Сестрите от Либия може да не бъдат обезщетени

Съдебни процедури възпрепятстват възможността българските медици да получат обезщетения за изтезанията в Либия.

Обратно в новината

Коментари - Сестрите от Либия може да не бъдат обезщетени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бахти и алчните пачи.

колеги а защо тези не си открият кирливите ризи а ?????кадафи никога не е бил против нас много е получил от нас сондажи лекари инженери и т.н ама да са проститутки извинетеме това тогава не е било възможно!!!!!!!!!!!!!!!!!!бил съм в либия и знам че теса си правили така като че ли сме в бг

Много, много жалко, че сме толкова негативен народ! Точно и затова сме толкова бедни и тялом и духом, защото не сме единни! На всеки негативно коментирал му предлагам да се замисли какво са изживяли тези хора за тези години! И ако можете бъдете повече човеци, когато коментирате!

До некаква първескиня от Варна бре!!!Скивай ся варналийко-около два милиона пенсионера у нас биха желали да изживеят тези 7 години,които тези МЕГАсерийни убийци изживяха във свръхлуксозната вила край Триполи бре!!! Посолството ни им мъкнеше всеки ден РЕСТОРАНТСКА храна бре!!! А всеки четвъртък на МЕГАчудовището от снимката и беше на ръка носено по два стека МАРЛБОРО бре-щото чудовището друго не пушело бре!!! И плазмен телевизор с мегаекран плюс сателитен телефон за константна връзка с медиите в България бре!!! И най-вече със всичките им роднини бре!!! БЕЗПЛАТНО и БЕЗЦЕННО бре!!!

Хайде стига с тази простотия. Все се вторачвате в паничката на другия. Аман от тъпанари.

До некакъв си Обзървър!!! Само потвърждаваш думите ми, пък и Кери ти казва как да живееш по-добре, бре!

Дано все пак успеят, много изстрадаха тези хора ! А какво стана с дълга на Либия към България ? Май го отписахме ?

До некакъв заблуден и регистриран станков бре!!! Ха ха ха!!! А бре станков а бре наивнико!!! Ето това са МЕГАсерийните убийци бре-начело с ЧУДОВИЩЕТО на снимката бре!!!пп-Всеки има право на своята заблуда бре,но ти взривяваш тъпомера директно бре!!!

Убеден съм, че знаете много по случая. Прочетох информацията в по-старите ви мнения с удоволствие и любопитство, и с малко отвращение към хората, на които симпатизирахме и за които носихме лентички.

Е нали ужким беха подписвали че няма да съдат Либия. Кво стана сега? Но аз като познаваб БГ-нрава най-велоятно да осъдат Сесил....

И защо не останаха да ги съдят в Либия, как ще дойдат в България, може би нашата държава трябва да им финансира идването. А една от сестрите е спасена от българския консул, научава случайно за готвените арести и отива в болницата да я прибере, тя отказва, да си свършела смяната, едва успява да я убеди. И тези така, изобщо не са потърсили помощ от посолството, сами не биха могли да се справят, защото в арабските страни се отнемат документите при започване на работа, а смъртната присъда е за разгулен живот и употреба на алкохол, участието в спин аферата не е доказано от съда. Те са върнати в България, за да излежат наказанието си тук, още преди да пристигнат беше издаден указ от Първанов за опрощаване на присъдата. И съвсем наскоро след това английски запалянко едва не уби барман в Бургас, осъдиха го, но го върнаха в Англия и там беше посрещнат с почести и освободен от наказание, подобен случай като процедура, но ние го осъдихме и оттогава не пускаме осъдени в България обратно в страните им.

и това са същите сестри и доктор за които мислехме, треперехме, демонстрирахме позиция, защитавахме ги с ясната мисъл, че парите за адвокати отиват от нашите данъци. радвахме се за тях когато сесил саркози ги изведе от ада и се завърнаха. и изведнъж? отиваш за пари по собствено желание, носиш си последствията. не те е командировала държавата. да съчувствахме им, съпричастни бяхме, съгласни бяхме да получат юридическа защита за наша сметка. и до там. завърнаха се. и всеки си поема кръста. тук ако работодателя те тормози или не ти плаща държавата дължи ли ти обезщетение?

53 000 000лв ако трябва да сме по-точни от нашите пари....

На Вълчева не й стигнаха парите от проституция в Либия, иска още.

Не знам какви ги е вършила Вълчева в Либия, но един ден случайно станах свидетел на просташкото й поведение.Случая е съвсем елементарен, но показателен. В кулинарен магазин си купува някаква пържола. Не беше платила, но започна да яде още на касата като през това време и касиерката и хората на опашката я чакаха. Тая простащина я вършеше с видимо удоволствие и с израз - Коя съм аз!И преди това ми е била много антипатична, но с това й поведение просто се отвратих.Може би ще кажете, че е твърде дребнаво, и сигурно е така, но страшно ме възмути

Всъщност, интересен за размисъл е и фактът, че преди да ги арестуват в Либия, нашите сестри са били предупредени от нашите служби (през канала на посолството), че се готви инсценирана провокация срещу тях и трябва веднага да си събират партакешите и да се изнесат от Либия... Да, обаче самочувствието им по онова време, както и алчността, да седят там за пари до последния възможен момент им пречат да осъзнаят, какво ги чака и те смело и безотговорно игнорират предупреждението... Останалото го знаем. Та, и тук е подходящ селския лаф: "Гат яди кифтета, ни рева, а сега ривеш..." (продължението няма да го цитирам, защото подлежи на цензура ;-))

До некакъв си циничен бре!!! Леле леле кви измислици се повтарят от сульо и пульо папагалски бре!!! Никакви служби не са предупреждавали никого бре цинико!!! МЕГАсерийните убийци Нася Ненова и Кристияна даже и не изпълниха задачата като хората бре-успяха да зарязят с генномодифициран СПИН "само" 459 деца и 23 майки бре!!! При поставена задача да ги докарат до 1000 броя бре!!!

а трябва ли?

Ами така е, ако искаш да съдиш някой, си плащаш съдебните разноски и адвокатските хонорари, освен ако не докажеш, че си социално слаб и съдът не ти уважи молбата да не плащаш... Друг е въпросът, кой юридически гений е посъветвал сестрите да инициират дела срещу индивиди в чужда държава, която на практика не функционира и е в тотален колбас, да не говорим, че тия техни мъчители изобщо няма как да бъдат физически открити, а камо ли докарани тук за да се явят в съда... Т'ва е тотално безумие и само пишман-юрист може да ти подхранва празните надежди, с единствената цел да изкара кинти на твой гръб. По-добре е сестрите да вземат да си осъдят собствените адвокати за подвеждане и измама с цел материално облагодетелстване... Но това също ще е "causa perduta"...

Вижте я, как изглежда на снимката, тази измъчена курва. Спокоен поглед, отпуснати рамене, отегчение....тази смъртница си е сложила брошка и обици, че да изглежда по- трагична...хахах .Ами онзи манго отзад, доктор, който се ожени да друга нашенска курва и после дим в Холандия. БААСИ, а сега и още обезщетения искат. За какво, брееее???? Та тоя манго и на него ли ще плащаме??????

са инструментът чрез който се принуждават хората сами да се отказват от търсенето защита на правата си по съдебен ред! Всичко може да бъде коренно различно при внасяне на определените съдебни разходи след приключване на делото и присъждането им от съдът! Вижте тарифите за таксите и условията за подаване на иск и обжалвания и сами си направете извод каква част от хората могат да си позволят да търсят съдебна защита на правата си!

ако са невинни - да получат, иначе не, аз още не знам какво да мисля за тях.

Колко хора не могат да си позволят адвокат и влизат с двата крака? На тия от нашите данъци им подарихме живота (БУКВАЛНО) и още искат.

Понякога отишлите на гурбет поемат рискове. Тези са знаели къде отиват и какво може да им се случи. Аз имам един познат, който работеше в Либия около 20 години и само възхвалява Кадафито, така както някой идиоти тук възхваляват бай Тошо. Кат рисуваш пичелиш, но понякога и губиш!

и ти, като отиваш на работа, рискуваш да те изядат уличните кучета, които не са твои. но отиваш на работа.

Когато си си дал г*зеца под наем няма от кого да се жалиш! Та те не знаеха ли, че отиват в една анти държава? Те не заминаха по общия ред и се ползваха с особени привилегии относно заплащането по сравнение с останалите.

я бяха извадили от леглото на либийски министър при арестуването й?!

Именно Кристияна бре!!!

Доста интересна информация подхвърли "обзървър!!!". Най--малкото---защо е засекретено делото за 25години? .... информация за размишление!:)

НЕ! НЕ Е ТАКА.Нито съм нагъл,нито съм лош. Имам лични впечатления от българите,които в онези години работеха в Либия. Най-разюзданите жени бяха българките и румънките. Работих три години там и знам какво правеха нашите и мъже и жени за пари. Показваха истинския си облик. Покрай някакъв друг случай,либийската полиция откри таен публичен дом в Триполи,на който Мадам беше възрастна българка........Човек не бива да драска из сайтовете неподготвен,защото звучи посредствено.

и жена ти ги прави същите неща в българия, ама ти не знаеш.

това е вярно, познавам сестра, работила в либия, спи с мъже по 2 причини - или за услуги, или да се задоволи, чувството любов е непознато за нея.

Според мен е нормално Да си търсят правата по всякакъв начин и за всичко което им се полага. Така правят в белите държави. Имат право ползват го. Край.

Нашите права кой ще брани, ако всеки дърпа "обезщетения от нашите пари, без да имаме грам вина? Не би ли било по правилно, преди да плащаме, поне да узнаем истината -за какво ще плащаме? Какво значи "освободени от държавната такса", според теб? Някой доказа ли пред нас -плащащите, невинността им по това обвинение? Защото, доколкото си спомням, обвинението ги е признало за виновни и ги е осъдило на най -тежката санкция. Бяха помилвани, благодарение на международна намеса. Но никой не ги е признавал за невинни. На какво основание търсят обезщетение, не зная. Но не зная и съд, който да им е присъдил такова. Ти знаеш ли?

Виж, аз много неща не зная, като чета написано от теб и ти Не знаеш. Те не са виновни за неволите в нашата държава. Всеки има своята истина.

Да си търсят правата хубаво, ама първо да си платят милионите, които отидоха по безплатните за тях адвокати, издръжката им всичките години там и след това да претендират за каквито и да е обезщетения.

Хм, ти как и с какво си ощетен не ми е ясно? Скапаната политика на държавата ни не предполага милионите да стигнат до хората , как точно мислиш ,че ще достигнат до теб , за да се облагодетелстваш от тях???? Хайде, Обясни ми?

Прекалявате вече с тия.. То се не наядоха и само за пари мислят ама и на ум не им идва че българите дето им платиха резилите няма кой да ги обезщети дори когато са работили съвестно без далавери и подлагане над 40 години.. Бедни били , нямали пари за съдебни такси ами дайте телефон да ги спонсорираме и за това че малко им са апартаментите и другите разходи по тях като се върнаха

Ако ще злобееш,си съскай у дома на спокойствие=не по форумите

На тебе, рода ли са ти? Ми, извинявай тогава! Аз също като този, не зная нищо по въпроса с вината и невинността им.

Стига сте ни занимавали с дърти урви. Спомнете си репортажите от делата, когато ги показваха през една клетка.Та всичките бяха със загладен косъм, гримирани, боядисани, изпрани. Така л изглеждат бити, изнасилвани, тероризирани затворници

Като чета коментарите си спомням И. Костов, който каза !-" Ами ако са виновни"-ДВЕ (2)!!! световно признати лаборатории, плюс откривателя на вируса на спин, казаха-НЕВИННИ СА ?-СПИН се е появил, много преди ТЕ да започнат работа в Либия?Обаче !!! Върви убеждавай, МНОГОЗНАЙКОВЦИТЕ в България!!

България затъна от продажни многознайковци,които близаха задните части и на най-големите мангали в света,а са жестоки към своите.

До некакъв заблуден и заслепен юзър къде ни призовава да четем бре! А бре малък-кви са тея световни лаборатории бре?Ха ха ха!!!Просто българите поръчаха на Колици да даде мнение и нищо повече бре!И му платиха за това бре!А на Люк Монтание обещаха че ще открият атнивирусен център във София на негово име бре!!!Ха ха ха!!!И двамата не са стъпвали в джамахирията по това време бре объркания бре!!!

Др. Костов! Агент" Санкин"??? Защо толкова, МРАЗИТЕ българите?

Ама кога се е почвил спина тогава са се появили и другите им реални провинения за които мълчат и се правят на ударени.. Всеки запознат знае че особено тая наглата има един куп други доказани обвинения

която Костов назначи за Изпълнителен директор на Техноимпекс - организацията която изпращаше специалисти на работа за долари и им прибираше половината заплати официално и те го знаят. Тя прилатизира и Техноимпортекспорт - организацията също фрашкана с пари - търгуваше с дрога и оръжие, приватизира вече при БСП и Балкантабак - абе голяма приватизаторка,но когато ГЕРБ си трае!

Егати заблудения и меганекомпетентен народ се изказва тука бре!!! Къф Техноимпекс те гони тебе бре??? Убийците заминаха на гурбет по линия на МЕДЕКСИМ бре смешко!!!пп-Нерде ЯМБУЛ-НЕРДЕ СТАМБУЛ бре!!!

от умрял писво - да пият една студена вода. Но да опитат от Корнелия Нинова да вземат нещо. Тя назначена от Костов за Изпълнителен директор на Техноимпекс, организацията, която изпращаше специалисти в чужбина за западна валута прибираше законно половината заплати на работещите там. Та Нинова приватизира тази агенция - фрашкана с долари - разпродаде и после обяви в годишната си данъчна декларация че притежава 37% от акциите Всичко това го пише в гугъл срещу името на Нинова, но явно можете да пишете, но не и да четете.

Вместо да се обединим зад сестрите виждам типично дърдорене ,злоба и чешене на езиците. Това са българки бе ,срам нямате ли? Моя призив е към представителите на Хелзинския комитет за правата на човека да се сепнат и намерят тези пари а после да си търсят връщането. За разни дребни случаи за съборена незаконна къща вой до небеса, а за този случай който засята достойнството на цялата нация ,мълчат да не казвам като какво. Къде са тези защитници на човешките права,защо се спотайват?

БХК да защитават българи??? Вица на деня ахахахаха...

Дано повече хора прочетат коментара ти!

Какво искаш повече? В България ли са? ДА Живи ли са? ДА Помилвани ли са от нашата държава: ДА Каквото ревете още? Това са хора извършили различни престъпления според законите на Либия, най-безобидното от което е алкохола и се стигне до кръвта, банки от която са открити в хладилника на едната. Разврата, гуляите, голите снимки , ужким секретни, вече станаха обществена тайна. И това че имало други такива медици, чиито държави ги изтеглили е пълен мит, съчинен едиснтвено от политическите противници на тогавашната власт. Не забравяй че това са хора съдени и признати за виновни от либийския съд.това че са живи струва нещо, което е платено от държавата ни, сиреч от всички нас. Това че докато се чака решението, а те са живяли във вила, на хотелски начала, кой мислиш го е платил. Стига с митовете че държавата е лоша, че ги е изоставила, че тя държавата не се е интересувала Пт тях. И ако помислиш малко ще разбереш защо делото е засекретено .......

Ако е за мюсюлманските имигранти,които буквално ограбват и сриват Европа из основи,Хелзинският комитет ще вие на умряло и ще размахва пръст,но къде са,когато правата на Българите не само са нарушени,а е упражнено насилие и тотално незачитане на правото на живот...КЪДЕ СТЕ,другарите от Хелзинския Комитет в слуяач със сестрите и много други нарушения,извършени срещу Българи?

До некакъв си малев бре! А бре малев плямпаш хептен без да си осведомен и хал-хабер си нямаш по наказателното дело от февруари 1999 година в Бенгази бре!!! Ти си само един обикновен наивник на квато и да си възраст бре!!!

Именно щото мегаубийците са българки-та за това е и тази мегатрагедия!

Да би мирно седяло не би чудо видяло.Не се обединяваме и не заставаме зад тях защото не са съвсем невинни.Всички платихме цената на тяхната свобода.Стига вече.Всяка крушка си има опашка.

''БАЙ БАБО ДА НЕ ТЕ СТИГА'',както са казали старите хора,че тогава друга песен ще запееш..Нали знаеш''НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО''Ч,ама такива като тебе сигурно най=много реват като не им отърва нещо..Много злобни хора сте бе...То бива злоба и простотия,но от такива като Вас извира

Кристияна Вълчева. Има нещо нагло в тази жена. Имам усещането,че тези жени не са съвсем невинни. Може и да не са извършили чудовищното престъпление,но навярно са вършили други неща.

И аз имам усещането, че си лош и нагъл човек, но дали е така.

А пък аз съм гаранция че не си Еверест в умствено отношение бре!По вероятно да си фигуративно казано-Марианската падина бре!!! Ха ха ха!!!

Ама няма начин да не са вършили и други неща. Грешници са, големи грешници. ха ха ха

До некакъв индиански вожд дето казал бре!!! Скивай ся-да ги наречеш грешници е комплимент за тех бре!!!Те са МЕГАЧУДОВИЩНИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ бре,индианецо!!!

Може просто да са били небрежни или недисциплинирани. Човешко е.

КАТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК И ЖЕНА НЕ ИСКА ДА ХЛЕНЧИ,ЗА ДА НЕ СЕ СРИНЕ ПСИХИЧЕСКИ...ПОКАЗВА СИЛА,НО ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ Й Е МНОГО РОЗОВО КАТРО СИ ЗАТВОРИ ВРАТИТЕ...КАКВО ИСКАТЕ=ДА РЕВЕ КАТО КРОКОДИЛ ПО ЕКРАНИТЕ ЛИ,ЗА ДА ВИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ???

Това е кауза пердута да си търсят правата чрез български съд ! Това е елементарен наивинитет ! Ще им вземат парите (тоест ще ги откраднат) и никаква работа ! По- добре е да търсят друг съд от ЕС

ДА СЕ ОТПРАВЯТ КЪМ СЪДА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В СТРАСБУРГ...БЪЛГАРИТЕ СА ЗЛОБНИ,ПРОДАЖНИ И НЕ САМО ЧЕ НЯМА ДА ИМ ПОМОГНАТ,НО УМИШЛЕНО ЩЕ ГИ ЗАКОПАТ...НА КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ СА ДС ПОДЛОГИ И КОМУНИСТИ,КОИТО СА ЯЛИ И ПИЛИ С ТАКИВА ИЗРОДИ КАТО КАДАФИ

Абсолютно съм убедена в невинността им! И нищо не може да овъзмезди мъките и страданието през тези погубени от живота им години. Това можеше да се случи на всеки от нас в онези времена. И все пак, питам, можеше ли Надето и Костьо да ги спасят? Тогава заявиха пред света, че може сестрите ни да са виновни!? Какво направиха всички правителства след тях за тези съсипани хора, българи, част от нас? Как помогнаха, разследваха ли виновните, ако има такива, в затвора ли са?

Прочети коментара под твоя коментар! Абсолютно убеден в нещо може да е само глупакът. Може и да не си глупава, обаче си неинформирана, но пък убедена. Абсолютно при това!

Информацията е сбор от факти, които всеки от нас анализира и обработва според собствената си логика, убеждения, чуства, интуиция и т.н., при това изграждайки позицията си! Злобничко се хващаш за думите, но не отговаряш на конкретните въпроси. Е, желая ти здраве и дано на никой от нас не се случва този ад!

Лудото Ленче и то взело отношение по темата бре!!! Ха ха ха!!!

По това време в Либия работеха стотици български медици. Но проблеми имаха само тези от делото в Бенгази. Защо? Много съм мислил дали е случайно, но едва ли. Имам приятели - медици, които по същото време работеха в Либия. След процеса пак искаха да ходят и пак отидоха. Говорили сме - разказваха, че нямат никакви проблеми, животът бил спокоен, условията на работа добри, заплащането ... немислимо в България да получиш такива пари. "Някой мрази ли ви, че сте чужденци, че сте българи?" -питам аз. -Не, уважават ни хората, пациентите са културни, благодарни, не като в България да ни ругаят и да ни посягат. "Не ви ли е страх след станалото с тези сестри?" - Защо да ни е страх? Ние не сме тръгнали данарушаваме законите им. В Либия алкохолът е забранен, а те са варили в домашни условия алкохол, употребявали са. Вършели са доста неморални неща - оргии, търговия с валута, държали са се надменно и предизвикателно, ходели са разголени... Не, ние сме скромни, обличаме се прилично, не ни липсва алкохола. Спазваме законите и ни уважават. Това са моите спомени...за да бъдат задържани, имало е за какво...

Защо не отидат лично в Либия да си търсят правата? Нали Либия ВЕЧЕ, след убийството на Кадафи, е дИмократична страна? Стига с тези евтини *!

само българи могат да натровят деца.факт

При това юридически доказан ФАКТ бре!!!

Съвсем се оляхте вече. Дайте го по-спокойно да не берете яд, защото нали знаете - всеки може да се намери в коя дупка се е скрил. Хайде по живо-по здраво.

Тия патки са нагли. Имат 2 смъртни присъди, за 6 вида деяния, които в арабският свят се наказват сурово (историята със спина е само част от обвиненията, но за другите не се говори). В Либия работеха стотици българи, без да имат каквито и да е проблеми с властите.България беше приятел с Кадафи. Как само тия имаха "превилегията" да бъдат обвинени в незаконни действия?Отърваха бесилката в резултат на политически и финансови игри, за които така и няма да научи масовият българин. Масовият българин никога няма да научи колко милиарда, под формата на опростени дългове, те струват на държавата и на българският народ. И сега, вместо да се кротнат и да плюят в пазвите си, че са отървали ножа, те обезщетения ще ми искат!

Странно е, че никой никога не говори и не пише за далаверите, които са въртяли, докато са били в Либия (които по либийските закони се наказват със смърт) и истинската причина, поради която са били задържани. И ми е още по-странно хора, които никога не са стъпвали в Либия по време на управлението на Кадафи, да обясняват какво било положението в държавата.

,,полякините,, които работеха преди ,,тях,,...??? не че има общо с ,,покушението,, двадесет години преди това срещу ,,полския папа,,...!!! ,,либииците ,,си ,,признаха,,...??? и те са си ,,признали,, както ,,нашите,,...!!! ,,полската следа,,...!!! но никои няма да ви я ,,кажи,,...!!!

Така е в Либия - повече пари, ама и по-висок риск, ако нещо се обърка. Така че стига вече с тая история.

Ако бяха обезщетени, щеше да е чудо... Това не е новина де... Знаем си къде живеем:-))))))))))

НАЛИ ЗНАЕТЕ ДРЕНБИТЕ ДУШИ ПРЕДПОЛАГАТ,ГОСПОД РАЗПОЛАГА....И КАДАФИ ИМ СРИНА ЖИВОТА И КАКТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ Е ''ПРОЦЪФТЯЛ''...ЗАПОМНЕТЕ,КОГАТО БОГ Е ИЗБРАЛ ДАДЕН ЧОВЕК И ГО ЗАКРИЛЯ ОТ ЗЛОТО,КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧИ,ТЕ ПАК ЩЕ БЪДАТ ОБЕЗЩЕТЕНИ....ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ НЯМА ДА ВИ ИЗВИСЯТ!

Ха ха ха!!! Яви се некакъв говорител на самия Господ и пищи с ОГРОМНИ БУКВИ да го чуят бре! Безсилен и безпомощен си-ти защитнико на СЕРИЙНИТЕ УБИЙЦИ бре!!!

ДО КОМУНИСТИТЕ И ДС ЧЕНГЕТАТА=ПОДМЕТКИ НА КАДАФИ... НАЛИ КАДАФИ Е ''ПРАВИЯ''=ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТЕРОРИСТИ И ГЛЕДАМЕ ,ЧЕ БОГ ''ГО ВЪЗНАГРАДИ'' ЗА ПРАВОТАТА МУ

Баце - кажи че ми е любопитно - CAPS lock ли си натиснал, или държиш Shift-а с лявото кутренце докато тракаш по кийборда?

До некакъв тъпогон бре!!! А бре ти пък от коя провинциална дупка изцвърча бре???

бесило!сега!

Крайно време е на монетите пак да пише "Боже пази България" !

"Бог да пази.." Кое да пази и къде да е записано? Бог да пази всеки един от нас поотделно и семействата ни, първо от собсвената ни глупост, прегрешения и т.н. А по този начин и държавата ни ще бъде опазена, защото ако не знаете, то поне прочетете за възстановяването на Америка и поставянето й до днешни дни на тази позиция и мощ е било предшествано от НАЙ-ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ за американския народ по времето на гражданската война, а именно: "ОБЯВЯВАНЕ НА ДНИ НА БЛАГОДАРНОСТ, ПОСТ И МОЛИТВА Гражданска война 1861 - 1864 И така, аз, Ейбрахам Линкълн, Президент на САЩ, определям и постановявам последния вторник на ноември, като ден, който аз желая да се спазва от всичките ми скъпи съграждани, където и да се намират, ден на благодарност и хвала към всемогъщия Бог, благодетеля. Създател и Управник на вселената. И препоръчвам на скъпите ми гореспоменати съграждани на тази дата почтително да смирят себе си в прахта и от там да отправят покаяни и горещи молитви и молби към великия Създател на събитията заради завръщането на неизмеримите благословения на мира, единството и хармонията из цялата страна, която Му е било угодно да ни даде като дом за нас и за потомството ни през всички поколения. В присъствието на: Ейбрахам Линкълн, Президент. Уилям Х. Сюард, Министър на външните работи. ...... Видя се угодно на Всемогъщия Бог да чуе молбите и молитвите на изстрадалия народ и да удостои армията и флота на САЩ с победи по суша и вода толкова важни и толкова ефикасни, така че да даде основателна причина за аргументирано доверие, че обединението на Щатите ще бъде постигнато, Конституцията им запазена, а мира и просперитета трайно възстановени. За тези победи бяха жертвани животи, телесни части, здраве и свобода от смелите, верни и патриотични граждани."

типично по български. отиват на друга страна,изкарват пари,просперират,надуват се,смеят се на сънародниците си дето са в българия,после ненавиждат местните,плюят ги,правят им мръсно и на края идват в българия и се оплакват от живота.

Tи си живо доказателство.

И какво мръсно точно са направили,като самите либийци признаха,че сами са си заразили децата, а нашите нямат нищо общо...освен, лош късмет ,да попаднат в неподходящо време,на неподходящо място...и,между другото,отивита В друга страна, а не НА друга страна...език мой,враг мой....

До некакъв умопомрачен гостуващ бре!!! Ха ха ха!!! Кви либийци и къде са признавали бре??? Точно те сами са си заразили децата с генномодифициран СПИН бре???!!! Ужас безумие и умопомрачение бре!!!Плюс безпардонни лъжи и умопобъркваща заблуда бре!!!

На една приятелка майка и, мед сестра, беше в Либия. Каза, че там си отишъл за пари и правиш, каквото ти кажат, за пари. Такава е играта. И "невинни" няма.

Като трупат пачките, са си за тях, като стане непечено - държавата да се погрижи, демек някой ддруг да плати сметката. И до ден днешен - претенции. То не бяха апартаменти, сметки, къщи. Айде, аман.

Стига сте ни занимавали, първо "да ги освободят", добре, направиха се хиляди еквилибристики и са СВОБОДНИ... Сега какво искат, може би НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ДА ИМ ПЛАТИМ И ДЕЛАТА, които те си водят...Ееее, ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ !!!СТИГА РЕВАЛИ тия "сестрички", че ДОТЕГНАХА и вмести съжаление, вече изпитваме ДОСАДА...

Чета и виждам че има хора, знаещи малко или много повече от средностатистическия българин. Та въпроса ми е: има ли истина в слуховете за тайни банкови сметки в малта и подхвърлена видеокасета пред посолството ни в либия, в която се говори за оргии и интимни връзки с араби, естествено касетката веднага е засекретена. имало някакви голи снимки от плажа с грозде в областта на слабините.

ЩЕ НАМЕРЯТ И ПОД ВОЛА ТЕЛЕ,АКО ИСКАТ ДА ОЧЕРНЯТ НЯКОГО.НЕЩАТА НЕ СА ОПИРАЛИ ДО ПЛАЖОВЕТЕ,А ДО ТОВА ,ЧЕ КАКТО ВИНАГИ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО НЕ СИ Е СВЪРШИЛО РАБОТАТА,А ТЯ Е ДА СИ ОСВОБОДИ ГРАЖДАНИТЕ,КАКТО ДРУГИТЕ СА НАПРАВИЛИ...КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ ДРУГИТЕ НАЦИИ,ВИНАГИ ДЪРЖАВАТА ИМ Е ЗАД ТЯХ..А БЪЛГАРИТЕ САМИ СИ ИЗДИРАТ ОЧИТЕ ЕДИН НА ДРУГ,ПОСЛЕ МИ ПЕЕТЕ ХИМН И ГОВОРОИТЕ ЗА ПАТРИОТИЗЪМ.ТОВА НЕ Е НАЦИЯ,А СБИРИЩИНА,АКО СЪДЯ ПО КОМЕМНТАРИТЕ ТУК.СРАМ И ПОЗОР!!!СЛУЧАЯТ Е ПОЛЗВАН ОТ КАДАФИ ЗА УРЕЖДАНЕ НА ПОЛИЧИЧЕСКИ СМЕТКИ=МЕДИЦИТЕ НИ СА БИЛИ ЗАЛОЖНИЦИ ЗАРАДИ СПЯЩИТЕ АГЕНТИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,ЧИЙТО ДАЛАВЕРИ С КАДАФИ СА ДОСТА ДЪЛБОКИ....ЛИБИЙЦИТЕ ВЗЕХА БЪЛГАРИТЕ ЗАЛОЖНИЦИ,ЗА ДА НТИСНАТ ЕВРОИПА ДА ИЗИСКА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НА ЛИБИЙСКИЯ ТЕРОРИСТ ОТ ЛОКЪРБИ...ЗА ЕДИН ТЕХЕН ЧОВЕК,ДОКАЗАН ТЕРОРИСТ ЖЕРТВАХА 8 И ВИЕ ВМЕСТО ДА ЗАСТАНЕТЕ ЗАД СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ПЛАЖОВЕ И КАСЕТИ....ФРАНЦИЯ НАПРАВИ ПОСТЪПКИ И ОСВОБОДИ МЕДИЦИТЕ И ПЪРВА ФРАНЦИЯ БЕШЕ АТАКУВАНА ОТ ТЕРОСРИСТИТЕ,АКО НЕ ЗАБЕЛЯЗАХТЕ....ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ХОРА ИМА В ТОЗИ ФОРУМ,ЧЕ МИ СЕ ПЛАЧЕ КАТО ВИ ЧЕТА ЗЛОБНИТЕ ИЗЛИЯНИЯ ПРОТИВ МЕДИЦИТЕ!

До пищящия с ОГРОМНИ БУКВИ бре!!!Щото не ти ИЗНАСЯ ИСТИНАТА и НЕ ТЕ УСТРОЙВА та за това пищиш бре!!!Жалкар!!!

Аз съм един от малкото знаещи безкрайно много повече от средностатистическия българин бре!!!В самопризнанията си Нася и Кристияна посочват сметките си в малтийска и йорданска банка където са постъпили 50 000$ преди да стартират МЕГАСАТАНИНСКОТО си дело бре!!!При насрещната проверка банките предоставят извлечение от салдото по посочените сметки бре!!!

АКО И ТЕБЕ УМНИКО,ДЕТО СЕ СКЪСА ДА ГИ ПЛЮЕШ И МАЙ ПРИ ЕДНО ДЕЛО ЩЕ ТРЯБВА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ДА БЪДАТ ДЪРПАНИ ЗА ПОКАЗАНИЯ,АКО ТЕ ПРЕБИВАТ ДЕНОНОЩНО М'С'ЛМАНИ ЩЕ КАЖЕШ ,ЧЕ ИМАШ И ТОВА,КОЕТО НЯМАШ САМО ЗА ДА ТЕ ОСТАВЯТ ЖИВ И ДА СЕ ВЪРНЕШ ПРИ СЕМЕЙСТВОТО СИ.НЕ ЗНАМ КОЙ СИ,НО ОТ МЕН ЗАПОМНИ=ЖАЛКА ДУШИЦА СИ!!!

Тези нагли жени трябва да бъдат осъдени у нас за аморално поведение и петнене името на България и да върнат парите, които бедната ни държава е похарчила за тяхното освобождаване.

КАК РАЗБРАХТЕ,ЧЕ МЕДИЦИТЕ НИ СА ВИНОВНИ ПИТАМ???КАК ЕДНА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА,КОЯТО СИ ВАДИ ХЛЯБА В БОЛНИЦАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕНА В ПОДОБНО НЕЩО-ТАКЪВ ПЪКЛЕН ПЛАН...ИСТИНАТА Е,ЧЕ СА ЗАДЪРЖАЛИ СТОТИЦИ,НО ВСЯКО ПОСОЛСТВО СИ Е ОСВОБОДИЛО ХОРАТА,А САМО БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПОТЪРСИЛИ,НИТО СА НАПРАВИЛИ ПОСТЪПКИ ДА ПОМОГНАТ НА МЕДИЦИТЕ И ЛИБИИЦИТЕ ГИ ВЗИМАТ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ ЗАРАДИ ПОМИЯРА ТЕРОРИСТ ОТ ЛОКЪРБИ,КОЙТО БЕШЕ ЗАДЪРЖАН ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ....ИСКАХА ДА ПРИНУДЯТ ЕВРОПА ДА НАТИСНЕ АНГЛИЧАНИТЕ И ДА ОСВОБОДЯТ МЮСЮЛМАНИНА...И ВИЕ ,БЪЛГАРИ,СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ДОЛНИТЕ ИГЛИ НА МЮСЮЛМАНИ,КОИТО ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СВЕТА И ДА СИ ПРАВЯТ ХАЛИФАТ????ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ???

Стига вече с Вашите постове,че са невинни.Разбрахме,че сте някоя роднина алчна като тях.Да бяха си платили масрафа сами,след като им го плати цял един беден народ ще исказваме мнение.Особенно след като мислим,че не са съвсем невинни и платихме едни пари без да е имало нужда.

От делото бре!!! От фактите по делото разбрахме пищящия с големите букви бре!!!И от доказателствата и самопризнанията също бре!!! А сега капиш ли си?????

Цялата ни съдебна система е отвратителна! Алчна, несправедлива и корумпирана! Българскит народ е подложен на съдебен терор и произвол със всякакви такси от съда, частни съдебни изпълнители, нотариуси алчни за пари и с нисък морал лобитата им в парламента приемат многосмислени закони за произволното им прилагане според интереса! Говорим за духа на закона, но тук властва закона на парите! Отврат е тази ситема!

Странна и жалка е тази съпричастност на български медии и отговорни държавни институции към съдбата на наши сънародници, хванати в престъпност и нарушаване на чужди закони и норми на поведение, както въпросните медицински сестри. Откъде накъде ни занимаваха години наред с тези аморални жени и накрая бедната ни държава плати стотици милиони да спаси от смърт тези проститутки?

Та нали от това медиите си правят рейтинг и пари ...Вижте Бенатова цели книги и филми сътвори от тази тема !! Иначе ги познаваме част от медиците и виждаме , че съвсем не са чистоплътни !!