Къшнър ”забравил” да обяви имоти за $10 млн.

Джаред Къшнър, зет и високопоставен съветник на президента на САЩ Доналд Тръмп, коригира документите, които разкриват личното му финансово състояние.

Обратно в новината

Коментари - Къшнър ”забравил” да обяви имоти за $10 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек може да се разсее и да забрави, че има десетина или стотина долара в джоба си, особено ако има повечконоари и ангажименти, може да има да кажем хиляда и сто долара в джоба си и да забрави за стоте,... човек може да има много сметки в банки и да забрави за някоя със стотина или хиляда долара салдо... НО ЧОВЕК, КОЛОТО И ДА Е БОГАТ И РАЗСЕЯН, НЕ ЗАБРАВЯ СМЕТКА (СМЕТКИ) С ДЕСЕТ МИЛИОНА В ТЯХ! И "НЕ СЕ РАЗСЕЙВА" ЗА ТЯХ, ОСВЕН АКО НЕ МУ ИЗНАСЯ! ИМЕННО И ЗАТОВА ГИ ИМА ТЕЗИ ПАРИ, освен всичко друго! Особено човек кохто активно се занимава с бизнес и инвестиции! Тези имоти могат да служат (и сигурно длужат, някои от тях) като гаранция за кредити за инвестиции, ако е така ПО ТЯХ ДЖЕМЕСЕЧНО СЕ ИЗВЪРШВАТ ПЛАЩАНИЯ, и.ако "ди забравил" за тях КРЕДИТИРИТЕ МНОГО БЪРЗО "ТЕ ПОДСЕЩАТ", вероятно някои от тях имат мортгиджи или отворенинкредитни линии (home equity line of credit), , които също изискват ежемесечни вноски, тоест ДА НЕ ЗАБРАВЯШ ЗА ТЯХ! Защото АКО ЗАБРАВЯШ ТИ КОСТВА ПАРИ... Да не говорим, че ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО ТЕЗИ ИМОТИ ИЗИСКВАТ И ПОДДРЪЖКА, НА МЕСЕЧНА ОСНОВА, тоест пак разходи, ИЛИ ОТ ТЯХ ИМА ПОСТЪПЛЕНИЯ, ПРИХОДИ - ако са отдаденинпод наем... Да забравиш 70 имота!!! за 10 милиона долара - сми ако наистина е така това значи, че не си никакъв бизнесмен и си много неподреден, неорганизиран човек, и как така тогава този съветва президента и ежнай-довереният му съветник!?!? И накрая - освен ако не са закупени през последната година (но тогава КАК ЩЕ ГИ ЗАБРАВИШ!?!?), ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАК СЕ ИЗГОТВЯТ ГОДИШНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ - НА БАЗАРА НА ПРЕДНИТЕ!!! Тоест - ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ ТЕ ИЗОБЩО НИКОГА НЕ СА БИЛИ ДЕКЛАРИРАНИ ОТ ПРИДОБИВАНЕТО ИМ?

Чифутски номерца:)

забравил човекът, та то за него са дребни, джобни пари.

Е как ще е извън темата, че поредният от най-приближените на Тръмп, от обкръжението му, най-важният му съветник и мъж на любимата щерка на Тръмп ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО, БЕЗОЧЛИВО И БЕЗПАРДОННО СЕ ИЗХРАЧВА ДЕ ФАКТО В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ С НЕВЕРОЯТЕН ЦИНИЗЪМ, бе Дир-а?

Не писа ли Алеко в "До Чикаго и назад": "Овде е такава велика корупция, каквато нема нигде у нази."

Да бе, като споменаваш Алеко Константинов като че ли с неговия Бай Ганъо той за Доналд Тръмп и ибкръжението му е писал като прототипи!

'Ми да, то $10.6млн. в днешно време пари ли са- на зетя джобните :)

Да бе забравил, значи да разбирам, че за него 10 мил. се равняват на 0,01 лв.

Еврейте не обичат да дават пари, но обичат да вземат, като комунистите

Ами че дрогата комунизъм е тяхно изобретение.

Ти като антикомунист,не обичаш ли да вземаш?Само да има кой да ти дададелллстой та гледай,,,

Ти като антикомунист,не обичаш ли да вземаш?Само да има кой да ти дададелллстой та гледай,,,

тоя па.. боку не обябява по сто милярда

отдавана си го мисля, че нихилистични и плювателски изрази като "само в България е така!" са напълно пресилени и дори не са близо до истината. високопоставения връзкар-осеменител на президентската щерка не е нищо друго освен елементарен цървулено-чеснов селски шмекер, нищо повече, просто живее на друго място....

нье пузна въобщье, еврейте може да са всичко но не и цървули от дълбоката провинция, както са повечето ганьовци задръстени плуидиоти, еврейте са противополжноста - просветлени космополити