Война на Земята заради полезните изкопаеми в космоса?

Може ли добивът на полезни изкопаеми в космоса да доведе до война на Земята?

Обратно в новината

Коментари - Война на Земята заради полезните изкопаеми в космоса? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук и БЮР Македония ще се включи активно във войната с епична битка за Луната - изконната земя македонска.

А бе Метал Абдал, нещо не си разбрал. България на три луни, предяви пак претении за Луната - изконната земя македонска и се включи активно в тази война.

Разбира се, че ще се водят войни за материални блага, кой се интересува от жени в това гейско общество?

Законите се налагат с огън и меч. Люксембург не разполага с такива, така че този закон е едно хвърчащо листче. Ресурсите в космоса отдавна са преразпределени между големите космически сили - Русия, САЩ, Китай.

Мунчо мунчо... парата движи борбата. А тъпаци като тебе хабер си нямат, че в Люксембург има повече банки и капитал отколкото в Швейцария... Аман от тъпи войнолюбци.

Едни глупаци с огън и меч взимат парите на други глупаци. После дават същите пари на Люксембург и швейцария да им ги пазят.

и разбира се САЩ ще са първи в стъпването на астероиди и даже на горещи звезди, като заснемат поредният си холивудски бълвоч.А през това време краденето ще продължава.

Естествено. А за краденето си прав - Сибир трябва да бъде ограбен до шушка.

Пак ли ще правите война с Русия? Не си ли взехте поуки вече?

Още не са доогризали Земята, а вече кроят планове как да изсмучат и всичко, което хвърчи около нея.

Според наще разбирания във вселената има неизчерпаеми количества от всичко но трудно се докарва до земята. Все едно е кой какво добил в космоса щото и без това само руснаците могат да извеждат хора там.

Следвайки подсказки и приписани ни мераци от разни долнопробни мурзилища, имам следното питане? Защо трябва да се занимаваме с разни астероиди, вместо да "ограбим" Сибир? Така ще се изпълнят мрачните прокоби на рублофилското тролско племе.

Интересно ми е, колко ще падне цената на платината, ако някой успее да приземи астрероид с 90 тона платина в него и изсипе тая платина (около 70% от годишния добив в света) на пазара? Ценните метали затова са ценни, защото са малко като количество, трудно се добиват и затова и цената им е висока.

Това приземяване безплатно ли мислиш, че ще е? Твоето разсъждение е типично в стил: "В съседния магазин сиренето е по 5 лева, ама е свършило."

При едно пазарно образуване на цената, както е на платината, никой не гледа колко е струвало да бъде добито. Ако има много - цената пада, и на тази, добита примерно на цена $100 за тройунция, и на тази, добита за $5 на тройунция. Ако годишният пазар е за 140 тона на цена $50 за тройунция (примерно) и изсипеш още 90 или 20 тона, мислиш ли, че някой ще се интересува колко са ти разходите, вместо да се опита да купи на по-добра цена? Когато има много - цената пада.

Ценните метали са ценни щото имат ценни качества, а звездите ги произвеждат в малки количества. Лития е много малко във вселенски мащаб но златото е по ценно от лития по цена на говедарската борса.

брей Много знаеш бе. Отде разбра, че лития е малко във вселенски мащаб. Звездите ли ти говорят.

Не се казват "ценни метали" а благородни метали. Доколко са ценни се определя от това колко са като количество и доколко е трудно добиването им. Освен златото и платината, благородни метали са и среброто, алуминият както и някой близко до платината.

Това могат да измислят само. Тази ера приключва, скоро нов Тесла ще се ражда не всяко десетилетие - труден става контролът. Плюс масата усеща, че тези амбиции на болни хора могат да доведат до леко несъгласие с несъществуващите извънземни. Те дори на ядреният ни арсенал, който им изглежда както сувенир от 13ти век за нас, ги тревожи понеже е в ръцете на идиоти. Крадене, ползване и незадоволеност - това е тяхният белег - от едно време са казали, че щастието е божие дело, ерго тяхната неспособност.

Гледайте филма "Желязно небе"- хубава комедия с поучителен край.

само да не се окаже, че и други по-развити от нас цивилизации си ползват (или са си харесали) за "ресурси" въпросите обекти в космоса :)

Самом един ресурс ни интересува от вашата система - човешко месо, мухахаха....

For God your soul, for me your flesh.

Отговорът е в алчността и амбицията на евреите да притежават всичко!!! Още Тесла е измислил безплатно електричество базирано на магнитни заряди,и когато е отишъл при Морган за заем за да може да осъществи проектът си,онзи го попитал...къде ще сложим измервателните уреди....След което Тесла бива изхвърлен като куче от всички университети и умира в мизерия в хотелската си стая! А трудовете му са надлежно прибрани от ЦРУ! ПРИРОДАТА НИ Е ДАЛА ВСИЧКО ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ ...АЛЧОСТТА Е ТАЗИ КОЯТО ЩЕ НИ ПОГУБИ!!!

Какво, какво съм измислил? Нищо подобно не съм измислял. Това са простотии на неграмотни алитерати.

ЧЕТИ! Всичко във вселената е магнитни полета! Проблемът е в управлението !

По-кратки и сбити новини бее редакторе. Няма кой да си губи времето да ти чете ферманите, осен ако не е безработен аутсайдер и се чуди как да уплътни деня. Времето е пари.

След създаването на въздушно-космическите сили на Велика Россия, никой няма шанс в космоса, пък и на Земята. така че, не пишете глупости - всичко е за Маточка Россия!

хахаха А македонците знаят ли?

Сигурно нямаш пари за бояришник, че ги плещиш тия тъпотии тук. Е, вече си набави някоя друга рубла, ходи и си се напий, като един истински руснак!

Мога само да кажа: Алчността е безкрайна!!!

От памтивека, всички войни на земята са се водили за всякакъв вид природни ресурси , вода,храна, руда, мрамор, петрол и мн.други . Воините ги създават една шепа заинтересовани, а после говорят на простолюдието за патриотизъм и врагове;)

Абе имало е и една война за жена.

Да, де. Но са ограбили и разрушили града...

Елена е отишла при Парис доброволно, според легендата- но определено съкровищата на Менелай не са се качили сами на кораба на троянците, нито спартанците сами са ги натоварили.

Шашаво човечество.