МО: ЗК ”Надежда” да изпълни задълженията си

Отнемането на лиценза на застрахователна компания "Надежда" АД, с която МО има сключени договори, не освобождава дружеството от задълженията по договора.

Обратно в новината

Коментари - МО: ЗК ”Надежда” да изпълни задълженията си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от КФН са напълно некомпетентни по въпросите на здравното осигуряване. Просят си съдебен иск.

инсинуацио, къф еспер си ти, ма Меко пипат КФН. Нежни, внимателни, да не засегнат. Знаят и разбират, ама са деликатни. Премията на ГО отдавна трябваше да нарастне. Бонус малус преди две десетилетия трябваше да го има. Инвестиционните дружества да не реализират загуби за инвеститорите. Пенсионните фондове отдавна трябваше да ги притиснат. Как ще се разправят с демонополизация на здравната каса, като едни пенсионноосигурителни дружества не могат да надзирават, наказват и назидават. С конкретния случай на "Надежда" как става така, че при мижав оборот в България Рим и Милано им се доверяват? Ще каже някой "Имат търговски връзки.", ама не забравяйте, че застраховането е обратна услуга - задължително плащаш на застрахователя, а той може и да не ти плати, щом не се сбъдне рискът. Ако се сбъдне рискът трябват технически резерви - ЕТО ЗА ТОВА КФН ПИПНА "Надежда". От Италия посредник, в Италия риск, а тук ниска премия и резерви в личен кросовър. Като подбиват цените на застраховките, да не мислиш че вечно ще издържат. Декапитализират се. Целият пазар реве от техните ниски премии, ама собственикът ли ги определя или хората му? Тоя управлява ли си хората какво вършат? Що блее? Никой ли не го е предупреждавал? КФН предупреждават така, че на ги пренебрегнеш, докато не стегне въжето шията. Нека останалите се поучат от тоз злочест пример.

Абе Детройта, много си тъп бе! Защо ти и такива, като теб само осирате форумите с вашите политически и неземно тъпи коментари? Писна ми от вас, писна ми! Където и да вляза, навсякъде политически тролове и идиоти на килограм не, ами на тон. Ако пишете нека е по темата и да е компетентно. Не може само да си леете политическата помия на всяка новина, гнус ме е от такива индивиди. Превърнахте българските форуми в помиярник. Явно трябва да се измислят присъди за тролене, да ви набият по пандизите и същите тия доганчовци и всякакви да ви онождат ежедневно. Аре сиктир боклуци скапани!

мошеническа схема има с тази световно неизвестна надежда. Аз лично за пръв път чувам за нея, а такива яки организации и фирми били се застраховали в нея, нещо като КТБ в застраховането излиза... само помислете колко пари дава МО за самолети, вертолети, танкове - за тяхната застраховка, а колко пари дава АЕЦ-а за застраховката си? Луди пари са им дали, на тези псевдозастрахователи и сега били им взели лиценза...а парите къде са???

- И СЕГА НАДЕЖДА ще ОСЪДИ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА КФН за една голяма СУМА .... Защо КФН е отнело лиценза без тези откази да са минали през СЪД-а? КНФ не е СЪД да прецени дали отказите са законосъобразни или не

Отношенията между МО и Надежда са първо от ГПК а, чак после по кодекса на застраховане. КНФ се издъни, ЯКО....

jingiby

ЗК Надежда!?! Касае се за абсолютно неизвестна компания, която сега ще завлече държавата с десетки милиони. Зад нея не стои никой политик, а сигурно политик няма и да се облажи от този пореден фалит. Този фалит е чиста случайност...

Vinetou

КТБ 2 !?!

ВОЕННИТЕ ДА ХОДЯТ ДА СИ ТЪРСЯТ ЗАСТРАХОВКИТЕ ОТ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И ДОГАНЧО ПЕЕВСКИ КОИТО ЗАГРАБИХА И ТОВА ДРУЖЕСТВО :)))