По 500 лв. от ГЕРБ за детето на загиналия в Сарафово шофьор

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че партията ще дава по 500 лв. месечно на дъщерята на шофьора, който загина при атентата в Сарофово.

Обратно в новината

Коментари - По 500 лв. от ГЕРБ за детето на загиналия в Сарафово шофьор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен човек. Това, че се подпомага дете на загинал в атентат е добро. Но фактически зад този и други "дарителски" актове се крие липса на морал и почтеност. Парите които ГЕРБ раздава не са на ГЕРБ, а пари от бългаските данъкоплатци. С чужда пита помен правят. Като е толкова великодушен защо не каже "продадох два от апартаментите си и вкарвам парите в партиен фонд само за благотворителност". Отвратителен непочтен човек е Цветанов.

Няма лощо, ама Цеко-Пъпеша откъде ще взима тези пари? ... да не би да си е дал апартаментите под наем, или пак ще харчи от бюджета?

пак ли този олигофрен , ти за цветарник за нищо друго не си ??? помагането и рекламата нямат нищо общо говедо такова ,,,,герб давала ,,,,държавата трябва да даде а не ти или твоите пяни мотики - колеги - тъпанари. може да помогнеш на които искаш но не с телевизиона реклама или весникарски пръчки аааа ссъс лично писмо по пощата до пострадалия . олигофрен такъв

Питам ГЕРБ и БСП какво ще дадат на осиротелите семейства в резултат на пребити български деца и невинни хора от толерираните от политиците цигани безделници???

Аз понея съм прост както и наш Винету моа ли да попитам аджеба Герб ко произвеждат и отде пари вадят да раздават. Поне да кажат как тъй и откъде накъде е таз работа. Амчи тез пари ми се види от наште дет ги кранат всеки ден.

Нил знаиш всички забогатявания на видни личности и техните образувания започват от спестявания от закуски или продажба на мартеници. Иначе ми иде да запея ''Магистралиииии , магистрали , еврофондове и вий субсидии партийни'' . Скачени съдове бацка , колкото ние сме по-бедни , толкова те по-богати , простичко , важен е маханизмът.

КОФТИ ПИАР ЗА ГЕРБ!!!

Цецо , за братя Галеви няма ли да отделите по някой милион ? Може да им са свършили ония 42 млн. с които ги изпроводи , сума време вече са в изгнание немили- недраги.

Пъпеша Цветанов във фейса: "...Изказах им своите съболезнования и ги информирах, че ПГ на ГЕРБ поема ангажимент да осигурява по 500 лева месечно за дъщеричката на Мустафа и Емине - Салихе Кьосова..." П О В Р Ъ Щ А М ! ! ! ХО ХО ХО

наистина ,много ми е жал за българския гражданин ,който е станал жертва в името на чужди интереси ,разб. мосад .за другите не мисля ,че са толкова невинни ...

Обикновените хора, по цял свят са невинни, в подобни ситуации. Не сме, освен това ние, които ще съдим кой е виновен и кой не, още повече, че не ги познаваме. Така мисля аз. Жалко за горкия човек. Хубаво е да получава семейството му някаква подкрепа, но някак мисля, че това не е редно по този начин да става. По-добре да се мисли в посока повишаване стандарта на живот на българите, вместо на гърба (нещастието) на този или онзи човек да се правят евтини реклами.

Циници- това не се афишира! А за другите невинни деца, загубили родител в не чак толкова " отразена случка " кога ще получат финансова " благодат " от гражданите за европейско развитие?

Заплоди Гербер ще се роди циганин

персонална месечна издръжка и обезщетение за детето на загиналия шофъор,а не партия Герб. Ангажимента трябва да е на държавата за да е траен. Партии....днес ги има....утре кой знае....

Това се прави чрез доброволна застраховка живот. Като не е имал шофьора такава, защо някой друг му е длъжен? Еле пък държавата. Държавата не е дойна крава.

като не е дойна крава ,защо властимащите я доят вече 100 години ???

Ебре шматки гербажийски що не давате по 500 стотака на убитите българчета от цигани?!! Дали защото вашия електорат е циганския? А Цецо Цветанов ко ша кажеш?

Поне нещо дават. А вие само взимате.

Парите за партийните субсидии кой ги дава?

Много бе,как така сте се отпуснали ! А на българчетата,по 35 лева и то не на всички.А на циганите по 1500 месечно.

Курнелке, май искаш да лапнеш и тези 500лв месечно.

Управляващата партия ГЕРБ,оправдава своята безпомощност.

Запазена марка на "Гроб АД & Партия" Проект: Карацвета, г-жа: Кърлежанска.

не е милосърдие, нито благотворителност. Това е политически ПИАР

не е пиар ,а чиста гавра с хилядите (милион)убити български данъкоплатци,охранили държавната мафия в продължение на 100 години!

Гробарите, с 15 милйона, от, Биойджета, субсидия, се отпуснаха, с 250 евра! Плюем, на Цвъко мутрата! Пенцйонерска строктура*

Не бех , сложила точката, а Минусата долетя по жицата! Горда съм, създадах работа, за един умник от полЮцията баба Тодорка

и да не дават

Ще им стигнат лина Герб парите, ако почнат да дават по 500 лева намесец и на семействата на убитите от цигани българи? За едни може, за други не може! Сега виждате ли кой разделя хората в България и кой нагнетява етническа омраза?