Внесоха документите на Цветан Василев по закона ”Магнитски”

Адвокатът на Цветан Василев от американската кантора JWI Джоузеф Огъстин вече е подал документите за защитата му по закона "Магнитски".

Обратно в новината

Коментари - Внесоха документите на Цветан Василев по закона ”Магнитски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, но нека да видим какво ще се получи в крайна сметка. Едва ли мафиот като Цветан Василев ще получи закрила от САЩ, но ще видим...

цецо, цецо, не те ли е срам бе човек. омазал се до шията в лайна, обаче търси защита. скрий се някъде бе човек, моля те

Не можеш да се сърдиш на Цецо, че след като е свил само част от парите, сега не иска сам да изяде всички лайна. Той си е за затвор отдавна, но там трябваше да са и Боко и Пеефски, ако бяхме нормална държава с работеща съдебна система.

Този Цветан Василев може и да не е стока, но ако успее да спаси българите от гнусната мутра и престъпната му банда ГЕРБ , ще се превърне в национален герой.

Ясно е че Василев го използват за изтривалка и е бушонът,който трябва да изгори след като мафията начело с Бойко,Пеевски и Доган открадна няколко милиарда. Изпълнителите на техния план се ръководят от верния им слуга Цацаров.

Абе какъв бушон,я му преброй имотите на Василев , крадените пари,заводите,самолети,къща на Женевското езеро за 20млн.Е голям " бушон" ши знаиш!

Да бе ,да му се " опростят" 4 млрд. " джобни"!Ай бегай!

Берлускони навремето беше свален под натиск от ЕС след корупционен скандал, какво ли ще стане тук, ако американците се намесят, за ГЕРБ те са много по-важни от ЕС.

Ами нищо няма да стане!

Берлускони си го свалиха италианците,както и съдебните дела за корупция бяха в Италия,не другаде!

Краварите да си гледат кравите и да не ни броят овците

Ясно е, че широката публика не знае детаили и подробности. Но ей тека, ако атовете се наритат, то и магаретата ке поцвилът от кеф наокуло и ке се подпичкват. Мене ми е кеф че мразуняка се разрита и сега гледам едни огрижени, едни сапикясани....а други се подхилкват.... Их, пък ак ои некои постоянни лица бъдат поизритани и понамачкани ....

че върнат ли Цветанов в България,бързо ще го ликвидират и истината няма да излезе наяве.Затова протакат екстрадацията(и ще я протакат) с години.

Мустака бил анти-корупционер!!! Лелее! Така не бях се смял отдавна - Още малко и ОНАЗИ СВИНЯ, дето държи всичките медии (включително и дира) в българия ще излезе борец за демократия!

Ама той им се е опъвал до някое време, викал: "Стига бе, момчета, гъз не ми остана!". Обаче Дебелян и Боко нагли: "Давай, давай, още може". А като свършили парите го подгонили да го бият, та се наложило да се метне у Сърбия... С дебели мутри да си нямаш работа!

Дори и Плондера да е отправял обвинения,още повече бяха близки с вече обвиняемия бивш " баща" и тем подобни ,и информиран какво се случва в КТБ ,та какъв е проблема след като обвинението доказа измамите!Няма нищо " изфабрикувано"!Оставям настрана дебелото,но ако такива банки още се толерират в САЩ,това вече е трагично!При финансовата криза 2008 ,как изведнъж пропищя целия свят от техните банкови спекулации,а кредитополучателите останаха на улицата,без домове,защото балона се спука!И какво,не са си взели урок ли?Но както личи по скоро се разиграва театър в полза на крупен измамник!

Кой Е Плондера, Колега ? ...а и #Кой Ви ги 'хрумва' тея че Там се 'очаква' да Се толерира катеБейщинката ?

Е нали написали " изфабрикувано" обвинение," очерняне" на банкера беглец ,е врче минават границите ,такива лъжи !Мисля ,че е редно в такива случаи и нашата държава да се намеси в този цирк разиграван отвъд океана!

...и за Да отстраним Всякакви тиниримитирействания - позволете Данни : а. ЗаконътМагнитски - НЕ прави разлика съобразно типа-на-Ролята на Субекта (в случая Василев) - Никъде НЕ споменато че Василев е Невинен б. сумата от 50К - е Тоталната за Цялото Процедиране (т.е. НЕ е месечна вноска и т.н.) - Е платена виа Surety Bond от Трета страна, респ. ако Няма по-нататъшни действия - НЕ се кешира от JWI.

Ще плаща като поп той,де ще иде!И на месечни,и на ръка и от офшорки сметки,той си е много наясно какво е вършил!Че адвокатина се прави на правозащитник е абсолютно несериозно,Какъв морал,тука сме наясно!.

Имате Невероятен 'капацитет' да забърквате Невъобразими манджи-с-грозде, Колега.... - Августин/JWI - дотук Нямат плащане ! ...а Ако&Когат казусът Се разплете - мигар очаквате Василев да Е всред Големите с 'авоари' ?! - та той Е бил Изпълнителят !, ясно че Над него СА цяла сюрия Тежки 'наши' - Василев - каквоОще да Ви каже Човек на ВасЛично та Да вденете Същността на катеБейщинката ?! ... Са го 'селектирали' 'наште' за СЕО/Директор/'собственик'. Е Слушкал Детайлно Инструкциите-им. И ! - са го Отписали. НО ! - той Държи Сериозни Доказателства за Всичко.

Аха,договора с адвоката първо е публикуван от дамия Василев с платен хонорар,а сега адвоката лъже!Също излиза ,че Ричардсън е заинтересован крадените пари да не се върнат в Бг,защото нашия тарикат е обещал солиден процент!Идиоти!

от къде имаш тази секретна информация бе идиоте?да не работиш за дс?май дебелата свиня боико от банкя е заинтересован да не тръгне делото срещу тримата дебелаци без вратове и кажи най накрая колко е хонорара като си така отворко гейчо.

Абе, тъпчо, да не си мислиш, че Цецо Мустака ходи с пет големи куфара с долари? Няма да се върнат парите, защото отдавна ги няма, Боце и Дебелян вече си ги делнаха, Пеефски си харчи неговите в Дубай!

Да бе,Мустака е " невинен" " детенцето с меченцето" и няма никакви скатано изнесени милиони по чужди банки!Ай дръж се!Боко му" бил взел" парите,то щото Василев има негови пари,а не откраднати от вложители!Ай стига с тия оправдания на пирамиди,аман от свинщина!

Смешници!Ричардсън ял и пил с Василев в Бг в Атлантическия клуб,разходки с частен самолет,маркови питиета и сега се прави на борец на правата на Банго Крадеца!Много е любопитно колко от крадените пари на вложителите е изнесъл в САЩ! Как е възможно бивш губернатор да защитава банков обирджия!Това е гротеска!Кой ще върне 4 млрд. бе,не ви ли е срам? Зничи тия ,чак сега щели да се интересуват за корупция,а досега гледаха сеир,докато подопечния изнасяше пари!!А ние можем да се интересуваме от корупцията в САЩ,защото това е точно корупция което правят!

Как да не ожалиш бореца срещу корупцията Василев. Преди да се срине картонената кула КТБ явно е нямало корупция срещу която да се бори. Сега обаче, докарания до просешка тояга собственик на сръбски завод вече не може да си плаща лептата към местните "покровители". Ще трябва да даде последните си спестявания на американски адвокати срещу голи обещания за спасение. Това си е жива руска рулетка, а краят на тази мелодрама е предизвестен. Жалко, че не се вижда на хоризонта резултат в полза на държавата и ограбените.

Да,но и сръбския завод е купен с пари от КТБ и пак БНБ проспали трансфера!Между другото е било добро производство,но спрял да плаща разходите ток,вода,а за леене на стъкло енергията е много сериозна!Та има вероятност сърбите да присвоят завода за неплатени сметки,и така заема към КТБ ще увисне ако оттук не вземат мерки!

ЦЕЦО ПЕДЕРА НЕМА ТОПКИ .... НА НЕГОВО МЯСТО ДИРЕКТНО ОБЯВЯВАХ НАГРАДА 50 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ГЛАВАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА И ЛОВЦИТЕ НА ГЛАВИ ЩЯХА ДА ЧАКАТ НА ОПАШКА ДА ГО ТРЕПЯТ :))

Само неговата ?! ...а и ОтдеНакъде да НЕ се приберат Всички вересии ?!

Струва ми си че ще има лек ветрец по високите клони на дървото.А за да започнат да падат листа и да има счупени клони ще е нужен по силен вятър или ураган ще видим ще го има ли, няма ли ?

Описателно : - Вие (примерно) Сте Отговарящ да Осигури санитарната сеч (така ли се казва я ?) ... Се вглеждате и Установявате че АбсолютноВсичко по Видимата част - Е Нефела (Изгнило&Заразено) И ! - очевидно Сте пред алтернатива : - или да 'Кабуум!'нете Всичко ...ама С което Ще изчезнат ВсичкиСвързани неща (а И ще Ви коства Доста труд/Ресурси) - или да Треснете СамоОсновните/Възловите места/'клони'/елементи... С което Ще запазите ЕвентуалноЗдравите части (които Задължително ще ПроверитеИзтънко След санитарната сеч (а И разходите-Ви за труд/Ресурси ще са Минимални) ...та кое Ще изберете ?

Не отговарям, оставям моето мнение да себе си :)) Иначе имаш 6 по шестобалната система за коментара ти, хареса ми алегорията :))) !!!!

Точно така, право в десятката! Крайно време беше, да бъдат "приземени", двамата недосегаеми ТЮФЛЕКА ! Браво!

Въобще не ме интересува Цв.Василев,но ако чрез своята защита и адвокати успее да "разлае кучетата" и това доведе до някаква конкретна разправа с българските мафиоти,това мисля си,че ще "поизчисти" въздуха в България.

Най големия мафиот да стане жертва,баси желанието!

Хайде моляви се незабравяйте боко който от сащ зави че като се върне ще фалира една банка..Ясно ни е че го знаете каква ''стока''е боко още преди да го назначите за премиер в България така че няма да имате много работа по неговите деяния

Редно е неграмотниците да не коментират...

абсолютно!

Банката фалира при Орешарски. Бойко ми върна парите от нея със все лихвите да е жив и здрав и 100 години да лате по него :) Борисов 4, 5 и 45

Абе грУЙО, ти малоумен ли си или смахнат... Може ли с плиткоумието си да проумееш колко време и как се организира такъв МЕГА обир... Идиот! А за парите ти е добре, но мисли по-мащабно...

А моите не ги върна. :(