Разкритото убийство в Мездра било поръчано от лесбийка

Предотвратеното в Мездра убийство, за което вчера МВР съобщи, е поръчано от млада лесбийка, искала да елиминира мъжа на любовницата си.

Обратно в новината

Коментари - Разкритото убийство в Мездра било поръчано от лесбийка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждате ли до какво води една генетична аномалия и всъщност заболяване?! Друг въпрос е, че пак става дума за хора от това малцинство, което е направило и си прави какво ли не когато си иска и нищо! Ако ги погнеим по закон, ще писнат - ауу, батеее, какоооо, правата на ромето и чааветата нарушаваш! Имах служебни контакти с доста от тях и да ви призная - за нищо не стават, една буква не могат да запомнят и един пирон не могат заби! Само мързел и кражби, секс и чалга, нещо като родните ни бразилци на самба-фестивал.

Тоя изрод в женски образ има две сериозни "смекчаващи вината" привилегии - циганка и лесбийка. Има и защитници с дебели очи - БХК и ЛГТБИ.

тя си признала, а те продължават да търсят, щото всички следователи са дебили.

стига бе! аз бих го гръмнал тоя ромскициганин и безплатно! спасението на нацията ние в ръцете на лесбийките! целият етнос лесбийки, и раждаемост нема!

След като е циганка и обратна, значи е невинна. ;) Поне според БХК, Отворено Общество и подобни.

Това трябва да се счита като убийство!

Пак цигани??? Основното е откъде има 5000,00 лв. тя???

Хайде пак някой да почне да ме убеждава, че между резбата и дъската няма връзка!

Бах мааму, не съм предполагал, че еврогейските ценности са пропили дори в такива места като Мездра!

Става дума за ОПИТ за убийство. НЕ е имало убийство...

Разбрахте ли сега защо тези не трябва да имат никакви привилегии! Те не са като обикновените хора и смисъла на живота при тях е друг! Т.е. това са неолибералите...

САПУНКА СЛЕД САПУНКА,МАЙНО ЛЬО!ОТ ГЛЕДАНЕ НА СЕРИАЛИТЕ Е...

И случката е у МЕЗДРА, боклуци.

е сега нарушихме правата на лгтб-то- пречим им на любовта

Познах наполовина с предположението си от вчера. Млад и красив мъж е застанал между тези две жени на честта.

Циганка лесбийка, тази трябва да лежи в затвора само заради първите две думи в изречението

Веднъж полицията да си свърши работата и тея предатели от съда пускат потенциална убийца...

13 см. достатъчни ли са да задоволят лизбийката?

абе ти да не си петгодишен

Ако е на ширина, вероятно да.

хи а...фи

Убийство ли е разкрито или опит за убийство?

само мерак е имало

Леле мале '..женена жена''', какво ли щеше да стане ако беше '..омъжена жена'?

И ти си прав - събрали се само женски и нарочили единствения нещастен мъж в групичката за убиване?!

Ето я и следващата престъпница,която е помилвана с перце и която в най кратко време спокойно ще напусне държавата!Къде си БГ правосъдие?Арестували я,когато давала порите за мократа поръчка,но пък още не е ясно дали е виновна за престъплението! -"Жената направила пълни самопризнания, като обяснила, че действала......." -"Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 6 г. затвор. " Е добре де,кой трябва да я признае за виновна,ако не българския съд?Колко време и протакъне е нужно,за да се признае вината и да се прибере на топло циганката,или "арменския поп"трябва да я признае за виновна!А може би ще изчакаме новата реформа на "ВЕЛИКОТО ГЕЙБЕРАСКО ПРАВИТЕЛСТВО",което ще осъществи съдебната реформа и ще започне да осъжда престъпниците!?

ужасяваща драма... на мен ми се случи подобна история. миналата година дащерята вика ще се уженя . и довлече вкъщи един левент от норвегия рус висок с здрави мусколи... запознали се биле на плажа в равда и той искал бългърско гражданство тук климата и храната била по добра. не разбрах само дали я е минал на плажа по бързата процидура. ..кво да правя приех го вкъщи, мъжа ми беше безработен та аз трябваше да искарвам пари и да въртя домакинството... аз продавам по 12 часа на ден сютони на женския пазар. един ден ми се приходи до кенефа, ама на пазара имаше упашка и се пребрах да се изходя вкъщи. мен ме напъна здравата и се набутах веднага в кенефа ни. нашия кенеф е заедно с банята. когато влезах в кенефа щях да препадна, гледам мъжа ми чисто гол и зетя ми норвежеца под душа целуват се и си търкат гърбовете... отщя ми се да сера, ама от шока в бързината съм се исрала на гащите. те като ме видяха така се оплашиха че побегнаха голи навън и цялата махла ги видя за срамотийте. Аз съм препаднала и дащеря ми като се върнала от работа ме намерила лежаща в кенефа. викнала бърза помош и се наложи да ми бият инджекция у дупарата с оспокоително.... ужасна история, дащеряти да ти доведе зер норвежец а той да се залюби с мъжът ти. дащеря ми и тя е на оспокоителни , ама норвежеца не се пребра дори да си земиу дрехите а мъжа ми го наложих здравата и надали ше си помисли да търси мъшко вече.... викам на дашерята повече чужденци няма да ми влачиш там всичките викам са надарени хомисексоалисти идват в българия женят се проформа и мърсуват викам с тъстовете си. чух че това било модна тендденция на запад. викам на дащерята да си вземеш мъш от тука ако ще циганин да е ама да е оттука.... ама сега като прочетах за таз циганка лезбийка дето поръчала убийство на мъжа на любовницата си, ме опфаана паниката че дори и циганин от тука да вземе може да излезе ром-гей.. вече нямам доверие на никой. викам на дъщерята, по добре дръта мома остани ама мъш вече недей да ни пробутващ в къщата...

Дубро й туй!

СтOдентката от Мюнхен май вече е завършила и си е сменила аватара ... :) :)

Хахахах, култово!

да разбирам ли, че на бърза помощ им се е наложило да бият инжекция на припаднала/настра.на жена в га.за, и да не се окаже кожена:?

но следвай първоначално заложената неграмотност. Трябва ти още малко практика:))))))

Единствените ви статии са кой къде е убит, застрелян, изнасилен, запалил се! Това НЕ е журналстика! Това е долнопробна черна хроника!

Стастика за смъртност! Стена с некролози, това е дир. бг ! И вместо да ме триете, вземете си бележка ! Но няма журналистика!

Поръчителката си признала, но ако съдът реши че е виновна, я очакват до 6 години затвор. Предполага се, че е възможно да е невинна, така ли? Евала на нашата съдебна система и закони.

По преразкази на ционските протоколи е много важно да се опростачи населението . Това става през стимулиране на първични емоции. Информацията да се представя винаги със сексуален, меркантилен привкус

Какво за женената жена, че не разбрах?

Женена жена си имала любовница, да беше поне омъжена и тогава да си търси любовница.

страшна простотия значи това простолюдие трябва да се ликвидира немедленно

Как така ДО 6 г. затвор за такова тежко престъпление?! Че то така какъв страх ще имат изродите?! Как така ще поръчваш убийство, бе?! 20 години затвор за такова нещо, как така 6?!

ЛГТБ същите като терористите и много опасни за нормални хора.

Ааа яко! Такива нови му се четат на булгар, крими!

се учудвам на друго - циганка-лесбийка? Има ли такова животно?

На тая ще и се изтърка езика в сливенския затвор!

Заглавие - "Разкритото убийство в Мездра е било поръчано от лесбийка". След това заглавие единственото, което ми остава е да се обърна към екипа на дир - приятели, излагате се. Така написано излиза, че имаме извършено убийство, което е разкрито и поръчителят е известен. В последствие още от първото изречение става ясно, че убийство няма, а имаме ОПИТ за убийство, предотвратен, слава Богу, от полицията. И се е оказало, че пандизчията е съвестен човек, което е рядко срещано явление. Дир - ставате за смях! Ако имах желание да чета таблоиди, щях да се обърна към петел и блиц,.

Къде са сега гейорганизацийките да ревнат че нарушават правата на дружката им????Незнам как толкова извратеност си намери място сред нормалния човешки род за толкова кратко време..

Обратните са много по ревностни към партньорите си, защото за един обратен не е лесно да си намира партньори. Те за това си организират разни паради, че да се намират. Затова на нас ни звучи налудничаво такава поръчка.

Тази убийца е от Българския Хелзинкски Комитет !?

Четейки коментарите съзирам злобата на людете все оче живеещи в България срещу тези живеещи вече на Запад. Людете, живеещи тук също сред време ще заминат на Запад, повтарям на Запад, не в Русия, но засега хулят западното общество и примират за мужиците, пиещи одеколон и препарати за вана. Е има и такива, които получават пари за хулите си, но предполам те са малко...другите са бивши доносници или наследници на престъпни елементи след 1944г...

Много ДС кадри станаха първи "антикомунисти" днес и обслужват западните служби.

Епохално разкритие и простотия!

Ало, Дира, оти ми скрихте коментаро, бре? Написах, че това е латино-циганска сапунка, а и вие сте писале същото: "Оказва се обаче, че поръчителят е жена от ромски произход, която преди няколко месеца се залюбила с женена жена."

А освен това и я съм лезбиец - около мен се убави маже, па я у жените гледам.

Ромлянка лесбика....

2200222 серия

Цигани, цциганки, циганчета.... Цигания! Циганска държава.

Мои ора са.

как разкриха неизвършено убийство

Елементарно Холмс, пандизчията я е издънил.

само дето няма убит