Откриха 120 газови бутилки за атаки в Испания

Сто и двадесет газови бутилки са намерени в Алканар. Предполага се, че целта е била да се използват за „една или повече“ атаки в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 120 газови бутилки за атаки в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази или този иска само да създава интрига и така да краде енергия от всеки които и се върже да спори или я обижда. Тя няма друга цел нито и стига акъла за друго. Това е предният трол-енергиен вампир по тези места. Игнорирайте я и ще се самоизяде.

Svetla Ilieva stodentka-Münche = Чорбаджиева

Дано не се сбъднат черните ми прогнози, че ще става още по-лошо. Със съобщението от вчера, че 3000-5000 европейски граждани - бойци на ИД, се връщат от Сирия към родните места, не ми се мисли колко терористични клетки има тепърва да се създават. Това са маргинали, които като си починат и самонавият за това колко са велики, а другите какъв сме боклук, ще си потърсят колегите от войната, ще си припомнят наученото и ще тръгнат да мрат пак за каузата. Условията за наемане на квартири и превозни средства под наем, както и закупуването на такива трябва да се съобразят с новите реалности. Проверки, наблюдение, контрол. И над имамите също.

Дъвчи и преглъщай! Тази новина не е за да храни мозъка или да създава усещания, тя е за да запълни празнината с еднообразна материя. В крайна сметка остава лошият вкус, който се търси.

ПрЕзовавай Ожасено ! Но първо се ограмоти ! Ние не сме ужасени ! Ние сме бесни на продажните боклуци като теб !

Кого съм продала бе камила гърбава/ ти в кой век живееш? Ние европеиците мислим в друго измерение. Виж в каква кочина се въргаляте в българия и всичко това заради вашия расизам. Отвратена съм и от напатките ви към макединия и македонския народ. Те се чустват македонци а вие като миризливи заинатени магерата на мост ги пцувате и им казвате какви да бъдат. всяка нация в 21 век им право на само определение. Нямате никакво образувание а врещите като пенсонирани дествени злобни професорки по морал и право от главния ониверситет. гади ми се от вас направо.

Se taia

Май да си европеец, е равносилно да се необразОван. Вие, явно не сте завършили 4ти клас, за да правите елементарни граматически грешки, и имате наглоста да ми обяснявате аз да се образовам. Една малка справка показва откъде се е пръкнало македонското самосъзнание. Но вие НЕобразОваната мацка сте над тези неща нали? Затриването на собствената ни (очевидно не и вашата) нация, която се самоопределила далеч преди това изкуствено формирование, граничещо с нас. Ходете си повръщайте в кочината, като ви се повръща, ама не смейте да давате акъл, като нямате такъв!!!

ако знаеш каква злоба излъчваш ще си метнеш въжето. Може да нямаме образование но поне правописът ни е наред:)) Злобата изяжда,особено ако е излята върху собствения ти народ,духай го.

Тази или този иска само да създава интрига и така да краде енергия от всеки които и се върже да спори или я обижда. Тя няма друга цел нито и стига акъла за друго. Това е предният трол-енергиен вампир по тези места. Игнорирайте я и ще се самоизяде.

Потресена съм от коментарийте по темата. Не съм вярвала, че българската нация се състои от крайни ксенофоби и отявлени расисити. По доло в един коментар един скопен нерез твърди че другите раси биле под европейската. ПОЗОР! И това в края на 21 век. Един друг дръглив катър с мозък на овца пък призовава всички емихранти да бъдели натоварвани на корабите и да бъдът стоварвани във водите на Либия? Това е ожасяващо! Как могат да се поставят истрадалите бежанци с терористити под един знаменател! Заради тези изверги терористите небива да нападаме другите милийони муселмани където се подвизават в Европа... Презовавам за сурово наказание за терористити, ама вие българите сте едни духовни и мисловни вредители, където искате само да рушите а не да градите мостове с другите наций и раси. Срамувам се от вас!

Ти си неграмотна, ма пу&ко.

Тогава се надявам ти да делиш бягащите от войни и насилие,от тези които пристигат с лодките в Испания и Италия,и лягащи на ръцете на работещите в цяла Европа.Какъв точно ще бъде приноса ИМ за обществото на европейцит?.Европа е такава защото живущите в нея хора са я направили такава.Може още да се пише и говори за това,но по-добре да спра до тук.

а у нас не требе да се търсят за да намерят! всички от президентството, правителството, народното събрание бизнеса, университетите, медиите са все западни бомби със закъснители, които европата гръмва когато си иска! и трепе популацията!

Решение на проблема: След разкриване на всеки доказан терорист събират всички негови роднини, познати, близки и др. с които е контактувал, натоварват ги на един кораб пред камерите на десетки журналисти от цял свят и ги стоварват в морето пред бреговете на Либия (там либийците си знаят работата) и това за назидание на всеки следващ. Само след десетина такива действия и вече няма да има местни (в западна Европа) терористи! Западняците имат много кораби, а вода в Средиземно море много, но акъл нямат управляващите там и затова още много, много ще страдат и ще се правят на безстрашни до първият по силен трясък!!!

Чакай БАН от насраните дираджии след коментара си !

димукратите еурогейове ги приеха и сега да им сърбат чорбата!

С клишета и крокудилски сълзи няма да стане,трябва съюзяване с Русия срещу терористите,и да се спре с глупости като съпричастност, демокрация и пр.те ни избиват а ни я им помагаме!?

А в Масква в Кремль са открити 120 газови вибратори с големина на газова бутилка. ха...ха...ха.... Предполага се, че са били използвани от мераклиите там ежедневно по правилно предназначение. ха...ха...ха... Българските пенсионери от Бузлуджа могат само да се мечтаят за подобно социалистическо удоволствие...ха...ха...ха...

Доста си умен. Над средното за натовче!

"Каталония" ?? ...шъ са разправаме :))

НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ!!!

В ютуб - Иво Христов: Не става дума за терористични актове, а за военни действия

е това е.рахои не може да влезе с танковете и авиацията като франко, ентонсес-подривни деиствия, този път вкс на россия, ще се справят по-добре

Интересното е, че не се формулират някои факти за терористични актове като Чернобил. Хиляди манифестанти на улиците в него ден под дъжда на радиацията и нито едно дело срещу държавата за най-големия терористичен акт в Света! Да знаеш, че дъжда е радиоактивен и да пуснеш децата на манифетс!!! Все още няма заведени дела, а същите все още са на власт!!!!!! Хитрино! Също терористичен акт! Малцина знаят истината за експлозията.....пак не наказано и пак без дела! Глас в пустиня! Все още не се знае какъв е бил товара, на кой е бил и защо не е бил застрахован. Явно застрахователни компании не застраховат определени товари!!! КТБ! Обир на банка по сред бял ден. 4 милиарда уж безследно изчезнали и нито един наказан. Щети непоправими!!! Дънди Прешълс Металс, компания регистрирана в Канада с 50% участие на крадливи българи изнасят НАШЕТО злато! Прошка няма да има! Тъй да знаете!!!

интересно , защо в цялата ситуация намеси чернобил, още вечерта, главбулгарстрои обяви че които желае има безплатен билет за бг-то защо лъжеш педераст, и всичко останало е скълъпено от цру-то, и чернобил е в украина, гърбав пеераз

Първо използваш ника неправомерно. Второ намесвам Чернобил за да ви е страх! И трябва да ви е страх! Възмездието идва със скорост, която й светлината ще завижда!

Дир, не ви е подходяща снимката. Газовите бутилки, които се използват за направа на бомби, са от газ за битови цели (пропан бутан). Тези , които сте показали са за технически газове(азот, кислород...). От такива не съм видял направена нито една бомба.

Така и предположих, онези двамата, които се самовзривиха ускориха атаките и се "разминахме" с малко жертви. Ако всичко бе протекло по план жертвите щяха да са стотици.

а в българия са открили 120 000 тона отровни храни и напитки и стоки втора употреба от европата и америката предназначени са тровене на оредяващата популация! и кво? открили са и 1 200 000 западни агенти тероризиращи и грабещи останалите! и кво?

Единсвените които грабят и тровят в България българите са руските правителствени криминални кръгове и българските им помагачи от на курнела и на доган бригадите

Пич, направо изкърти ТЪПОМЕРА! Поздравления!

тези две нули не символизират количеството сиво вещество в черепната ти кутия !?

"Смъртта отне на България голям шампион - Величко Чолаков почина внезапно на 35 години тази сутрин. Смъртта покоси Величко в родния му град, където живееше със съпругата си и двете им деца. Съдбата пожела да прибере Чолаков на 35 - точно на толкова, съвсем млад, си отиде от света през 2015 г. добрият му приятел и съотборник Милен Добрев, който в Атина стигна до златото. " ?!?!?! Задавам си въпроса.....двама български шампиона по вдигане на тежести си отиват на 35 години - И ДВАМАТА....Няма ли прокуратурарат да се сезира и да разследва за забранени събстанций??? Аз лично не намирам за нормалнбо двама млади мъже да починат на 35 години в най-младата си възраст и двамата щангисти!!! Това в нормална държава няма да остане незабелязано! Дано и тук се разследват нещата

Взимате ги тея 120 бутилки, виждате къде са им семействата на тея и им ги връщате с един товарен самолет от няколко километра височина

Онези европейци ги няма. В тези воини най-храбрите и агресивните са си отишли млади без да оставят поколение. Точно обратното е в ислямския свят. Телетата там са изколяни, а най-агресивните са оставили поколение, което сега идва в Европа. И получаваме стадо овце, срещу глутница вълци. Европа няма да се радикализира в близко бъдеще, щото няма вече радикална младеж. Европа ще се ислямизира и може би след 100г, пак ще има чудовщни воини, та ако ще да се водят с примитвини технологии. Овцете са си овце, даже и с свръх технологии.

Свободните публични съчинения на тема "терор", при това изречени и написани от кой ли не, започват да задушават и без това изгубеното ни поколение. Затова ще бъда кратък и доколкото е възможно ясен. Меркел е абсолютно права. Европа не трябва да се радикализира! За съжаление начинът, по който се случват събитията и невъзможността на европейските политици да кажат истината, на практика ражда страхове във всички европейски граждани. Не казвам, че е без основание, но всеки, който налива допълнително масло в огъня или е недобронамерен или е съвършено глупав. Ако вие не знаете нищо бъдете убедени, че почти всички разузнавателни централи в света имат точна и вярна информация за всички значими случки и събития. Политиците реагират спрямо тази информация, а не спрямо тази, която се представя на вас. Нещата са коренно различни откъм фактите, които за съжаление никога не могат да бъдат обявени публично. Ще ме попитате логични въпрос: Защо Европа не трябва да се радикализира, след като видимо е в опасност!? Отговорът е еднозначен - защото целта на терористичните актове е точно такава. Има вътрешни и външни за континента сили, които за разлика от вас знаят, че обединена Европа е много мощно нещо във всяко измерение, особено военно. Страшна военна мощ! Няма в света по-страшна сила от яростта на европееца, който държи в собствените си ръце свръх високи военни технологии. Тук е времето да ви припомня, че не друг, а винаги европейци са създавали условията и са провеждали най-чудовищните опустошителни войни в историята на света. Никой друг!

Европа трябва да остане спокойна, защото много сили я бутат към радикализация и нова голяма война. А това и без друго е тежък проблем на генетична обремененост. Мислите ли, че след като не виждате с очите си оръжия и войници, каквито не сте и сънували, значи те не съществуват? Вярвате ли си? Наистина ли мислите, че по улиците в Европа, а и в България, трябва да звъни оръжие, за да се чувствате спокойни? Това е невежество и глупост. Европа е чудовище! Огромен, мощен и високо-технологичен организъм! Това чудовище е намерило своя рай и баланс за собствено съществуване и не иска война. Други я искат! Най-лошото, което може да ни се случи, е да влезем в режим на пряка защита чрез радикализиране на европейските държави. От там нататък нещата ще станат необратими и за кратко време ще погинат милиарди хора, както никога досега. Това ли искате?

За да обобщя горе изказаното ще завърша с репликата: ТЕ ЩЕ НИ КАЖАТ, ЧЕ ОТГОВОРНОСТ СА ПОЕЛИ ОТ ИДИЛ, А НИЕ ЩЕ ИМ ПОВЯРВАМЕ....

Страшната Европа ще си умре нерадикализирана. Ще си подава и другата буза. Ще прави гей паради докато диша.

*ухай под вода докато ми изсъхне....