Последни аплодисменти за Ванча Дойчева пред Народния театър

България си взе последно сбогом с легендата на българското кино и театър Ванча Дойчева.

Обратно в новината

Коментари - Последни аплодисменти за Ванча Дойчева пред Народния театър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еди подир друг си отиват от нас чудесните ни актьори, писатели, художници, интелектуалци! Българската култура осиротява! Поклон пред светлата й памет!

СБОГОМ , ПРЕКРАСНА! ПОЧИВАЙ В МИР! СВЕТЛА ТИ ПАМЕТ!

ne moga da razbera,kak moze da ima tolkova zlobni hora v bulgaria.edin aktior ne biva da se oceniava po partyna prinadleznost,a po svoiat talant.boli me ,che ima tolkova zloba v bulgaria.a na vancha doiucheva ,svetla i pamet.

Беше прекрасна, светла, лъчезарна! Беше икона на своето време! A не намерих почти нищо в нейно изпълнение в youtube. Жалко, защото по-младите поколения няма да знаят нищо за нея. Несправедливо е! Почивай в мир, Ванча!

колко жалко.....т.н. млади актьори къде са.....аааа да,те мислят,че от тях започва всичко

Не не мислят че от тях започва всичко, напротив изучавали са не малко дисциплини свързани с история на изкуствата, и биографиите на велики актьори. Но иванка дойчева не е сред тях, няма за какво да се заблуждаваме. Кариерата й се развива под крилото на тогавашния първи.

Под крилото на тогавашния Първи бяха най-добрите за това време артисти, така че професионализмът на тази актриса може да бъде за пример на вас сегашните студенти и млади артисти и в това няма вищо лошо. Тогаваният първи оцевяваше наравно външната красота и таланта.

Тя беше ярък талант и всичко е постигнала сама.

Почивай в мир мила Ваня ! Прости на тези, които злобно издраскаха лъжливите си коментари тук за да получат по два сребърника ! Тях утре времето ще отмие, а ние българите ще продължим да те обичаме ...

Не мога да си обясня това, защо толкова държиш всички да обичаме ванча дойчева връзкарката, която игради кариерата на мъжа си - посредтсвения отропед Шойлев.

Челно в тир с цялото си семейство да катастрофираш, трол неграмотен.

Искаш всички да четем хвалебствията ти по адрес на една българска артистка, ок, четем ги, щем нещем. Но помни не беше ли слабостта на Първия тогавашен към нея, нищо нямаше да стане и от нея и от мъжа й! ОК?

не е ок, защото беше отлична актриса плюс чар плюс колорит. Като се сетя за нея в Крал Лир, веднага се сещам и за Черкелов, какъв актьор, също огромен талант, добре че ги видях, а не сегашните ..... Светла им памет

Почивай в мир, миличка Ваня ! Остави ги това соросоидите, които издраскаха няколко нечленоразделни брътвежа тук и там по твой адрес. Тях времето утре ще ги отмие, а ние българите все така ще те обичаме ...

Ванча дойчева е станала артистка с връзки, женена за ортопед, лекуващ лекар на нац. отбор по футбол много години, димитър шойлев. това е, едно време важно беше дали си партиец /бкп/

това е истината, партийци го казваха

явно ББ и ЦЦ са ти го казали, щом си толкова убедителен, възможно е и собствен опит да имаш.

игнорирайте този тъпак Прекрасен артист не се става с връзки моето момче......с връзки се получават суджуци......

о да, шойлев ги получаваше, пиеше синя водка, да ви кажа ако не знаете! А тъпак е вероятно баща ти, от където следва, че и ти!

Типично изказване на завистлив посредственик !

да завиждам, няма за какво; просто ми е жал, колко сте заблудени

Какво може да каже един кръчмар простотия. За мъртвите се говори само добро, не ти ли е известно кръчмаре.

Пълният цитат на тази латинска поговорка е; За мъртвите или добро. или нищо освен истината"

Лека й пръст на Ванча! А бай Тошо (Живков) толкова си я обичаше.....!

Лека и пръст...Велика чаровна талантлива скромна до последно...ама за голяма част от показаните като ''елит'' няма как да потвърдя...

Поклон, дълбок поклон! Личностите като нея и в изкуството, и в обществото си отиват един след друг, недооценени, неразбрани, често и забравени! Жалко за нас, следващите ги, защото постепенно губим своя ориентир за съвършеното! Още по-жалко за младото поколение, защото те нямат такива кумири и примери за работа, поведение, отношение...Сякаш си отива Ренесанса на българския театър и това не може да не ни натъжава! светла да е паметта на Ванча Дойчева!

Като страшно красива жена, актриса, и някакси все в роли на кралици. Беше съпряуга на великолепния и непрежалим левскар Д-р Шойлев, лекувал даже и Гунди! Въобще, страхотно семейство! Бог да я прости, слагам я в Пантеона редом до Маргарита Дупаринова!!!!!!

ДЪЛБОК ПОКЛОН!!!

Мир на праха и.

Най-красивата българска актриса-светла й памет.