Терористът Юнес Абуякуб е заловен

Юнес Абуякуб, смятан за извършител на терористичната атака в Барселона, е бил арестуван, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Терористът Юнес Абуякуб е заловен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е касапин терорист и е убит,но какъв е онзи пилот от САЩ който в неделя бомбандира и убива 27 цивилни включително и деца в Рака.Него него ли търсят за убийство или той е богоизбран,а животът на убитите не е важен.Утре бащата наедно от тези деца ако поиска да отмъсти за убитото си дете ще бъде терорист така ли.ЛИЦЕМЕРИЕ ето откъде идват атентатите.

Не забравяй че там е войната и ако трябва да си връща на някой то там е мястото а ако успее да направи отмъщение на пилота убил детето му то тогава цяла нация би се гордяла с такъв баща дори и врагът ще го почете. Тези атентати са доста премерени и координирани от политиката в Европа и дори света. Всичко е една много добра пропаганда с огромен ресурс.

тези дребните ислямистчета не са страшни ...убили 15 20 човека ... страшни са ходжите и другите който са докосвали корана .... е тия дето мирно лазят и лазят и подготвят голямото... погледнете до къде е стигнал исляма ....

Този е вторият терорист, заловен жив до момента. Все са мъртви. Ни следа, ни кост. Ни причина, ни следствие. Никаква информация за радикалния тероризъм. Всичките са нещо като "Добрият ученик". БЕЗМЪЛВНИ.

Твърде възможно е и този да не доживее до разпит. Струва ми се, че на полицията е наредено по-скоро да убиват, отколкото да залавят живи джихадистите. Че може да се разплете кълбото...

Меркел няма избор - германката лежи в къщи като туркиня, но не ражда. Няма кой да работи в тази световна икономика и да заработва пенсиите на днешните работещи германци. Монополистите я натискат за работна ръка и тя я внася от изтока за да я обучи и адаптира за десетилетие, дотолкова, колкото да е готова да живее на минимума, а не като германските работници. НО..... ИСПАНИЯ???? ИТАЛИЯ???? Там си има естествен прираст и питам ЩО ТАКА и те трябва да приемат мигрантите на Сев. Африка, освен че си имат бившите колонизирани ????

Абуякуб в 16,39 е разстрелян в едно селце и не е заловен!

Мисля,че още много такива ще заловят

Шаш и паника, дебили евроатлантически! Едно циганче,20годишно не можете да хванете, импотентни лаладжий!!!:)))) .... Ама на България--редовно набивате канчето---да бъдела толерантна към циганите, кретени брюкселски!:))))) .... Чеп за брюкселско зеле не става от вас!:)))))

Е сега ще го дообрежат от ташаците нагоре!

А, не се надявай. Един куп правозащитни организации като антиБХК ще следят да не падне косъм от главата му.

Че добре е, 1:15...Тея и сега само които са в Европа са достатъчни

изпотръшкаха всички терористи ... остана само меркел и ... ислямската общност

И техните спонсори...

точно този е гръмнатият от др новина на дира .. поне според испанската тв5

пречукаха го всъщност но как да е... само това да беше проблема, с мед да го помажеш

Чувал съм, че според скапаната им религия ако ги убие жена не отиват в рая. Да го дадат на майките на децата жертви, а преди това да го нагостят със сланина от шопар

Този като го хванат направо да го качват на електрически стол и да дърпат шалтера. Не да го хрантутят до живот в някой затвор. Като смята, че е извършил геройство с постъпката си защо бяга ?!!

Нарочно ли така със звездичките!?

Да му пришия кучешка или свинска кожа и направо при брадатите хурии в ада.

За всички негови роднини в Испания, изселване от страната и връщане там, от където са дошли !!!!

Абе направо го обесят без да го съдят.

Повече свещи и мечета и нещата ще бъдат наред!

И любов ,толерантност и човеколюбие. Желателно и сълзливи концерти на американски чалгаджии.

"Не ни е страх!"

И изрусени, начервисани педераси и сбърканяци да манифестират и да си бъркат навсякъде-по европейски бичим.

Поне да го бяха гръмнали. Сега ще го издържаме много години, докато го освободят, пак да убива.