Протест в с.Варвара срещу повишените такси за минерална вода

Пореден протест срещу повишените такси и злоупотребите с минерална вода правят жителите на пазарджишкото село Варвара.

Обратно в новината

Коментари - Протест в с.Варвара срещу повишените такси за минерална вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водата е капката ,която преля чашата.Марин Рачев беснее и краде от години.Река Чепинска е изкопана до неознаваемост от неговата фирма,хората се мъкнат по дела заради веч несъществъващите им ниви изгребани ,сгазени от рачевите машини.Рекет и кражби /това е дейността на тоя престъпник.ГЕРБ да си прибират кадрите ,а не да ги прикриват.Народа няма да трае вечно.

Хора не е толко до кражбата на вода, а до това че водени от лични финансови интереси на Рачев и хора около него, 20 човека са без препитание за семевствата си.Грубо 20 човека по 500-600 лева заплата са 10-12000 лева на месец и то без осигуровките.И хаиде да смятаме. Обявената искана цена за кубик вода е 3.60 лева за кубик, 12000 лева са 4000 кубика вода без ДДС. Знаете ли колко са 4000 кубика вода ? И то без преноса за който се искат, защото затвореният хотел (поради спирането на водата) е буквално върху сондажите и няма пренос.Добре ,а на аркадащите на Рачев в Септември и там преноса ще е 3.60.Ами когато има транспорт аз поне знам ,че се смята распоянието по траспортираното количество. Да ама не.Като е толко отворен кмета Рачев да представя на европейските ни партьори , които дават парите по програмата за използване на минералните ни води ,цени с които ще се върнат парите за подмяна на водопровода и изграждането на нов такъв от Варвара до Септември ама не.Номера е да се усвоят едни пари с обещания за добро и светло бъдеще, за да могат фирмите на Рачев и приближени да откраднат едни пари , а хората и партнйорите ни които дават 70% от парите дето ще се похарчат кучетата ги яли.И като доказателство са двете чешми дето се направиха и се похарчиха едни пари в самото село Варвара при един друг кмет "за благото на съселяните". Елате ги вижте ! Чешми има ама вода нема. Ама споко бре хора Рачев такъв гроб изкопа на селото ,че и американската армия всички ракети да бяха хвърлили над коритото на река Чепинска нямаше да го вкопаят на декари ,декари и по на 10-15 м под нивото на нивите на хората.Ама имал право на наносите от реката.Ей джомулу ми по бай Тошово време напражиха ПАВЕЦ Чаира от ТМС-то дето е по горе от теб и не бяха и 1/10 извадили от количеството дето ти искара бре.

Щом вече опре дотам вода да се краде, лошава е работата ...

марин рачев е един грозен селски тарикат, който е протеже на бишия шев на данс в пазарджик(грозданов мисля ) това е една доста сериозна организирана престъпна група, за която не тайна в пазарджишки регион. но работят в доста добър синхрон с пазарджишкия съд, дори изнудват доста хара чрез едно чси на тиков

цецка рабфака сега ще оправи положението, най-простата тиква ще я подкрепи

Не се чудете. У нас всичко що може и не може се краде !Плащаш си рушвета И.... Готово о о о !