Археолози открили родното място на апостол Петър

Израелски и американски археолози смятат, че на брега на Галилейското езеро в Израел са открили родното място на апостол Петър и други двама апостоли.

Обратно в новината

Коментари - Археолози открили родното място на апостол Петър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да продължават да копаят,ако намерят динозавър... Да направят почивка и после пак да копаят .... Абе да копаят ...до нефт.

А защо катилското еврейско племе копае на древна земя и си присвоява а,дори и христос не бил евреин,това племе досега трябваше да е в забвение,но заради сребърни монети сега те ни го слагат,а ако пренебрегнем ционисткия заговор и затрием племето,света ще стане по добро място за живот и няма да търси да живее по планетите за да избяга от народн у я гняв тъпото еврейско племе,парите ще ги убият

мошетата копат здраво и откриват чужда история, тази на арамейците. Също като турците, чиято древна история е антична гръцка и няма нищо турско. А защо е тоя труд и напъни израелски? Много просто - още една туристическа дестинация за повервалите балъци. Все пак, самата държава Израел е създадена от ротшилдовия клан като туристически бизнес, дестинация. Но кръстен "държава". След като преди век и малко, същите забелязали, че повече от хиляда години в района не спира туристопотока на религиозна основа, от християни и мюсюлмани. Златен бизнес. А защо мислите са толкова филми на религиозна християнска тема от Холивуд? Контролиран от еврейски капитали? Чиста реклама, та дойде ли коледа, облъчват ни здраво. От няколко години същия бизнес се разработва и Великден. Празник, който почват да пробутват, че е бил пасха, което си е чист еврейски празник, дето няма общо с християнството. Та всичко е свързано с пари. Особено щом стане дума за мошета, значи наблизо има пари или нещо за крадене. Така е, драги колеги овце.

Като вица...евреите направиха техно момче Господ :-)

небивалици за балъци.

Според мен светът има съвсем други проблеми и такива открития вече нямат чак толкова голямо значение. След като прочетох за съдържанието на Кумранските ръкописи, разбрах, че в Библията почти нищо от твърденията за Иисус Христос не е истина, а е измислено много след него. Едни от творците са Апостолите Петър и Павел, кой знае защо най-тачени от католическата църква.

Там е там, може и да не е това родното място, ама нали трябва да привличаме туристи.

у враца има местност:турските гробища"та вярно е имало турски гробове на баира над болницата,и там се пързаляхме като деца,и там намерихме кокали от турско време със забит кокал отзад,това означава ли че сме намерили гроба на султан махмуд онодения

ами ... той е от маалата и ми е комшия готин чиляк, носи на пиене и мрази европата! затова го пишат разпнат, ама никой не мое да го фане, та камо ли да го разпнат!

Издиреният някава рода ли е със Св. Петър?

По-добре чети Божието слово в Библията. Дадено ни е от Бога чрез патриарсите и пророците, въдхновенни от Светият Дух, за да не ходим в мрака на суетните човешки философии и за да познаваме характерът, волята и спасителният план на Бога за хората.

Понеже имало баня... И понеже там били намерили черепите на императорите Тиберий и Нерон от детските им години, значи те са ходели там на баня. И понеже е установено твърдо, че четримата евангелисти са следните трима: Матей и Лука, то следва да се каже, че всичко това твърдо доказва, че там се е родил апостол Петър. Мда-а-а-м!

А,бе,карай сега!Пиши го родното място на Апостол Петър,пък да ли е ,да ли не е,кой може да го обори!

а бе те добре са живели там според евангелието,ама къде са умрели се пита в задачката,а отговор няма,така че незнам какво са открили