Радев за побоя над нотариуската: Това не може да се търпи

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че полицията работи усилено за издирването на нападателите на нотариус Валентина Механджийска и дъщеря й.

Обратно в новината

Коментари - Радев за побоя над нотариуската: Това не може да се търпи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е бил изграждащ бой... барем му се оправи резбата....

На нотариуса-жена ли бе? Ти май си нещо по европейските ценности, а?

Образованието ,образованието глупако ,въвеждане задължително на часове религия !!!БЪЛГАРИНЪТ ОСКОТЯ ,ЗАГУБИ ДУХОВНОСТТА И ,СТАНА ЗОМБИРАН МАТЕРИАЛИСТ ,АТЕИСТ ....!

Радев, що не им кажете, че няма смисъл да пишат жалба, щото едва ли ще успеете да направите нещо?

РАДЕВ СМЕНИ СИ ЗАМЕСНИЦИТЕ.НЕ МОЖЕ С ОБРАЗОВАНИЯ ДЕТЦКА ПЕТАГОГИКА ДА Е ЗАМ. МИНИСТЪР НА МВР.

ти ли го казваш,който си във власт да го спреш,но сте некадърни.....

Бай Ганьовци, хайде започвайте да плюете полицията И викайте да се закрие тя.

нещо, вика там детето да се предаде, то беше умряло вече, седи тъпака и се прави на сериозен, как може 28 години по-късно да гледам същите десарски мутри навсякъде - тоя каун, премиера, президента, вахти изродщината, няма спасение

Допълнение. Така, че Държавата има да направи само едно: Да вразуми и да задължи своите служители по всички нива да си вършат работата добросъвестно и с голямо внимание към всички проблеми на обикновенните хора. Тогава гнева и озлоблението на тази група хора ще отпаднат от самосебеси. И на Държавата ще остане грижата да се пребори само с по-малката група-на родените бандити и мошеници.

Да, Радев, не може да се търпи. Нетърпимо е да се гледа колко е безсилна институцията която ръководиш. Ако смяташ да останеш още в МВР крайно време е да покажеш характер, да спреш това което става всеки ден под носа ти на улицата. Днес мястото е до "Орлов мост". Срам и позор, Радев.

Как като подчинените му протестират ?

Напълно споделям и мнението на пишещите по-долу, че другият основен фактор за ширещата се агресивност и бруталност у нас се дължи на факта, че всички овластени в управлението на Държавата умишлено и злонамерено злоупотребяват по всички посоки. Оттук се ражда гнева и озлоблението на ощетените несправедливо обикновенни хора и те, извън групата на родените бандити и биячи, започват да раздават своето лично правосъдие по улици и площади.

Кое бе пиле, кое не може да се търпи, това което ни принуждавате да търпим ли?

преди няколко дни Цецка Цачева, в качеството си на министър на правосъдието, обяви, че такива инциденти не са в дневния ред на държавата. Всички ли сме станали идиоти, че тия си позволяват да се държат с нас като с малоумници?

Другите държави си имат мутри. Мутрите у нас си имат държава. Тя ги защитава. Те са недостигаеми ни от законите, ни от полиция, нито от съда. Всичко е в техните ръце и те управляват. Няма орган, който да им се противопостави. Те са в Парламента, те са в управрението на държавата, в съдебната власт, в полицията, навсякъде. Единстен изход - далеч от България и Българската действителност. Това се отнася за младите, а ние, старчоците - накъде? Всяко нападение над мирни граждани може да се квалифицира като опит за убийство. Нито съдът, нито прокуратурата има смелост да ги съди, защото тогава живота им е застрашен. Циганите безчинстват. Престъпниците са на свобода. Обикновените хорица се крием, като мишки и се молим да не ни среща мечка. Но само с молитви не става. Нужна е една силна, здрава ръка да въдвори ред и дисциплина, както при Тато. Да ходят да се оплакват, че циганите имали права, а българите - нямаме. Нали уж сме равни!

Vas chovek ne mozhe da vi turpi,shte vi eba majkata i kuhite,nekadurni milicioneri! Podavaj ostavka ej Bokluk!

Vas chovek ne mozhe da vi turpi,shte vi eba majkata i kuhite,nekadurni milicioneri! Podavaj ostavka ej Bokluk!

Vas chovek ne mozhe da vi turpi,shte vi eba majkata i kuhite,nekadurni milicioneri! Podavaj ostavka ej Bokluk!

Га подписвахме запис на заповед на лихварите, да гърбят хората и на мутрите узаконявахме грдинки, а на мошениците присвояване на апараменти се дуехме и вирехме човкито си дробят това и ще сърбат.Ти гледай за ербаплъка и чадърите над такива след време да не си на тяхно място.

Това не може да се търпи, онова не може да се търпи! Циганите набият някой - не може да се търпи! Набият някой дето пикал накриво - не може да се търпи! Утрепят някоя мутра - не може да се търпи! убият Мишо Бирата - не може да се търпи! А кое може?! Че а напра'йте нещо де! Хляба у вас, ножа у вас - не можело да се търпи! Толкова ли сте тъпи или некадърни!

Абе като биха над 50 деца не се изказвахте толкоз ..... ваща мама .....

...то едва сега започва..., когато няма справедливо и адекватно правосъдие, когато беззаконието е цар и няма кой да го детронира, тогава масите ( народа) се реформират и започват ДА НАЛАГАТ СПРАВЕДЛИВИ НАКАЗАНИЯ ... Май, май, така ще е и с циганите, когато властимащите си навират главите в г*зеца си ...нищо-неправене е най-удобно за тях..!!!

Подай си оставката, некадърнико!

Радев, ми като това не може да се търпи, па вземете мерки бре! Имаш 70хил. човеци в тва МВР.

А когато циганите пребиват деца и възрастни българи- може?! Идиот!!!

Тоя тъпак се изживява като политически наблюдател....

Радев, народът как търпи?! Търпи да го мачкате, да го дерете с данъци, нотариусите са с нечовешки такси, но народът си търпи.

Тепърва се започва.

Невероятна е "любовта",която лъха от форума.Поредният бушон на ББ.Помните ли оная преди него.Некадърник и ПОСЛУШКО и този като Бъчвата.Сега се очаква МЕСИЯТА да се появи и отстрани,за което ще чака аплодисменти.Да,да,ама -НЕ.Това са твоите подчинени ББ,изпълняват твоите нареждания.Накара полицаите да излезат срещу народа си,това не се забравя!

Напротив - българския народ може да изтърпи всичко, то затова сме и на изчезване!

"Радев за побоя над нотариуската: Това не може да се търпи" ...каза той и смени крачола. И ножът, и хлябът в тях, и пак нищо не правят! продажници!

Този израз - Това не може да се търпи, е крайно време да се превърне в ДРАСТИЧНИ ДЕЙСТВИЯ по озаптяването на гаврата на елементарни простаци и негодяи върху невинни хора. Тези пословични бездействия и абсурдна ненаказаност от страна на прокуратура и полиция, в продължение на десетилетия върху извършителите на тези беззакония доведоха нещата до този логичен край. И сега ако не се вземат твърди, драстични действия, тези бандити ще започнат да влизат с тръби и калашници и в кабинетите на прокурори, на министри. Очаквайте гости.

НАИСТИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ НОТАРИУСИ ДА УЧАСТВАТ В ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖИ - ОТ ОБИРА НА ЦЯЛ ЖИВОТ ТЕЖЪК ТРУД НА ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ ПРЕЗ КРАЖБИТЕ НА ОБЩИНСКИ И ДЪРЖАВНИ ИМОТИ. НЯКОЙ ЩЕ ОТРЕЧЕ ЛИ, ЧЕ ИМА ТАКИВА СЛУЧАИ? И НЕ ЕДИН. КАКВО НАПРАВИ МВР ДА ВКАРА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА? КОЛКО ЗАСЛУЖАВА ДА ЛЕЖИ ГОВЕДО, КОЕТО Е ОГРАБИЛО ЖИВОТА НА НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ?

Защо няма набит депутат?

Оная некадърница викаше, стига вече, а тоя , това не се търпи. Дами и господа, та това е резултата от просташкото некадърно криминално управление на вашата шайка. точно вашата шайка доведе територията до невъзможност и нетърпимост да се живее сред мутроизроди,малоумници, лъжци, изнудвачи, простаци,,малоумници, грабители,суджуци, котараци,всякакви престъпници и измамници и насилници. Вие трябва ,час по скоро, да се махате от властта и да отидете там където ви е мястото, заедно с главатарите на дружината.

Kalin

ЧСИ Нотариуси Съдии Адвокати че и голяма част от лекарите са една голяма мафия която лапа лапа и живее от човешките нещастия.Че даже и ги причинява и задълбочава .Просто на някой му е писнало и при липса на ред и закон е раздал правосъдие.Не би трябвало да е така но има ли избор човек у нас?

Когато циганите грабят и бият българите в "Цигания" това е нещо нормално, а когато го отнест пердаха нотариуси, съдии или прокурори не може да се търпи! Главни виновници България да е до тук е Съдебната система.

на полицията е навън-по улиците-да пази, а не в канцелариите. Тогава няма да се налага "това не може да се търпи" !!!

Що да не може? Ти сделки ли имаш през тая кантора, та ревеш? Подай си оставката, бе тулуп! Народът вас НЕ ВИ ИСКА!

Абе то и други неща не могат да се търпят, ама никой не пита потърпевшите!!

а замислил ли си се ,че всеки божи ден из България по саъщия начин са пребивани възрастните хора и ограбвани от горе на това.Но за тях,битова престъпност - несъществено,така ли е .Не ви ли е срам.

То пък един министър , и за улично куче не стаА. Министре министре , с такива куци коне , и куци кадри , престъпници не се ловят.

много ,,полегнали,, полицаи в тази страна...!!!

И всичките , по над 100 кила .

Нв е редно да пееашаъ така нотариусите, макар и заслужено. По-добре да бъдат осъждани, но гарван гарвану око не вади. Грабят народа и безчинстват. Това е една микроскопична компенсацийка за страданията причинени от съсловието...

Chefo77

Мен ако питаш, с нашата съдебна система май това е по-правилния начин. Какво, ще го съдят, ще го съдят, ще се точат едни дела, ще се пръскат едни държавни пари и накрая - я има нещо условно колкото да не е без хич, я не. Ако не - като нищо ще има осъждане на държавата за уронване на престижа, за пропуснати ползи и т.н. Народът е казал много ясно - бой и едно друго, не се връщат. И 100% потърпевшите разбират за какво иде реч.

Всички измами минават през нотариусите и с тяхното любезно съдействие.

Това се нарича "улично правосъдие", заровете се в сделките на нотариуската и ще намерите потърпевшите. Сигурно са обиколили всички инстанции за справедливост, но уви.

И като не се търпи, к'во правите, бре, предпазител на пенис!!! Пари ли ще искате и 30 заплати, 100 дни отпуска!!??!?

убиват професори, бият артисти, лекари, обикновени мъже и жени, блудстват с деца, насилват бабички, мамят пенсионери - и това може да се търпи? А бой над нотариуски не може да се търпи??? Няма ли кой да им подскаже, че възможно скоро ще тръгнат да бият и тях??? Защото навсякъде е пълен хаос, безнаказанността и отсътствие на адекватни реакции.

Циганите през ден бият или убиват някой обикновен българин и това може да се търпи. А щом ударят два шамара на някой номенклатурчик, не може да се търпи. Така ли ще я караме.

Ползвал съм услугите на кантората, лоша дума не мога да кажа, но истината трябва да излезе наяве.

Значи ако има убийства и побоища от ци.а.ни над българи по селата, ако има масови телефонни измами от гореспоменатите ц.и.гани пак на български баби и дядовци това не е голям проблем. Но щом се засегнат част от по-висшите кадри (нотариуси, полицаи, съдии) веднага всичко скача и започват декларации от разни сдружения че са възмутени, министрите и те са възмутени и не можели да търпят това. Щом е за тях не мога да търпят, но щом е за простолюдието - майната им.

Що крадени коли и имоти знам да са прехвърлени с помощта на нотариусите, един от тях няма в затвора ....

Тръбач, отбой! Държавата се закрива.Марш всички да серете в клозетите, защото смрадта , лъхаща от вас ми събира очите на върха на носа!

Когато бият и убиват обикновените българи може да се търпи о когато бият нотариуси неможело да се търпи, да ви сера на двойните дтандарти.

Кога е за някой от мръсното им котило - не се търпи. Инак нема проблеми,всичко е наред.