Посредничи ли Борисов между Анкара и Берлин?

Очевидно посредническата роля на Бойко Борисов между Турция и Германия се провали, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - Посредничи ли Борисов между Анкара и Берлин? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган е умен и хитър, и в удобен за него момент ще натърти нашия играч, а той от политика нищо не отбира :))

И още как. Я ,гълъбът как си е лъснал перушината.....

"Селската пръчка" само чака нещо да се провали... И ако няма такова, обявява нещо за провалено... Простотия!

Лошо Лошото е че конфликта ЕС Турция вече е неизбежен Лошото е и че се налага и САЩ да избират коя страна да вземат Лошото е че България ако я управлява Борисов ще земе да тръгне с Турция ... Според мен следващия ход на Борисов ще е да започне да изважда България от ЕС Лошото е че предстои края на НАТО

Нинова има провинциално врачанско мислене- с такива неща не е добре да се заяжда и е безотговорно. Не може с всичко и винаги да натриеш носа на противника.

К. Нинова сигурно( ако научи да играе кючек в Турция, няма да има грешка) ще бъде по добър посредник!

Колко мило и наивно звучи това,че Бойко и Тайпи са приятели.Преди известно време Башар Асад и Ердоган също бяха неразделни приятели.

СИКАДЖИИТЕ ЩЕ БЯГАТ НАТАТЪК КАТО ГИ ПОДГОНИМ - СИМЕОНЧО Е РАЗКАЗАЛ КАК ИЗКАРА ВЛАКА СЪС ЗЛАТОТО НА РАТАЙЧЕТО СИ :))

ЕРДОГАН ЗНАЕ ЧЕ ДВЕ ЖЕНКИ ПО-ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ И ПРАТИЛ СУДЖУКЛИЙКАТА :))))

Представете си един, обявен от САЩ за човек със съмнително минало, свързано със силовите групировки, да бъде уважаван от велика страна като Турция ? Или от Германия, която го държи изкъсо, иначе присвояването чрез "обществени поръчки" ще бъде тотално и ще ни обрече на глад. Действително, някои негови клакьори, се опитаха да прокарат такава теза, но скоро разбраха, че това само предизвика смях даже и у децата. Но нека да продължават да го възхваляват, тъй като той им плаща със сигурност мого, много скъпо за фейк новините.

Добре де!??? От утре посредници стават, К. Нинова и Р. Кънев!!!

Спомням си как целуваше ръка на Путин и се наведе Ердоганчо като истински слуга! Ай ся велика държава клала наред арменци, българи, кюрди, гърци и кого ли не още! Виж тва го кажи пред някой кюрд и може да си видиш некролога!

Има велика и още по велика. За нас Турция е, как да кажа, не можеш я преглътна. Гоооляма е. Та идеята е че е смешно да се споразумяван неравностойни партньори. То и няма такива партньори.

Никога в българската история не е имало премиер като Бойко ,когото всички световни лидери да възприемат за равен и да се гордеят ,че са му приятели!Макрон,Дейвид,танте Анджи,Ердоган ,даже и Путин- всички обичат Бойко! Кой някога в европа е знаел за отрепки като костов,луканов,виденов,царя ,за сегашните да не говорим- пърдан кънев и лъжкинята!

хахаххахахаххахахахахахахаххахахахаххахахахахахахахха Божкееееееееее типично по български слугинаж до последната ДНК! хахахаххаха и тетака го харесват че като върви на срещите никой не му обръща внимание хахаххаха българчееее хаххаа гнус

Баце, хубаво си вкара "тигрите" в А-група. Ама я облечи, Баце, фланелката, че много ги маризят бе! Размазват ги, като маче в дирек! Щото смеели някой да те спъне или ритне? Влез на терена, поне докато си почиваш от въртенето на Земята и от посредничеството между марсианците и алфа-кентаврите!

ибрика се издигнал до посредник :-))))

Само някой да назове Борисов и вече има материал за цяла статия или в по-тежкия случай за написване на книга.

Посредническите опити на Боце Суджуко датират от много отдавна. Още откакто се опитваше да посредничи между мутренските групировки. Само че без успех. Тогава големите босове му удряха един зад врата и с един шут го изпращаха да паркира и пази колите на паркинга. Сега пак се случва нещо такова!

Най учтиво моля госпожа Нинова да си мери приказките. Това което прави с тези коментари е във вреда на България и няма нищо общо със дипломацията. Ако иска да блесне че е направила нещо за подобряване на отношенията между Анкара и Берлин, най- доброто ,което може да направи е да млъкне.И това не е малко

И Европа-та и Ердоган му се мазнят и му се търкалят в краката! Мачкай, Бате Бойко, комунистическата сган и с прякото съдействие г-н Цветанов импийч-нете техния "президент"!

това ми хареса като майтап или виц хахаххаха!

Пощенската гугутка си е само обикновена пощаджийка.. Със задължително кацане в Симитли.. За уголемяване на пощенската кутийка..

Посредничи - с устата лапа от Берлин, а гъза е завъртял към Анкара...

Боко може да посредничи само при връщане на коли срещу откуп

ББ е гений! Той е единственият, който може да се гъзи в две противоположни посоки едновременно.

Ха, ха, ха... :::))) Уникално...!!! Дааа...!!!

Лошото е че нагъзва нас заради собствения си задник:((((((

Не посредничи, просто е секретарка и лиже краката и на ЕС, и на Ердоганя.

Не просто секретарка, а мъжка секретарка.

"Но с Ердоган са приятели, да, и това е добре. " - Захариева е много заблудена, нещо характерно за човек от НПО-тата, съветник на Плевнята и после сложена за министър на правосъдието, а след това и за външен министър. При Ердоган няма приятелство, има интереси ... особено пък след опита за преврат спретнат от запад ... А боко навремето пазил паркинга на СИКаджиите, днес "пази паркинга" на Меркел и Макрон.

Борисов не може да посредничи,защото когато атовете се ритат,магаретата седят настрани.

Борисов е човек на Ердоган Знаете ли случая когато Ердоган видял външния ни министър че пуши в толетната Скарал му се взел му цигарата и я хвърлил в тоалермата...

Още от древни времена Вестоносеца на лоша вест ГО УБИВАТ...!!! Дааа...!!!

им беше адвокат...