Биячите от ”Бикини” в Созопол остават в ареста

Задържаните за нападението в созополския нощен бар "Бикини" остават в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Биячите от ”Бикини” в Созопол остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия за какво говорят, влязоха и почнаха бой, по схемата много на малко и те така се се забавляват ужас. Нямам думи. Не знам как са се почуствали клиентите на заведението със сигурност са били ужасени.

абе да им направят по една свирка и да си ходят. ...момчетата

абе да ги наебат и да пускат....

Ясно е защо предишния път биячите на Митьо Очите бяха посрещнати със стрелба. Няма държава. Ей това е проблема и затова Митьо си прави каквото иска.

само изроди пъплят из тази гнусна територия, мутенско цигнска, пак добре че цялата солач не се изсипа тука на запад да проси

По-добре да ги екзекутират, защото когато се възпроизведат заразата ще плъзне..

късно е чадо, заразата плъзна още 1944 година

В руската губерния булгаристан такива примитивни шушляци са на почит, особено от магистратите и боко тиквата (всички на руска хранилка), така че свободата ги зове. Пак ще ги реабилитират.

Пуснете пичовете на свобода !!!

...в казана със сярна киселина!!!

три дни :)

След някои ден всички ще забравят за случая и бандитите пак ще са на свобода!!

Този тип деятели се отличават с много крехко здраве. В близките дни очаквам да започнат да се разболяват, да получават усложнения от стари, хронични заболявания, да им домъчнее за дома и да се налага да гледат стари родители. Изобщо не стои проблема дали ще ги освободят скоро. Въпроса е: какво обезщетение ще трябва да им се изплати за нанесени вреди пропуснати ползи.

ЕЙ , ДЕЦА ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ СВОБОДА .... .... СИКАДЖИИТЕ ИСКАТ ОТ БАЙ МИТЬО ТЪПОТО ОТ КАПИТАН АНДРЕЕВО ДА ИМ ПРЕХВЪРЛИ ИМОТ-ОБЩЕСТВЕНА СГРАДА ... ОБАЧЕ ТОЙ ИЗБЯГАЛ В ПЛОВДИВ И ГО НЯМА НА СРЕЩАТА ... ... СЪОТВЕТНО МАДЖО ЗВЪНИ НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И БАЙ МИТЬО ТЪПОТО Е ДОКАРАН ПРИ НОТАРИУСА В БАГАЖНИКА НА ЕДНО АУДИ ОТ ПЛОВДИВ ДО СВИЛЕНГАРД ЗА 3-4 ЧАСА ....:))) ..... ВСИЧКО ПРЕХВЪРЛИ И ДАЖЕ ДАДЕ ТЪРЖЕСТВЕН ОБЯД ЗА МУТРИТЕ ДЕТО СЕ БИЛ ЗАБАВИЛ :)))

БАЙ МИТЬО ТЪПОТО - ИЛИ КАКТО ГО ЗНАЕХМЕ ПО НАРОДНО БАЙ МИТЬО ТЪПАНАРЯ ИМАШЕ ТОЯ ПРЯКОР ПОНЕЖЕ МАЙКА МУ ГО БИЕЛА И ВИКАЛА "УЧИ БЕ МИТЬО , ДА НЕ ОСТАНЕШ ТЪПАНАР " ... А ИНАЧЕ БЕШЕ ПРИРОДНО БУДЕН ЧОВЕК - ДЪРЖЕШЕ РЕСТОРАНТА ТОЧНО НА ВХОДА НА ГКПП КАП.АНДРЕЕВО В ПОСОКА БЪЛГАРИЯ . .... МЯСТОТО БЕШЕ ЛЮБИМО ЗА МУЛЕТАТА - И КАТО СЕ РАЗТОВАРЯТ МУЛЕТАТА ПРИ НЕГО , ИПОНЧЕТАТА НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ИДВАТ И КАРАТ КОАКАТА ИЛИ ХЕРОИНА НА СЪХРАНЕНИЕ В НОРОВЕЦ - ХОТЕЛА НА СИК ... КОЛКО ОТДАВНА Е БИЛО ТОВА ? ... АМИ ИВАН ТОДОРОВ ДОКТОРА, ДЕТО ГО РАЗСТРЕЛЯХА , ИМАШЕ НЕЗАКОННО МАГАЗИНЧЕ И ПРОДАВАШЕ КАШКАВАЛ , МАРЛБОРО И ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ НА ГАСТЕРБАЙТЕРИТЕ НА ПАРКИНГА НА КПП-ТО :))) .... А ШЕФА НА МИТНИЦАТА ПАВКАТА ЛИЛЯНОВ ХОДЕШЕ НА СРЕЩИ С СТОИЛ СЛАВОВ ОТ СИК , ДЕТО ГО ВЗРИВИХА , ЗА ДА СЕ РАЗБИРАТ ЗА ПРОЦЕНТА КОЙТО ЩЕ ПРИБИРАТ МИТНИЧАРИТЕ ЗА БЕЗМИТН"ИЯ !!!! "МАЗУТ ЗА БИТОВИ НУЖДИ ( С КОЙТО СИКАДЖИИТЕ КАРАХА ТЕХНИТЕ ТУРБО-ДИЗЕЛ КАРУЦИ )..

ДО БИЯЧИТЕ ОТ БАР БИКИНИ .... АКО ИЗТРЕПЕТЕ МУТРИТЕ ОТ СИК , ВИЕ ЩЕ СТЕ БОСОВЕТЕ :)))

Я пак! Някой по надолу е написал кой е адвокатът на трима от биячите. Това вярно ли е? Ако да, се вижда, че мутрите си имат и свои адвокати. А по политическа линия и чадърче.А иначе,"интелигентни мутри". Те разбират от това което са декларирали, колкото баба ми от духова музика.

Бай Иване, това, което съм написал е факт! Има си документи и за брак и за председател на партия и за упълномощена адвокатка-съвсем официални! Най-лошото е, че на никой не му дреме, ни на опозиция, ни на журналисти, да се разровят малко, защото ВСИЧКИ са в схемата с наркотиците! ВСИЧКИ! А "героите" са доказани членове на групата на прострелян "бизнесмен" миналото лято...

На мен ми дреме, а и на много хора около мен ... и, ако това е вярно ... следващия път, вместо "за по-малкото зло" ... гласуваме за "Терминал 2".

баба ти може и да разбира от духовна музика :-}

Вършиш някакво престъпление, осъждат те на 5 години , примерно, излежаваш ги или те пускат предсрочно, т.е. "реабилитират" те и се оказваш с "чисто съдебно минало", направо чист като младенец...!

Не е нужно дълго време да остават в ареста,а е достатъчно да бъдат безмилостно надупени,както е при нас в Турция.В този случай възпитателният ефект ще е по-голям.

На тея "биячи"им показваш един малокалибрен и се насират ,те такива биячи са тея,селски пръчки,цял ден,по фитнес залите,бухат се с анаболи,за респект а иначе са малки страхливи мишки

Адвокатката на трима от групата е съпруга на шефа на ГЕРБ за Бургас. Така само обществена тайна от града ви казвам, вие си правете изводите. ..., но националния шеф на ГЕРБ нищо не казва по случая, явно суджуците не са като биячите... Мила родна картинка!

Нормално,нали Очите си плаща на тиквата

Дреме му на тиквата! Фърля ви дъвки а той си гепи енергоремонт дето минават стотици милиони от там на година.

е, нормално. то и Марковски и син какви представляват? най-големите престъпници. с всички е така, където са най-големите пари, там са и те... морал, такова нещо няма.

Е,и?!Да остана престъпник, непуснат след ареста?!

...за да ги има тези лаинари посрани са виновни управниците !...по Jивково време такива не вирееха,защото енергята им бе впрягана да строят за родината ! тези стероидни безмозачни саSHтества много барзо могат да бадат узаптени ,просто демонокрацiята има нужда от тях !...абсолютната "глупост " казана от премиера "ние ги хващаме..те (магистратите ) ги пускат " означава само едно ! никои не се бори срещу престапността а напротив ...престапността се закриля от управляващите защото и те са чат от нея !!!

Тези са продукт на Живковото време, на беззаконието създадено от техните бащи/хайдути продължаващо до наши дни. Не знам дали си лудо, но със сигурност си глупаво Ленче! Селянче от някое ж.к. което си е плащало членският внос в БКП послушно, послушно.....

Ей такива предизвикаха стрелбата в пицарията на Слънчето миналата година.Само бач 5-6 години в някоя кариера може да излекува тези.А, и казарма-миниум 2 години, без разлика на пола.Нали има равнопоставеност на половете.

България ще умре от много правосъдие --но то е с двойни стандарти Последно време -за хулигански прояви -които на времето бяха наказвани с до 15 денонощия общественно -полезен труд -българи седръжат заключени като животни в тия жеги в килии 2 на 3 метра --без опоменат срок -по закон -може игодина да атрофират в клетката --В други държави още с произнасянето намярката се казва за колко време етя --всичко епредвидимо В същото време за опит заубииство--циганите са под домашен арест-който никойнеспазва разбира се Жалко е-че такъв физически тормоз се решава еднолично от съдиики ипрокурорки --все едно еигра в детската градина Какво предвиждам-- Ако продължава това жестоко съдиико разправяне в случаи като при Петър Низамов-я имало шамар -я не -- ако нямапредвидимост в тия мерки-- то ще дойде време когато полицията иде някъде иуговаря еди кой си-- ела в РПУ да изясним нещата --и хулиганите знаят че ги лъжат имамят даги вкарат в клетка за 1г подигравка--просто ще вадят пистолети истрелят на месо ---жесток стана живота на кого да вярваш

Забрави историята - учи български език, че трудно се разбира какво искаш да кажеш.

горе-долу се разбира....нещо куца в системата на пръв-О-съдиЕ-то, но какво е то....очакваме ли да го кажат, а камо ли да го променят самите едно-Лични съд-иииии....и се питам - какво лошо има да се сменят...по-често...кой става Съдия-Кадия? пардон Кади Я ?! тези от Върховния съд, ама голям съд за плакнене на крака ли е, или за миене на зъби, да та блестят повече? Да се занимават с днебнотемие /като в Америката/ или да си дават поощрения, или да си....ох да си ебат ..да серат на кантара и да го мерят.

А стига си ревал за тоя примат с два пръста чело, де... Тя фамилията му (низам - тур. войник в редовната армия на Османската империя) не е българска, а той ми тръгнал да се прави на войвода... А ти накъде си тръгнал да развяваш шовинистичните си тъпотии?

Смешниците от Бикини...

...дошло е време, в България да има наказания, които са в пъти по-жестоки от допустимите за определени престъпления. Тази територия отново ще стане държава, когато като превенция се въведе - "за стрелба...на прицел...огън!" . Само така може да се смачка престъпната измет в нашата страна. При чудовищната корупция и регионални връзки - мафия-следователи-прокурори-съдии-адвокати-кметове и общ.съветници,така ще я караме во веки-веков. Идва време разделно.Или оцеляваме, или България отива на кино. Това поколение е изпуснато.Поне малките деца да се поемат докато е време. Страхувам се, че вече може да е късно...Но,нека бъдем хуманни - всички бандити от Черноморието в трудов лагер до живот. Инвентар - по една кирка или токмак. С ръчен труд се правят чудеса. Кеф ти качествени пътища, кеф ти тунели. По една чорба на ден.Без свиждания.А някой мръднал, а куршум.Въпросът е, че управляващото статукво е част от организираната престъпност в България.Историята е показала как се променя това положение, ама ние май сме лоши ученици, уви...

бандитите станаха повече от нормалните

За целта не трябва да сме в ЕС! Все друг да ни задава курса! И там има подобни проблеми,но всичко е по-уредено,покриват с много пари... Първо армия,силна полиция,и тогава останалото... Иначе бандитизъм до шия...

Трябва да има закон за съдиите , или п. т. тези от тях които пускат предсрочно бандитите ,същите съдии да им доизлежават присъдите (след като са им така мили ) .

шъ ви пуснем кат съ утиши