Взимат лиценза на Дунарит, работниците на протест

Започва се процедура по отнемането на лиценза на военния завод Дунарит. Работниците излизат на протест.

Обратно в новината

Коментари - Взимат лиценза на Дунарит, работниците на протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще видим кой, няма как да остане скрита поредната лакома кражба.

От Дунарит ще го папкат куравит.ха..ха

господине, верно ли е, че се подвизавате в геи обществата, под прякора "окото" на урагана?

Пеефски си отиде. Няма го вече.

Така е като не ще да прави сделка с Дебелянчо. Сещате ли се?

Е ХРИСТОМАТИЕН ПРИМЕР НА ГРАБЕЖ НА АКТИВИ НА ФАЛИРАЛАТА БАНКА КТБ!!! Извършеното от ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - КВЕСТОРИ НА КТБ ЦЕСИРАНЕ на ВЗЕМАНЕТО НА КТБ с депозити за милиони на Едоардо Миролио е довело до замяна да кредитора. ОТ ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР Е ВИДНО, ЧЕ КРЕДИТОРА ВЕЧЕ НЕ Е КТБ , А ДЕПОЗИТАНТА НА БАНКАТА Едоардо Миролио, КОЙТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КВЕСТОРИ Е ЗАОБИКОЛИЛ ЗАКОНА и вместо да чака реда си за обещетяване по опсаният РЕД се е превърнал в КРЕДИТОР НЕ САМО НА ДУНАРИТ , НО И НА ТЕХНОМАРКЕТ И БУЛГАРТАБАК !!!!! ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ КВЕСТОРИТЕ СА СЕ НАГУШИЛИ С БРОЕНИ ОТ Едоардо Миролио МИЛИОНИ?!! КАК ИНАЧЕ БИХА ОБЯСНИЛИ ТОВА СВОЕ ПРЕСТЪПНО ПОВЕДЕНИЕ?? ИМА ЛИ ПРОКУРАТУРА И ГЛАДЕН ПРОКУРОР?! ИМА , АМА ЗА КАКВО СА!

ПЛАТИ С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ МИЛИАРДИ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФАЛИРАЛАТА КТБ , НЕ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА В СОБСТВЕНИК НЕ САМО НА ДУНАРИТ , ТЕХНОМАРКЕТ , БУЛГАРТАБАК , и др подобни дружества длъжници на КТБ , а това го направиха чрез ЦЕСИИ депозитанти които нямаха прави на това?! Колко ли е взел Борисов за тези три сделки с ДУНАРИТ , БУЛГАРТАБАК и ТЕХНОМАРКЕТ ?! Може би новият им кредитор и БИВШ ДЕПОЗИТАНТ НА КТБ Г-н Маролио ще ни каже?! А може би ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ще се САМОСЕЗИРА?!

Дайте го завода на Баневи, те ще го оправят, както си знаят....

ся проблема там е следният: Василев си напазарува тоя завод с парите на вложителите от КТБ и реално погледнато завода трябваше да иде към Фонда за гарантиране на депозитите, за да може Фонда да си върне заема от Държавата. Обаче Василев успя да го прехвърли чрез фиктивни сделки на негови хора, докат чиновниците се моткаха. И сега завода работи и печалбата се изпраща но не във Фонда а в Сърбия и Василев си плаща с тези пари за протекцията от Тръмп и протекцията от сърбите. Държавата най-после след толкова години реши да направи нещо и то е да му прибере лиценза. А в момента Дунарит е златната кокошка на Василев- произвежда снаряди дето се харчат кат топъл леб в Ирак Сирия и други региони. Вместо с тия пари държавата да си възстанови кредита, те отиват на сметка в Белград. Според мен държавните чиновници даже трябва да бъдат съдени, че чак сега се наканиха да отметнат нещо дето трябваше да го направят заедно с отнемане лиценза на КТБ

"Борисов дава ВПК на Пеевски" "Докато обществото се забавлява с цирковете около разграбването на 50-60 милиона за ремонта на НДК, тайно се извършва национализация на Военно-промишления комплекс...."

още 1300 човека на улицата... и то в район, който и без това трудно се справя с този проблем. С други думи - Правителства от 25 години систематично и упорито унищожават България.

Този завод не беше ли на Цв.Василев и ако е така, то атаката е ясна. На това му викат корупция по високите етажи на властта.

Ако човека- директора е виновен, тозавода и работниците каква вина имат?

Ей,не се отказаха всичко работещо да бъде спъвано!Едва ли това е правилния път за развитието на икономиката на една държава!

Просто Б.Борисов и Д.Пеевски искат да присвоят и това печелившо предприятие и то за жълти стотинки.