Манолова: В България се изоставят по три деца на ден

Всеки ден у нас се изоставят по 3 деца, сочи статистиката, цитирана от омбудсмана Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: В България се изоставят по три деца на ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не по три деца,а по 3 циганета

"Майка"захвърлила детето си в сoциалнен дом, на улицата или където и да било веднага да бъде подложена на СТЕРЕЛИЗАЦИЯ.Твар която не желае деца няма нужда да ги ражда,никой не е длъжен да се грижи за резултата от неуправляемия им нагон.

Това е ЦЕНАТА НА ЦИНГАНСКИЯ РАЗВРАТ: болно, прокълнато поколение от копелета..... Трябва да се издирват подобри престъпници и да се вкарват в трудови лагери - бой, глад и стригане по 18 години - до пълнолетието на колететата.

мАЯ, ОТИДЕ ТИ РЕЙТИНЙГЪТ! Защо не кажеш по колко старци обират и пребиват дневно тези изроди - ман.....те. ? Защо си се хванала с недоразумението СЛАВИ ТРИФОНОВ И НЕ КАЖЕШ КОЛКО МИЛИОНА Е ПОЛУЧИЛ З А РЕФЕРЕНДУМА СИ?

Защо захвърлени от обществото, а не "захвърлени от дъравата"?

*държавата

те са захвърлени единствено и само от РОДИТЕЛИТЕ СИ! А ДЪРЖАВАТА ( НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА) ИМ ГЛЕДАМЕ ДЕЦАТА! тАКА ЧЕ АЙДЕ МЛЪКНИ И НЕ НАБЕЖДАВАЙ ЗА ВСИЧКО ДЪРЖАВАТА> дЛЪЖЕН Е НЯКИЙ ДА ГЛЕДА НА ЦИГАНИТЕ ДЕЦАТА,

мойте внуци не полечават детски надбавки защото надвишават прага със 6 лв !! смърт на гробарите!!!

А колко на ден се правят от тези, които издържаме без да сме ги правили?

Част от модела 27 г. пълна циганизация.

симо

Даааа,щом стане нещо противно циганите са подръка...Основен враг на ,,демократичните ценности,, ,както и комунистите .....А в българия ВСИЧКИ СА БЪЛГарски граждани ,че даже претендираме и за задграничните...но явно огромна част от тях са ,,изхвърлени,,от нормалното съществуване и служат само за ОБЕКТ НА ОМРАЗАТА.Такива са АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ---секс,чалга,дрога и ВРАГ...а и РАСТЕЖ НА ИКОНОМИКАТА.

А защо се премълчава националността на майките. Те са циганки. Въпросът е на възпитание най-напред. Мая я е страх да каже, че са циганки. Ех, Мая, от кого те е страх? Ние не сме САЩ, където върлува теорията за претопяването на националните различия.

Няма ли начин след първото да им се слага по една пломба. ....

Ако обичате не ни занимавайте с морала на малолетните проститутки от етноса. И без това нищо не може да се промени.

Както и да се изследва профилът на майката, тя в повечето случаи е от циганския етнос. Но има и жени, които не са циганки, а на практика отдавна са се циганизирали в мисленето си, т.е. безотговорни и алчни. И когато не са могли да постигнат чрез детето целите си, те го изоставят, защото не им е необходимо. Но това се отнася колкото за жените, толкова и за мъжете, които така мислят - да живеят на социални помощи и да реват, че държавата им е длъжна. За съжаление този процес ще се задълбочава, ако не се вземат сериозни мерки, вместо да се говори за подкрепа, която само замазва проблема.

Само страха от Бог и закон ще ги направи Хора !

Ами да, те талибаните затова убиват ,щото ги е страх от техния Бог.................

Ох горките майки, колко са невинни и безпомощни само, според пчеличката Мая! Не трябва да се работи превантивно, а наказателно - я си захвърлил дете, я смъртна присъда, да видиш какво ще стане тогава! Но на глупачки, като пчеличката Мая, "бащите" са им виновни и обществото че не дава достатъчно на хубавите "майки"!

Бащата е половината бебе, разбира се, че е виновен!

Нито са горки, нито са безпомощни всичките. Познавам една българка ,добре материално, със свое жилище, но егоист. Остави го за осиновяване. Е, може би пък за детето е по-добре.

99% от тези деца са циганета,майките им циганки,забременели от и те не знаят кого!!! Те се плодят,като хлебарките... Свикнали на помощи от държавата и цял живот крадене и плодене,по 15 - 20 деца имат и дори имената не им знаят,че дори не ги познават всичките... Какво се е замислила Мая Манолова за тези цигани?!? Та на самите цигани не им пука за децата им,те ги раждат и ги убиват,има десетки неразкрити случай на убийства на деца,раждат ги във външните тоалетни и ги хвърлят там,демек ги давят и никой не разбира,че са родили... Ако се разкопаят тоалетните по циганските квартали и махали сума скелети ще излязат! Тази измет няма интегриране,за нея само газовите камери,това е самата истина,колкото и брутално да звучи...

Контрацептиви, ако не - кастрация.

Ти и твоята партийка изгонихте Бог от хората ! Направихте ги безнравствени ! Най - голямото зло за България !

Виж сега, г-н Фройд, лично познавам едно младо българско семейство, което много искаше да се сдобие с дете, но веднага побърза да изостави новороденото, щом разбра че е с Даун. Силно религиозни хора, но след раждането на болното дете рязко станаха атеисти. Та, кой изгони Бога от тях, м?

Изрод

Ако бяха възпитани християнски а не социалистически нямаше да посмеят да оставят детето си !

Защо ги захвърлят? Да ги дадат за осиновяване, като не ги искат! Особено онова бебе в Младост - българче на 4-5 месеца, ще го вземат веднага да го гледат хора, които ще го обичат и ще му дадат шанс за добър живот.

В профила на "майката" сте пропуснали етноса! О, извинете ... не е толерантно да дефинираме етнически произход, все пак и те били хора..... с конкретни етнически нужди, коиот за разлика от произхода трябва да зачитаме!

Затвор и кастрация! Както кучетата ги прибират в приюти и ги кастрират така трябва се направи и с ония човекоподобни!

Че на онези държавата им плаща единствено да раждат деца. По-голямата част от тях са необразовани, с ниска всякаква култура и т.н. и децата са им единствения източник на доходи. Това е държавна политика - държавата не ги насърчава да се образоват, не ги култивира, единственото, което прави е да ги насърчава да се размножават.