Путин никога няма да изостави Тръмп

Тръмп все пак подписа антируския санкционен закон, защото евентуално вето би било безсмислено. При това той заяви острото си несъгласие с него.

Обратно в новината

Коментари - Путин никога няма да изостави Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има многополюсен свят ако Русия оцелее. Ако Русия стане новата Венецуела, натам вървят нещата, тогава имаме двуполусен модел. САЩ-Китай

НЯма да е зле, да изринат управляващия Краварника елит! Начело с всички еврейски свине кат Шоршчо Моршчо, мъртвата свинкя Бжежински, Рокфелер и всичката останала пасмина,. която започна войни навсякъде по света , като тези в Ирак, либия, Афганистан, Йемен, Сомалия, Крайна, Югославия, Египет, Сирия и т. и т.н...И то само да си пълнят тлъстите гушки, и да крадят чуждите ресурси като петрол и хероин!

Подкрепям те ! Тези гадове затриха Сесерето , а сега ще съсипят и Руската федерация.

Русия е затънала в проблеми всякакви,икономически,финансови,политически,та и военни!БВП е под нивото на Италия,а е тръгнал "взгляд"да се вре в американският живот!Света и сега не е еднополюсен,но Русия вече не е сред тях,няма и да бъде,захлупена от великите САЩ и Китай,които диктуват реда и правото в света!Руското влияние остава в историята!

Ами как да сраняваш две работещи и креативни държави, с една мързелива и алкохолизирана такава?!

Тогава защо САЩ реват, че им назначили Президент? Или е изостанала и няма защо да ни занимават с нея или ни лъжат. Това е, като с кацането на луната. Или са могли и са го направили и всичко от тогава насам е тайна, или са ни излъгали и към момента толкова си можем.

С тази сложна мисъл далеч ще стигнеш:)

Ако някога се запитате защо живота в България не върви, то е заради бетонните глави на русофилите у нас.

Навсякъде където русофилите преобладават се живее по-зле. отколкото където са малцинство.

Руснаците много искаха и съдействаха Трумп да стане президент -пиха шампанско в негова чест, и сега се чудят как да не се разплачат.

Съдействали на Тръмп---като пили шампанско?!:)))) Сам ли го измисли---или организира ,, брейнсторминг,, от тебе-подобни?:)))))

То като нещо любовно звучи това? Тези да не са обърнали резбата? Макаронът ли им повлия?

До всички неграмотни слуги на гейовете: със закона, приет от конгреса и подписан от Тръмп, не се въвеждат нови санкции, а се дава право на Тръмп да въведе такива, каквото право той и без това има, а освен това му се отнема правото да отменя вече наложените санкции. Платените писачи са толкова прости, че дори не знаят какво правят гей-работодателите им зад океана. То с учене до осми клас английски не се научава. Каквато държавата, такава и пропагандата - неграмотна и гейска:)

статията издава четата и показва, че московските мародери са най-големите мародери и кръвници в света. готови са да колят деца само и само да са на властчица и да подтискат останалите.

един неграмотник:) Пише се "потискам", без "д". Колкото до мародерите - личи си, че не знаеш значението на тази дума. А децата ги колят задокеанските гейове - в само в Мосул загинаха 70-80 хил. цивилни от "високоточните" им и "умни" бомби, да не говорим колко са загинали само в Ирак от 2003 г. насам

Много широка мисъл и дълбок анализ на другарят писал тази статия ! Нашите медиини чалгаджии изглеждат ,като умствено-недоразвити на фона на такива стаии !

Тое ясно че Путьо никога няма да изостави Тръмп. Иначе защо беше целия този зор да го изберат з апрезидент на САЩ. Защо беше цялата дива радост на Пътьо и путьовците в Кремъл когато избраха Тръмп? Но... в САЩ нещата не са толков апрости. наистина Президентът има огромна власт. Но има и сериозни механизми за контрол. Ако с еопита да направи нещо незаконно следва импийчмънт. И даже само заплахата за импийчмънт е достаъчна за да наката Президента да си подаде сам оставката (справка Президент Никсън). Няма да коментирам огеомните пълномощия на Конгреса и Сената за контрол на едноличната власт. И последно - всеки президент на САЩ знае че има и още един вариант - атентат. Много президентои са го преживяли. А някой не са го преживяли. Така че нещата там ще бъдат урегулирани така или иначе. Без значение от личните симпатии на Тръмп. Путьо се бил колебаел дали да с екандидатирал з апрезидент. Аз пък хващам бас че хич не се колебае. а просто прилага подхода на др. Сталин. Да види кой как е настроен. Пък после.... знаем как става. Путьо е в ролята на Батюшка Царь. Всичко зависи от него. И ако по някяква причина си замине (все пак хора сме , умираме. Кой от рак, кой от сърце, кой от злополука) ще започне люта борба кой да го наследи. А дотогава всички искат Путьо като президент. И САЩ включително.

Интересен поглед. Браво на редакторите на dir.bg за поместеното мнение/статия.

Говорят за убийство на Тръмп??? В изявление??? Нямам думи, та кой говори за убийство на някой, който и да е, това ли е диалог? Не, това е много голяма слабост и падение. Май ще се окаже прав този дето каза, че Путин ще напусне Кремъл само с краката напред...

Браво на САЩ! Най-после там Демокрацията взе връх над единоличната власт! Най-после там Конституцията победи!

абе и да не си перко или си някой си пурко от село???Ква демокрация в САЩ, кви пет лема кви неограничени фантазии??

И такъв масивен се задава, че на Путя отсега му се насълзяват очите. Ама вие си преписвайте руските пропагандни статийки, самозаблудата може и да помогне, кой знае. :)

покажеш какъв масивен му се задава на путин ,да не би да е като предишният, че направо го умориха от смях.

Гледам бузите му - по пълни , явно е лапнал нещо от предишния. Дано от този не наедрее в ханша

много ясно, че Путин няма да изостави Тръмп. Все пак е инвестирал доста пари в него. (това според Доналд младши)

"Доброто ченге"-Наш Доналт Тръмп и "Лошото ченге"- Наш В.В. Шаломов - Эпштейн ни разиграват филма "Танго и Кеш". А ма ние този филм вече сме го гледали на 2-3 декември 1989 година край остров Малта, на борда на крайцерът "Максим Горки" с тогавашните ченгета Буш и Горбачов. С две думи, "ЧЕНГЕДЖИЙСКИ СХЕМИЧКИ".

Тук някои руско-съветски мекерета много искат да приемат желаното за действително. И с всевъзможни заклинания от времето ан милиционеро-социализЪма се опитват да придават наукообразна форма на този идиотизъм. Дълги години, по времето ан СССР ни убеждаваха че комунизма е най-а3вангардния строй. И че, видите ли, всеки момент ще настъпи. Даже в СССР бил настъпил, само още мъничко трябвало да се коригира. А истината беше по-простичка. Никой високопоставен болшевишки функционер никога не е искал да има комунизъм. И защо да го иска? За да седи на една маса с колхозния момък Иван Кузьмич. А жена му - до доярка Дуся от колхоза. Тъй де, нали щяхме да сме равни. не, комунизма само щеше да вземе от тези хора. Аз тук въобще не коментирам откъде щяха да се вземат всичките тези материални блага, за да работи всеки колкото му е кеф, а да разполага с всичко, което си поиска (идеална система за бай Мангал). И през 20-ина години обещаваха да настъпи светлото бъдеще. Та и сега същата работа с обещанията на Путьо. Просто ремикс на Сталинско-Брежневската пропаганда. Да, голяма мизерия цари в САЩ. Но много е важно кой какво разбира под термина мизерия и благосъстояние. В Сомалия сев. Корея и Русия под благосъстояние се разбира да имаш днес къшей хляб и покрив над главата. А ако има и малко саламец - върха. Мизерия е когато ядеш по веднаж на два дена В САЩ проблема с прехраната е решен много отдавна. И никой не поставя въпроса да се храниш по 3 пъти на ден. С истинска храна, а а не с трева, брезови кори и други боклуци. Но когато не можеш да си плащаш ипотеката на къщата с 10 стаи това е мизерия. Когато с еналага да караш японска кола на старо (5-6 годишна, мечтата на всеки руснак) това е мизерия. А благосъстоянието е да си милиардер.

Ненормално е да се разполагаш нашироко върху тема, от която си нямаш хал-хабер понятие.

а бе цървул ...кои натресе комунизма на руснаците бре ? кои след това унищожи интелигенцята и събаряше черквите ? кои бре ? кои сега разбута и иска целият свят да е негов ... и всичко да се произвежда в бедни страни и да се продава с з00% надценка ? кои бре ??? ако нямаш очи и уши и акъл ще те светна : евреите !

Бе, оставете американците на мира ...и те да си измайсторят Перестройката!?

Защо така не се разбират тези хора..

ми то не може 20 години руската пропагандна машина да плюе по американците и да ги третира като врагове и сега да се чуди защо изведнаж америка започна да третира русия като враг, каквото почукало, такова се обадило..

Ти следил ли си събитията след 1986 г ? Кой повлия за създаването на мутренските групировки и приватизацията в Русия ? Кой се опита да я разпокъса и разпродаде ? А в България по сходен план, кой направи групировките и приватизацията ? Ако не си запознат поразрови се в архивите и в информационните бюлетини дори...

бе, пич!! Направи ми деня. А, де?? И аз туй се питам. какво има да делят???

Ще си мечтае руската сволач за меките китки от демократите в САЩ. Републиканците не се церемонят изобщо. Изринаха СССР , завладяха цяла Източна Европа, балтийските страни, имат във всички тези държави военни части. На джуджето му остава единствено да сервилничи пред Тръмп. Нима може нещо да направи срещу мощта на САЩ?

това от кой доклад на милиционерският катун ти го спуснаха.Пусни си някой холивудски филми и си мечтай.Щото до тук са изринали ама на баба ти курника.САЩ-в момента са най обикновена баланова държава и нищо повече на всичкото отгоре изритана от всички важни точки и никой не се съобръзява с нея.Следва гласуване на "санкци" и срещу Китай с което ще доуморят хората от смях.

По времето на СССР баба ми имаше курник. Сега го няма и на негово място има модерна сграда, а в семейството ни влязоха добри пари. Прав си че никой по света не се съобразява със САЩ. Дори прословутата руска С 400 не се съобрази с американските ракети в Сирия.

Може! Просто да не обръща внимание на ...северокорейците и да им бутне няколко касети по 10 броя..Самонасочващи се!? А?

първо оправете себе си, с кого ще се занимава ББ, кой ще е излъган, такован и направо е смазан от неговите действия. Мислете, пишете, говорете за вашият дом и реда в него, за да се оправите по-бързо

От руската навалица, не мога да чуя български по морето...Щом се мъкнете тука, значи не сме за оплакване...Българи не са хукнали към Русия

руската реч се чува щото у нас а и по свята си ходят руснаци на почивка да ги обсужват български "богаташи"-сервитьори,готвачи, камериерки и прочие.

Много активно съобщавам навсякъде, да не идват на българското море, заради адски мръсната вода с лайна, мърлява и мизерна храна, тотален Содом и Гомор навсякъде.

Да ама статията е за вас от ваш автор,анализът и съдържанието на тази статия нямат нищо общо с РЕАЛНАТА действителност в момента!И докато не престанете да ни ограбвате,саботирате и засипвате с фалшиви новини и тролове постоянно ще бъдете обект на ненавист и омраза!

Пишете си драги писачи, на никой не пречите. Тези двамата сигурно се разбират. И то добре се разбират. Но замисляли ли сте се за какво се разбират? Ами за нашите задници се разбират. Как да ни намалят броя на задниците? Защото сме много и трябва да бъдем намалени. Това им е основната грижа. А вие си пишете. На никой не пречите. Само си мислите, че имате позиция.

и генозид срещу българи върви със страшна сила в България. Никой не може да ви оправи и да ви помогне, защото сте много добри в бруленето и ликвидирането.

Голодная курица просо сънува.

Става съвсем ясно ,че русофобите и тези ,които плюят Путин,е най-добре да пият една студена вода.Нито истерията ,нито напъните и надуване на бузите,,нито плюнките ,които хвърчат във въздуха,нито пяната по устата дават резултат!Руснаците не са идеални-те самите си го знаят,не могат да бъдат /поне засега /водещата нация в света -и те самите не го искат и го казват открито!Но пък не искат да казват на черното- бяло,да бъдат прислужници, да бъдат нагло ограбвани!Иначе те са готови да делят печалбите -като се спазят по-горните условията!Времето работи за тях!

Те вече се превръщат във водещата нация. Колкото до САЩ... както написа един публицист тези дни - войната на американската хегемония приключи, сега стартира войната за американското наследство.

Водеща в какво отношение? В разсипването на държави? Не още, но очевидно работят здраво по темата.

Избирането на Дъмби " усили противоречията в американското общество". Ако това радва Путин - постигнал го е. Другото вярно е, че Путин няма да изостави Тръмп - инвестирал е в него.

Държава като САЩ която икономически беше бастисна през 2007г. когато напълно спука балони и гуми лъсна като гол тумбак без пищови, държава която беше наритана военно политически от Руися и то с невиждана лекота в Украйна ,Бл.изток и Арктика , държава която към днешна дата е със 70 млн.души чакащи за купони за храна и вече 102 млн.души без достъп до лекар и здравеопазване, какви санкции може да наложи такава бананова държава оглозгана от собствените си олигархо мафиотски елити.

Какво са се разврякали за тези санкции? Защо забравиха да врякат, че Крим е техен?Нещо им приседна, май...Стадото си е виновно, не Путин..Той просто си хапва баницата..Кво ли си е рекъл, тези тъпоглавци ще започнат да се усещат, че тънат в мизерия, я да нападна Украйна, че да имат залъгалка

От началото на санкциите, до сега, Путин е във възход, икономиката на Русия -също. Измислените килърско-обамови санкции се стовариха върху Европа (върху нас, с теб). Явно, онзи ден, насаме, Путин и Тръмп, са договорили нови санкции (върху нас). Но ние, нали си носим задниците, вместо главата, на раменете, умеем да викаме само както по стадионите "долу тоя, долу оня! Съдията, съдията...", и те това само става от нас -публика, която вика, но не е в играта.

Поредната смръдлива руска партенка от сайт на единна рассия, препечатана от дирника. Тръмп е с 33% одобрение, а светът никога няма да стане "многополюсен". Тая руска мантра е вече стара и втръснала. Къде ви е евразийският съюз?

Ти в кой свят живееш бе ? Господ е създал света (библ.) , Всичко останало е китайско (реалност) Еднополюсния модел ще бъде едноцветен ! Познай какъв ще е цветът му ? Този цвят идва от хилядолетието и отива към хилядолетието, а краварите са само на 200 (двеста) години) .

чета коменатире на един или айде двама посерковци гладни и безмопощни пенсионери във форума и се чудя как е възмвоно да има подобни кретени които припадат във възторг от една напълно завъшнена бананова държава като САЩ която не е в състоние да наложи санкции дори на Джибути.Абе късомозъчни същества само през последните 5 годин на санкции Русия изрита САЩ от всички важни геопоплитечски региони по свепа и ги остави с подрязани пръсти и крачета.Цялата какафония около сегашните е санкии енасочена срещу Тръмп и отчасти ЕС.Само че късно за каквото и да било.САЩ отдавна лъснаха с гол тумбак без пищови щото се видя че и това нямат .Пак късата клечка.

Русия се била стремяла и изграждала многополюсен свят...без да се интересува от желанието на народите които всячески се стреми да ,,освободи''и изнуди и бе да си дава сметка за все по голямата изолация в която изпада и за вътрешните проблеми които може да доведат до нов разпад на Руската Федерация и нови кървави войни !

Бих добавил, че е варварска империя незачитаща правата на отделните обществени групи - демократи, либерали,чеченци, гейове, лесбийки и т.н. Русия върви 200г след цивилизования свят !

Не виждаш ли, че този свят ФАЩ го води към вечните пространства на Танатос? Минека си вървят сами нататък.Няма нужда да ги водим. Достатъчно е да стоим по назад, за да не паднем с тях.

Ко стана с Евразия и тя се скапа като всичко,комунизма,соца СССР и сега иде ред на Р.Ф.!!!!!!!!!!! С тия жадни за богатства и тъпи тъпоъгълници милиционери начело смело водят мужиците към мизерия 21 в.

Що ли не изглежда така?!

Усети се кремълския плешивец, че след всички изпълнения в подкрепа на Тръмп сега ще е неземен резил ако го оплюе! Усети се и затова сега всички рашистки лакеи пишат пасквили в един глас за добрия приятел на Вожда Тръмп и за злия соросоиден Конгрес! Как видиш ли добрия приятел на Вожда подписал закона, щото бил с опрян пистолет в главата! ХАХАХАХАХАХА

НГВС-то с олабената алка се появи.

майора е гладен интелектуален скопец

Сори Раша, Светът може да стане 2полюсен или даже 3-4полюсен, но няма как да стане 12 полюсен само за да включи и твоите несъстоятелни мераци.

Някак си тъпо звучи!

Естествено драсканиците на "анализатора" от Взгляд ще замаже очите на глупавите евразйски мужици за поредния провал на вожда любим! Но когато го четем ние с необременени от рашистката пропаганда мозъци се забавляваме на оправданията и сълзите от посока кремль!

Толкова ли им е трудно на съветските кауни да проумеят, че в демократичните държави няма царе-батюшки? Путин може и уста в уста да се целува с Тръмп, все тая...

Чета и се смея! ХАХАХАХАХА Чета и се хиля! Браво на дира, че пускат тия пропагандни пасквили от раССия да видим и ния какъв чвор изодзадзе получиха най-вече оня дребен и плешив нагляр от кремль!

цитиран по националното радио днес, отново е напомнил на Валодя, че го чака март да са видят на територията на НАТО. Пусти натовци , били много вежливи и убави ора, особено завършилити курс в САЩ.

За тоя цирк дето си го направиха миналата година щатите у дома, пък и продължава никой не им е виновен.

Eй по-млади писачи,този пропаганден пасквил пак ме връща в Соца. Нищо не може да роди руската пропаганда последните 100 г. Видят,че са потопени във водата и вече сърбат беднотията и пак се слагат за сила. След скапването на СССР и Соца Русия няма шанс,тя се скапва и с плямпане не става. Трябват новости нови технологии,нивото се променя рязка в което Русия не може да се включи. Да ,на света имаше двуполюсен модел с превес на САЩ.Сега пак ще е двуполюсен :САЩ и Китай с превес на САЩ. Предпоследния китайски лидер преди да напусне МОЛИ Обама да им дадат Ноу Хао !!!???!! Така ,че играта е сложна и не е за старшини като Путев/тъпотия,която му счупи главата беше намеса в САЩ.Целия сенат ще го смачка от глад.ПОЧНА СЕ!!! /. БЪДЕЩЕТО е ВОДЕЩИ САЩ и КИТАЙ с превес на САЩ!!!!!!!!!!!!! МИСЛЕТЕ,Стига хълцайте е меракливи емоции-Ойде коня в ряката за Русия- ГЛАД 21 век.

другарю късорусов отиди си вземи пенсиято и ела пак да за следващият виц да се посмеем

Другаря ти късорусов преживя всички лъжи и демагогия руска и ти казва,кое не е вярно: 37-38 г.Сталин с подлогата Димитров пращат в ГУЛАГ, тогава честните и наивно вярващи на руската пропаганда българи,че в Русия Социализма е постигнал хубав животи са отишли вРусия и виждат мизерия и Лъжа!!Толкова ли си прост и не виждаш,че Сталинската колхозация с бой в България съсипа за векове земеделието,къде го има това.Сталинската окопация докара българите в земеделието да работят за 20 ст.на ден,а 64 г.в производството за 2 лв. надница!!!!Димитров даде всичкото злато от предците ни на Руснаците,Набутаха ни Кремиковци ,който готвиха за Китай и те го отказаха след култа към Сталин. Кремиковци е технология 36 г. и платихме пак колкото казаха русите. Все във фалит бяхме. Фалшивата руско-бълг. пропаганда пропадна. Никакъв социализъм и комунизъм не стана-лъжи бяха в БЕДНИ страни като СССР и България. Скапа се СССР и СОца. Сега Путев с тъпите си милиционерски хватки забогатя и скапва Р.Ф. НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАШ тези Руски тъпотии. ?! в иска нови технологии и ново ниво. Това не е за Русия. Отвори си очите..............

Исренно се надявам ти да си платен трол. Не ми се вярва, че дори и част от българския народ, да са с толкова промити мозъци, че въобще да не могат да мислят, а само да поемат едностранно дадената им визия за действиелността. Ти сам съветваш другите да "МИСЛЯТ". А ти мислиш ли? Говориш за откровенни лъжи, като за факти. Как е възможно водещата страна в еднополюсния сегашен свят - САЩ да позволи вмешателство от нарочения от нея най-голем враг?! А Русия си има своите "шансове" - ОГРОМНА територия с ОГРОМНИ земни ресурси. Много нови технологии - основно в миннодобивната и ядрената свера, но най-вече във ВОЕННАТА. Технологии, които нямат аналог и които са една глава/поколение пред останалия свят. Тъй като те виждам, обичаш да мислиш, да те питам - след като (според теб) Русия е "потопена във водата и вече сърба беднотията" и от ден на ден се "скапва", след като Русия е огромни подземнни ресурси и след като Русия е враг номер 1 на САЩ, по каква причина САЩ още не е атакувал, превзел и разграбил Руските богатства?(както стори с Ирак) Не случайно истината е непобедима сила.

Доста по-сложно е от това.

Разделеното човечество е негодно да реши проблемите пред него, а руснаците както винаги са сбъркани и токсични, защото искат още разделение заради тесните интереси на шепа милиционери узурпирали властта в Кремъл.

Разделеното човечество е негодно да реши проблемите пред него, а ФАЩ както винаги са сбъркани и токсични, защото искат още разделение заради тесните интереси на шепа олигарси узурпирали властта в Конгреса.

Има голям клъстър от фашизъм по света в Азия, конкуренцията за първо място е много близка между Русия и Турция.

Разплаках се от умиление. Не знам дали въобще ще мога да спра. Тръмпе, ние сме с тебе!

Хеѝ, дирбг афтурити... Чак ми става драго, че сте тоолкуз нигр'амотни ...:) :) :) хаха

Неграмотни е меко казано. Какви са тези "равнини" на международните отношения?!? Просто да паднеш от смях ;) Преводът от руски на български неграмотниците са направили буквално! Липсата на елементарна обща култура е причина за това - кой да знае, че у нас е прието да се казва "В ПОЛЕТО на международните отношения" ?!?

да, може да стане като при горбачов, щатите да се разпаднат и да има Тексаска република, а американската армия ще окупира полуостров Флорида ..

Русия отдавна има мераци към зачитането й като световна сила. Но ето, че от няколко дни, китайците направиха и своята заявка. Ще има интересно развитие в международен мащаб, тъй като вече е ясно, че новите силни икономики може да инвестират в сериозна военна програма, която да ги сложи в челото на силните в света. Разбира се, има и друг алтернативен път - световна ядрена война.

Алтернативата на "световна ядрена война" е "отрязана" от Господ българина с решението Му:"Аз няма да позволя втора планета (след Фаетон унищожена от фаетите), да бъде взривена". За това под Негово Ръководство се случват и ще се случват ХИЛЯДИ НЕЩА (чудеса). Не се плаши драга "мърша", предстои "обръщане на палачинката", при което трансмутиране: "Последните ще станат първи, първите последни." Матей 20, "Притча за лозарите"

ВНЛ)))

Кой руски трол ги е изрисувал еднакви на ръст? Разликата е близо 20 см.

стига с тази империя на злото и вие от там захлебвате нали хибридки

Стига с тия циркове, спрете се дираджии.

"Не се гаси това, що не гасне!'', мили дир-аджии. Всуе се мъчите да замотате народната любов към хазарите-руския истаблишмънт и амишите-североамериканския истаблишмънт. Корените на нашата осведоменост са положени от възрожденците и строителите на нова България, която си има най-опасния си враг, "Световния еврейски конгрес". На свой таен конгрес проведен в Москва през 1988 година, той е приел безапелационно ОКОНЧАТЕЛНО решение, "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД". Там има записани следните два текста: "Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на българска държавност." и "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." Ето Ви господа и другари, "пробния камък" за тестване на българолюбците и българомразците. И въпреки всичко, с Божията помощ България ще пребъде вечно.

се отнасяйте до г-н Борисов.

Чифути, с "минуси" не ще сложите прът в колелото на историята. С избиването на СЕДЕМТЕ СИ ПРОРОКА, Вие сте загубили безвъзвратно подкрепата на НЕБЕТО, затова българите вече 2000 години са Ви враг.