Димитър Делчев: Стабилността на правителството е привидна

Стабилността на правителството е привидна, този кабинет няма да изкара пълен мандат.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Делчев: Стабилността на правителството е привидна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега новото свинарче от Банкя трябва да докаже ,че е новия ТАТО или да се самосвали за сетен път! Зависи КОЛКО ще го държат господата КОМУНЕТА .... Е, колко зависи и от него самия ? !!

Това да не е синът на Андрей Делчев-бивш главсек на МС и сега изп. дир на газовишката Асоциация. Хайде сега синовете,пък догодина внуците. Даевай.... нямало сега шуробаджанащина.

Кой е Димитър Делчев и за какво се бори? И той ли започна да пророкува като Корнелия Нинова и да мечтае за падане на правителството та белким при нови избори влезе в парламента ? Миличкия-имаме поговорка за случая-те в селото не го пускат той мечтае за поповата къща. Мечтател е човека.

Както йогите умират в пълно здраве,така и тоталитарните правителства запазват стабилност до сгромолясването си.

Такива общи съждения може да чуеш във всяка селска кръчма, а ПРЕДЛОЖЕНИЯ лично от Делчев като бивш депутат НЯМА само лала Вижте няма 100 дни това Правител- ството и апетити... СКОРО ЩЕ ИМА ТОЧНА ПРОГРАМА СЪС СРОКОВЕ И ТОГАВА ВИЖ АНАЛИЗИРАЙ И ...!

Че е привидна. Ластикът вече е опънат толкова,че скоро ще се скъса.И ако народът допусне пълен мандат на това правителство,да грабва лопатите и да си копае гроба.Всичко младо,което взе още е тук ще избяга,старите хора ще измрат от мизерия,а който вече не може да се махне,или ще бъде безработен,или ще аргатува за жълти стотинки.Очертава се бляскаво бъдеще.Последният скоро ще затвори вратата и ще пием по едно за Бог да прости България.

има само едно нещо което е вярно - Че има проблем с бавното правосъдие! Но с промените в Закона за съдебната власт магистратите ще бъдат задължени да посочат срок за вписване мотивите по диспозитива на Съдебното решение.

Тази привидност всеки мислещ ч вижда ама договорката им за взаимна лапачка за 4 години те няма как да не си я спазят и със зъби и нокти ще да се борят ако ще задник един на друг по пет пъти на ден да подлагат:(((защото народа ги търпи.

На всички е ясно, че стабилността е привидна. Обаче проблемът е другаде. А той е в това, че дуетът Тиквата&Ухото действат на принципа - След нас - потоп! С бездействията и действията си докарват българския народ до отчаяние, до чувство, че всички политици са от един дол дренки и щом те, "най-добрите" не могат да се справят, то как някой друг ще се справи. А това не е така, защото все още в България има достатъчни качествени хора с ум, възгледи и морал, които могат да ни извлекат от батака, в който калинките и некадърниците от ГЕРБ се опитват все повече и повече да ни натикат!

Клепар Клепаров Делчев отново иска да лапа пари от властта.Ама няма вече.Каквото и да направи няма да е депутат. Ще трябва да се научи да се работи или да се гърби и дупи ... Яко дупене за Клепарите трябва ...

Ни най малко аз ще защитавам Баце и управляващите но-Този какъв се явява и не е ли от двата файтона "електорат" на Куневица та тя има ли още партия ми те оставаха два файтона с този на снимката !

Ненавиждам кривоустата Пръмова! Обаче и вие помислете над думите на младежа. А не така, типично по български - Кой си ти бе? Ти ли ще ми кажеш? Я си гледай работата!

Ха ха ми ти я си виж ника бре май наистина е така като си се определил сам ха ха ?!И ти май си от тези двата файтона на Пръмовица или ти "караш" коня...ха ха ха ??!!

е в действията на управниците! Пълна имитация на промени в съдебната система,която издържаме и никак не ни е евтина. Съдиите са като богопомазани,действат много,ама много бавно и човек трябва да живее в България поне три живота,та да получи резултат от съда.Твърде скъпа ни е съдебната система,защото там можеме да включиме и частните съдебни изпълнители и нотариусите. Защо не се преразгледат тарифите им,та те станаха милионери от нищо,здраво скубане и при това човек не знае как си формират хонорарите. Какво да кажеме за двокатите-не само че голяма част от тях са доста некомпетентни,ами са и алчни и с години влачат делата. Тарифите за хонорарите им са непоносими! Години се говори държавната такса от 4% да не се плаща при започване на делата, ами след като те приключат,за да има всеки човек достъп до правосъдието,както е по Конституцията. Народа издържа системата,а тя обслужва предимно заможните!Къде е тук Конституционния съд?

мутрата и гробарите са истниска чума за България! същото важи и за отявлените комунисти-капиталисти и резняците!

Гладна кокошка , просо сънува.

Много вярна констатация. Първо обществото е уморено и отегчено 10 години да го управлява едно лице-ББ и една партия- ГЕРБ. Не сме в комунистическия период. Хората все по ярко чувстват желание за нещо ново, проблемът е че все още го няма. Има едно изчерпване на политическото у нас, което отчасти се дължи на инерцията в последните години- едно лице, една партия. Като се добави и коалицията с националистите, която не се харесва на огромна част от народа, нещата отиват към провал. Но празно няма дълго време. Идва моментът ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА.

да младежо гроздето се оказа много кисело маѝ

митре бе, то , мандатите и по пътя да се търкалят, нескопосниците като вас вече в парламента няма да припарят!

Хората в България вече казаха чие мнение искат да чуят по медиите - тези, които са в Парламента. А този Пинокио никой не иска да го слуша, защо ни го натрапват с некомпетентното му мнение на обидена госпожица?

Кой е тоя мърльо, бе? Кой е той да си позволява да повръща върху бъдещето на една държава? И от трета глуха на изгонените и непочитаните...

а какво беше това"движение България на гражданите"?? а тоя митко делчев кой клас е, и от коя гимназия??

Макрон е поне 10 класи над този пръмолюбец.

Не разбирам защо се цитират мнения на политически трупове. Видно е, че тази коалиция е по добра и правилно някой са на бунището на историята.

това са глупости - корупция , съдебна реформа , пътни знаци, цигани , побои - по важно е да се гласува и то веднага закон за борба с въшки кърлежи и тем подобни кръволоци че да рахатяса народа

Аман от всезнайковци! От една страна лъжите на Нинова и червените боклуци, от друга ДПС -то , които винаги са прави, а сега и тези дето са извън парламента. Ами ГЕРБ и патриотите управляват. Това е. Когато станат управляващи тогава да дават акъл.

Това правителство и ГЕРБ обслужват чужди интереси боли ги фара за БГ трябвада да си ходят

Майната ви ,стига хаос и политически интриги ,хващайте се за работа тъпаци ,че имаме нужда да догонваме Румъния и другите бивши !!!!

По какво ли ми прилича на Макрон?

С още една дума , мазохизъм.

Удариха пенсионерите. Работил 15 год. с 200 лв. пенсия. Работил 40 год. с 240 лв.

така е

Новата ГАДАТЕЛКА?!!

Това момче става все по-смешно. Микс от злоба от нереализиране и обич към баба Кунева. Пфу...

И на теб това ти доставя удоволствие!!! Българска кауза.

да барнат класа тутакси ще им приключи мандата с камъни , ако ме разбирате...

Младите умници на кака си. Докато сте в някоя подобна паразитна организация без никакво бъдеще, никой няма да ви обръща внимание.

Прав е Делчев за голямо мое разочарование и съжаление !

Кой е тоя мърльо, бе? Кой е той да си позволява да повръща върху бъдещето на една държава? И от трета глуха на изгонените и непочитаните...

Хубаво, прав е. Ама защо не чувахме такива изказвания в предния парламент, когато и ДБГ беше част от управлението (заедно с "критикувания" сега ГЕРБ). Защо не настояваха и тогава за решаването на тези проблеми? И защо всички партии стават страшно критични само когато не са на власт и/или са извън парламента?

A вие непривидно сте вън от парламента.