ИД пое отговорност за нападенията с нож в руския град Сургут

Ислямска държава днес пое отговорност за нападението с нож в руския град Сургут.

Обратно в новината

Коментари - ИД пое отговорност за нападенията с нож в руския град Сургут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да може баща ти да бие теманета, бе!

Тия са извадили нож..?! А знаят ли какви ,,ножови ракети,, има Ръшата?

...забрана на исляма,като регресивна религiя !!!...които иска ислям ...при саудитите и катарците !!!

лудо, а путин защо построи в москва най голямата джамия?

Прочетете какво пише в руската преса, Пълна паника,хора се изнасят от града,спецназ арестуват други заподозрени,затварят молове и други места уж заради пожарна тревога

Ние сме призвани да въведем ред в света. Днес Сургут, утре Пичкомайновск на Амур, НАПРЕД НАРОДЕ...

Бе, тези ,,ще вземат да уплашат,, мужиците от..Атлантика до Тихия..? Верваш ли си?

Какъв Сургут, ква ИД? Представям си. Събира се военният съвет на ИД на съвещание. Шефут пита: къде да ударим? В Сургут, разбира се

Планът на ИД в Мухосранск беше провален - сътрудниците и отказаха да работят в такива шит условия..

Ти си пълен глупак и наивен олигофрен Прочети руската преса и тогава коментирай глупости Впрочем ти не разбираш руски,след като пишеш такива тъпотии

Разни теории на платени от Сорос пишман политолози и социолози за мултикултурализъм, и интеграция както, и хванати за ръци ,люлееки се като зомбирани, и повтаряйки като някаква мантра заклинания от типа "Нас не ни е страх " не вършат работа.Работа вършат автоматните откоси и прицелната снайперска стрелба.Работа върши силно охранявана граница и въоръжени с автоматично оръжие/ както едно време/ гранични патрули подпомогнати от новите технологии като инфра- ред камери , вибродатчици, датчици за движение ,периметрична охрана /със съответните съоръжения/ ,въоръжени с картечници дронове , хеликоптери,мобилни групи и всичко това подпомогнати от местното патриотично население.Работа върши и откриването на стрелба след подадена заповед, и последвалото от нарушителите неподчинение или нейното игнориране.Работа върши забраната на всякакви финансирани от чужбина неправителствени организации като "Отворено общество", БХК, сороски организации,разни не характерни за стрната религиозни организации.Работа върши когато всички трафиканти ,укриватели както и тяхните семеиства се обявят за заподозрени за тероризъм, и да попадат пад ударите на променения закон.

Диванните бойци на Путя сте страшна сила и велики мъже, няма що. Само обаче в соросоидния Интернет. Иначе си набълбукал бая глупости - 'периметрична охрана и дронове с картечници'. Така ли във фантазиите ти се охранява руската граница? :))

Какво не сте съгласен , а?Човека правилно е описал за охрата на границата ,Най-вероятно е бил граничар.Няма как на една бутафорна ограда да се разчита и на подкупни ГП.Кльона вършеше добра работа , но вече има и нови технологии ,които облекчават труда на граничаря.Защо да не се използуват при охрана на държавната граница .Няма невинен нарушител.Зад нас е България

Забранят ли тия, трябва да забранят и ония. А те са повече. Друго трябва да се направи.Пълна, дълбока и всеобхватна декомунизацзация, а комуноидите да се подложат на лечение.

"Работа върши и откриването на стрелба след подадена заповед, и последвалото от нарушителите неподчинение или нейното игнориране." Точно това са направили руските полицаи - първо предупредителен изстрел, след това - на месо. И резутатът е налице. Това са съобщили и самитеруснаци в своитеновини. За разлика от българските полицаи руските явно са получили изрична заповед да се убива всеки престъпнник, неподчинил се на заповед на полицая. При нас кога полицаят ще спре да се страхува, че може да застрреля един мангал например, поегнал срещу униформата, властта и държавата. Защото полицай на смяна представлява Българската Държава.

Този е някой самосиндикалист. Разбира се, че това няма как да е терористичен акт и то на ИДИЛ. Това е известно на властите в Русия, защото ИДИЛ и изобщо тероризма е създаден и се ръководи подмолно от Русия.

ръководи от русия съвсем открито и арогантно, а не тайно и подмолно.

Рано сте се наредили на хранилката днес. Оставете място и за новобранците бе, и те да изкарат някой цент...

добре де- тия са обявили война на християнския свят, а някаква нед...на мърша във форумите пишат за русофили, Путин и т.н. Ми пратете си жените и дъщерите в помощ на раждаемостта за ИД. Сган нещастна!

Били са двама и са крещяли аллах акбар и други простотии. Единият е задържан и след като е ритнал милиционера и побягнал е засртелян. Другият е задържан по-късно. Нарочно са пуснали инфо, че е нападение от псих, да да няма паника.

Ватенките са истински варвари. Застреляли са човека без да го изправят пред съда. Извън съдебната разправа е нещо типично за тях.

Исляма е война срещу християните ! И най-заклетия атеист (християнин) трябва да приеме, че християнството е религия за всички векове, и най- бързо развиващата се религия, вървяща с бъдещето и миналото. Докато исляма не е мръднал от създаването си. Варварска религия с варварски чове,коподобни.....

За мен дефиницията за алкохолик е този, който пие ВСЯКА вечер 200-300 гр. ракия и с вечерята още 2 бири.

А сутрин може ли? Щото ние си пием от сабайлем...

Нея ако можеха и за Титаник биха поели отговорност. Но не могат, разминават се във времето.

Колко хора, като прочетоха новината първо си помислиха: "Бахти, как можа, сега ще трябва да правя шпагати, за да си защитавам тезата, че в Русия е по-добре и по-сигурно." и на колко им стана мъчно за руснаците?

Шило

Тъпо. Тъпо е да делиш жертвите на такива или онакива. Все са си обикновенни хорица. Някой от терористите да се е интересувал какви гази в Барселона? Тоя пък, да не би да е проверявал гражданството на жертвите си? Въобще, коментирането и деленето под такива новини, е връх на простотията.

Има два вида руски тролове. Едните викат колкото им държи гърлото "Тъпаци, заслужавате си го!" под европейските новини, а другите викате колкото ви държи гърлото, "Нека бъдем цивилизовани и да се държим прилично." под руските новини... Отвратителни сте и двата типа без значение, защо го правите. Пари, скука, криворазбрани лоялности или желание да сте различни. По-неприятни са "възпитаните", защото са лицемери, които се възмущават само в единия случай.

....каде ми е коментара (отговора на Oлеииии).....и да триете и да не триете от истината не може да избягате и не може да я скриете !!!

лудо! коментара ти е отишъл в россия, и те чака там! веднага тръгвай!!

"Това съобщиха Ройтерс и Франс прес, като се позоваха на информационната агенция на джихадистите "Амак"." Логично е след като Ройтерс и Франс прес се позовават "Амак" да поддържат някакви контакти. Та питам се, дали Ройтерс и Франс прес биха дали адрес за връзка (може и координати) на централата на информационната агенция на джихадистите "Амак"?

Само пускаш Амак в гугъл и ти излиза. Не знам защо на руски. :)))

Това дето излиза на гугъла, не е този "Амак" на който се позовават Ройтерс и Франс прес.

Разликата между евронеадикватниците и Путин по отношение на азиатските престъпници е, че първите се борят с тях с идиотски лозунги, а Путин им казва:'В сортир за гоним!'

Е, сега, не било терористично нападение. Русофилите тука, като го чуя това за ЕС и направо ще съсипят новината от коментари как ги лъжат властите, но тях не мож ги преметнеш. Когато е от русия обаче - няма проблем, кукичка, пръчка и макара поемат без да им мигне окото... :))) Вярата, че руските политици и администрация са добри е изключително трогателно, но адски наивна. Ако пък вярвате, че само Путин е добър, то тогава сте още по-наивни, за да вярвате, че сам човек може да управлява нещо повече от село с 80 баби в него.

Терориста от Финландия не искал да говори пък тоя и да иска не може май така е по добре.

Гой много сте прости:)

Искам да попитам Гьобелсовите агенции Ройтерс и Франс - прес , какво казват техните приятели от агенцията на ИД...Само за случея в Русия ли поемат отговорноста ,или и за случаите в Барселона ,Финландия и Германия !?? На лицемерните и цинични еврогейци няма да им дойде акъла и нищо добро не чака Европа !!

Русия поема отговорността за ликвидацията на т.н. "ИД".

пак ли??

Шило

Постоянно.

Московская художница устроила перфоманс, в ходе которого напоила невнимательную публику вином с собственной менструальной кровью.

Колко дагестанци има в ИД?

с 2 000 по малко от чеченците.

Така и не разбрах националността на "лудия". Лощо, ако са стъпили и там.

СССР

Република Дагестан (на аварски език: Дагъистаналъул Жумгьурият, на лезгински: Дагъустандин Республика, на азербайджански език: Dağıstan Respublikası, Дағыстан Республикасы, на лакски език: Дагъусттаннал Республика, на даргински език: Дагъистан республика) е субект на Руската Федерация, разположен е в Северен Кавказ и има излаз на Каспийско море. Влиза в състава на Севернокавказки федерален окръг и Североказказкия икономически район. В Дагестан съжителстват хора, принадлежащи към десетки етноси. Най-много са аварците, даргинците, кумиките и лезгинците, които общо възлизат на около 75% от цялото население на Дагестан. Етническите руснаци са едва около 5%, но руският е официален език в републиката. Повечето етноси говорят на кавказки, тюркски или ирански езици. Мнозинството изповядват исляма

Местен жител, а? Леко " неинтегриран"?

Кой знае каква е истината... Аз не им вярвам.

Не е новина, а ежедневие.

ми не е сложно. в тубата има поне пет клипа от случая. има и видео, и официални коментари, и трупове има! иди , веж, и си състави мнение на кого да вярваш и на кого не!

В Сургут ли ходи, та имаш мнение?

Почти ни бяха излъгали, че Русия е недосегаема, гражданите й също и дори започнахме да мислим, че са със синя кръв от изпития Бояришник. А то какво излезе.

Сичко което се случва благодарете на АМЕРИКА ако Ким изпържва краварите бъдете сигурни че и ИДИЛ няма да има

Защо да сме сигурни, че желаното от теб ще се случи? Защото завиждаш на американците ли?

Който сее вятър, жъне бури. Руската върхушка пося много вятър и сега трябва да жъне бурите у дома.

Следващият път лично кремълският левент ще застане на пътя на убиеца и ще изпълни задачата на дальный рубеж. Защото е милиционер.

А ти ще бъдеш в нормалната за теб поза партер

Терористите са, като комарите, водят до смъртни случаи, но не могат да променят обществото! Вредни са, но са без съществено значение за популацията на хората и бъдещето им!

Служби да покажат в ООН и други международни организации, неопровержимите доказателства за участието на азиат-болшевишките варвари в подготовката, организацията и изпълнението на терористичните актове в Западния Свят ???

са безкрайно благодарни на азиат-болшевишкия окупатор комуто с лед 9.9.44-тадължат социалния си статут, инак с генетичната си нефелност ще метат улици и мият вецета в нормални конкурентни общества.

Страшен лумпен си - шапка ти свалям.

Никога Русия не е окупирала България. Бяхме в първите 20 държави.Сега сме на 184 място блогодарение на американската окупация.

да бе, и благодарение на рашистката окупация и държавен преврат станахме на 120-то :)))

Някакъв психопат подражател гледал новините по тв. ЕС пръска зараза в Русия.

що в россия?! сургут не е в россия!

Скапаха те от бачкане твоите , а ?

Сургут (на руски: Сургут; на хантийски: Сәрханӆ) е град в Русия, разположен в Уралски федерален окръг, административен център на Сургутски район (градски окръг),...

Съобщете как се казва и ще разберем дали е напушен бляд или алахакбар...но щом не съобщават името му работата е ясна!!!

Талибани, джихадисти, ал кайда, бандеровци, сомалийски пирати и пр. имат една майка - САЩ, само униформите са им различни

Значи Ройтерс и Франс имат връзка с терористите, защото брадясаните само на тези съобщават за своите простотии.

В България също има ислямистки джобове и хъбове. Като например в Пазарджик. Може да е въпрос на време тези хъбове да бъдат активизирани под въздействие на външен импулс и в зависимост от вътрешнополитическата обстановка в страната.Реална екпертиза и опит в борбата срещу ислямския тероризъм има Израел. Обществото в Израел в течение на много години се превърна в подготвен и въоръжен сътрудник на специалните служби. За европейците този подход е труден и сложен за следване. Още повече, че миграцията беше натрапена в Европа, а НПОмрежите на Сорос упорито подпомагат изграждането на ислямистки джобове и хъбове на Стария континент. Европейският елит е корумпиран и деинтелектуализиран и отдавна е предал своите народи. Затова Европа бавно потъва във вълна на радикален ислямистки терор. Европа не успява да излезе от настоящия коловоз на псевдодействия и псевдориторика. Това, което народите в Европа трябва да направят, не е да слагат цветя и да палят свещи за жертвите на атентати, а трябва да се насочат към подмяна на елитите, които ги управляват. Защото никакви служби не могат да решат проблема с тероризма, след като елитите не се борят с реалните причини за възникването му.

ла.ненце от жк яворов, защо забрави да посъветваш Европейски Народи след като свалят своите елите, да поканят азиат-болшевишките варвари да ги управляват ???

Шило

Защо не опиташ да предложиш алтернатива, вместо този език?

Щяхте да сте смешен и забавен като истински клоун,ако не бяхте патологично жалък.Дерзайте ,трябва да се трудите ,че бадявя няма да ядете хляба на Сорос

И представа си нямаме колко спящи клетки има и в България, засега си мируват защото ,,управниците,, ни са послушни.

Шило

Няма причина да се "будят". Все пак, някъде трябва да имат и спокойно убежище.

Най-после глътка свежа радост за нас евроатлантиците. С поердния си гей прайд ние ще заклеймим режима на Путин в Москва!

век, колячът на Унгарското Въстание от 1956г. Ю.Андропов, стартира мащабна програма за подготовка на мюсюлмани терористи и инфилтрирането им в Цивилизования Запад, които заедно с местните "червени бригади" да организират и реализират терористична дейност за дестабилизация на Нормалния Свят. Това е описано досконално в мемоарите на генерала от Секуритате Йон Пачепа, "Дезинформация". В Мрежата я има свободно в .pdf на английски. Книгата е издадена още 70-те години.

Ивчо бе,ние от дс си те обичаме

Добре, че бяха БРАТЧЕТАТА, та навряха ислямистите в отвърстията на кучетата. Преди 17 години в света имаше 150 ислямски терористи, повечето от тях бяха по затворите, а 19 от тях събориха световния търговски център на говедата. Говедата обявиха война на тероризма. След 17 години в света има 50 000 ислямски терористи и войната продължава! Питам аз:::: Това война ли е, или е поддръжка на терористите?!??

а че сургут русски град ли е ??

Настояваме за забрана на Ройтерс и Франс прес! Те са агенти на информационната агенция на джихадистите "Амак"!

Докато се дрънкате /русофили-русофоби/ разни ,,ислямисти,джихадисти,психари и всякаква свлоч,,ще ни колят,газят,взривяват...то това е и целта,страх и промити мозъци.

всякакви "инфо", всякакви "интерпретации", всякакви "малки Разкази", но.....къде отива журналистиката .....МАЙ НА кино !

Да не четем - Русия пое отговорността за падналата термоядрена ракета на територията на ИД

Да не забравяме че Русия участва в Сирия с много малък военен контингент.Тръгне ли Руската армия да се разправя с ДАЕШ,ще стане много напечено но явно ,,международната общност,, я спират по ,,обясними причини,, все някога това ще спре.

Ще стане като в афганистан.