос "Как се чувствате след този случай?". На родителите на Никол, разбира се.

само ще те поправя, че те ни пишат а преписват и то често с грешките. истинската журналистика се прави с камери или с микрофон в ръка на място или при свидетели на събитие.

Жалко за момичето.. Попаднала е на ненормалник. Този случай обаче повдига много въпроси, пряко свързани с нас и децата ни. Какво внимание им обръщаме, обръщаме ли им въобще? Следим ли какво се случва в живота им, с какви хора дружат, къде ходят, какво правят....? Колкото и да ограничават подобни действия правото на личността, тук говорим за непълнолетни деца, които колкото и зрели да са за възрастта си, не са видели все още нищо от живота. И в това семейство бащата в чужбина, майката на практика го отглежда сама...Момиче на 11 с 3000 "приятели" във фейсбук показва огоромен дефицит на внимание. И прблемът е, че случая не е изолиран.

Дирниците вече свършиха разследването, съда и обжалването, и авторитарно се произнесоха кой е убиецът! Аферим, дирници, машалла! За кво изобщо плащаме на съдии, разследващи и на криминални лаборатории за анализи, а?! Просто питам, интересувам се - къде отиват моите данъци, като ей на - жестоко убийство нейде в Бургаския "Меден рудник", а вие тука го разследвахте, доказахте и показахте, и убиецът вече е назован, осъден и ... За закони нещо да сте чувАли случайно?! Ех, що не са по-грамотни и оправни роднините на Иван - милионери могат да станат от съдене на джурналя за тая античовешка кампания, която се вихри срещу тях и детето им в момента!

мяза куту рубот !

бащата в Лондон, майката сама, детето кой го знае къде ходи и какво прави... пуста мизерия дето разби семейната среда и децата ги гледат я баби, я направо улицата. И сега на наглеците нашите работници им правели дъмпинг на запад, че били евтини... Не работниците евтини, а живота на децата взеха с тия двойни стандарти

Бащата си е зарязал детето преди години и има нова жена в Англия. Сега реве....

не са му го дали, поради комунистическия сексистки закон да оставят при майката. независимо, че не са пеленачета.

И аз има 11 годишно дете, но то не изглежда така.

Всеки човек изглежда по свой си начин. Доста нелеп коментар.

Всички съдите момчето, не представете си, че тази девойка може да се е направила на важна и не му е пуснала и по този начин го е предизвикала.

Ама разбира се, да не ти пуснат си е законна причина да убиеш някого! Ако някой не може да си контролира емоционалните пориви и за всяко нещо налита на бой или направо убива, мястото му не е на свобода, а подлежи на доживотно лечение в съответното заведение.

Ако се докаже. Без доказателства, момчето требе да получи компенсации от държавата, че е подложено на текив истрадания.

На теб ,като не ти пуснат-обиваш ли ги?!

Не , не ги "обива" и даже не ги убива.

:)) Естествено, че ги Обива !!!!!!!!!!! Щото е супер грозен и тъп и кой доброволно ще му пусне?! Пише се Убива - с "у" !

Обивам ги с чар и веднага ми пускат!

Май искаш да д*хаш на престъпниците в затвора и всеки ден да те изнасилват здравеняци! :)) Друго обяснение за това, което си написал нЕма! Ще се оправиш, споко! Ще станеш и ти човек! :))))))

Каква девойка на 11 години бе, малоумник!?! Тя си е дете. А вероятно е била без достатъчно родителски контрол, наивна по детски и ето ти резултата - с фатален край.

е тя първо не прилича на 11 годишна и второ в нашето училище момичетата на 11 години вече се пускат на всеки.

Този коментар е само шега ;)

Ти не си наред с главата, нали? Няма друго обяснение на подобен коментар.

11-годишна, а вече прилича на вълка от "Ну, пагади!". Ама вече не прилича...

Що?! Мара отварачката повече ли ти харесва :))) Леле, колко прост нароод! Жертва на престъпление, третирана като участничка в конкурс за красота! Моля ви, постъпете доброволно в психиатрията! В последен стадии на олигофренията сте!!!

Подкрепям коментара на УУ срещу СОТ, половината коментиращи тук са за психиатрия, срам ме е да чета от тъпи по-тъпи коментари. Сила и кураж на родителите на момичето да преодолеят тази трагедия!

всяко чудо за три дни. без коментар! Съболезнования!

брее, много грозни деца имало в Бургас, и тя, и той приличат на нещо средно между цигански Джаба и цигански Шрек..

От тъп по-тъп народ ставаме, след подобна трагедия само тотално деградирал тип може да се изкаже по подобен начин. Няма да коментирам красотата на някой мишок скрил се зад клавиатурата на мобилното си устройство и се чуди колко устроумен да бъде :(