Издирват осъдения бивш банков касиер, присвоил 21 млн.

Бившият главен касиер на Алфабанк Петко Митевски, който беше осъден на 15 г. затвор за присвояване на 21 млн. лева, е обявен за общодържавно издирване на 19 юли

Обратно в новината

Коментари - Издирват осъдения бивш банков касиер, присвоил 21 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е самосиндикален бандит никак няма да си харчи парите парите на спокойствие. Чу се, че Жоро Милионера бил наобикалян от ... едни хора.

Огледално отражение на съдебната и на всички останали жалки системи на този жив труп наречен българска територия.

Ще му издирят...старите опинци! С 21 млн бая работа можеш да направиш и развъртиш където си искаш. Меджидиева, Василев и другите по-пресни знаят добре как.

Абсурдните (според нас нормалните) закони ги "коват" дУпетатите, НО те си правят сметка, че един ден и те ще се окажат клиенти на Темида и още от сега трябва да се погрижат за собственото си безгрижие! Това, че до сега няма нито един осъден политик (не говоря за жалкия цигански "лидер" Цветелин Кънчев, когото ефирните телевизии непрекъснато с и без повод ни натрапват) е показателно и освен криминално проявените (със стотици) без възмездие остават и такива прононсирани крадци, бандити, главорези, убийци и престъпници като Масларката, "братко и батко", кметове, общински началници, полицейски величия, партийни функционери и пр. СГАН!!

се чудим защо някой пребил някого? Ей, така, сигурно, без никаква причина!

се излежава в Южна Африка до Веска Меджидиева и всички останали крадци, умишлено пуснати да избягат от страната.Пуснати от българския съд.

съдията, който е пуснал с мярка подписка подсъдим за 21 млн. Този вид съдии, вън, вън от системата. Разследване и затвор за злоупотреба със служебно положение , конфискация на имущество. Най строгите мерки трябва да са за прокурори с нечитави обвинения в съда и съдии. Те отгледаха тази престъпност, която превзе държавата.

Е това ако не е безобразие!Как така домашен арест за кражба от 21млн.След като има 21млн. може да избяга където си поиска,каналджии бол!И кой го охранява като е " арестуван" домашно и телефона му е под ръка,а и няма гривна на крака!

За Протокола : -Алфа'банк' - Е Руска, но 'влезе' у Нас виа Гърция. (, а съвпадането по име с Онова на Оня'наш' - Башка) ...тия 'наште' - ...

Бас държа,че съдията изобщо не е корумпуран и не е взел процент от краденото ,а този -с милионите скоро ще го хванат....за опинците. Майтап,бе!

Ако имаше държава, съдията, който го е пуснал,вместо да го задържи под стажа,трябва да е окошарен до момента на задържането му.Бас държа,че съдията знае в коя държава си харчи крадените парички.А ДАНС трябва да прослуша съдията дали част от паричките не са у него.

Парите ги няма, касиерът Петко го няма, правосъдието го няма.

Схемата всички я знаем. Пуснат за да се разплати на който трябва. Дори само 5 млн да са останали за него, пак ще си поживее прекрасно в топлите страни! Има ли все още някой , който смята , че България не е най-корумпираната държава в Европа, а и не само!

Ха-ха-ха смешници!

за последно го видях на малдивите

умето на съдията, който го е пуснал трябва да се каже и повече да не е съдия.

Обира на века е КТБ!

Цацарав, Цацаров.......................

Да не пратят съдията дето го пусна да го търси (той е гушнал поне 10%)

Нашата външна министърка сега обикаля балканските страни да им обяснява колко ги обичаме и ще се застъпваме за тях по време на председатеството. Не бе ли по редно те да идват в София и да се интересуват доколко и как е възможно ние да се застъпим за тях. От информацията подадена за разговорите й в Белград научаваме че е разговаряла и по някои други въпроси. Но нито дума за екстрадицията на Цветан Василев. Явно този въпрос не интересува настоящето правителство.

Подобни недоразумения ни декласират за десетилетия напред.

ПП-Пълна Пародия ! Ако е да арестуват и да вземат книжката на някой който се вози в кола или автобус и не си е платил глобата за която не знае - няма проблем, но да арестуват такива, които крадат милиони, явно си е проблем. . . . !? Все пак Гарван-Гарвану око не вади !

Поредното правно безумие: 1. откраднал 21млн, срещу гаранция от 40хил. Е то това е бизнес сделка. 2. Осъждат го на 15год за кражба на 21млн и го пускат да си ходи за да го вкарат по късно в затвора Поредния крадец оставен да избяга извън страната с 21млн в джоба. ББ вчера обясняваше че трябва да се вземат крути мерки срещу корупцията. Такава смешка. Докога ще ги търпим тези гадове!

В такива случаи, присъдата трябва да се излежи от съдията, който го е пуснал, разбира се, като върне и парите.

То смисълът е, че не са му отнели имущество за 21 млн. Така има какво да се дели между съучастниците, прокурора и съдиите. Ако отнемаха имущество, то даже няма смисъл да пълнят затворите. Но не, краденото е свещено - никой не го връща.

Take the money and run...

Евала бай Петко, делнахте ли парсата с гръцките шефове?

Тоя ако е гепил 21 мили и не е избягал някъде да си излежи присъдата на плажа в компанията на мулатки, то трябва да го признаят за идиот на годината.

Защо журналистите не публикуват името на съдията, който го е пуснал под гаранция? ЗАЩО?

много ПАРИ,но вече остава без ОТЕЧЕСТВО ! Не знам дали да му завиждаме или жив да го оплакваме ?

хубаво отечество избягаха 2.5 милиона българи бе разбирач!

Как ще оставиш на свобода човек осъден на 15 г затвор?! Разбира се че ще избяга!осъден за кражба на 15 милиона гаранцията е поне 1 милион.40000 лв?!

Яжте му петите.

въпрос със повишена ,,трудност,,...??? ако този след шест години го изтърваха и в същото време не намериха парите и то 21 милиона, милиардите от ктб-то и участниците в кражбата им , колко години ще са ,,нехванати,, и ,,парите ,,ненамерени,,...???

Също така е сигурно , че няма да има виновни за това.

Обира на века не е ли КТБ? От както Бойко дойде на власт станахме държавата на абсурдите и маймуните.Всичко потъва, но платените медии удобно мълчат, а разни измислени агенцийки изваждат удобни статистики платени с партийни парички взети от нас отново за да ни лъжат нас.

От 2011? Шоуто е просто пълно.

Ти да видиш ,изчезнал бил,ами да стои да чака да го арестуват ли? Защо се правите на ощипани госпожици ,нито е първият нито ще бъде последният избягал от затвора.Щом нашето правосъдие е толкова добронамерено с всички престъпници така ще бъде осъдени ,но ги няма да си излежат присъдите.

Има ли изненадани? Бушоните грабят по нареждане на тиквата, а после ако ги осъдят бягат! Всичко е ок!

все тиквата е в главата ви,през 2011 г. кой беше на власт и кой го пусна тогава

беше на власт, БОТ спрял....

От 2009 година Тиквата е с първото Тиквенски кабинет. Орешарски е от 29 май 2013 г. до 6 август 2014.

Ей заради такива безмозъчни като теб, които гласуват без да знаят нищо, тиквата ни разказа играта няколко мандата! Малоумник!

Откраднал милиони, те 40 000 му сложили гаранция. Това гавра с нас ли е?

За пореден път.....какво да коментираме то нямам думи...Той платил 40 000 гаранция, а колко още е налял да го пуснат под домашен арест. Може ли да си обвиняем за липсата на 21 млн лв и да те пуснат да си се разхождаш навън ???

Кой да повярва , че човек с няколко милиона ще избяга на някой хубав топъл остров в Тихия океан. То, тва не се учи в Симеоново! Ха ха ха аха !

Браво на "независимия" съд у нас! Ето, поредното им добро дело! Боже, каква смрад извира от тази разкапваща се държава...

Браво на "независимия" съд у нас! Ето, поредното им добро дело! Боже, каква смрад извира от тази разкапваща се държава... И бог да ни пази..но и той се е видял в чудо-отказва се от нас

,,надежда,, тук, всяка оставете , и от ,,суджука,, ако можете отхапете...!!! колбасарска пословица...!!!

Каква изненада, просто не е за вярване!

Кога ще теглим заем , за да подарим и на тази банка , някой друг милиард , .... както Б. Б. ПОДАРИ НА ---КТБ ?

На Петко Митевски ще му пръднете на пилето!!!

,,..На Петко Митевски ще му пръднете на пилето!!!..,,!!! изоставаш...? ,,...на ,,суджука,,...!!

Че тя нашата България още от соц-а е един голям сейф, и който е на власт си отключва и си взима каквото му харесва. Най-много намазаха ченгетата и номенклатурата, след тях "новите" демократи, "новите" социалисти, дедо Симеон и компания,ББ , картели, монополисти, банкери и прочие. Наказания естествено няма, няма и надежда нещо да се промени.

шест години не намерихме ,,парите,, сега изтървахме и ,,крадеца,,...!!!-от прокуратурата...!!! абе едно момче дето ограби инкасото с милион и нещо още ли е ,,вътре,,...???

Не се плаши брато , върни се след като мине ДАВНОСТТА. НАРОДА Е МНОГО , АМА МНОГО ПРОСТ, КРАДЕШ ГО А ТОЙ СПИ !

КОЙ изеде СУДЖУКА ?

Прокурора се оказа най-ненаказаният съучасник и изпълнител на банковите обири за милиарди,пък защо другите дребни обиржии да се страхуват,а непоследват примера на Галеви,Меджеджиева и пр. аферисти!После виновен бил съда!

Този прилича на едни дипутът от греб а прези това от СТХС - някой си Антон с мустаци. Че и е същия крадец и лъжец.....

Абе духай дуду. Сега ги харчи на воля по света и гледа по тАлавизията ,,успехите" на Бойко Суджуков.