Спряха боевете в Източна Гута край Дамаск

Сирийската армия обяви спиране на бойните действия в района Източна Гута край Дамаск.

Обратно в новината

Коментари - Спряха боевете в Източна Гута край Дамаск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо краварските сороидни тролове са напрегнати. Мучат.

Някакво руско изпражнение се опитва да се прави на нещо,а то пак същото първосигнално глуповато!

Та най-отвратителния плъх е Башар Асад,руски боклуко.

Първо премирието не е за източна Гота а за определени фронтове там. по фронта Ай-Терма (особенно активния фронт в момента) примирие няма и няма и да има - Ал-Кайда....!!! Оносно това "Кога ще има мир в Сирия" Има само един единствен отговор, когато Турция, САЩ, Израел и СА престанат да се опитват да "внасят демокрация" За тези които "Ассад се бие срещу народа си".... преди войната Сирия е била 22 мил... От тези 22 мил има около 2 мил бежанци основно от провинциите Алепо и Идлиб, 2 мил живеят в теретории конторлирани от "опозицията", Кюрдите и ИДИЛ и 17 мил. живеят в теретории контролира от Правителството (Асад)... Преди 3 месеца от един район на Хомс по мирно споразумение 150 семейства избраха да отидат в Идлиб (контролиран от "опозицията") преди 2 седмици се върнаха... Познайте защо....

Асад е касапин на собственият си народ!Гражданската война се води срещу него!Путин в бизкрайната си простотия си мисли,че като избива сирийски жени и деца и задълбочава кризата ще бъде фактор в световната политика!Хизбулла е шиитска терористична организация

В Сирия избора е Асад или ИДИЛ или Хаят тахрир аш Шам (Ан Нусра клон Ал Кайда). ОК, Асад е лош, но какво избираш ти измежду другите варианти? Посочи алтернативата.

За Хизбула предлагам да замълчиш... Знаеш ли град Мухрада... Това е най-големия християнски град в Сирия... около 100 хиляди жители... тези 100 хиляди християни са живи заради Хизбула, която наред със Сирийската армия са единствените, които защитатват християните в Сирия.... Знаеш ли, че жертвите от "химическата аката" в Кхан Шейкун са всъщност християни от покрайнините на Мухрада отвлечени от Ал-Нусра 2 дена преди това??? Е това не го казват по БТВ и CNN... някак си не се връзва на "Лошия Асад".... И понеже знам, че ще ...."Атентата в Бургас".... Първо няма нито едно потвърждение, че Хизбула имат нещо общо, а от друга страна Мусад са известни с техните самоубийствени атентати.... И като споменах Израелските специални служби....а става дума и за "избиване на собсвения си народ".... да си чувал нещо за Ивицата Газа.. или те Израел могат да избиват цивилни без особенни последствия.... а за ПКК и турските власти чувал ли си ...??? Във всяка страна има .. опозиция и тя е такава докато не стане "въоръжена опозиция".. в този момнет става терористична организация.. особенно когато тя самата признава отговорност за смърта на над 75 хиляди цивилни....

Знаеш ли какви са статистиките за жертвите и то не според Сирийците, а според западните власти и "въоръжената опозиция".... от малко над 420 хиляди жертви, около 20 хиляди цивилни тежат на съвестта на коалицията водена от САЩ, 75 хиляди цивилни на въоръжената опозиция, 65 хиляди сирийски войници около 70 хиляди Нациоанални отбранителни сили (NDF, съюзник на Сирийската армия), около 10 хиляди Хизбола, около 30 хиляди кюрди (SDF), около 80 хиляди са жертвите на въоръжената опозиция(Ал-Нусра и разни малки организации обединени под името ССА ), около 60 хиляди са жертвите на ИДИЛ (в това число и цивилни) Според Сирийския център за правата на човека, базиран в Лондон, Сирийската армия и Руската авиация, са отговорни за смъртта на около ... 800 цивилни.... ГРЕДААААААА!!!! Между другото от преди 2-3 дена в центъра на град Идлиб (столица на провинция Идлиб-рая на въоръжената опозиция) се вее знамето на ИДИЛ! Освен това през последната седмица там ( В Идлиб) цари война между различните групировки.. такава има и в Източна Гота.... та през тази седмица жертвите от тези междуособености са около 500 човека.... от тях около 300 цивилни... ГРЕДАААА!!!!

Гражданската война се води срещу държавността в Сирия, а не срещу Асад... Има .. нека го кажа страни/организации/компании, които не са заинтересовани в Сирия да има силна и стабилна държавна власт.... Само виж Либия... и само да ти вметна, че в операция Пустиння буря, Сирия (разбирай и Асад) са съюзници на САЩ, просто в момента, в който собствените им интереси се разминаха с тези на САЩ и СА (с тези на Турция и Израел отдавна се разминават) се пръкна "въоръжената опозиция"... Хайде лека нощ!!!

Ей,точно край Дамаск,да не би случайно да го превземат ,и най вече Асадчето да остане цял!

Този път заповедта за спиране на огъня главорезите получават от западните си куратори.

подръжници от тролбюрото получават заповедите си!

Аферата "Суджук" гръмна доста удобно и шумно у нас, точно когато се разбра, че "нашите" губят окончателно битката за Сирия! Съвпадение?? Едва ли... Бай Доналд пък смятал да "се заеме сериозно с Ислямска Държава", естествено след като Русия на практика приключи с нея...... Нещо, като вторият фронт срещу Германия през 1944 година. Даже направо си е същото.

Много смешно,тя аферата не е вчера,а сега се разкри след жалба на производителя! Или искаш да кажеш че САЩ,Йордания и Русия имат нещо общо със " суджука"! Големи глупости!

Русия никога не е приключвала с ИД,защото не е почвала,с малки изключения!ИД изобщо не е приоритет на Русия,нито на Асад,а само опозицията,която го изнася ,както срещу ИД,така и срешу режима,както и кюрдите!

На такава тъпотия и се вика " Нерде стамбул, нерде Ямбол"! Само роден идиот може да напише такава глупост!

снимките показват ясно миротворческите акции на Путин в Сирия и неспособноста на армията му с цялата мощ,да постигне победа срещу сирийският народ!Асад е неспасяем,а Путин го очаква Хага за геноцид!

Дрън , дрън

А бе тъпо добиче по какво разбра от къде е снимката.Имаш способностите на тъп идиот.Това може да бъде от навсякъде в Сирия.Това е войната,олигофрен тъп.И всеки който прави нещо тя да бъде спряна заслужава адмирации.

доста привърженици на главорези те виждам тук.

Какво сте се разбауцали бе соросоидални грешки на природата ? Като не ви харесва се гръмнете!

Я,тоя пък,някакъв тъп руски трол в ограничето си въображение може да халюцинира само " соросоиди"!Или който каже нещо срещу путинката е винаги такъв!Тъпото си е тъпо!

Мирът в Сирия ще настъпи,когато Асад падне и Путьо се прибере по аванистански в кочината си!

Абсолютно вярно!

Според шебека.С толкова ум какво да очаква човек от прима.Тъпичък е та затова.

Айде всички бежанци обратно...

а, путлер да не е умрял?

Е и какво следва след примирие?Пак али бали!Не че е лошо,стига да не е изкуствено!А Асадито кога ще сдава,цял свят го чака,"благоволията" му!Държавата му е в руини,а той държи оглозгания кокал и не се маха,да не говорим за химическото оръжие!Профан!Създаде колона от бежанци и бездомници!

Нещо си се объркал! Асад няма да сдава -той е на страната на победителите! И това е добре за нас! Докато Сирия се държи,и Балканите ще пази -А РУХНЕ ЛИ сИРИЯ -ТОВА Е ПОСЛЕДНАТА ПРЕГРАДА ПРЕД ИСЛЯМИЗАЦИЯТА И ВОЙНАТА НА БАЛКАНИТЕ. Почвата е подготвена, създадоха Косовво ,подготвено е и в македония на пламне и т.н. Добре,че Асад се задържа,та нашият крах се отлага засега.радвайте се -американският план за запалването на балканите засега е спрян от Асад (с помоща на прп. Владимир Великолепний- Спасителят! И в западните издания пишат,че този Владимир просто е роден,орисан да бъде винаги победител...!-:)))

Ти добре ли си?Бежанците от къде са и колко миолиона има в Турция и в Европа?И какво общо има България с Асад,наследствен президент ,а бащата от 1970 г.,по скоро Русия и Иран,а ние изобщо нищо общо! А освен това мандата му е изтекъл още през 2014г. но не пртовежда избори,а предизвика гражданска война ,защото повече няма право да се кандидатира!Някакъв ненормалник създаде проблеми на целия свят!

Руската пропаганда много силно те е ударила в главата,селяко!Чак си смешен с глупостите си!