Обама бил готов дори с войска да спасява изборите от хакери

През октомври м.г. Белият дом съставил план как да противостои на евентуална кибератака в деня на президентските избори, пише автор на сп. „Тайм“.

Обратно в новината

Коментари - Обама бил готов дори с войска да спасява изборите от хакери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами кенеди от 1960 година знаете ли че тои е копувал вотове бил е голям измамник защо не говорят за това. Тръмп спечели и точка по въпроса. Това е с много проста цел да подпомогнат гневът към русия с лужа. зялата история на америка се крепи луя ето това трябва да наричат пропаганда.

Барак ако беше завършил мандата с опит за военна диктатура, щеше да е последния избиран черен президент ..

Е, НЕ мож се Отрече че Систематично Си дълбаете по ЕднаЕдинствена Целева Насока, Домакини/Дир.бг ! - Систематичната Хибридна Ударност !! ...и Тук в Тази 'новина' (от 3-4 Месеца) - Имате Тотален Хегемон !!! - та Такое 'единства' Медия-с-'пишущим' Никой Никъде Никога ни е виждал, ни чувал, ни дориПредполагал-за-'достижимо' !!! ЗАЕ ...тииит ! , да ме прощавате.

Подобно на Брад Пит и Илайджа Ууд също беше безкомпромисен в изказването си, заявявайки, че Холивуд е в хватката на скандала със сексуалното насилие над деца, който включва много влиятелни фигури, които са под чадъра на политически лидери от върха. За Ууд скандалът в Холивуд е по десетобалната система, подобен на този с Джими Савил във Великобритания, в който бившата телевизионна звезда, който е имал близки отношения с британското кралско семейство, не е само сериен педофил, злоупотребил буквално със стотици деца, но и сводник на деца за елитни педофилски кръгове.

Путин е бил ! Кениеца е бил прав няма как да загубят изборите от тоя бял скапан кретен Тръмп !

не прави това ,което не искаш да ти направят и на теб ...но явно е ,че американците не са ги чували тия световноизвестни мъдрости .

НАРКОМАНИ

симо

Руснаците си избирали президенти ДОСТА ОТДАВАН?????Значи и Обито е избран от тях...Бе това Америка ли или 16 република ????

Хахахаха! Болката им е непоносима! Не могат да преодолеят загубата си на изборите! :)))

Няма руски хакери! Има халюцинации на Хитлъри!

При положение, че американците контролират интернет, ако истина че руските хакери са успели да манипулират изборите, то това означава че наистина си заслужава да управляват руснаците, а не такива леваци като американците.

Най-добре сложи някоя местна мутра да управлява, тогава планетата ще цъфне и ще върже. Особено ако може да сваля германки с мускули и снимки с тежести.

lu4ka

А той, Путин, като го гледам един такъв притеснен, заслабнал... мАни, мАни.

И какво ли щеше да стане ако самият Путин се беше кандидатирал? Явно скромен е човека.

Значи така...Урко е щял да спасява изборите от "хакери" ,като прати въоръжена войска по изборните секции ,които да разстрелват всеки ,който е гласувал "неправилно" !??

Б. Хюсеин...

според последно проучване на блумбърг за американеца в момента приоритетите са: 1.здревната реформа, 2. икономиката, 3. борбата с тероризма. руската истерия е накрая с незначителен процент. и това е при масирана пропаганда от медиите -9з% от времето си отделят за "руската намеса". така че недеите прави погрешни заключения. американеца стои здраво в реалния живот. ако българина беше подликен на такава масирана и брутална пропаганда единици щяха да са здравомислещите.

"американеца стои здраво в реалния живот", но управлащата ги клика витае във виртуалния свят!

Значи изваждането на показ на неудобни ФАКТИ за Хилъри Клинтън било намеса в изборния процес и оправдавало пращането на военни по изборните секции и контрапропаганда. А тогава финансирането на "Да, България" от страна на "Америка за България" какво е? Трябваше ли и ние да започнем контрапропаганда и да пратим военни по изборните секции? (Само питам, не че намеквам нещо.)

И да не пропускаме, че САЩ се мешат почти навсякъде. Даже се хвалят, че са се намесили в Русия да спечели Елцин президентски избори.

Рано или късно истината ще лъсне. Тя вече започна. Жужето отвори уста за голяма хапка, ама беше каквото беше. Всички се усетиха и няма да му пуснат повече гювеч. Да е жив и здрав.

Жив и здрав е. Хилари си ближе раните и взима хапчета за депресия.

Истината ще лъсне ? И каква е истината която почна да сълка драги ?

Страхотен виц - само, че вече ми дотегна от фалшиви новини :*(

Тия ги е поразила параноята. Имат нужда от спешна психиатрична помощ. За поне половината неща за които обвиняваха Путин, вече се откри кои са и не бе той. Фалшивите новини в САЩ. Доклада за Тръмп правен в АНглия по поръчка на "демократите" и Хилъри Клинтън. Хакването на пощата на Хилърите - някакъв румънец. Иначе всъщност може би е дори изгодно за Путин и Русия, да считат че той е виновен. ;)

32% от хамериканците са ходели на психиатър. Останалите изглежда нямат пари за да си го позволят.

ето защо се самоубиват хамериканците .... Путин им е разбил матрицата

Стига бе, ние си имаме негри с големи опашки отпред. Не ни трябва Путин да ни разбива.

Баррак Обама е Арабско- негърски Шпионин в САЩ... Разни бандити- Идиот го сложиха за президент, за да могат да крадат по- лесно. Затова и всякакви американски фирми ФАЛИРАХА.... А тия бандити , тъй като крадат от американците, са и предатели. Обамата подпомагаше араби инеггри да влязат в САЩ и Европа.. Преди Обамата, никакви маймуни от Африка не смееха да тръгнат към Европа или САЩ.

Та си дойдоха на думата: таен план, който влкючва контра-пропаганда използвайки военни. Е това си е използане да военни от президента за да се повлияе на изборите. Което си е незаконно.

Всеки прави, каквото може. Едни хакват президентски избори, други подслушват канцлерката Меркел. Прости са американците дотам, че ние да им даваме съвет Ми хакнете и вие, бе! Хакнете изборите в Русия и служете на власт Жириновски!

Ема нещо гнило в Америка.Най -малко е обидно това,че правят заключение ,че Тръмп е дошъл на власт заради внушенията на Кремъл,и по-специално Путин.Ако тона е вярно,значи американският избирател вярва повече на руснаците и тогава трябва всички конгресмени ,сенатори ,главни редактори на медии и т.н. да си посипят главите с пепел и да подадат оставка!?Да дойдат хора ,на които американците вярват!?..-Тия дни се разбра ,че сенаторът Маккейн е опериран от тумор в мозъка,желая му оздравяване и по-малко страдания!Но в тази новина има нещо ,което ме озадачава-Маккейн е председател на сенатската комисия по въоръженията и в продължение на година е ръководил с тумор в главата!?А другите какво са имали в главата ,за да си вършат работата!?

Ето още две твърдения относно всесилните руснаци: Директорът на ЦРУ Майк Помпео твърди, че Русия се е намесвала в американските избори. "Руснаците се занимават с това много отдавна. Не считам, че имат намерение да прекратяват", заяви той в четвъртък на конференция по сигурността в американсия град Аспен, щата Колорадо. "Ако думите му са истина, че сме се намесили в изборите през 2008 и 2012 г., това означава, че президентът Барак Обама дължи своята победа на нас", обясни Лавров

Да бе този, ама сюрреалистични могат да бъдат само представите за действителност, а не самата тя!!! Няма подобна опция, никога не е имало такава! Но пък, винаги е било пренаселено от идиоти и идиотските им вярвания, че са център на вселената и слъцето ги обикаля.

Шило

Дано да е фейк новината в "Тайм". Че иначе администрацията на бившия президент на САЩ доста ще се е поизложила с тези военни срещу хакери. А Тръмп си го избраха американците. Няма ли да спрат да се излагат с тези оправдания, че друг им е таковал в гащите?

най-простите руснаци наистина стискаха палци за Тръмп, който е от републиканците, които пък най-мразят рашките - справка е вицето на Тръмп, който като нищо може да стане президент при импийчмънт. Рашките отваряха и шампанско за избора на Обама, но после видяха черния и руснаците се оплакват, че при управлението на Обама са имали най-лош живот.

Шило

А дстига с това елементарно мислене. "мразят", никого не мразят, интересите им диктуват поведението.

дкми

Тия са тотално изперкали... Как точно: "пращане на въоръжени федерални агенти по изборните бюра, мобилизиране на част от военните" ще спрат "хакерите"? Истината е, че хората у хАмериката си избраха Дончо, щото килърито е меко казано противна мазна гадна мутра! А и не на последно място - жена за такава работа НЕ става! Нека погледнем една Меркел до къде докара Германия и ЕС? - напълни ги с брадясали амуджи.

Kъде си бре, щерефффф?? изходи се по тази статия, путин ли вече назначава президентите на америка??? кажи два лафа бе провокаторче на дир-а!! ха.ха и пак, ха.ха и пак, ха.ха....

ПАК Е ПАНИКА НО ЗАЩО ИМЕНО ДНЕС -ДНЕС изтича времето ПРЕДИ 45 ГОДИНИ СКРИХА КАМЪНИТЕ ЗА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ В СЕИФ КОИТО СЕ СМЯТЪТ ЗА СВЪРХ СЕКРЕТНИ !!!) на камъните взети от каточели от луната и според тогашните изявления трябва да станат достояние на народите от цял свят. НО ПРЕСИТЕ ГИГАНТИ МЪЛЧАТ - нито СNN нито ЕН БИ СИ да и европеските преси мълчат !!! КЪДЕ СА ЛУННИТЕ КАМЪНИ

лунните камъни? Ако искаш да знаеш къде са и да ги видиш, влез във фейса и ги потърси. аз съм публикувал снимки които собственоръчно съм направил в NASA

Общественото доверие в избирателната система на САЩ бе подкопано от действията на Хилари Клинтън. Това, че са добили публичност е единствено и само СРЕЩУ нея и ще ПОМОГНЕ да се вземат мерки подобни неща да не се повтарят и така това доверие да се върне отново. Ако американските политици продължават да изместват фокуса върху това, кой и как е изнесъл данните, а не върху самите данни, системата ще загибу още повече общественото доверие.

Значи абаносовото момче не бил слаб политик!Той ПУТИН Е ВИНОВЕН!!! Тоя рефрен навсякъде помага!

Смях в залата. Някои хора си мислят, че могат да попречат на Бог да постави хората, които желае на власт. Да, ама не. И спрете да обвинявате Путин, той е човек като всички останали.

Аз си мислех, че Путин е Бог! Светотатство!

Доста си зле с главата тогава!

Не случайно в САЩ една много известна компания, която се казва Industrial Light and Magic. Просто в САЩ са царе на шареното и сюжетите! Ама те са толкова далеч от реалността, та не е истина. Яко пропаганда се генерира. Дори не пожалиха ФБР и ЦРУ. Изкараха ги някакви смешници, които с лекота пропуснали вездесъщият Путин. То не го изкараха безсмъртен (стари снимки), то не го изкараха извънземен. Нормален човек да се чуди да се смее или да плаче от наблъскана със злоба пропаганда!

Американските "демократи" бяха смешни, а сега вече са жалки. Едно доказателство няма. Едно. Само празни ляляния. В мига, в който, на някой изпълнител в тоя хор му, се зададе елементарният въпрос: "Какви доказателства имате?" и се почва, на фалцет: "расизъм, език на омразата, патриархат, жените са потъпкани" и толкова. Последно чух, че тия от "Демократичната" партия чепкали, че Тръмп бил дебел и водел нездравословен начин на живот... , а когато тяхното чучело го мъкнеха под мишниците, за да го довлачат до най-близката кола, тогава беше друго. Да не гледаме ся назад. Все по-силно вярвам, че тоя свят има нужда от рестарт. Груб.

показва огромния страх, който изпитват управляващите в америка. Това още веднъж показва силата на интелекта и тактиката на Путин. Смешно, бре - цяла армия срещу двама-трима пияни мужици, които цъкали с мишка на откраднат от амрериканците Епъл. Нали такава ви беше опорната точка, Козяци.

удрят путин с гол гъз по ташаците ... ха ха ха

SS-Nebel

Лесно се говори пост-фактум! Аз какво бих направил, в тази отминала ситуация... бла бла бла булшит!

През 2018г. се обновяват Сената и Конгреса и импийчмънтът му е гарантиран.

аиде бе ... те маи са се консаултирали с теб а ?

Американците ревът че Путин е помогнал на Тръмп да вземе изборите и да стане Президент ! Какво да кажем ние като Американците за трети път ни натресоха Бойко Борисов ! Не е ли странно че ББ вика кряска ,неща повече да бъда Премиер , но го казва с една тиха дяволска усмивчица , всичко е пърлама той знае че Американците няма да го оставят ! За това и на него и всичките високо стоящи в Герб , Американците си затварят очите на големите кражби на милиарди на Герб!

нЕ сЕ кОси, Европа е напълно наясно с банкянската мутро, но за ъжаление туземната популация сЕ го избира, явно тя си люби мутрите, които я крадат ???

Айде пак Путин виновен на соросоГейците за океана, че не им се вдига оная работа....

30% вярвали в честността на изборите и ОСама щял да праща войски по изборните секции, че призрака на Путин витае във всяко кътче на краварландия !

аба вие сериозно ли още мислите че намесата на русия в изборите е измислица при положение че и републиканци и демократи го твърдят както и всички служби за сигурност??

Вярно има републиканци и демократи които да го твърдят но още повече твърдят обратното. То и ти твърдиш много неща но полза за намирането на истината - никаква.

Милион,милион,милион, алых роз из окна,из окна,из окна видиш ты. Излез бе, земи малко въздух, общувай с нормални хора, стегни са.

Каква е точно намесата неразбрах само... Фейсбук, Youtube, изтекли email-и... зелени човечета в Хамерика ли видя ... Хахааа

и в двата случаия сте OUT в първият една провинцялна русия избира на наи могъщите президент ... във вторият ...явно си тъп като тези които вярват в това ...

Не мога да повярвам, че това се случва в Америка !? Че там живеят толкова интелигентни хора, как може да се излагат с такива измислици !? То и 24-часа няма да ги публикува даже !

Малко е странно че още преди да се случат изборите е имало "велик" план за защита от хакерската атака на "Путин". Това е като да знаеш за атаката на търговския център месец предварително.

Американския елит се е заел с мазохизъм да докаже,че Путин е по-изключителен,и велик от тях,и е поставил руски агент за президент.

Не мога да ги разбера хамерите - така да плюят по собственият си имидж?!... Защото от всички тия партенки излиза, че Путин ги управлява и тях, дистанционно...:-D

много е тъпо да си мислиш че си номер 1 ... затворен зад океана , с ниска култура и никакво познание по география ... те живеият с мисълта че никои не знае какви са им ценностите ... хората отдавна пътуват , имат интернет и друга информация различна от CNN ...

Но трябва с дебело да се подчертае, че атаките на Путин не разколебаха латиносите и гейовете да подкрепят демокрацията в Америка. Само някакви си образовани, бледолики и материално осигурени попаднаха под влиянието му.

Ммм харесва ми епитета "дебело".

Обама се оказа най-големият елементарник и тъпанар от Всички хамерикенски президенти.

И кво кат пратят въоръжени агенти в изборните бюра? Ше отстрелват уж хакнатите компютри, или що? В САЩ май бая са превъртяли... или и там са ги налазили калинките?

В САЩ калинките официално и законно имат предимство. Завършилите жени със специалности икономика на доброто, стил на живота чрез майдфулнес (т.е. напълване на мозъка) и подобни са с предимство пред завършилите икономика, администрация и психология да речем. А жените са с предимство пред мъжете, че туко виж останали в къщи и почнали да раждат преди да са годни само за искуствено (и с солена цена) оплождане.